CYTAT(dx36 @ 19 11 2007, 22:59)

Ja mam pytanie skąd wy już macie GHIII wszędzie pisze że premiera 23.11 :|
Wersja USA (region free) wyszła 29.10. - przesyłka z Play-Asia zajmuje 9 dni...

Skończyłem karierę na Normal - i bez dwóch zdań jest trudniej niż w GH2. Mówię głównie o celowo trudniejszym rozkładzie nutek, bardziej "połamanym" - dużo szybkich, krótkich przejść między 3 a 4 buttonem. Slayer na Normalu to jakiś horror (chociaż znając Raining Blood trudno się było nie spodziewać

), nie wspominając o Through The Fire And Flames na zakończenie. Free Bird z GH2 przy tym to ballada dla paralityków, z zamkniętymi oczami... Pokażcie mi tego, co to zagra 100% na Expercie i stawiam mu pomnik

Spróbowałem wczoraj online - o dziwo miałem problem żeby znaleźć/połączyć się z kimś na szybki kawałek, bez względu na tryb i ustawienia. Może po premierze EU będzie łatwiej.
Udało się jednak coś dziwnego: stworzyłem Player Match, Battle z jednym kawałkiem - trafiłem na gościa, zagraliśmy Sabotage na Normalu, wygrałem... i dostałem achiev'a "Meet Your Maker". O ile kumam jego opis - należy wygrać z jednym z twórców gry

Albo miałem mega-fuksa, albo... mozna go zdobyć z każdym Graczem... W każdym razie wrażenia online świetne, graliśmy partie utworu na przemian i wspólnie, uzupełniając się, świetny klimacik. Zero lagów, zero problemów. Coś czuję, że online wynagrodzi średni offline, który... skończył mi się, zanim się rozkręciłem. Serio - byłem w szoku, bo dotarłem wreszcie do konkretnych numerów, zagrałem kilka... i napisy.

BTW:
nie wiem czy ktoś tu podawał - poza Velvet i Foo Fighters za 500 MSP, jest jeden pakiet ZA DARMO na XLM: Boss Battle Pack. Zawiera trzy kawałki "bitewne" (taki "freestyle"), które gramy w karierze potykając się z Morello, Slashem i Devilem.