Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Guitar Hero III: Legends of Rock
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
Keymaker
Jak ktoś ma ochotę na mały battle lub, najlepiej, co-op, to zapraszam dzisiaj !!! Hey ! Hey !! Hier kommt Alex !!!
Matriks_1111
Pograłbym z Tobą ale wiesz, jest jeden problem... Nie można nigdzie dorwać tej gierki confused.gif
Szabla8
Ja zjechałem również całą Warszawe. Wczoraj Złote Tarasy (empik i saturn), Arkadia (empik i saturn), dzisiaj electro world, saturn i empik w jankach oraz MediaMarkt przy okęciu. Na każdą platforme jest tylko nie na x0. Wii, Ps2, Ps3 tylko nie x0. No jak na złość. Kupiłem wkońcu GH2 a kupie samą grę GH3 bo widziałem już nie raz.
SiuSiu
szabla zrobiłem tak samo jak Ty - po przewróceniu Łodzi do góry nogami stanąłem na pudełku z GH2 a do tego dojdzie jedynie sama gra GH3 bo tą widziałem gdzie nie gdzie
myrdolf
chetnie z kims pogram online , co-op czy battle ,obojetnie. ślijcie invite'y. pozdro. PS: giera jest wy*ebana w kosmos!
El Loco Chocko
Na dobra sprawe track lista z dwojki jest chyba z deczka lepsza wiec zalowac nie macie co za bardzo.Aczkolwiek rozumiem rozczarowanie, ale teraz mozna np z Play-Asia sciagnac sama plytke i przy odrobinie szczescia juz na swieta grac w najlepsze smile.gif
@Keymaker dzieks za gre smile.gif
@Cietwierz mi wlasnie pokazal jak trzeba grac smile.gif kozak..hyhy
Master JIN
mam pytanko czy w soundtracku jest jakaś piosenka slipknota?Jeśli tak to jaka?
Diabeu
Before I Forget
Xymek
GH3 na 360ke jest wogole nie do kupienia w PL, sam czekam bo juz dawno temu zlozylem zamowienie na PRE ORDERa w gram.pl. Nie wiem co sie stalo ze LEM tak kolosalnie nawalil...jedyna ewentualnosc to to ze zgubili gdzies paczke z wersja na X360...ciekawe czy chociaz przed swietami bedzie nam dane pograc...
koso
Ostatni zakup w polskim sklepie (nie licząc sklepu PE;) ) zrobiłem kilka lat temu. Skoro na Play-Asia GHIII jest za jakieś 130 złotych (razem z wysyłką), a prosząc o zaniżenie ceny o połowę na 100% unikamy płacenia cła, dziwię się, że ktoś jeszcze kupuje w naszych przybytkach. Chyba że nie ma odpowiedniej karty.

GHIII się bawię... i jestem zażenowany. Nie jestem fanem tej muzyki, ale w GHII przypasowały mi niemal wszystkie kawałki - po prostu kapitalnie się w to grało. W trójce nawrzucali jakichś anonimowych dla mnie brudasów, z muzyką totalnie nie do przełnięcia. Ostatnie 2 zestawy dają do wiwatu (One), ale przedtem niestety musiałem przebyć drogę przez mękę. Kawałki w 90% są nietrafione, żałuję zakupu.
SiuSiu
mi osobiście też bardziej soundtrack z 2ki przypadł do gustu, i jakoś tak mi się zdaje, że czasami w 3ce (przynajmniej easy i medium, bo tylko te grałem) kolorowe przyciski mijają się z brzmieniem gitary w podkładzie confused.gif
El Loco Chocko
Niom zgadzam sie z Koso.Wczoraj dwojeczke odpalilem i jakos ciagle cos ciekawego do zagrania bylo.W trojce jest nie najgorzej, ale wybor fajnych songow zdecydowanie mniejszy.Dwa packi poki co nie ratuja do konca sytuacji...
Zalowac jednak nie zaluje smile.gif
Sandking
Napisałem maila z pytaniem do sklepu gram.pl w sprawie GHIII, bo zbliża się połowa grudnia, a gry jeszcze nie widać >_>. Co prawda mój X360 nie wrócił jeszcze z naprawy, ale wolałbym mieć już pudełko z grą w domu. Każą czekać 48h na odpowiedź, może jutro dostanę maila od nich wink.gif.
Jędrek
W tym tygodniu jeszcze nie bedzie dostawy, wiem bo juz pytalem w ultimie.
Dziobak_
Dzej, a rzyszłym tygodniu będzie sie można gry spodziewać? Najwyzej sam podjadę, nie będe się pierdzielił z pocztą
Sandking
Dostałem odpowiedź:
CYTAT
"Witam,

