Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Jackass The Game
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2
alCatraz
Trailer quicktime http://www.gametrailers.com/player.php?id=20713&type=mov

Może być niezłe happy.gif
Senshi
Niezla grafika o.O wchodzi w taki delikatny cel - shading. Mnie sie podoba. Ale jak pokazala historia nie nalezy podniecac sie gera przed jej wydaniem bo mozna zapeszyc
Mikes
Jestem w szoku lekkim. Myślałem ze bedzie crap ale z trailera wynika ze bedzie łądny graficznie tytuł z bardzo ładną animacją(rag doll)

Cichy hit? o_O
Suavek
Grafika grafiką, nie to jest najważniejsze... Pytanie jak się będzie prezentowała sama rozgrywka? Podejrzewam, iż będzie to zbiór jakichś średniej klasy minigierek, może z jakimiś zaleciałościami Stuntmana. To co zaprezentowano na trailerze wygląda raczej na jakieś cutscenki aniżeli właściwą grę.
IMO nie ma się co zachwycać na razie, no chyba, że komuś sama grafika wystarczy...
Senshi
No moglby byc tez tryb free cos jak gta tylko troche gorsze typu robimy co chemy idostajemy punkty. Np rozbijanie sie rowerem lub robienie prankow ludziom
Yano
zapowiada sie calkiem milo (przynajmniej lepiej niz by mozna pomsyelc)

co do rozgrywki to mysle ze smialo mozna przewidziec ze na 99% bedą to rozne minigierki (pytanie tylko czy kazda dostepna z menu czy bedziemy łazic po miescie i "szukac" tych gierek, w sumie podejzewam ze bedziemy wybierac z menu;p), niekore pewnie calkiem fajne:D

podoba mi sie zachowanie ludzika wystrzelonego w kontener, zazwyczaj fizyka "szmacianej lalki" wyglada o wiele gorzej (rece i nogi sztywne i proste) a tutaj gosc calkiem relistycznie sie obija:D

czemu autor tematu napsial "ps2 exluzive" skoro nawet na trailerze widac ze bedzie conajmniej na 3 platformy?tongue.gif
alCatraz
Z tymi platformami częściowo racja, ale gra poza ps2 wychodzi jedynie na handheldy (psp, ds). Nie brałem ich pod uwagę.

Oficjalna strona www.jackassthegame.com/
Prince_Hellsing
Lol. To też konsole. Jak coś wychodzi na więcej niż jedną konsolę to już nie exclusive...
Sunderland
Pewnie, jak wspomnieli mówcy powyżej, będzie to właśnie zlepek mini-gierek, które otoczy się kieprawą otoczką fabularną.Jeśli jednak wszystko styknie i będzie porządny multi to kto wie czy nie będzie to fajny party game, choć o drugim Rayman:Raving Rabbits raczej nie ma co marzyć.Co do grafiki, to ja mam nadzieję, że tak wygląda gra, a nie renderowany filmik.Cóż, pozostaje czekać.
Siara_iwj
...jesli będzie skierowane dla publiki powyżej 16 lat ( chamstwo, mnóstwo chamstwa ;> ) to git...

...lepszy byłby Dirty Sanchez The Game...np naparzanie w rózne przyciski żeby szyybciej przybić swojego wacka do deski xD
Konar$ky
CYTAT
..lepszy byłby Dirty Sanchez The Game...np naparzanie w rózne przyciski żeby szyybciej przybić swojego wacka do deski xD

A już jakby było na wii to już w ogóle............

Właśnie, zastanawia czemu nie chcą tego wydać na wii. Sterowanie w sam raz, poza tym, już byłyby dwie gry niepasujące do polityki ninny (jeszcze manhunt 2).
Yano
chociaz sama gra nie jest zbyt fajna tongue.gif pogralem 2-3 godizny i odblokowalem wszystkie minigierki, niestety fajnych jest moze z 5 tongue.gif (wszystkich okolo 40)
narazie nie mialem z kim pograc wiec nie oceniam narazie kategorycznie, ale niestety nawet wyobrazenie multiplejera w wiekszosci gierek wypada słabo biggrin.gif
to powinna byc gra multiplejerowa na imprezy, i niby jest tylko ze wlasnie wieksozsc gier jest na tyle slaba i glupia ze nawet piwo i paru znajomych moze nie pomóc tongue.gif chociaz kilka jest całkiem spoko

ogolnie gierki polegaja zazwyczaj na zrobieniu kilku rzeczy ktore daja punkty, mozna je robic pojedynczo a nie wszystkei na raz (np podczas jednego wyscigu pozbierac bonusy a po restarcie zniszczyc cos tam i zrobyte punky (forsa) sie dodają) to powoduje ze gra jest bardzo latwa bo podczas jednego podejscia mozna sie skupic tylko na jednym celu (czasem wrecz nie da sie zrobic wszystkich na raz bo np jeden z nich jest "rozwal sie 5 razy" a drugi "dojedz do mety bez rozwalenia")

grafa moze byc, nie jest moze zbyt ładna ale nie przeszkadza, a czasem nawet są jakies smaczki, np postacie w miare da sie rozpoznac xD ich zachowanie jest calkiem relaistyczne, tak jakby "model szmacianej lalki" ale połączony z reakcjami ludzikow, (machaja nogami, skulaja sie itp - zahcowuja sie jak ktos kogo cos boli biggrin.gif)

napewno wielcibiele jackassa beda miali troche frajdy z gierki, szczegolnie w zabawie z piwem i kilkoma innymi osobami biggrin.gif

ale niestety malo fajnych gierek powoduje ze szału nie ma ;p

jak pogram z bratem to napsize jak wrazenia ;p
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.