Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Guitar Hero III: Legends of Rock
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
YETI
CYTAT(Jędrek @ 30 11 2007, 00:29) *
Zawsze wysyla dzien przed premiera. Oto chodzi w zamowieniu przedpremierowym.

Dzis premiera, Jędrek wysłali ci gre? bo u mnie status zamówienia niestety się nie zmienił confused.gif
Jędrek
Nie. Nie wyslali nikomu, ani z gram.pl, ani z ultimy. Trzeba czekac (zaloze sie, ze do swiat).
XM16E1
Coś dla fanów HALO biggrin.gif

http://www.youtube.com/watch?v=HVGQIkYN2uI&
El Loco Chocko
No ten utwor jest naprawde fajowy smile.gif
Czekam tez az wiecej Polakow bedzie mialo GHIII bo na razie tylko z jednym moge sobie pograc sad.gif
Dziobak_
Ten kawałek jest w grze O_o? A jak nie to byłoby za(pipi)iście, gdyby harmonix wrzuciło go w bonusach smile.gif.
ranaghar
CYTAT(yacolek @ 30 11 2007, 00:17) *
CYTAT(Flaha @ 29 11 2007, 22:30) *
Wie ktoś moze jak zainstalowac X-plorera od gh 2 na PC tak zeby działał z frets on fire i w ogóle ? bo wkładam w usb kreator wyszukiwania sprzetu sie odpala ale sterow nie znajduje ;/ pomocy

Trza ściągnąć stery z microsoft.com

Jak się ma legalny windows, to powinno samo ściągnąć po podłączeniu.

Plik zowie się "Microsoft Common Controller 32bit.exe" i ma około 600 kb.

Chyba go nie instalowałeś, bo byś widział, że po zainstalowaniu kontrolery od X360 nie zmieniają swojego stosunku do kompa (czytaj: "dalej nie działają"). Należy zainstalować plik o nazwie "XBOX360Eng" również do ściągnięcia ze strony M$ (lub poprostu wpisz w google).
Hela
CYTAT(Dziobak_ @ 30 11 2007, 17:23) *
Ten kawałek jest w grze O_o? A jak nie to byłoby za(pipi)iście, gdyby harmonix wrzuciło go w bonusach smile.gif.

Jest do ściągnięcia z Marketplace.
El Loco Chocko
CYTAT(ranaghar @ 30 11 2007, 17:12) *
CYTAT(yacolek @ 30 11 2007, 00:17) *
CYTAT(Flaha @ 29 11 2007, 22:30) *
Wie ktoś moze jak zainstalowac X-plorera od gh 2 na PC tak zeby działał z frets on fire i w ogóle ? bo wkładam w usb kreator wyszukiwania sprzetu sie odpala ale sterow nie znajduje ;/ pomocy

Trza ściągnąć stery z microsoft.com

Jak się ma legalny windows, to powinno samo ściągnąć po podłączeniu.

Plik zowie się "Microsoft Common Controller 32bit.exe" i ma około 600 kb.

Chyba go nie instalowałeś, bo byś widział, że po zainstalowaniu kontrolery od X360 nie zmieniają swojego stosunku do kompa (czytaj: "dalej nie działają"). Należy zainstalować plik o nazwie "XBOX360Eng" również do ściągnięcia ze strony M$ (lub poprostu wpisz w google).

U mnie po podlaczeniu system sam wykryl coz to za nowy sprzet podlaczylem i sciagnal co trzeba smile.gif
Keymaker
Boże, dzień premiery, a o godz. 19.30 w Stolicy ledwo się załapałem na ostatnią sztukę w Galerii Mokotów !!! Typ z obsługi już miał sam kupić, ale okazał się wielkomyślny. Ale co to w ogóle za opcja, żeby w sk***ysyńsko dużym Empiku na Marszałkowskiej były tylko trzy sztuki !?

A gra oczywiście mną pozamiatała...tyle mogę powiedzieć smile.gif
Dziobak_
CYTAT(Hela @ 30 11 2007, 18:27) *
CYTAT(Dziobak_ @ 30 11 2007, 17:23) *

Jest do ściągnięcia z Marketplace.
O_O? Nie robisz sobie ze mnie jaj? smile.gif
Owiec
Ja mam takie pytanie - co oplaca sie bardziej zamowic na swieta u rodzicow GH II czy GH III (tutaj pewnie jeszcze by ktos inny musial sie dolozyc albo ja). Z trojki podoba mi sie bardziej gitara i to ,ze jest bezprzewodowa, ale 2-ojka jest 100zl tansza, co byscie wybierali? Mowie ,ze gralem tylkow demo 3-ojki i sie posralem.

