Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Star Wars: The Force Unleashed
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Spiderman
http://www.gametrailers.com/gamepage.php?id=3067
-Filmiki dotyczące tej gry biggrin.gif

między innymi: rolleyes.gif
http://www.gametrailers.com/player.php?id=...mov&pl=game ->Digital Molecular Matter Tech Demo ohmy.gif
http://www.gametrailers.com/player.php?id=...mov&pl=game ->Force Power Pre-Vis wub.gif
http://www.gametrailers.com/player.php?id=...mov&pl=game ->Endorphin Tech Demo happy.gif
Mazzi
Nie mogę się już doczekać!
the_m
CYTAT(Mazzi @ 28 05 2007, 22:25) *
Nie mogę się już doczekać!

Nie tylko ty! wub.gif Oby trzymala poziom SW:JK:Jedi Outcast i Jedi Academy! biggrin.gif
Prime Hunter
Nie wygląda tak źle smile.gif
Hejas
Uwielbiam Starą Trylogię, dobrze, że gra rozgrywa się w tamtych realiach.

To może być prawdziwy hit. ^^
the_m
CYTAT(Hejas @ 30 05 2007, 21:41) *
Uwielbiam Starą Trylogię, dobrze, że gra rozgrywa się w tamtych realiach.

To może być prawdziwy hit. ^^

Gra sie rozgrywa raczej przed stara trylogia: "history plays between star Wars episode III and episode IV" http://www.psxextreme.info/index.php?showt...mp;hl=star+wars
Ale i tak mam nadzieje ze to bedzie hit! Oby nie byleby to strzelanka gdzie miecze na swiatlo bylyby tylko dodadkiem smile.gif
Hejas
No OK, chodziło mi o to, że mamy normalnych oldschoolowych Stormtrooperów, Imperium, Dartha Vadera, a nie Jar Jar Binksa i słodkiego Anakinka. tongue.gif

Dakki
Na trailerach wszystko wygląda obłędnie. Podoba mi się pomysł wcielenia się w ucznia Vadera, bo np. w KotOR miałam problem z przejściem na ciemną stronę mocy, sumienie mi na to nie pozwalało tongue.gif A tu po prostu jesteś i tyle wink.gif Ciekawie prezentuje się concept art.
Miałam cichą nadzieję, że gra ujrzy światło dziennie jeszcze w tym roku, no ale trudno. Poczekam.

Fajnie, że jedną z bohaterek gry będzie Shaak Ti, którą z trzeciej części sagi wycięto, ale za to, która pojawiła się w SW: Clone Wars.
Zwirz
Normalnie Jedi Acadamy z jeszcze bardziej zarąbistą obsługą Mocy. Fajnie to będzie wyglądać jak będzie można sie pobawić Storm Trooperem tongue.gif
Dakki
Widziałam na jednym z trailerów, raz robiącą zadymę laskę, a raz faceta. Czy w kreatorze postaci będziemy mieli możliwośc wyboru płci? Czytałam gdzieś, że niby Vader będzie podejrzewał swojego ucznia o romans z panią kapitan (na concept art blondyna w mundurze), na screenach i w opisie wyrażny nacisk był na płec męską.
Zwirz
Może jak będzie bohaterka to będzie lesbijką? ;> Na pewno będzie. Nie chciałbym grać z góry ustalonym wieśniakiem lub wieśniaczką, tylko samemu zrobic wieśniaka lub wieśniaczke tongue.gif Może wpdaną na pomysł taki jak twórcy R6 Vegas czy CoD4 MW i dadzą "stowrzeni" siebie w grze. Jak nie w singlu to na pewno w mutli.

