Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Guitar Hero III: Legends of Rock
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
Maiden
CYTAT(Kiler8888 @ 7 04 2008, 17:16) *
Mam problem, być może wynikający z tego że może jestem upośledzony.
Kupiłem (używanego) Guitar Hero 3 i nie umiem podłączyć gitary. Podłączyć to może źle powiedziane, baterie są, gryf jest ale konsola nie umie jej wyłapać. Lampki na kółeczku się kręcą i nic. Wymieniałem baterię i dalej kupa. Instrukcję mam tylko z gry i tam nic nie pisze na ten temat.
Prosiłbym o jak najszybszą pomoc.

To samo. Trzymam przycisk na konsoli, trzymam na gitarze. I nic...

Proszę, pomocy...
Darko.
Podaje jak jest w instrukcji:
1. wcisnij guide button na gitarze
2. wlacz konsole
3. wcisnij ten maly przycisk od laczenia na konsoli
4. to samo tylko na gitarze
5. powinno dzialac smile.gif
Maiden
Patch naprawił smile.gif
Dziobak_
CYTAT(Wallerot2 @ 30 05 2008, 14:30) *
Select też nie działa confused.gif

Dziwny zbieg okoliczności... Moze rzeczywiscie coś źle robisz? Chociaz jak masz pasek SP na maxa, to co masz robić źle... Nie mam pojecia, dzowń do dystrybutora
Mikes
http://www.youtube.com/watch?v=S5GpRJItqjw

O ja (pipi)e.

I nie, to nie jest fake.
Wallerot2
Co do mojego problemu to już sobie poradziłem. Star Power włączą się jak przechyle gitarę do dołu i lekko podciągnę, czyli odwrotnie niz u innych. biggrin.gif
Przybilla
CYTAT(Mikes @ 4 06 2008, 19:38) *

O ja (pipi)e.

I nie, to nie jest fake.

Nie wierzyłem, że ktoś to zrobi.

O_O
Mani
Ja nadal nie wierze. też moge usiąść plecami włączyć boota i udawać ze gram. Poza tym w jaki sposób star power włączał nie poruszając gitarą. no i troche poruszanie palcami dziwnie wygląda. A moze mi sie tylko wydaje?
Kwapi
W wersji na PS2 jak grałem u kumpla i siedziałem na fotelu to praktycznie automatycznie włączał się star power. Czy nikt nie może uwierzyć, że jest ktoś to umie zagrać THrough the fire and the flames? xD
Bojan_Zaw
CYTAT(Mani @ 4 06 2008, 22:09) *
Ja nadal nie wierze. też moge usiąść plecami włączyć boota i udawać ze gram. Poza tym w jaki sposób star power włączał nie poruszając gitarą. no i troche poruszanie palcami dziwnie wygląda. A moze mi sie tylko wydaje?

Np. Selectem. Jednak wymagałoby to troszkę zwinności tongue.gif
Flaha

O ja (pipi)e.

I nie, to nie jest fake.

dlaczego sądzisz ze to nie fake? nawet nie widac kolesia palcy. Równie dobrze moze byc to fake jak i nie.
YETI
Mam pytanie, jakie utwory zawiera paczka Motorhead?
Mikes
CYTAT(Flaha @ 5 06 2008, 07:39) *

O ja (pipi)e.

I nie, to nie jest fake.

dlaczego sądzisz ze to nie fake? nawet nie widac kolesia palcy. Równie dobrze moze byc to fake jak i nie.

Uwierz mi na słowo.
erix
Potwierdzam , FC TTFAF z tego filmiku jest 100% prawdziwe.
Szabla8
CYTAT(YETI @ 5 06 2008, 14:44) *
Mam pytanie, jakie utwory zawiera paczka Motorhead?

