CYTAT(jurget @ 6 06 2007, 22:01)

Jeżeli trigger oznacza przycisk pod palcem wskazującym to dualshock 2 takowych nie posiada.
Najchętniej bym do tego podłączył mojego Logitech Cordless Controllera od PS2, ale widzę, że bezpieczniej będzie kupić po prostu pada od NGC i kolejne pytanie zatem, czy kupić oryginał czy też można brać pod uwagę jakiś zamiennik?
(w przypadku PS moje doświadczenia są takie, że tylko oryginały są coś warte a jeszcze więcej logitechy)
triggery to przyciski L2 i R2.
i jakos nie chce mi sie wierzyc, ze w padzie od PS2 nie mozna np. stopniowo dodawac gazu w scigalkach. a wlasnie na tym polega analogowosc triggera.
co do padow oryginalnych. dla mnie sa za male troche, a wcale nie mam jakis ogromnych rak.
zakupilem wiec nieco wiekszego
BigBen'a Soft Touch. ale z tego co widze, moze byc klopot z jego dostaniem.
jesli nie masz oporow przed wydaniem troche wiecej kasy to polecam oryginalnego WaveBirda od Nintendo.
powiem tak - odkad go kupilem nie dotknalem innego pada (grajac na GCN oczywiscie).
bezprzewodowy, na dwoch akumulatorach pracuje 100h. jest tez troche wiekszy niz oryginalny pad od konsoli, a przez to wygodniejszy. tym bardziej, ze teraz spadly troche ceny (ja placilem 249

) np. w
Menago czy
Gekonie.