Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Burnout Dominator - obsługuje kierownice czy nie?
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Wyścigowy
Ronson
Witam.

Próbowałem już kombinować, ale bez skutku.
Kierownica Logitech Driving Force PRO działa pięknie z Burnoutem 2 i 3, ale w Dominatorze jest martwa. Diody się nie świecą, nie następuje kalibracja w momencie uruchamiania gry.
Nie wiem o co chodzi. W necie też nic znaleźć nie mogę.

Pomocy... taka fajna gierka. Ale Burnout na padzie to nie Burnout....
PiotrB
Tej części Burnout'a nie ma na liście kompatybilnych z kierownicą Driving Force Pro.

http://www.logitech.com/index.cfm/265/625&cl=gb,en

Choć z tego co widzę ta lista nie jest w pełni kompletna. Brakuje chociażby Formula One 05 i 06, które świetnie działają na kierownicy. Moja rada jest taka: sprawdź czy w opcjach nie ma jakiegoś wybory sterowania (pad czy kierownica) i jeśli nie ma czegoś takiego to obawiam się, że ta część nie obsługuje kierownicy. Pewnie przez nowego developera.
Ronson
kwestia jest taka, że próbowałem szukać w opcjach i próbowałem odpalić najpierw grę, która obsługuje, potem reset (zostaje zapalona dioda na kierownicy) i wtedy Dominatora - niestety bez rezultatu.

Męczy mnie jedno. Tekst w jakiejś recenzji "oczywiście jak zawsze najlepiej się gra na kierownicy". Może Driving Force (nie pro) jest obsługiwane albo co?

Myślałem, że ktoś tu z forum ma kierę i gra w Dominatora i się wypowie, ale coś "nie bardzo". sad.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.