Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Moda Na Sukces
Forum PSX Extreme > Inne > Region Filmowy > Seriale
Stron: 1, 2
Pajda
botox i lifting spustoszył jej twarz
Obsolete
Obczajcie faze, lecial ostatnio Karate Kid 3. Szybko bym przelaczyl, gdyby nie znajomy ryjXD

Mlody Dikyn bil sie z Karate Kidem!

A poza tym ostatno niestety przeczytalem spoilera dotyczacego tego latynosa i blondyny i mam z glowy ogladanie na dobry rok. Odcinki z wypadkiem corki Brooke byly zabawne;]
Pajda
zlapie ejdsa czy cos?

zabawnie to wyglada wejscie rodzinki foresterow jak chca opi.erdolic diikona, ostatnio to chyba z 7 osob weszlo do domku.
Obsolete
Ano wjazd na pelnej ku**wie byl biggrin.gif No zlapie aidsa, oni ogolnie mieli ten watek ciagnac z 2 lata, ale aktorom odbilo gwiazdorstwo, zadali co raz to nowych rzeczy i w koncu ich wywalil iz serialu. Ja tam czekam na triumfalny powrot Lorenzo Lamasa do tv.
Pajda
wolalem Brooke-suke niz MILF-Brook, teraz to w kazdej scenie leca jej łzy z oczu (czesciej z jednego oka) wogole jakas pipa sie z niej zrobila.

thorn elegancko ja opie.rdolil
Masorz
CYTAT(Obsolete @ 26 06 2007, 10:19) *
Ano wjazd na pelnej ku**wie byl biggrin.gif No zlapie aidsa, oni ogolnie mieli ten watek ciagnac z 2 lata, ale aktorom odbilo gwiazdorstwo, zadali co raz to nowych rzeczy i w koncu ich wywalil iz serialu. Ja tam czekam na triumfalny powrot Lorenzo Lamasa do tv.

to pewnie sie ucieszysz na wiesc ze lamas gral przez chwile w modzie na sukces w 2003 roku, dostal role jakiegos strazaka(!)... powaznie...
Obsolete
Tyy, no ja wiem , ze tam gral. Wlasnie do tego sie odnosilem w moim poscie;] Gral niejakiego Hectora Ramireza, chyba bardziej banalnie nazywajacego sie latynosa wymyslec nie mogli, ewentualnie zmienic "Hector" na "Jose";]
Masorz
o kurva hector ramirez, ciekawe czy mial dalij dlugie hery????
od razu przyznaje sie ze ogladam mode na sukces od 1995 roku...
jest tu ktos wytrwalszy ode mnie????
babciahania
To ja też się włącze do tego tematu. chytry_.gif

uwaga mega spojler!!!

http://film.onet.pl/1,4,8,21609205,6029692...40,0,forum.html

trochę dłuugie, ale jakie jazdy tam są opisane.

i co dobre, nawet się zgadza..
Masorz
no jazdy dobre np:

brook ze stefani walczyly na miecze, albo ktos tam cos we dwoch wpadli do kotla, albo ricz ktory blakal sie wiele tygodni po dzungli... HARDKOR biggrin.gif
Zen
Przestałem oglądać tv ale się wycfaniłem i poluję na Modę na youtube

Ma ktoś jakieś linki do najnowszych odcinków z tvp?
Pajda
czuje po kosciach ze Massimo zarucha Stephanie
Masorz
on ja juz zaruchal 40 lat wczesniej a ich syn to ridge
Senshi
ku.rwa od czego masz opcje
KOD
[spoiler][/spoiler]
?
Myslisz ze jak dasz na bialo to nic nie widac? Otoz nie bo np niektorzy maja skorke graphite :( No kurde wnioskuje o warna bo tak byc nie moze ;/
Pajda
CYTAT(Masorz @ 18 07 2007, 23:09) *
on ja juz zaruchal 40 lat wczesniej a ich syn to ridge

nienawidze cie
Masorz
kur.wa zeby warna dostac za gowniane info o tym tasiemcu a poza tym nie napisalem czy to prawda czy nie...
pifpaf.gif pifpaf.gif pifpaf.gif pifpaf.gif pifpaf.gif pifpaf.gif

Warna dostales za caloksztalt spoilerowania, bedzie poprawa - nie bedzie warna. Kriseh
Obsolete
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

