Parę tygodni się w to wciągnąłem, jak jadłem obiad to włączałem tv i akurat leciało
Niezły zonk był z tym dzieckiem Amber parę tygodni temu
Teraz w sumie większych akcji nie ma oprócz mahlojek Dickona i Spectry chylącej się ku upadkowi. Mam nadzieję że niebawem znowu zaskoczą nas jakieś nieoczekiwane wydarzenia.
Wiem że wszyscy to oglądają ale boją się przyznać. Tutaj możemy zupełnie swobodnie dzielić się przemyśleniami na temat fabuły
Zapraszam do dyskusji
Nie no z tym dzieckiem wtedy to nie był żart
Jaja mnie ściskały z wrażenia bardziej niż w finale pierwszego sezonu Prison Breaka
Ale za długo ciągnęli tą aferę, tak że napięcie w końcu opadło i w sumie wątek przestał mnie interesować. Zresztą finał tego był za słaby, oprócz paru narzekań starych Forsterów przeszło bez echa
W(pipi)ia mnie Rick - pedałkowaty metro z miękką pytą. No i zmienili aktora - w(pipi)ia mnie jak zmieniają aktora bo wtedy ulega zniekształceniu obraz jaki nadajesz tej postaci
O ja cie, nie wiedziałem że taki tytuł zaistnieje na FPE. Moja babcia to ogląda.
Chciałem kiedyś jej poszukać najpierwsiejszego odcinka tego serialu? Ktoś ma? :F
Miałem na HD ale potrzebowałem miejsca i skasowałem wszystko do odcinka 2500
wortigern
1 06 2007, 19:59
a juz 5kafli odcinkow sypnelo. Najdluzszy serial ever?
w sumie arku jedna z najlepszych akcji w MnS byla wizyta detektywow w domu Forersterow zaraz po tym jak Stephanie rozgromila i utopila w basenie tą rudą wywłoke a Rich ratowal matke naprędce wymyślając zręcznie alibi:
-co sie stało?
- eeee moja matka własnie była w łazience gdy Morgan potkneła sie i wpadla do basenu
-i sie utopila?
- no eeeee ten wczesniej sie walneła
xD
a i jeszcze Rich zablysnal gdy Morgan sklamala ze jego zona Taylor pozwolila zaru.chac ja celem splodzenia dziecka
-Rich przespij sie ze mna, chce miec twoje dziecko!
-Morga zwariowalas?! mam zone i dzieci
-ale eeeeee Taylors wyslala mi maila ze sie zgadza
-A! morgan w takim razie to co innego, chodzmy sie ru.chac
CYTAT(Arox @ 1 06 2007, 20:36)

W(pipi)ia mnie Rick - pedałkowaty metro z miękką pytą. No i zmienili aktora - w(pipi)ia mnie jak zmieniają aktora bo wtedy ulega zniekształceniu obraz jaki nadajesz tej postaci
dokladnie, taka sytacja byla z thornem
pierwszy thorn - glupiec, myslacy kutachem i strzelajacy do wlasnego brata po pijaku
drugi thorn- piz.duś, zaczyna spiewac musicale i zako(pipi)e sie w Massy dla ktorej porzuca rodzine
trzeci thorn- zrywa z Massy bo zakisił ogora w meksykansiej wiesniaczce, znowu mysli tylko kutachem
edit
ojej posta mi nie polaczylo ;/
nie ogladalem z dwa tygodnie, ale mysle, ze wiele mnie nie ominelo
co do ridża i tejlor, to szkoda troche, ze taki ładny zwiazek sie usra, bo {spoiler} tejlor umrze. podejrzewam tutaj zagrywki ze strony bruk, ktora pewnie opusci naiwnego torna i znowu bedzie podbijala do zalamanego ridża. ale to dopiero za jakies 3 tysiace odcinkow. poki co kibicuje, zeby amber ukulala kase na jakas operacje, bo ryjek troszke szpetny. swoja droga - serio stefani utopila morgan, bo to dosc powazny szczegol a nie widzialem??
stary stefani centralnie bila sie jak wrestler, oczywiscie jej ulubionym finiszerem jest rzut do basenu. morgan jeszcze uciekla z 2 razy tak wiec bily sie 3 odcinki a na koncu przyjechala policja
Co za hardkor, łał.
Arox ile zajmował ten plik?
A to do mnie? Czemu niby?
naprawde uwierzyles ze on sciagal odcinki?
kat_robert
2 06 2007, 06:05
jak sie ten serial oryginalnie nazywa?
piekni i bogaci?
bold and beautiful - zuchwali/odważni i piękni
LOL
to chyba jeszcze kręcą, c'nie?
jawohl
chyba zaczne sciagac odcinki bo boje sie ze nie dozyje konca. tylko nie wiem ile dziennie musialbym ich ogladac zeby wyprzedzic emisje z tvp
CYTAT(Pajda @ 1 06 2007, 23:27)

