Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Vexx, Tak i Ty.
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik platformówek
Figaro
Gry które mogę kupić, choć dostały słabe oceny. Czy jednak warto?Zaznaczam że nie mam większych wymagań co do gier, jednak nie może być krótka ani nużąca. Co z tej trójcy polecacie? Jest też Donald Duck: Who is PK? Ale ni w ząb nie da się znaleźć go na Allegro.
szeni
W Taja dwójkę grał trochę mój brat i nie narzekał. Graficzka nawet może być, ale tylko 30 fps i chyba nawet niestałe. Bardzo cukierkowo, łatwo... Ale masz sklepik, rozbudowę bumerangu, wyścigi gokartów i inne pierdoły. Możesz pograć, jeśli pozaliczałeś już wszystkie Raczety, Dżaki czy Krasze.

Grałem też w demo jedynki Taka, jakiś taki nijaki, wolę Taja.
ashka
CYTAT(Figaro @ 9 06 2007, 12:29) *
Gry które mogę kupić, choć dostały słabe oceny. Czy jednak warto?Zaznaczam że nie mam większych wymagań co do gier, jednak nie może być krótka ani nużąca. Co z tej trójcy polecacie? Jest też Donald Duck: Who is PK? Ale ni w ząb nie da się znaleźć go na Allegro.

Mnie się Tak podobał do momentu, kiedy poczta przyszedł Rayman 3 dry.gif Teraz jakoś nie mogę do niej wrócić.
Ale gra ma swój urok, świetne dialogi i spora dawkę humoru (lubię pokasłujące mumie laugh.gif ). Jak możesz mieć ją tanio, to weź na odskocznię: oprócz głównej gry są wyścigi na czymś snowboardopodobnym, zdobywa się nowe bronie i umiejętności (moce DżiuDżiu laugh.gif ). Gra ma rating "E" i do trudnych nie należy, choć czasem trzeba pogłówkować. No i ciężko o GameOver: po śmierci jest się natychmiast przywracanym do życia biggrin.gif

A z gier z Kaczką, to nie lepiej wziąść "Quack Attack"? Jest lepsza i bywa na allegro.
Figaro
O, Quack Attack mi coś prześwituje. No i własnie Kya którą mogę kupić. Co myślicie o Kya: Dark Lineage ?
szeni
Przypomniała mi się teraz jeszcze taka gra Sphinx: cośtam cośtam Cursed Mummy. Taki bajkowy Soul Reaver - trochę platformówki, trochę bitki, trochę zagadek i puzzli. Grałem kiedyś w demo. W sumie bardziej mi się ta gra podobała od Ty'a, a tym bardziej Taka.

A jutro przychodzi Jak 3 dance.gif
Figaro
Tia. Sphinx może być ciekawy.

Jak 3 przeszedłem - I może jest to najgorsza część serii (połowa gry to zlepek mini gierek :|), ale nadal jakiś trzyma poziom.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.