EDIT: Podobno ,jednak wersja na 360 ma kabel huh.gif Prawda?
Yaxa
Nie robi i zapomnial tez dodac, ze ten kawalek jest darmowy.
Dziobak_
Owca- zależy jaka tracklista Ci sie podoba. Mnie podobaja sie obie i co bys nie wybrał nie będziesz żałował. Zawsze mozesz kupić GH2 + płytkę z GH3 albo odwrotnie
Owiec
Szczerze to obie listy mi nic nie mowia ,poza paroma zespolami tongue.gif Ja nie te czasy xD
Dziobak_
Mnie tez nie mówiły, ale potem okazała sie,ze 3/4 kawałków gdzieś słyszałem. Mother Danziga było w GTA SA(Ach, te czasy gdy wpisywało siekody na Hydrę, na 5 gwiazdek i do tego K Rose smile.gif)
El Loco Chocko
Wzialabym trojke.Tracklista kwestia gustu, ale dochodzi online.Pojawily sie batelki, tryb do grania w co-opie i imo jest zdecydowanie bardziej wymagajaca.Szczegolnie na hardcorze ktory bardziej pasuje mi pod experta z dwojki.
Yaxa
Na jakiej zasadzie dziala bezprzewodowe wioslo do GHIII - baterie czy akumulator?
Keymaker
CYTAT(Owiec @ 1 12 2007, 11:31) *
EDIT: Podobno ,jednak wersja na 360 ma kabel huh.gif Prawda?

Nie ma kablucha biggrin.gif
ping
CYTAT(Owiec @ 1 12 2007, 11:49) *
Szczerze to obie listy mi nic nie mowia ,poza paroma zespolami tongue.gif Ja nie te czasy xD

wciągnij dwójkę z gitarą a 3ke można już wyrwać w folii za 125-130 złotych
Darko.
Na forum gram.pl wyczytałem, że dostawa od Activision dotrze do dystrybutora w poniedziałek tj. 3.12. Mam nadzieję, że tak będzie!!!!!!!!!!!!!!
Yaxa
Czy gitara z wersji na PS3 bedzie tez dzialac na XO (i odwrotnie)?
Jędrek
Nie ma takiej mozliwosci. Nie licz na to.
Darko.
Hej Jędrek! Może masz jakieś nowe info nt. GH III w Polsce. Rzuć okiem na mój ostatni post (poprzednia strona). Co o tym myślisz?
Jędrek
Mozliwe. Chcialbym, zeby tak bylo.
Ambrozik
CYTAT(Yaxa @ 2 12 2007, 16:42) *
Czy gitara z wersji na PS3 bedzie tez dzialac na XO (i odwrotnie)?

W sumie jest to prawdopodobne biorąc pod uwagę , że nadajnik podłączany jest pod USB. Myślę , że gitary dołączone do ps3/ps2/xO/pc nie będą się różnic "systemem działania" , więc mogą być kompatybilne tongue.gif
biszat
watpie aby mialo to byc kompatybilne mysle ze zaden producent konsolki nie zgodzilby sie na cos takiego
MichAelis
Jaki nadajnik pod USB? wink.gif

Dysrybutorem w PL jest LEM i jak rozmawialem z nimi we wtorek to druga dostawa ma byc MOZE w polowe grudnia. Chyba ze od tego czasu cos sie zmienilo, wiec osobiscie na polska dystybucje bym nie liczyl.
qwertyman
GH III kopie zad. Bez jaj! Piosenki są wspaniałe i poza kilkoma kawałkami naprawde dają rade. Jest obecny godny następca "Freebirda" czyli "One",są spokojne smędziałki "Paint in black" Stonesów,ale jest pare "ale". Czemu jest aż tyle nowych piosenek? W drugiej części większość utworów to były klasyki z lat 60-70 u.w. a teraz kupe utworów to lata 2000-2007. Piosenki są dobre,ale osobiście wolałbym troche więcej starego rocka. Gdzie AC-DC? Suzi Quatro? Gary Glitter i " Rock & Roll? Nadzieja taki w contencie,lecz to już nie to... Jednakże gra jest przekozacka, szczególnie na co-opie:D Polecam gorąco wszystkim!!

Ps. A Dragnoforcowi ch... w d...

Edit: zapomniałem dodać jednego argumentu. Czemu tyle nowości? Przecież podtytuł brzmi " Legends of Rock", a tych legend jest za mało. More, more!!
Butcher
Gdzie Ty widzisz to mnóstwo nowości? Bo ja widze raptem kilka (nie mówię o bonusach ze sklepu), plus kilka klasyków z lat 80-tych i kupa starego g***na, które kompletnie tu nie pasuje. IMO GH3 posiada najgorszą tracklistę ze wszystkich trzech części (nie biorę pod uwagę Rocks the 80s) - gdybym stał przed dylematem zakupu którejś części, dwójka wydaje się najlepszym wyborem (jeśli nie bawi nas tryb online).
El Loco Chocko
Niom wlasciwie online ratuje ta gre jesli idzie o songi.Fakt jednak ze na markecie lezy Foo Fighters i Velvet poprawia mi usmiech na twarzy.
Flaha
Moje wrażenia po przejściu GH3:
gra przyjemna ogólnie główne utwory nie są tak dobre IMO jak w GH 2 i są też łatwiejsze (świadczy o tym chociażby to że udało mi się ją przejść w jeden dzień a GH 2 trochę czasu mi zajęło) jest kilka aspektów które mną pozamiatały mianowicie battle's oraz bonus set list który wymiata totalnie szczególnie takie kawałki jak my curse czy impulse !! Ogólnie polecam GH 3 na prawdę porządny tytuł ! Inna sprawa to to że na PC ta gra ma straszne wymagania ;/ nie wiedzieć czemu ale na kompie core 2 duo 2.2, 2 gig ram i kart graf ATI x1700 512 ram framerate nutek potrafi skakac jak szalony ;/ No nic trzeba będzie kupic wersje na X 360 i do zobaczenia na Live !! biggrin.gif Peace
zolwik777
^Huh, wtf? Na jakim kompie? Frets on fire czy co?
Keymaker
Guitar Hero to prawdziwie multiplatformowa gra. Nie wiem, chyba nawet na Mac OS wyszło biggrin.gif
El Loco Chocko
CYTAT
świadczy o tym chociażby to że udało mi się ją przejść w jeden dzień