A ostatnie odcinki przypominaja mi finalowe momenty wiekszosci seriali, gdy akcja przyspiesza, robi sie gesta i konczy w szczytowym momencie. Konfrontacja Brooke-Ridge-Taylor zwienczona iscie dramatycznym "musisz wybrac jedna z nas" dala rade, nic tylko zakrzyknac "tam do stu katow!". Dobrze, ze to jeszcze te odcinki, gdzie Hunter Tylo nie zrobila sobie kolejnych operacji, bo inaczej bym jej nie zalowal wub.gif
Figaro
ostatnio kilka odcinkow widzialem - I ten trailer na koncu, co odcinek "Teraz juz moze sie wydarzyc wszystko!"... rotfl biggrin.gif

A tak poza tym, Brooke nie uda sie uwieść ryszarda<lol2> biggrin.gif

sry, mam dobry humor.
Obsolete
No te trailerki pod koniec daja rade, szczegolnie jak aktorzy strzela jakies tragiczne ujecia w tym "studio", co pokazuja na przemian z akcjami z kolejnych odcinkow. Nawet w zapowiedziach kolejnych odcinkow MnS nie ma sobie rownych;]]]]

A ostatnie odcinki to najwyzszy poziom, watek z intryga Marone dal rade, aktualnie najzabawniejsza jest para hivowcow, "panie doktorze, czy moja krew moze miec kontakt z nasieniem Antonia?" Troche przesadzili z tym ich brakiem wiedzy na temat aids. Bez jaj, odcinki maja troche lat, ale sa krecone w czasach, gdy juz wszyscy wszystko o hiv wiedza - wyglada to troche naiwnie;]

Ogolnie brakuje jakiegos mordobicia, liczylem na walke Stephanie i Brooke, albo Marone i Eryka, a tu nic;f Prawy sierpowy Ridge'a mnie nie usatysfakcjonowal.
Figaro
Nie zapominaj że to nadal telenowela - Tam bitki są baaaaaardzo rzadko.
babciahania
zachęcam Was do zapoznania się ze streszczeniem odcinków 5 lat w przyszłość. na poprzedniej stronie dałem link.
Pajda
o ku.rwa wchodze na tvp1 a tam Rich szaleje z katana po biurze Massimo i ostatecznie odcina sobie leb xdddddddddddddddddddddddd
Obsolete
Link do yt, cokolwiek? Jak to bylo wczoraj, to moze sie na dzisiejsze powtorki zalapie.
Pajda
i co widziales? niestety ricz zyje, przecial tylko(!) tetnice ;f
ja juz sie boje co to bedzie sie dzialo jak do gry dolaczy Lorenzo Lamas
Obsolete
No nie widzialem...wez mi to na youtube znajdz;0
Damian312
Ta... Bruk czy ch.uj wie jak jej tam;p to jednak niezly z niej kur,wiszon pruje sie jak stare przescieradlo. Ostatnio z tym noo... Dikon jakis czy inny nie wiem jak mu tam:D ale je.bie sie ostro!!:D
MasterShake
jak ricz sobie łeb uciął? ;f
Guts
CYTAT(Pajda @ 9 08 2007, 23:09) *
ja juz sie boje co to bedzie sie dzialo jak do gry dolaczy Lorenzo Lamas

Już się dzieje, ale w amerykańskiej telewizji =) Lorenzo wystąpił już pewnie w -nastu odcinkach. W PL pewnie za 6 lat je zobaczymy =)

SPOILER :

Oto trailer Mody, w którym się pojawia. Prócz "mocnej muzyki", "akcji" nasz "heros" ukazuje nawet swe mięśnie i wydepilowane ciało. Do tego etatowy, "podchrypnięty" lektor i już mamy "kultową" zapowiedź nowych odcinków :

http://pl.youtube.com/watch?v=UqeITr64RFw

No i fragment jednego z odcinków, w którym możemy zobaczyć, że nasz "wojownik" prócz latania w gaciach potrafi również grać", chociaż w tym przypadku jest to pojęcie względne.

http://pl.youtube.com/watch?v=EfaqcnTECQY&...ted&search=

KONIEC SPOILERA
Obsolete
Brooke zaszla w ciaze z mezem swojej corki.
Amber ma w ci pie paciorkowca.
Marone chce uczynic z Ridge'a drugiego Hitlera.

"Moda..." w dobrej formie.
Pajda
nie ogladalem ostatnich 30 odcinkow, wlaczam dzisiaj a tu jakies murzyny, murzaja, wloski maestro pedzla zarazony syfilisem....jakies streszczenie enyłan?
marcin_N
Kiedyś oglądałem "dla jaj" jak to się mówi... i w zasadzie byłem w temacie (można tak powiedzieć smile.gif). Ale przestałem oglądać bo IMO zrobiło się strasznie nudne...
Obsolete
CYTAT(Pajda @ 23 08 2007, 21:08) *
nie ogladalem ostatnich 30 odcinkow, wlaczam dzisiaj a tu jakies murzyny, murzaja, wloski maestro pedzla zarazony syfilisem....jakies streszczenie enyłan?