Trailer z E3 2007 = http://www.gametrailers.com/player/21832.html

Ktoś kto zna anglielski może sobie obejrzeć to = http://www.lucasarts.com/games/theforceunl.../documentaries/ dokument pt. in the beginning.
Czytając zarys fabularny akcja gry dzieje sie na przełomie 3 i 4 epizodu. Nasz bohater jest tajnym uczniem Darth Vader, który jest szkolony do zniszczenia wszystkich Jedi po masakrze z Ep. 3. Gra jest mocno powiązana z filmami, ukaże jak to sie stało, że w 4 epizodzie było tak mało Jedi. Na stronie głównej sa pokazane cztrey lokacje: TIE Fighter Construction Facility, Kashyyyk, Felucia (planeta z grzybami =P) i Raxus Prime, a to może być zły znak, możliwe że gra będzie króka, czego byśmy nie chcieli. Blondyna czyli Juno Eclipse będzie wozić naszego bohatera po tych planetach i pewnie w scenariuszu będzie wątek miłosny między nimi. W grze zmierzymy sie najprawdopodonije z Marisą Brood, która była uczennicą mistrzyni Shaak TI, oraz generałem Rahm Kotą i pewnie samą Shaak Ti. naszemu Tajemniczemu Adeptowi będzie pomagał PROXY, prototypowy humanoidalny holodroid, który został stworzony dla Adepta. Ponoć PROXY ma miec jakieś niesamowite zdolności. Na temat Tajemniczego Adepta jest napisane, że został trenowany przez Darth Vader na prośbe samego Lorda Sith, aby ten nasz młodzik zabił wsyztskich Jedi, którzy mogliby zagrozić Lordowi Sith w przejęciu władzy absolutnej. Sama gra w zapowiedzi ma rzucac zupełnie nowe spojrzenie na Nowa Nadzieje i ponoć większość rzeczy w The Force Unleashed ma być wyjaśnione co pozwoli jeszcze bardziej zrozumieć o co chodzi w Nowej Nadzieji i jak to się stało, że Yoda czy Kenobi przeżyli, a cała reszta nie przeżyła pogormu. Ze strony fabularnej jest naprawdę ciekawie i jeżeli sprawdzą sie zapowiedzi to możliwe, że przez tą gre, będzie trzeba jeszcze raz obejrzeć filmy =P i zanim sie zacznie oglądać Starą Trylogie to sie zagra w The Force Unleashed.

Ogólnie gra sie zapowiada nieźle. Jak ktoś nie zorzumie tego co napisałem powyżej odsyłam na Oficjalną strone The Force Unleashed, gdzie są wszytskie potrzebne informacje
Dorian Gray
Ja czegoś nie kumam, jesteś uczniem Vadera i mordujesz imperialnych stormtrooperów ?? unsure.gif
Zwirz
Ale chciałem zauważyć, że pod wpływem miłości do pani Juno, która jes pioltem, nasz Adepcik może niejako sie zmienić mentalnie
Dorian Gray
Dalej mi się nie zgrywa. Latasz z foczką po planetach i mordujesz rycerzy Jedi. Bo rozumię, że taka będzie twoja rola w grze. Jak tu wpasować mordowanie stromtrooperów? Jakiś zbuntowany garnizon broniący wywrotowców z rebelii ? Kurde mogli by mieć jaja i zrobić grę gdzie jesteś do szpiku złym Sithem i musisz zarżnąć jakiegoś Jedi, przy okazji dla sportu efektownie masakrując lokalną populację. A nie jakieś piciu piciu o zbawczej sile miłości cool.gif
Zwirz
czy ja wiem czy to będzie zbawcza miłość. To może być maluteńki wątek w tej grze. W sumie chodzi chyba o zabicie Shaak Ti. Ale to nie wytłumaczy dlaczego nie zabuł Kenobiego i Yody... Może go nawrócą?
the_m
A moze Yoda byl zasilny dla adepcika? Nie pomysleiscie o tym. Moze uczen Vadera napadl na Yode i Kenobiego naraz i nie mial szans. A do zabijania stormtrooperow moze byc milion powodow - na przyklad nagly atak gniewu albo poprostu adept dziala w ukryciu i trooperzy nie wiedzieli ze jest po ich stronie albo zbuntowal sie przeciw Vaderowi, w cale nie musi sie stac dobry zeby zabijac trooperow wink.gif Poza tym jak pani pilot ma go odmienic skoro ona tez najprawdopodobniej sluzy imperium smile.gif
W jakims wywiadzie tworca gry powiedzial ze bedziemy bardzo mroczna postacia i przesiaknieta zlem, wiec pewnie adept wkurzyl sie na ST i ich mordowal wink.gif Poza tym jakby przeszedl na dobra strone mocy to kto by wymordowal tych wszystkich Jedi?
Jezeli chodzi o wybor postaci to wydaje mi sie ze plec bedzie z gory ustalona, mozliwe ze bedzie mozna sobie rase wybrac i wyglad na pewno tez.

