Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Guitar Hero III: Legends of Rock
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
Specu
Sabotage to normalny kawałek, nie bonus
jaszczoor
i chyba tylko w co-opie go mozna odblokować
Sandking
Heh, udało mi się wszystkie piosenki z demka zaliczyć na 5* na hardzie za pomocą pada. Na Expercie jest trudno, ale chyba w oczekiwaniu na premierę uda mi się zaliczyć wszystkie utwory... ogólnie rzecz biorąc granie na padzie jest całkiem wygodne, ale to nie to samo co gitara wink.gif. Jeszcze 3 dni, tylko 3 dni tongue.gif
Specu
na padzie o wiele latwiej robi sie streaki. gdyby tylko triggery zamienic na buttony to by sie dopiero wyniki czesalo ;]
mimo wszystko wole swoja gitarke. czasem dziwnie zareaguje ale feeling nie do podrobienia smile.gif
Diabeu
granie na padzie to porażka, kompletnie zatraca się ideę tej gry, w gh mięskiem jest kontroler
El Loco Chocko
87% na One i sie chyba zalamie...najgorsze przeszedlem i z tej radosci pokrecilem kolory i poleglem sad.gif wykoncze sie...

Btw zagralem tez online i jest milo calkiem.Tez mi wpadl ten achiv o ktorym mowa byla wczesniej wiec to chyba jakis fake z tym tworca smile.gif

A jeszcze taka sprawa.Gralem online Sabotage, ale normalnie go nie widac.Czy to znaczy ze:
a.musze go odblokowac w co-opie na jednej konsoli
b.jest widoczny tylko w co-opie

I Dragonforce...no za chiny go u nie nie ma sad.gif
Butcher
A JEDNAK to nie był FAKE !! smile.gif
Jutro Thanksgiving w USA - a na Marketplace nowy, darmowy utwór do zassania dla GHIII:
Mjolnir Mix by Martin O’Donnell and Michael Salvatori, guitars by Steve Vai - info
Oby był dostępny i dla EU...
Darko.
Nie jest źle, jest fatalnie. Wchodzę na gram.pl a tu planowana data wysyłki zmieniona z 23 na 30 listopada. O co tu chodzi? Przecież premiera w Europie to 23.11!
Bartezoo
CYTAT(El Loco Chocko @ 20 11 2007, 20:44) *
A jeszcze taka sprawa.Gralem online Sabotage, ale normalnie go nie widac.Czy to znaczy ze:
a.musze go odblokowac w co-opie na jednej konsoli
b.jest widoczny tylko w co-opie

I Dragonforce...no za chiny go u nie nie ma sad.gif

A.jak przejdziesz go w co-op to będzie do pogrania w quick play
Dragonforce będzie jak chociaż raz przejdziesz grę.
One to nic Lou jest maskryczny przynajmniej na expercie.
Sandking
CYTAT(a88ot @ 21 11 2007, 21:45) *
Nie jest źle, jest fatalnie. Wchodzę na gram.pl a tu planowana data wysyłki zmieniona z 23 na 30 listopada. O co tu chodzi? Przecież premiera w Europie to 23.11!

To samo na Ultimie, wyraźnie pisze, że wysyłka 30.11, premierę przesunęli? ohmy.gif

Cholera, a ja już szykowałem się na weekendowe cioranie na własnym egzemplarzu GH ;/ catfight.gif
El Loco Chocko
No na medium wlasnie przeszedlem i Dragonforce juz jest smile.gif
I medium to wszystko na co mnie stac.Ostatni set na hardzie to dla mnie przegiecie na maxa poki co sad.gif

Aaa tak mnie wogole naszla mysl przegladajac liste odkryc ze 1000 zrobic w tej grze to naprawde wyzwanie...jak 300 uzbieram to czuje ze bede dobry smile.gif
Jędrek
Spoko, kwestia czasu ;-)
Keymaker
Przestaję powoli wierzyć w co takiego jak zjednoczona Europa...FAKEN SZIT !!! Premiera przesunięta na 30 listopada...
Jędrek
Niemozliwe, w tym tygodniu na Live zaczyna sie Xtival i bedzie GH3 do grania po sieci, turnieje itp.
Sandking
CYTAT(Keymaker @ 21 11 2007, 23:48) *
Przestaję powoli wierzyć w co takiego jak zjednoczona Europa...FAKEN SZIT !!! Premiera przesunięta na 30 listopada...

stretcher.gif

Czyli jednak "wymasteruję" z oczekiwania wszystkie piosenki z dema na 5* w Expercie za pomocą pada (ehh... gitara, gitara). Przesuwanie premiery na 3 dni, przed wydaniem... ehhh...

