Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: PSX a TV LCD
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PSone
porschman
Witam, szarpiąc na Xboxie postanowiłem przypomnieć sobie czasy z pierwszą konsolą od której mania grania sie zaczęła tongue.gif mam w planie kupno PSXa ale mam telewizor LCD Samsung... Czy ktoś gra na LCDkach na PSXie ? Z tego co się oriętuję to nie kupię zadnego kabla Component wink.gif Xa gdy podłączyłem przez zwykły kabel EURO w grach miałem kolory jakieś takie "sztuczne" a sam obraz jakis taki "poruszony", boję się że gdy kupię PSXa to bedzie to samo angry.gif
shaughnessy
witam Mam ps2 podpiete zwykłym euro pod lcd samsunga le32n71b ostatnio szarpie w klasyki na psx i oprócz powiekszonych pikseli (jak to na 32 calach hehe) nie widze żadnych objawów że coś jest nie tak Kolory żywe żadnej przejeskrawości stuczności itd Ile ja sie naczytałem że gry z psx wyglądają tragicznie że to że tamto Słowem bujda na resorach Od kilku dni męcze ostro drivera 2....
porschman
ok. dzięki za odpowiedź. Ja poprostu też wiem, gdy podłączyłem Xa do LCD przez kabel EURO... obraz tragiczny !! Sam nie wiem co mam robić czy może zaryzykowac i kupić tego PSXa wink.gif
waldii
http://www.psxextreme.info/PSX-a-TV-LCD-t53606.html

A ja się tu wypowiedziałem poczytaj i zdecyduj happy.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.