Tak w ogole to za duzo tu gdybania. Trzeba poczekac az cos konkretniejszego wyplynie smile.gif
Dorian Gray
Oj tak sobie gdybam po prostu smile.gif Na gierę jestem napalony jak szczerbaty na suchary. Jak zrobią coś w rodzaju Jedi Academy to popuszczę w majty ze szczęścia smile.gif
Dakki
CYTAT(Zwirz)
i jak to się stało, że Yoda czy Kenobi przeżyli

W 3. części przecież było, że Yoda zaszył się na innej planecie (dokładniej w scenie niewykorzystanej w filmie), natomiast Kenobi odstawił małego Skywalkera na Tatooine i tam pozostał mając oko na chłopca, do czasu, kiedy R2D2 postanowił go odnaleźc. Wątpię, żeby pojawili się w grze.
CYTAT(Zwirz)
został trenowany przez Darth Vader na prośbe samego Lorda Sith

Różne źródła podają różne informacje, bo gdzieś czytałam właśnie, że nawet Lord Sith nie wiedział o tajemniczym uczniu Vadera.
CYTAT(Dorian Gray)
Jak tu wpasować mordowanie stromtrooperów?

Nie zapominajmy, że uczeń był ściśle tajną przez poufną osobistością. Żeby nie wbudzac podejrzeń, trzeba było też rozwalic kilka jednostek białogłowych. Tak mi się wydaje.

Jeszcze jedno pytanko. Przewidywana data premiery to wiosna 2008? Bo w prasie przeczytałam, że jesień 2007 (złudne nadzieje confused.gif ).
the_m
Jesien była pierwotna data ale jak to bywa daty sie zmieniaja wink.gif Jak narazie mamy wiosne chociaz wersje na ps2 mogliby wydac pod koniec 2007 i wcale bym sie nie obrazil a w next genowa tez bym zagral (o ile gra bylaby dobra) smile.gif
Zwirz
jezeli Jedi Acadamy na PC Ci się podobał to Force Unleashed jeszcze bardziej spodoba. Widac, że gra będzie dynamiczna. Czekam niecierpliwie na wiosne smile.gif
the_m
Jedi Academy to zaraz po Outcast jest najlepsza gra z mieczami swietlnymi w jaka gralem. Wiem ze FU bedzie podobna do serii(?) Jedi Knight ale wiesz zawsze jest prawdopodobieństwo ze gra bedzie denna tongue.gif
Dakki
Ze Star Wars'ów najbardziej urzekła mnie seria KotOR i Jedi Academy oczywiście. The Force Unleashed zapowiada się bardzo interesująco, jeszcze żeby tylko można było wybierac płec, byłoby super wink.gif
the_m
Walic plec jak nie bedzie mozna byc Twilek to wtedy sie pogniewam.
Jestem ciekawy czy w ogole pozwola na kustomizacje bo tak jak w Outcast moga nas wcisnac w portki jakiegos ziomka... No ale liczmy na to ze gra bedzie podobna do Jedi Academy jeeli chodzi o kustomizacje i roznorodnosci a w calej reszcie do Outcast ;D
behu
nie bedzie takiej kustomizacji i roznorodnosci , to ma byc gra o adepcie vadera, wiec watpie zebym mógł mu porty wybrac czy rodzaj miecza.
ale roz(pipi)a mnie skala potęgi jaką bedziemy mieli w rękach : o
Thompson
Niby czemu? Nikt nie wie jak wygląda adept Vadera i jakiej jest rasy. Aż się prosi o kustomizację. Mnie to w sumie jakoś ta kustomizacja nie jara szczególnie, ale nie widzę powodów dla której miałoby jej nie być.
Fajna gra się szykuje. Nie mogę się doczekać.
Dakki
CYTAT(behu @ 14 08 2007, 16:48) *
ale roz(pipi)a mnie skala potęgi jaką bedziemy mieli w rękach : o

Nom, trailer, w którym tajemniczy osobnik manipuluje ogromnym statkiem robi wrażenie.
Hela
"behind the scenes"
http://www.gamersyde.com/news_5182_en.html
MaZZeo
http://www.gametrailers.com/player/29964.html

A to widzieli?