Zazdroszczę wszystkim, którzy już grają wink.gif
Keymaker
CYTAT(Jędrek @ 21 11 2007, 21:52) *
Niemozliwe, w tym tygodniu na Live zaczyna sie Xtival i bedzie GH3 do grania po sieci, turnieje itp.

Źą, żyjesz w Polsce, a kto by się tam na nas oglądał...

A na pocieszenie http://www.xboxic.com/news/4015

Motyw z Halo w GH III biggrin.gif
Blim
CYTAT(Sandking @ 21 11 2007, 22:00) *
CYTAT(Keymaker @ 21 11 2007, 23:48) *

stretcher.gif

Czyli jednak "wymasteruję" z oczekiwania wszystkie piosenki z dema na 5* w Expercie za pomocą pada (ehh... gitara, gitara). Przesuwanie premiery na 3 dni, przed wydaniem... ehhh...

Zazdroszczę wszystkim, którzy już grają wink.gif

Nie masz czego. To ciągle ta sama gra, tylko nowy bonus pack piosenek. Dla mnie porażka, na pewno nie warte 200 zł.
Butcher
CYTAT(Keymaker @ 21 11 2007, 22:05) *

Zajrzyj na koniec poprzedniej strony tego tematu... rolleyes.gif

BTW - Guitar Compatibility Guide czyli jakie wiosło do jakiej gry...
Jędrek
Racja, przesuneli, j.e.b.n.e zaraz. ;/
Sandking
CYTAT(Blim @ 22 11 2007, 03:17) *
Nie masz czego. To ciągle ta sama gra, tylko nowy bonus pack piosenek. Dla mnie porażka, na pewno nie warte 200 zł.

W pewnej części się zgadzam, ale to będzie moje pierwsze Guitar Hero. Miałem kupić GHII, ale model gitary mi się nie podoba, a do premiery GHIII był miesiąc, stwierdziłem, że poczekam i dokupię dwójkę. Wcześniej tylko grałem w Frets of Fire na PC i raz na X360 FunDay (i od tego czasu chcę GH mieć ;P). Dla osoby, która już miecie w tą serię, może być tak jak piszesz wink.gif.

Nie wytrzymam tego tygodnia laugh.gif

El Loco Chocko
Ja sie nie zgodze ze to bonus pack.Nowe piosenki to nie wszystko.Oprawa..online..nowa gitara mowia mi ze ciezko mowic o tej grze jako po prostu extra packu, ale zdania moga byc podzielone.
BTW jest do zassania motyw z Halo smile.gif
Sandking
Ktoś już zassał i testował? smile.gif Jestem ciekawe jak to wygląda w grze.
El Loco Chocko
Warto sciagnac moim zdaniem.Naprawde fajna aranzacja ktora bardzo przyjemnie sie gra smile.gif
McDriv3r
Wow Butch.Normalnie teray Wkur**lem sie na maksa.Specjalnie chce kupic gitarke od rock banda aby zagrac w gh II i III.(pipi)ne zaraz :|
El Loco Chocko
Tez z tego powodu nie jestem happy.Specjalnie pomyslalem ze kupie GH bez gitarki bo mam zdwojki a potem jak bedzie RB to na co mi beda 4 wiosla..teraz juz wiem smile.gif
Dziobak_
CYTAT(Butcher @ 22 11 2007, 09:10) *
CYTAT(Keymaker @ 21 11 2007, 22:05) *

Zajrzyj na koniec poprzedniej strony tego tematu... rolleyes.gif

BTW - Guitar Compatibility Guide czyli jakie wiosło do jakiej gry...