Dziękujemy za kontakt z Działem Obsługi Klienta Gram.pl.
Niestety, ale w tym roku na pewno nie otrzymamy już gry Guitar hero III z gitara na xboxa360.
Zapraszamy ponownie do odwiedzenia www.gram.pl/sklep i kontaktu z nami."

confused.gif

Kwaaa... -_-
Xymek
Scyzoryk sie w kieszeniu otwiera confused.gif

To ja mam teraz pytanie - kto zamawial Guitar Hero III z zagranicy? Jaki skep polecacie? Ile czekaliscie? I jakie wyszly koszta?

Mam juz dosc czekania, az nasz po(pipi)any dystrybutor (w tym przypadku LEM), odpowiednio sie ogarnie, zeby sprowadzic gre do polski confused.gif przeciez premiera i tak byla przesunieta w stosunku do reszty swiata - ehhh szkoda słow...
El Loco Chocko
Ja z Play-Asia sciagnalem sama plytke(gitarka z dwojki).Czekalem 10 dni.Zaplacilem w sumie 28 funtow czyli na polskie realia taniutko.
superment
pytanie: czy gitara z gh3 na PC bedzie dzialala z X0 ? slyszalem ze ta z x jest kompatybilna z pc a czy jest to funkcjonalne w druga strone?
Sandking
Przejrzałem parę stron sprzedających GHIII na x360, wymieniłem się paroma mailami i doszedłem do jednego wniosku. Normalnie kupić pakiet gra + gitara będzie można dopiero na nowy rok, więc to nie tylko na gram.pl ;/
JacekW
Czy mozna kupic gre gh2 bez gitary?
Dziobak_
ja tak zrobiłem smile.gif
Owiec
Dziwne ,zeby kazali Ci kupic z... juz widze ,jak przy kazdej nowej czesci wydajesz ponad 2x wiecej, bo giatre musisz tez miec w zestawie.
yaczes
Dziwne, ze nikt nie sprowadza, tylko wszyscy na oficjalnym kanale dystrybucji polegaja. Masakra. Widocznie ciezej przemycic, w koncu to spore pudelka ;/
Dziobak_
Nawet nei o to chodzi. Po prostu kwota za przesyłke z DVDCrave będzie duza. No i miałem nadzieję dostać to na gwiazdkę, nie wiedziałem, że będa takie jaja
Amer
skoro już o kosztach wysyłki mowa: GH3 poszybowało do mnie z Londyny - koszt wysłki pocztą około 300zł, przesyłka kurierska 150 (na szczęscie nie ja za to płaciłem wink.gif ...)
yaczes
Dziobak, chodzilo mi o kolesi z allegro.
Specu
cholera, jak dobrze ze GH2 juz mialem, i tylko dokupilem gh3 miecha temu... jakbym mial sie tak wkurzac to hoho biggrin.gif
yaczes
Tez mialem, ale sprzedalem, bo chcialem wioslo bez kabla.
JacekW
Jak to jest czy kupujac gh3 bede mail tez na plycie kawalki z czesci 2?
Jędrek
Nie bylo w Polsce Xbox'a oficjalnie - gry byly, jest Xbox - gier nie ma ;/
Owiec
A czy jak kupiles CoD4, to masz wszystko z 1,2 i 3?
Sandking
Tak zapytam osób, które miały styczność z GH II i GH III, która ma lepszą ścieżkę dźwiękową i przy której lepiej się bawiliście? smile.gif
marcin0903
CYTAT(SiuSiu @ 12 12 2007, 00:53) *
mi osobiście też bardziej soundtrack z 2ki przypadł do gustu, i jakoś tak mi się zdaje, że czasami w 3ce (przynajmniej easy i medium, bo tylko te grałem) kolorowe przyciski mijają się z brzmieniem gitary w podkładzie confused.gif

El Loco Chocko
CYTAT(Sandking @ 14 12 2007, 19:18) *
Tak zapytam osób, które miały styczność z GH II i GH III, która ma lepszą ścieżkę dźwiękową i przy której lepiej się bawiliście? smile.gif

Mimo ze trojka nie jest taka zla to jednak dwojka ma lepsza track liste imo.
Blim
CYTAT(El Loco Chocko @ 15 12 2007, 10:06) *
CYTAT(Sandking @ 14 12 2007, 19:18) *

Mimo ze trojka nie jest taka zla to jednak dwojka ma lepsza track liste imo.