"(We are) The Road Crew", "Stay Clean" oraz "Motörhead"
Flaha
CYTAT(erix @ 5 06 2008, 20:51) *

A mozecie powiedziec dlaczego tak sądzicie ? hmm ? Wytlumaczcie mi to dlaczego uważacie ze to nie jest fake.
dx36
Mam pytanko Song Pack Velvet Revolver jest dostepny za MS Points`y czy przy Soundtracku GH3 ??
Yaxa
CYTAT(Flaha @ 6 06 2008, 21:42) *

A mozecie powiedziec dlaczego tak sądzicie ? hmm ? Wytlumaczcie mi to dlaczego uważacie ze to nie jest fake.

Ten gosc jest uznawany za najlepszego gracza gh, byl w tv, w ksiedze guinessa i zrobil duzo legit filmikow z gh. Widzialem juz jego filmikii jak gra w TTFAF i spokojnie mogl zrobic 100%
Mikes
CYTAT(Flaha @ 6 06 2008, 19:42) *

To co powiedział Yaxa + sporo jego filmików jak FCedował poszczególne części, o tym że dużo ludzi ma an tej piosence 98-99% nie wspominajac, 100% było kwestią czasu.

ten filmik został uznany przez scorehero, a to jest niepodwazalne xD
El Loco Chocko
CYTAT(dx36 @ 6 06 2008, 21:23) *
Mam pytanko Song Pack Velvet Revolver jest dostepny za MS Points`y czy przy Soundtracku GH3 ??

Do kupienia tylko.
dx36
Jeszce zapomnialem sie zapytac
Czy gitara Xplorer od GH3 na PC`a bedzie dzialac z GH3 na 360`tce ??
Yaxa
CYTAT(dx36 @ 6 06 2008, 23:42) *
Jeszce zapomnialem sie zapytac
Czy gitara Xplorer od GH3 na PC`a bedzie dzialac z GH3 na 360`tce ??

Tak
Flaha
CYTAT(Mikes @ 6 06 2008, 23:01) *
CYTAT(Flaha @ 6 06 2008, 19:42) *

To co powiedział Yaxa + sporo jego filmików jak FCedował poszczególne części, o tym że dużo ludzi ma an tej piosence 98-99% nie wspominajac, 100% było kwestią czasu.

ten filmik został uznany przez scorehero, a to jest niepodwazalne xD

No i mi wystarczy smile.gif trzeba było napisać odrazu konkrety smile.gif nic tylko pogratulowac kosmicie tongue.gif
TomisH
Nowy darmowy kawałek do GH3 już jutro - I am Murloc biggrin.gif
Mati_Siepacz
Czy dostępna jest już na rynku paczka z piosenkami Coldplay ??
Pelipe
Czy tylko ja mam problemy z zagraniem meczu online?
Gdy chcę coś wyszukać, zawsze mi daje komunikat, że nic nie może znaleźć...
Łącze dobre, Golda mam... o co kaman?
dx36
Widocznie w danym momencie nie ma tej gry spróbuj Quick Match
TomisH
Darmowe Top Gun Anthem od czwartku.
BoroBoro
wiecie może gdzie mogę dorwac inne faceplanty do gitarki bo ten czarny z białym paskiem już mi sie znudził ;/
w07t3k
Na ebay'u albo TU.
qb3k
Czy jest możliwość zagrania 'Suck my kiss' nie na co-opie?
Pelipe
Tak dałnie xD...
Jeżeli odblokujesz piosenkę którą można tylko przez co-opa odblokować, to możesz potem grać sam w nią.
Już ci w wczoraj przecież mówiłem.
qb3k
Przecież bym nie pisał jak nie jej nie mam. Otóż- pomimo, iż wczoraj razem ją graliśmy to dalej jej nie mam.
Smiti
Tylko nie szukaj w career ino w quick play.
qb3k
CYTAT(Smiti @ 3 07 2008, 15:18) *
Tylko nie szukaj w career ino w quick play.

Aż taki tępy to nie jestem tongue.gif. Zaraz sprawdzę jeszcze raz, może przegapiłem.

Edit: Nie ma. Wszystko sprawdziłem i nic.