CYTAT(El Loco Chocko @ 22 11 2007, 22:34) *
Tez z tego powodu nie jestem happy.Specjalnie pomyslalem ze kupie GH bez gitarki bo mam zdwojki a potem jak bedzie RB to na co mi beda 4 wiosla..teraz juz wiem smile.gif

Miałem dokładnie to samo. W takim razie najpierw GH3 + gitarka a potem płytka od RB
Jędrek
Kto jeszcze dostal maila z gram.pl, ze mimo zaplacenia za GH3 nie dostanie w dniu premiery bo maja mala ilosc egzemplarzy?
Figaro
Fajne kawałki (Heart Shaped Box). Mimo że zagrałęm tylko 15 minut na PGA to mogę stwierdzić one thing - Genialne!!!!
Jędrek
Na PGA bylo GH3? Chyba pomyliles z GH2.
Butcher
CYTAT(Figaro @ 27 11 2007, 14:11) *
Fajne kawałki (Heart Shaped Box). Mimo że zagrałęm tylko 15 minut na PGA to mogę stwierdzić one thing - Genialne!!!!

Nirvana w GHIII ? Cholera, musiałem dostać wybrakowany egzemplarz. To wiele tłumaczy w takim razie... rolleyes.gif
Figaro
Khyym? Pod TV pisało GH3 smile.gif
bartiz
Heart Shaped Box jest tylko w GH II tongue.gif
Flaha
CYTAT(Figaro @ 27 11 2007, 15:10) *
Khyym? Pod TV pisało GH3 smile.gif

Stand był ale premiera została przeniesiona i ms nie miał jeszcze GHIII, na pga było niestety tylko GH2 na standzie GH 3 ;/
Sandking
CYTAT(Jędrek @ 27 11 2007, 16:09) *
Kto jeszcze dostal maila z gram.pl, ze mimo zaplacenia za GH3 nie dostanie w dniu premiery bo maja mala ilosc egzemplarzy?

Ja, normalnie porażka, to co się wyczynia z GHIII przechodzi w stan mocnej irytacji. Cholera, gdybym mieszkał w większym mieście to polazłbym do jakiegoś MM albo Empiku i kupił w dniu premiery, a tak... ehhh... szkoda słów.

"Złożone przez Ciebie zamówienie może zostać zrealizowane na początku grudnia" - ekstra confused.gif
Jędrek
Taaa, we wroclawskich empikach i MM i Saturnach prawdopodobnie nie beda mieli gry w dniu premiery.
Dystrybutor ostro nawalil, ja czekam az mi wysla z gram.pl na poczatku grudnia.
Darko.
Ja zrezygnowałem z gram.pl i zamówiłem na ultimie. Specjalnie dzwoniłem i dowiedziałem się, że będą mieli wystarczającą ilość. Byle do piątku!!!!!!!!!!!!! rolleyes.gif
Keymaker
Nie wku***ajcie mnie z tą premierą...Od momentu urodzenia miałem zapisane, że 30 XI kupię tę grę, a tymczasem taki kupczas wychodzi na jaw confused.gif Ja w piątek po godzinie 20 podczas mojej wizyty w Empiku w Arkadii nie będzie GH III, a będę zmęczony po całym dniu nauki, to usłyszycie o mnie w informacjach...Rozniosę wszystko i wszystkich tam obecnych, zdematerializuję etc. Po prostu, ma być i basta !!!
El Loco Chocko
Lol...chyba sprzedam ta gre bo kompleksow dostane.
dx36
El loco chocko a ile chcesz biggrin.gif nie no ale raja z ta premierą to przegięcie confused.gif
Jędrek
Komu Ultima dzis wyslala gre?
Darko.
A miała dzisiaj wysyłać? Przecież premiera jest jutro. ohmy.gif
Jędrek
Zawsze wysyla dzien przed premiera. Oto chodzi w zamowieniu przedpremierowym.
Flaha
Wie ktoś moze jak zainstalowac X-plorera od gh 2 na PC tak zeby działał z frets on fire i w ogóle ? bo wkładam w usb kreator wyszukiwania sprzetu sie odpala ale sterow nie znajduje ;/ pomocy
MichAelis
Mam pytanie czemu jak trzymam wcisniete zielony i czerwony przycisk i uderzam, to uaktywania sie tez zolty? Tzn jest tak jakby byl wcisniety?W takim sensie ze majac wcisniete oba jest to rownozancze jakbym mial wcisniety tylko zolty. To jest normalne? mam wrazenie ze niektore utwory jebia mi sie przez to confused.gif

