Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Doom RPG
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy > Mobile
Di

Turowy FPS z elementami RPG. Brzmi głupio? A jednak!
W korytarzach/jaskiniach tłuczemy się z hordami wrogów. W sumie jest ok. 10 poziomów, 7 czy 8 rodzajów potworów (każdy ma 3 kolory, z których każdy ma inną siłę) plus boss na końcu. Bronie - shotgun, siekiera, czy BFG ;] Za pomocą specjalnego urządzenia można nawet pojmać psa, by potem trzymać go przed sobą jako broń (on gryzie, a przeciwnicy biją jego a nie nas).
Czasem trzeba przeczekać rundę w korytarzu żeby przeciwnik sam się do nas zbliżył, zamiast szarżować do przodu i narażać się na większe niebezpieczeństwo. Gra nie jest trudna, ale niektóre levele najlepiej przejść kilka razy, żeby podbić sobie statystyki i pozbierać itemy.
Poziomy są ciekawie zrobione, a w każdym z nich znajdują się secrety. Aha - w grze zawarte są również zagadki, które jednak ograniczają się tylko do znajdywania 4-cyfrowych kodów. Jeśli nie będziecie mogli znaleźć kodu do pomieszczenia pełnego broni (hasło jest chyba siedmiocyfrowe), to pytajcie.

Wbrew pozorom bardzo fajny tytuł, nad którym siedziałem kilka godzin. Szczerze polecam :)
Antares
Mam to na swoim 902sh smile.gif Grałem bardzo krótko, bo gry na komórce trzymam na tzw. "nudną godzinę" więc wolę jej nie przechodzić narazie wink.gif Ale nie sposób się nie zgodzić, że gra jest dobra. Jest bardzo dobra. Jak na J2ME robi duże wrażenie.
zajman
Przeszedłem na kiblu ze 3 razy - fajnie się gra ale za krótkie to jest (albo ja za długo na kibelku siedzem ).Mogli by plansz więcej dorzucić tongue.gifP
Di
A bawiłeś się w secrety?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.