Dla mnie najbardziej wyczekiwana gra w tym roku, oprócz GTA IV smile.gif
Sokolov
Może w końcu gra z serii Star Wars będzie lepsza niż przeciętna biggrin.gif biggrin.gif Również czekam, bo zapowiada się naprawdę świetnie smile.gif

P.S.
Ale i tak bym wolał Star Wars Battlefront 3
Albert Wesker
wiecej niz przecietna? pograj w kotory, jedi knight...
the_m
http://www.eurogamer.pt/article.php?article_id=140025
Nowe obrazki.
Fajnie, na prawde fajnie zapowiada sie ta gra.
Tommo
Bedzie multi?
MasterShake
kiedy w koncu premiera? Bo zamieszali i juz nie wiem a zapowiada sie kozak. Ale pewnie i tak bedzie gorsze od tego no, drugiej czesci academy - outcast chyba wlasnie
Keymaker
Nie będzie multi w wersji na next-geny, a premiera, z tego co pamiętam, we wrześniu.
the_m
Nowe Nowsze Obrazki

Galeria (ostatni jest z Wii)

Ciekawe czy ktoś się podnieca ta gra tak jak ja? tongue.gif
Gooralesko
CYTAT(the_m @ 22 06 2008, 19:10) *
Ciekawe czy ktoś się podnieca ta gra tak jak ja? tongue.gif

Nie bój żaby wink.gif Sam nie jesteś.
ksztyrix
Niezła sieka się zapowiada, ale martwi mnie że jeszcze ani razu nie widziałem na trailerze żeby po spotkaniu z mieczem świetlnym kumuś odpadła rączka, główka albo cała górna połowa ciała, co wydaje się dziwne jeśli pamiętamy że na filmach można nim wyciąć przejście w metalowych wrotach, a na samych trailerach widać ze można jednym rzutem wykarczować parę dzrzewek.
Gooralesko
http://www.gametrailers.com/player/36011.html

Nikt chyba jeszcze nie dał linkacza?
Vulc
Trailer ów widziałem już wczoraj, ale nadal jestem pod wielkim wrażeniem. Teraz chyba każdy musi przyznać, że tytuł Force Unleashed jest jak najbardziej na miejscu wink.gif

Gooralesko
A ile będzie smaczków dla fana obydwu trylogii. Umieszczenie historii SW: FU pomiędzy III a IV episodem wydaje się growym uzupełnieniem sagi o jakim Lucas zapewne myślał od jakiegoś czasu. Nie wydałby przecież jednego filmu aby trylogie połączyć, a gra video spełni tą rolę znakomicie.
Pijany
Graficznie stoi na bardzo dobrym poziomie, gameplay tez prezentuje sie niezle. To musi byc dobra gra.
Flo
Mam podobne wrażenia jak Pijany
Co prawda na wrzesień z utęsknieniem nie czekam... ale na nowe SW owszem biggrin.gif
Gooralesko
http://www.gamespot.com/video/933156/6194374/videoplayerpop?

Wszystko jest imponujące oprócz animacji postaci podczas zwykłego poruszania się. Wygląda jakby żywcem przeniesiona z poprzedniej generacji czyli nadzień dzisiejszy nie do pomyslenia. W grze TPP animacja może byc dopracowana co udowodniły już AC i Uncharted.
Dakki
Eh, pamiętam, jak w zeszłym roku zapowiadali SW na kwiecień, ale od tego czasu uzbroiłam się w cierpliwość. Oby do października, bo gra zapowiada się bardzo interesująco ^^
Gooralesko
CYTAT(Dakki @ 24 07 2008, 22:25) *
Eh, pamiętam, jak w zeszłym roku zapowiadali SW na kwiecień, ale od tego czasu uzbroiłam się w cierpliwość. Oby do października, bo gra zapowiada się bardzo interesująco ^^

16 września gra wychodzi wink.gif Do października zdążysz ja skończyć.
MasterShake
niech juz wyjdzie, pierwszy level gramy Vaderem...
Flo
Eh... dziś szczęśliwy wracam do domu z nowym PSX'em i co... jest o nowym SW, a tam data 19 grudnia mellow.gif
Gooralesko
Pewnie pomyłka. Dziewiętnastka się zgadza tylko miesiąc nie bardzo. W Europie ma być 19 września.
Flo
Gooralesko, obyś miał rację wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.