naprawde uwierzyles ze on sciagal odcinki?
Hm, racja
Damian312
2 06 2007, 10:48
Tylko Chuck Noris wie kiedy skończy się "Moda na sukces"
Niee no, to mój ulubiony serial. Serio, po prostu włączam TV i oglądam.
Jak myślicie, co się stało z kapciami Kevina? Podobno Stacey je schowała, by Kevin szukając ich wszedł do piwnicy i znalazł list pożegnalny oraz testament Chrisa. Niestety Kevin zamiast tego poszukał pod łóżkiem i dowiedział się, że Lois przegląda magazyny dla młodych matek. Jest w ciąży z Peterem czy Michaelem? Ciekawi mnie też sprawa A.J. Prędzej czy później będzie musiał wyznać Angeli, że pieprzył jej chomika - jego to po prostu dusi. No chyba że ucieknie na Hawaje do swojej byłej. Tyle że wtedy serce mu pęknie, gdy zobaczy, że Margaret spotyka się z Darrenem... Chociaż Darren ostatnio zachowuje się dziwacznie, podejrzewam, że kręci na boku z Robertą albo jej córką Stephanie. Ostatnio na balu tańczył z nimi dłużej niż z Victorem. Nie mogę się doczekać następnego odcinka!
Okej chłopaki, dość żartów z klasyki

edit: na życzenie PRAWDZIWYCH FANÓW (całych dwóch) otwieram, ale powstrzymajcie się od offtopicowania. Nie ma co żartować
CYTAT(koso @ 2 06 2007, 12:17)

Okej chłopaki, dość żartów z klasyki

edit: na życzenie PRAWDZIWYCH FANÓW (całych dwóch) otwieram, ale powstrzymajcie się od offtopicowania. Nie ma co żartować

jest nas wielu, daj nam czas, a prawdziwi fani wyjda z ukrycia
wracajac do tematu
arku jak sadzisz czy Dickon wreszcie dopnie swego? wydaje mi sie ze bridget daje rade w przeciwienstie do Amber ktora dysponuje strasznie niewyjsciowym ryjem
trzeba dac cynk opso, to prawdziwy fan serialu
co do amber i bridzet, ogolnie obie sa z lekka szpetne, zadna nie przebije kiberli
a dikona wydymają, z foresterami sie tak nie pogrywa
Obsolete
2 06 2007, 19:50
Jo, juz wiem o tym wspanialym topicu
Niestety z ponad miesiac nie widzialem prawie zadnego odcinka, wiec musicie mnie uswiadomic w paru sprawach:
- ostatni odcinek, w ktorym zachowalem ciaglosc to jak pojawil sie ten caly Deacon w domu Forresterow i handlowali dzieciakiem. Co sie stalo z tym watkiem? Gdzie ten ciec, co byl razem z Amber i rywalizowal o jej wzgledy z mlodym Forresterem?
-
CYTAT(Arox @ 1 06 2007, 20:32)

