No szczeże Powiem że nie Spodziewałem się że nowy KOF Mnie tak wciągnął . Przestałem nawet szpilać w Tekkena , a Zacząłem coraz bardziej Wciągać się w tą udaną bijatykę . Poza tym jest to produkcja znakomitej firmy SNK więc sobie bardzo Szanuję ten system walki i łączone specjale

. Poza tym design większości postaci występujących w KOF MI 2 jest Moim zdaniem Powalający

. Gdyby podciągnąć wygląd elementów błyszczących na strojach do poziomu Tekkena 5 i SC to Moim zdaniem bijatyka ta przebiła by wyglądem prawie Tekkena , Sc . Bo Doa hardcore mimo swojej świetności na PS2 wygląda strojami ubogo do postaci z KOF 2 . Postaci jest od groma , więcej nawet niż w Tekkenie , dynamika urywa łeb ( do tej pory tylko Doa według Mnie było tak pierońsko szybkie ) . Efekty łączenia specjali są obłędne . System walki jest jeszcze bardziej dopracowany niż w KOF MI 1 , dodano przechwyty coś jak GI w serii Sc . Tak jak Napisałem postacie Zabijają designem i strojami ( w intro i outro widać jaki poziom wykonania postaci Chciałbym Zobaczyć na PS3 , choćby Alba Meira , Kyo Kusanagi , Rock Howard ,Terry Bogard i jego alter ego Wild Wolf , i jeszcze wiele innych wypasionych designem postaci ) . Wiem coś na temat designu , bo Jestem rysownikiem i trochę się na tym znam . Powiem szczerze na dzień dzisiejszy Odstawiłem Tekkena , Doa , Sc i Szpilam tylko w KOF

. Zakochałem się od nowa w dziele SNK i Jestem pod niemaym wrażeniem ! . Jakie jest Wasze zdanie na ten temat ?
Qwa parę błędów Zrobiłem , ale Wybaczcie bo Pisałem szybko !

I szczerze Powiem że daleko Mi wisi to że ta bijatyka nie wygląda jak TEKKEN 5 i SC 3 . Dla Mnie nie waźna jest grafika tylko grywalność , a z tego co Widzę to ją ma ! . I jest pierońsko trudna na ostatnich poziomach ! . Wierzę że na PS3 będzie jeszcze lepsza !