QUOTE(Jędrek @ 30 11 2007, 10:02)

MichAelis - gdzie kupiles GH3, w Polsce?
Tak w Polsce, ale z tego co sie dowiedzialem o dystrybutora, czyli LEM do polski przyszlo 22 sztuki

QUOTE(Butcher @ 30 11 2007, 10:38)

QUOTE(MichAelis @ 29 11 2007, 22:41)

Mam pytanie czemu jak trzymam wcisniete zielony i czerwony przycisk i uderzam, to uaktywania sie tez zolty? Tzn jest tak jakby byl wcisniety?W takim sensie ze majac wcisniete oba jest to rownozancze jakbym mial wcisniety tylko zolty. To jest normalne? mam wrazenie ze niektore utwory (pipi)ia mi sie przez to

EDIT:
Ok sprawdzilem to dokladnie w dashu i teraz tak:
Wciskamy zielony i czerwony (A+B)(teraz mozna naduscic guide button, bo tam jest Y aktywne) i naciskamy w dół strune i w tym momencie dzieje sie tak jakbysmy wcisneli zołty (Y). Moglby ktos potwierdzic czy ma to samo? Czy to moja gitara jest walenieta, chyba ze tak ma byc bo po "cos" to sie w grze przydaje

Sorry, ale nie czaję. Wciskać Guide Button podczas gry ? Po kiego ? Trzymając czerwony i zielony i uderzając w strunę otrzymujesz akord z tych dwóch klawiszy- nic więcej nie powinno się dziać. Jeżeli trzymając jakiś klawisz na gryfie samoczynnie zapala się też inny, to masz zwaloną gitarę...
Nie wciskam podczas gry, tylko chcialem sprawdzic w dashu czy to samo sie dzieje. Masz gitare z GH3 czy sama gre+gitarke z gh2? Chcialbym zeby ktos to sprawdzil

. W toturialu widac to doskonale, albo wlasnie w dashu.
Tak jak mowisz wciskam czerwony i zielony uderzam w strune i powinien byc akord z tych dwoch klawiszy, ale wlacza sie tez zołty

czyli tak jakbym mial wcisniete 3 klawisze. Bug ten nie wystepuje jak uderze strune w gore.
Jak gitara moze byc zwalona? wszystko w niej dziala idealnie, wydaje mi sie ze to jakis bug programowy raczej.