?
- ta ruda prukwa z konska twarza jeszcze zyje? Widzialem kawalek jakiegos odcinka, gdzie wiezila Taylor w piwnicy,a potem kawalek kolejnego, gdzie juz Taylor wrocila do domu.
- Clark nadal w szpitalu?;p
W ogole wokol jakich watkow sie teraz fabula toczy? W nowym tyg juz nie mam zajec (sesja time), wiec bede nadrabial braki youł.
CYTAT
arku jak sadzisz czy Dickon wreszcie dopnie swego? wydaje mi sie ze bridget daje rade w przeciwienstie do Amber ktora dysponuje strasznie niewyjsciowym ryjem
Amber to blachara
Nie wydaje mi się żeby Dickon tak łatwo doprowadził sprawę do końca, pewnie jakiś głupi zbieg okoliczności mu przeszkodzi. Zawsze tak jest
CYTAT
CYTAT(Arox @ 1 06 2007, 20:32) *
?
W sumie to dawno już było, nie wiem czemu do tego wróciłem
Chodzi o to co wtedy dziecko Amber urodziło się martwe i podmienili je na inne - potem się okazało że to dziecko jej kuzynki które ta oddała do adopcji
Niezła intryga
Tak sobie teraz myślałem o klasyce i przypomniała mi się Dynastia. Pamiętam jak przez mgłę jak stara to śledziła, miałem chyba z 7 lat wtedy.
kat_robert
2 06 2007, 20:14
CYTAT(Arox @ 2 06 2007, 21:09)

Tak sobie teraz myślałem o klasyce i przypomniała mi się Dynastia. Pamiętam jak przez mgłę jak stara to śledziła, miałem chyba z 7 lat wtedy.
phi, dynastia nawet do 1000 nie dociagnela

phi, dynastia nawet do 1000 nie dociagnela
Obsolete
2 06 2007, 20:31

Chodzi o to co wtedy dziecko Amber urodziło się martwe i podmienili je na inne - potem się okazało że to dziecko jej kuzynki które ta oddała do adopcji
Niezła intryga
Nie no, to ten motyw to byl dobre kilka miesiecy temu, jak Becky zyla;] Nie wiem, czy nawet nie dobre pol roku temu.
Niech ktos odpowie na palace mnie pytania, ktore zadalem wyzej;/
Najlepszy motyw w MnS to byla intryga rudej koniary, zeby Ridge sie z nia przespal;] Akcja z mailem po prostu zmiotla wszystko ;]
Ciekawe kiedy w polskich odcinkach pojawi sie postac grana przez Lorenzo Lamasa, bo jak pewnie niewtajemniczeni nie wiedza, ten aktor siegnal dna i zaczal tam grac;]
Podobno Hunter Tylo, ktora gra Taylor narobila sobie mase operacji i teraz wyglada jak manekin, takze cieszmy sie jej cute buzia, poki jest czas;/
http://www.awfulplasticsurgery.com/images/...o_big_ones1.jpghttp://www.awfulplasticsurgery.com/images/...o_big_ones2.jpg;0
CYTAT(Obsolete @ 2 06 2007, 20:50)