Edit2: Wujek google mówi: zrób biszkopcie karierę na co-opie! I wszystko jasne wink.gif.
BoroBoro
czy ktos ma jakies info na temat nowych utworów do gh3 ściągnąłem już wszystko co sie dało jestem ciekaw czy cos wydzadzą w najbliższym czasie ???
YETI
Death Magnetic jako dodatek do GH3!?
http://www.ps3site.pl/death-magnetic-jako-...uitar-hero-iii/
o kur#*!!!
El Loco Chocko
Slyszalem cos o jednym kawalku i to chyba nawet nie do tej czesci GH a GH:WT ale glowy nie dam uciac.Tak czy owak...nie wierze w tego niusa... a chcialbym ;/
MichAelis
Wszystkie strony o mecie o tym pisza, ze wszystkie kawalki beda do sciagniecia w GH 3 i 4
qb3k
Mówili to na pierwszej konferencji Guitar Hero na E3. Zaraz po premierze płyta będzie dostępna jako DLC dla GH3, a potem dla czwórki. Dodatkowo w czwórce znajdą się 3 kawałki z nowej płyty R.E.M. i nie jako DLC tylko już na płycie z grą.
YETI
CYTAT(El Loco Chocko @ 18 07 2008, 23:16) *
Slyszalem cos o jednym kawalku i to chyba nawet nie do tej czesci GH a GH:WT ale glowy nie dam uciac.Tak czy owak...nie wierze w tego niusa... a chcialbym ;/

A jednak!

http://metallica.com/index.asp?item=601007

devil.gif
El Loco Chocko
Kocham sie mylic biggrin.gif
Troszke boje sie ceny bo to pewnie bedzie okolo 2400 pkt na moje oko, ale sie nie zawacham ...
YETI
2400 pkt, a ile to? Bo ja płace w złotówkach wink.gif
El Loco Chocko
2000 kosztuje 17 funtow i mysle ze gdzies w tych granicach wyznaczyc powinni cene tak jak za wydawnictwo na CD +/-
w07t3k
Czy uzywanie hyperspeeda jest uznawane jako oszustwo? W koncu uruchamia sie go w menu cheatow, jednak najwieksi wymiatacze czesto go uzywaja, wiec jak w koncu?
W jaki sposob zagrac piosenki z walk z bossami? Na YT widzialem filmiki z walki z Tomem Morello i Slashem i koles gral cala piosenke zupelnie sam.
skypawel
CYTAT(w07t3k @ 21 07 2008, 00:03) *
W jaki sposob zagrac piosenki z walk z bossami? Na YT widzialem filmiki z walki z Tomem Morello i Slashem i koles gral cala piosenke zupelnie sam.

Możesz ściągnać je za free z marketplace
orion50
wsiąkłem:D wczoraj zassałem demko z marketplace i katowałem z 2godziny. świetna pozycja i zastanawiam się nad kupnem full'a
qb3k
Ja polecam. Miałem to samo z demkiem i uważam, że jeżeli zapłacisz za cały zestaw nie więcej niż 300zł to nie będziesz żałował. Za więcej trochę szkoda kasy, a tak masz grę za 150 i gitarę za tyle samo tongue.gif. Tak się możesz usprawiedliwiać biggrin.gif.
Keymaker
Gitara od GHIII jest o tyle fajna, że jest naprawdę wygodna, dobrze zrobiona, zapewnia dobry feeling i jest kompatybilna z wieloma grami, które wyszły i wyjdą, czyli całą seria GH i RB. Jeżeli zależy Ci tylko na gitarze, ew. nie stać Cię na inne instrumenty, to możesz spokojnie uderzać na początku w GH. Chociaż dla nowicjuszy z doświadczenia muszę powiedzieć, że lepiej kupić gitarę od GHIII i jako pierwszą grę pod nią GHII.
Butcher
Virtuoso Pack od 24 lipca na XLM/PSN:
- "Surfing with the Alien" by Joe Satriani,
- "For the Love of God" by Steve Vai
- "Soothsayer" by Buckethead
Cena: 500 MSP
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.