True, true..
Keymaker
Zapowiedziano nowe piosenki na grudzień. IMO nic specjalnego confused.gif

Warner/Reprise Track Pack:

* “No More Sorrow” by Linkin Park
* “Sleeping Giant” by Mastadon
* “Pretty Handsome Awkward” by The Used

Single song downloads:

* “So Payaso” by Extremoduro
* “Antisocial” by Trust
* “Ernten Was Wir Säen” by Die Fantastischen Vier

Free download:

* Rock rendition of the holiday classic “We Three Kings” recorded by Steve Ouimette
Diabeu
uhuhu Mastodon, ostro, mogli pack zrobić zamiast mieszać z jakimś emo
Darko.
Na szczęście są inne gry. Dobrych tytułów nie brakuje, szczególnie teraz więc pozostaje cierpliwie czekać.
Specu
CYTAT(Keymaker @ 15 12 2007, 21:30) *
Zapowiedziano nowe piosenki na grudzień. IMO nic specjalnego confused.gif

Warner/Reprise Track Pack:

* “No More Sorrow” by Linkin Park
* “Sleeping Giant” by Mastodon wub.gif
* “Pretty Handsome Awkward” by The Used

szkoda tylko ze to kawalek z ostatniego albumu..
no i z linkin parchem...
Keymaker
Wypłynęły nowe piosenki:

Content: Holiday 2007 Single "We Three Kings"
Price: Free
Availability: All Xbox LIVE regions

Content: Die Fantastischen Vier "Ernten Was Wir Säen" - Single Track
Price: 200 Microsoft Points
Availability: Not available in India

Content: Extremoduro "So Payaso" - Single Track

Content: Trust "Antisocial" - Single Track

Darmowy song daje radę smile.gif
El Loco Chocko
Niom nie jest zly smile.gif
Dodatkowy pack z linkinem i reszta nie jest zly...na pewno lepszy niz nie jeden pack do dwojki.
C1REX
No i kupiłem. Pierwsze wrażenie bardzo pozytywne. Zobaczymy jak z żywotnością.

W kolejce do czytnika czeka jeszcze DDR. To już chyba piąta gra z tej serii u mnie.
SiuSiu
przydałoby się jingle bells w wersji na gitarę jako DLC ;-)
Mikes
CYTAT(SiuSiu @ 24 12 2007, 12:18) *
przydałoby się jingle bells w wersji na gitarę jako DLC ;-)

Wersja KoRna catfight.gif
signap
http://img143.imageshack.us/my.php?image=gh3bpl3.jpg

gitara z lego oraz w pelni funkcjonalna
Kiler8888
Troszkę przespałem całą manię Guitar Hero, w związku z tym mam pytanie.
Czy jak kupię Guitar Hero 3 to będę "musiał" kupić sobie wcześniejsze części ?
Chodzi mi o piosenki, czy trójka ma te same piosenki co poprzednie części + nowe, czy to zupełnie inny zestaw jak w singstarze ?
SiuSiu
zupełnie inny zestaw.
jiloo
dla mnie ciagle przegieciem sa ceny jakie chca za dodatkowe utwory.
500 MSP?? to gruba przesada. za 400 mozna miec pelnoprawna gre z Live Arcade.
to samo z pojedynczymy kawalkami - 200 MSP.
jakos dodatkowe kawalki do Rock Band moga byc po 80 MSP - i to jest sprawiedliwa cena.
wrog
Wczoraj wreszcie dostałem w swoje ręce GH3, przeszedłem karierę i się zawiodłem. Soundtrack dużo gorszy jak dla mnie niż w dwójce, do tego Neversoft nie potrafi zbyt dobrze robić nutek do utworów (momentami naprawdę jakieś dziwaczne kombinacje). Achievementy to chyba ktoś po pijaku wymyślał smile.gif Trzeba czekać na RB.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.