- ostatni odcinek, w ktorym zachowalem ciaglosc to jak pojawil sie ten caly Deacon w domu Forresterow i handlowali dzieciakiem. Co sie stalo z tym watkiem? Gdzie ten ciec, co byl razem z Amber i rywalizowal o jej wzgledy z mlodym Forresterem?
- ta ruda prukwa z konska twarza jeszcze zyje? Widzialem kawalek jakiegos odcinka, gdzie wiezila Taylor w piwnicy,a potem kawalek kolejnego, gdzie juz Taylor wrocila do domu.
- Clark nadal w szpitalu?;p
- Ciec od Amber to syn Sally Spectry , niewiadomo co sie z nim stalo, fakt faktem ze niezky z niego dałn -w koncu kumpel Ricka
-No wiec to ona porwala dziecko Ricza i Taylor, podkupila marynarza zeby ukryl ich dziecko na lodzi podczas rejsu i sciemnial ze wje.bal je rekin. Ricz jak to zwykle myslal ku.tasem a Tejlor zaczela prywatne sledztwo i odkryla ze to Morgan. Tak wiec ruda pi.zda zamknela Tejlor w piwnicy. Do gry dolaczyl stary znajomy morgan - 50 letni prawiczek, psychiatra. Morgan popuscila mu szpary i ten zgodzil sie jej pomagac. Ricz przez miesiac spotykal sie z Morgan nie podejrzewajac gdzie jest jego zona, wmowil sobie ze poszla sie szlajac. Tymczasem Morgan starala sie zaliczyc Ricza, ktory znalazl w torebce Morgan rysunek zaginionego dziecka (w sensie ze to dziecko namalowalo). Na rysunku bylo widac kobiete, dziecko i dwa psy na smyczy (kumpel morgan straszyl tejlor swoimi rotfajlerami). Morgan przebiegla jak nigdy wmowila Riczowi ze to są krowy (xDDDDDDDDDD). Ricz przez 26 odcinkow plakal nad obrazkiem az w koncu powiedzial
-łejd a minyt, łaj maj doter paint the women, and girl and two cows?!
wsiadl w samochodi wjechal w dom Morgan (centralnie w sciane xD)
Tymczasem Stephanie rowniez wykminila o co kaman. Morgan wraz z kumplem spie.rdolili jednak nie na dlugo. Przebrani za klownów wpadli do domu celem zaj.ebania rodzinki. Stephanie naku.rwia sie z Morgan i wrzuca do basenu. Przyjezdza policja. Morgan spie.rdala z basenu ale wraca za 10 minut i znowu bije sie z Stephanie, wpada Eryk Forester i przy.pierdala prawilnie Morgan z partyzanta. Przyjedza policja.
-Clark ktory lezal w szpitalu po ataku anakondy, wypuszczonej z klatki przez Morgan. Wielokrotnie usilowala go zabic w szpitalu ale jakos chu.jowo jej szlo. Clark sparalizowany mogl tylko biernie wysluchiwac obelg od Morgan
wszystko pisane 100% serio
mowilem Kaligula ze jest nas wiecej
OsciBosci
2 06 2007, 21:52
O wmorde mnie to tez wciagnelo ;/ Zaczelo sie z rok temu, wlaczylem i zobaczylem Kimberly, bardzo mi ie spodobala i tak sobie ogladalem bo nie mialem co robic i jakos leci, troche mnie to niepokoi, le coz poczac, aczkolwiek ostatnio opuscilem kilka odcinkow i nie czuje sie z tym zle...
Co za hardkor te filmiki. A ta muzyka.
To jeden z tych powodów dla których niedziela jest ch ujo wa
wogole to zaczynam sie dusic w jednym temacie, niech ktos zrobi grupe w serialach o modzie na sukces
W tym tygodniu robię do 19 i co za tym idzie nie mam możliwości oglądania serialu
Niech ktoś streści co się działo przez ostatnie 2 dni
na youtube.com na bierzaco sa wrzucane tv ripy z tvp1
jak byłem mały to zawsze miałem zonka widzac orginalny tytuł tego serialu - "The Bold & the beautiful" czy jakoś tak - w każdym razie, przez dłuzszy okres czasu zyłem w swiadomosci, ze tam jest napisane "Bald" zamiast "Bold" i się zastanawiałem, jakim cudem coś może byc "łyse i piękne" ;]
CYTAT(Pajda @ 6 06 2007, 22:41)

na youtube.com na bierzaco sa wrzucane tv ripy z tvp1
Zbyt leniwy jestem na to
Ewcikson
6 06 2007, 21:58
CYTAT(ghost_spike @ 6 06 2007, 22:47)

jak byłem mały to zawsze miałem zonka widzac orginalny tytuł tego serialu - "The Bold & the beautiful" czy jakoś tak - w każdym razie, przez dłuzszy okres czasu zyłem w swiadomosci, ze tam jest napisane "Bald" zamiast "Bold" i się zastanawiałem, jakim cudem coś może byc "łyse i piękne" ;]
moze wam popsuc? ja przestalam ogladac, kiedy aktorka grajaca sally umarla.... bo b&b bez sally to juz nie ten sam serial...
whitesand
6 06 2007, 22:02
dzięki kur.a mać!
Obsolete
6 06 2007, 22:05
Z tym, ze u nas ona jeszcze zyje. Chyba, ze ogladalas w innym kraju i jestes dalej z fabula. Tylko bez spoilerow, tak na przyszlosc;]]]]]]] MnS sie skonczy jak umrze Stephanie i Rycz;] Reszte mozna zastapic, albo olac, mysle, ze bez Erica, czy Brooke daliby rade to dalej krecic.
Zlookalem chyba w poniedzialek te odcinki. Pojawila sie jakas nowa corka Forresterow, kreci z jakims Banderasem-projektanterm od Spectrow i pewnie mu sie odda, by tylko pracowal dla rodziny. Eric wiedzial co robi.
Zdziwilo mnie, ze Deacon sie ozenil z corka Brooke. Nie wiedzialem nawet, ze sie znali.
Generalnie lubie to w tym serialu, ze wystarcza 4 odcinki i juz sie siedzi w aktualnych wydarzeniach;]
Gdzie jest Kimberli?;/
Ewcikson
6 06 2007, 22:22
CYTAT(Obsolete @ 6 06 2007, 23:05)