Co rozumiesz przez przejscie?
Owiec
Zrobienie wszystkich piosenek pewnie na medium jak mniemam.
Flaha
CYTAT(Owiec @ 4 12 2007, 21:16) *
Zrobienie wszystkich piosenek pewnie na medium jak mniemam.

akurat nie zgadłeś bo na expert tongue.gif i uważam że ten poziom jest w GH3 łatwiejszy niż GH2 zresztą o tym juz chyba była mowa ? Jednej piosnki nie ukonczyłem aby Through the Fire and the Flames trochę jeszcze ją po męczę czuję tongue.gif
Keymaker
Nie mogę... Za duży ze mnie noob jeszcze, żeby kozaczyć na Hard tongue.gif Jestem w zestawie ze Slipknotem i to ogarnąłem, ale dalej jest już naprawdę ciężko... Coś czuję, że "The Devil Went Down to Georgia" mnie zje...
El Loco Chocko
@Flaha wiec respekcik smile.gif ja ostatniej batelki na hardzie nie moge pokonac sad.gif i potrwa to jeszcze nim temu podolam hehe.
@Keymaker draniu...musze ci focha zapodac chyba ze nie chciales sobie ze mna poprzdekolic smile.gif
Dziobak_
Before I forget... happy.gif
Darko.
Cholernie wam zazdroszczę, że jako nieliczni w Polsce już gracie. Mi pozostaje tylko czekać... sad.gif
Keymaker
CYTAT(El Loco Chocko @ 4 12 2007, 22:48) *
@Keymaker draniu...musze ci focha zapodac chyba ze nie chciales sobie ze mna poprzdekolic smile.gif

Focha zachowaj dla mojej starej biggrin.gif Whatever...

Zaraz wybijam do banku wpłacić pieniądze i już dziś kupuję Live ! Gold smile.gif Dlatego nie brzdąkałem, bo nie miałem tego ficzera, źą tongue.gif Jak najszybciej nadrobimy...

Właśnie włączyłem grę i zassał się patch. Wie ktoś co wprowadza ? Zmiany, ulepszenia, dodatki ?
Butcher
GH3 launch day patch
Matriks_1111
Szlag mnie już trafia... tak bardzo chcę dorwać tą gierkę, a nigdzie jej nie ma confused.gif na półkach zalega GH3 na PS3, Wii i PS2, a na X'a ani widu ani słychu - ja się pytam - co jest kurde grane... ile tak można confused.gif Najpierw problemy z AC, teraz z GH3 - u nas nic nie można wydać tak normalnie, bez opóźnień? dry.gif
SiuSiu
Matriks w Łodzi ten sam problem - w żadnym z 3 empików nie ma, Electro World nawet nie wiedzieli jak to się pisze, a o MM się nie chce mówić... w odwecie na ps2 zalega tego pełno - przynajmniej 2 sztuki różnych rodzajów w każdym z empików. Na dodatek jak się wczoraj pytałem kiedy będą mieć mówili, że może dziś, może jutro - dziś mi gostek ten sam powiedział, że dostali same na PS2 a na xbx360 czy i kiedy będzie nikt nie wie...
Jędrek
MOZE w polowie grudnia bedzie. Ja juz zrezygnowalem z zamowienia w ultimie, kupie po nowym roku jak bedzie tego duzo w sklepach.
marcin0903
Mam 2 pytania odnośnie gry:
Czy będzie możliwość wogóle kupna tej gry do świąt? - piszecie , że dostawa będzie w połowie Grudnia, wiadomo do jakich sklepów i gdzie będzie trzeba zamówić?
Jakie są zapowiedziane paczki z utworami - przypuszczając , że takowe wogóle są..
Owiec
Pytania co do dostawy i jakie sklepy ,to raczej do wydawcy nie tu, chyba ze mamy kogos stamtad.
Master JIN
dzwonił może ktoś w sprawie dostawy do saturnów i mm w warszawie bo cholernie chciałbym jeszcze kupić pod choinke
Jędrek
W polowie grudnia ma byc 'wieksza' dostawa. Do Saturnow maja trafic po 3-4 sztuki smile.gif
Master JIN
ok dzięki za info myślę że na targówku styknie dla mnie jedna sztuka tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.