Tamci z Afryki wzieli slub i pojechal ina honeymoon posmiac sie z glodujacych dzieci w Afryce. Odcinki byly tak naiwne, ze ciezko sie nie domyslic, ze adoptuja tego malego niggera.
Marone sie dowiedzial ,ze jest ojcem Ridge'a. Stephanie nakazuje mu milczec, ale ten co chwile sie waha. Gruba Sally podsluchala rozmowe o tym i tez wie, ze Massimo zaruchal Stephanie i splodzil jej syna.
Ogolnie teraz odcinki polegaja non stop na tym, ze Marone mowi "musze mu powiedziec, ze jestem jego ojcem!", Stephanie mowi "nie!", on mowi "no ok" i tak w kolko.
Pajda
dzieki stary, wiedzialem, ze mozna liczyc na wiernych fanow MnS.
Obsolete
Przedostatni odcinek byl tak niemozliwie glupi, ze musze zrobic sobie od tego tygodniowa przerwe, bo nie dam rady;f Granica dobrej zabawy z glupoty tego serialu zostala przekroczona. Cos we mnie peklo;/
2razyjot
CYTAT(Obsolete @ 28 08 2007, 10:51) *
Przedostatni odcinek byl tak niemozliwie glupi, ze musze zrobic sobie od tego tygodniowa przerwe, bo nie dam rady;f Granica dobrej zabawy z glupoty tego serialu zostala przekroczona. Cos we mnie peklo;/

I tak nie znam wiekszego twardziela niz ty obso, szacun! Jednego odcinka nie wytrzymalem a tu juz tysiacpiencsetstodziewiecsetktorystam. ohmy.gif
Tori
Bruk jest w ciąży z Dikonem.
Obsolete
Kij z tym. Mnie dobil motyw, ze malemu murzynkowi zaczela swiecic kurtka i to byl znak od Boga, by go adoptowac przez Kristen i Antonio. W ogole cala akcja w sypialni to jedna wielka katastrofa XD Dialogi, gra aktorska, scenariusz w tym odcinku - to chyba najgorsze co widzialem w tym serialu ;x No i koncowa "klotnia"...;]]]]]]

Sceny, o ktorych mowie - http://pl.youtube.com/watch?v=9ydDz1W37bU&...ted&search=

tylko dla twardzieli
Tori
Tego Antonia, zarażonego Aids będą za czarne dziecko wytykać palcami do końca Mody na Sukces.

Blok
Ku,rwa Obso, ale psychodela. Obejrzalem tych 10min ale z trudem, czy ty to ogladasz na trzezwo?
Pajda
przeciez ten serial jest zaje.bisty
Kubaa__
ridż jest nie do poznania. przez pare ostatnich odcinkow ze spokojnego pana domu przerodził sie w żadnego władzy nerwusa walczącego o kazdy procencik udzialow domu mody forester. ech, gdyby wiedzial, ze cale imperium massimo bedzie jego....
Tori
A teraz tak serio- kto to ogląda z własnej woli, a kto ogląda bo dziewczyna to włancza, narzeczona, albo rodzina?

ja mam niestety fana mamuśkę i dziewczynę. Ogladam co prawda 1 w tygodniu, ale jestem na bierząco, taki urok.
kopaa
ridge wraz z stefania ida do massima i odwracaja sie od eryka, brook jest szantazowana przez weepa a dikon napier.dala karate na prawo i lewo, dziwka amber jest glowna projektantka a meczony w szkole rick wiceszefem calej miedzynarodowej kompanii, co za kur.wa fabula xDDDD
Masorz
zapomniałeś jeszcze dodać, że ridz po tym jak dostał z półobrotu od "dikyna" rozciął sobie tylko dłoń a doje'bali mu gipsiora jakby mu rękę urwało razem z łopatką.... hyh.gif
kopaa
tia to w ogole byla tragedia xD Dzisiaj ridz przyszedl do firmy, grzecznei gadal z Amber ktora nazwal wczesniej smieciem, powiedzial ze nie zapomni tych wszysch blablaba chwil spedoznych z nimi i w ogole byl sentymentalny. Bardziej podobal mi sie jak opier.dalal ludzi na prawo i lewo, rzucal sie i darl morde a tera taka ciota, no przekombinowali z ta skomplikowana psychika bohatera cool.gif Massimo nie polecial na Sali, za co dostal zje.be porzadna, w sumie mu sie nie dziwie ta to ma morde jakby połatana.
Masorz
sally:
- zróbmy to teraz!!!

massimo:
- nie moge...

buahahahahahahahahahahahahahahahaha!!!!!!!!!!!!!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.