Z tym, ze u nas ona jeszcze zyje. Chyba, ze ogladalas w innym kraju i jestes dalej z fabula. Tylko bez spoilerow, tak na przyszlosc;]]]]]]] MnS sie skonczy jak umrze Stephanie i Rycz;] Reszte mozna zastapic, albo olac, mysle, ze bez Erica, czy Brooke daliby rade to dalej krecic.
Zlookalem chyba w poniedzialek te odcinki. Pojawila sie jakas nowa corka Forresterow, kreci z jakims Banderasem-projektanterm od Spectrow i pewnie mu sie odda, by tylko pracowal dla rodziny. Eric wiedzial co robi.
Zdziwilo mnie, ze Deacon sie ozenil z corka Brooke. Nie wiedzialem nawet, ze sie znali.
Generalnie lubie to w tym serialu, ze wystarcza 4 odcinki i juz sie siedzi w aktualnych wydarzeniach;]
Gdzie jest Kimberli?;/
Tak obso ogladalam w Holandii tu jets jakies 1000 odcinkow do przodu ale dawno juz nie ogladalam tylko czytalam w gazecie ze ta aktorka umarla...
Obsolete
6 06 2007, 22:39
No to zdradz mi chociaz tyle, czy te 1000 odcinkow dalej jest Kimberli?;f
Ewcikson
6 06 2007, 22:42
CYTAT(Obsolete @ 6 06 2007, 23:39)

No to zdradz mi chociaz tyle, czy te 1000 odcinkow dalej jest Kimberli?;f
a wiesz ze nie wiem:> musialabym sprawdzic:> jak sprawdze to ci napisze ktory odcinek tu leci i czy jest kimberly:> oki?
spaczency.
czy nie lepiej spedzic te 20min patrzac jak kot spi? albo jak prosto stoi stol?
obejrzalem moze 5 odcinkow od tych 10l jak tvp raczy nas tym syfem. nie wiem jak to sie moze komukolwiek podobac? musza puszczac jakis przekaz podprogowy podczas nadawania.
forum konsolowe, phi.
ta ,a co do mega tasiemcow ,pamietacie caringtonow czy jakos tak? w ostatnim odcinku kogos porwalo ufo
CYTAT(STRETCH @ 7 06 2007, 03:43)

spaczency.
czy nie lepiej spedzic te 20min patrzac jak kot spi? albo jak prosto stoi stol?
obejrzalem moze 5 odcinkow od tych 10l jak tvp raczy nas tym syfem. nie wiem jak to sie moze komukolwiek podobac? musza puszczac jakis przekaz podprogowy podczas nadawania.
forum konsolowe, phi.

Ale bez napinek, ok?
To że wolisz Mostowiaków nie znaczy że musisz jechać na wszystko inne
Ewcikson
8 06 2007, 21:35
Obso dla ciebie zmusialam sie do obejrzenia b&b i zaszokowala mnie czolowka:> jaka ladna i odpowiem nie nie ma kimberly, ale sa nowe hot laski:> warto sie pomeczyc te 2000 odcinkow:> i znow zrobie spoiler thorn bedzie szefem spektry i bedzie o dziwo z darla:>a ridz bedzie szefem domu mody foresterow i beda sie ze soba klocic i rywalizowac no to chyba brzmi ciekawie co? No i nie ma taylor:> nigdy nie lubilam tej aktorki:> pozdro dla fanow
OsciBosci
8 06 2007, 21:44
Kimberly nie ma(nie bedzie), przyjechal po nia ojciec Adam Alexander i ja zabrał...
MasterShake
26 06 2007, 08:52
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.