EDIT:
Ok sprawdzilem to dokladnie w dashu i teraz tak:
Wciskamy zielony i czerwony (A+B)(teraz mozna naduscic guide button, bo tam jest Y aktywne) i naciskamy w dół strune i w tym momencie dzieje sie tak jakbysmy wcisneli zołty (Y). Moglby ktos potwierdzic czy ma to samo? Czy to moja gitara jest walenieta, chyba ze tak ma byc bo po "cos" to sie w grze przydaje confused.gif
yacolek
CYTAT(Flaha @ 29 11 2007, 22:30) *
Wie ktoś moze jak zainstalowac X-plorera od gh 2 na PC tak zeby działał z frets on fire i w ogóle ? bo wkładam w usb kreator wyszukiwania sprzetu sie odpala ale sterow nie znajduje ;/ pomocy

Trza ściągnąć stery z microsoft.com

Jak się ma legalny windows, to powinno samo ściągnąć po podłączeniu.

Plik zowie się "Microsoft Common Controller 32bit.exe" i ma około 600 kb.
Jędrek
MichAelis - gdzie kupiles GH3, w Polsce?
Butcher
CYTAT(MichAelis @ 29 11 2007, 22:41) *
Mam pytanie czemu jak trzymam wcisniete zielony i czerwony przycisk i uderzam, to uaktywania sie tez zolty? Tzn jest tak jakby byl wcisniety?W takim sensie ze majac wcisniete oba jest to rownozancze jakbym mial wcisniety tylko zolty. To jest normalne? mam wrazenie ze niektore utwory (pipi)ia mi sie przez to confused.gif

EDIT:
Wciskamy zielony i czerwony (A+B)(teraz mozna naduscic guide button, bo tam jest Y aktywne) i naciskamy w dół strune i w tym momencie dzieje sie tak jakbysmy wcisneli zołty (Y). Moglby ktos potwierdzic czy ma to samo? Czy to moja gitara jest walenieta, chyba ze tak ma byc bo po "cos" to sie w grze przydaje confused.gif

Sorry, ale nie czaję. Wciskać Guide Button podczas gry ? Po kiego ? Trzymając czerwony i zielony i uderzając w strunę otrzymujesz akord z tych dwóch klawiszy- nic więcej nie powinno się dziać. Jeżeli trzymając jakiś klawisz na gryfie samoczynnie zapala się też inny, to masz zwaloną gitarę...
Darko.
Dostawa GH III w Ultimie dopiero w przyszłym tygodniu. Nie wiem co jest grane? Czy ta gra w ogóle wyjdzie w Polsce?
MichAelis
QUOTE(Jędrek @ 30 11 2007, 10:02) *
MichAelis - gdzie kupiles GH3, w Polsce?

Tak w Polsce, ale z tego co sie dowiedzialem o dystrybutora, czyli LEM do polski przyszlo 22 sztuki smile.gif

QUOTE(Butcher @ 30 11 2007, 10:38) *
QUOTE(MichAelis @ 29 11 2007, 22:41) *
Mam pytanie czemu jak trzymam wcisniete zielony i czerwony przycisk i uderzam, to uaktywania sie tez zolty? Tzn jest tak jakby byl wcisniety?W takim sensie ze majac wcisniete oba jest to rownozancze jakbym mial wcisniety tylko zolty. To jest normalne? mam wrazenie ze niektore utwory (pipi)ia mi sie przez to confused.gif

EDIT:

Sorry, ale nie czaję. Wciskać Guide Button podczas gry ? Po kiego ? Trzymając czerwony i zielony i uderzając w strunę otrzymujesz akord z tych dwóch klawiszy- nic więcej nie powinno się dziać. Jeżeli trzymając jakiś klawisz na gryfie samoczynnie zapala się też inny, to masz zwaloną gitarę...

Nie wciskam podczas gry, tylko chcialem sprawdzic w dashu czy to samo sie dzieje. Masz gitare z GH3 czy sama gre+gitarke z gh2? Chcialbym zeby ktos to sprawdzil confused.gif. W toturialu widac to doskonale, albo wlasnie w dashu.
Tak jak mowisz wciskam czerwony i zielony uderzam w strune i powinien byc akord z tych dwoch klawiszy, ale wlacza sie tez zołty confused.gif czyli tak jakbym mial wcisniete 3 klawisze. Bug ten nie wystepuje jak uderze strune w gore.
Jak gitara moze byc zwalona? wszystko w niej dziala idealnie, wydaje mi sie ze to jakis bug programowy raczej.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.