Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: HORRORY: jakie sa dla was najlepsze i najbardziej kultowe?
Forum PSX Extreme > Inne > Region Filmowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24
Agent_Man
A ja utne ten off top ;]
Dla mnie naleprza była Martwica mózgu (Scena z kosiarką icon_twisted.gif , jadłem przy niej kolacje biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif )
GDR
icon_twisted.gif Zapewne kolacyjka smakowała . hehehe zjedz coś przy Laboratorium Diabła to pogadamy . A co do the Ring ;fajny film , ale spodziewałem się czegoś straszniejszego ; bo akurat wogóle mnie to nie przeraża. icon_twisted.gif
MTL
I jak wrazenia z \"hallowen 20 lat\" bo dla mnie ten film to poprostu kiszka przez duze K poruwnujac do poprzednich.

Nie no az tak marny to on nie byl ... klimat dobry, ale to juz \"nowy film\" więc nie można wymagać od niego zbyt wiele icon_twisted.gif
Ze starych cześci najlepiej ogladalo się \"Halloween 6\" i dwie pierwsze, które razem tworzyly 3 godziny nie zapomnianych wrazen cool.gif

Ej a co sadzicie o \"powrocie żywych trupów 1 2 3 \"chyba bedziemy tego samego zdania ze 1-ynka to GORE w boskim wydaniu

Strasznie mylą mi się filmy z gumiakami ... ogladalem ich juz całkiem sporo, ale o czym była jedynka to nie wiem. Ktoś mógłby napisać co i jak, bo jeśli jej nie ogladalem to wypadałoby nadrobić zaległości, nie Grinder? cool.gif

btw trza by obejrzec jeszcze raz "Texas Chain Saw Massacre" przy bronkach laugh.gif
GDR
icon_twisted.gif Najbardziej gorowy film o gumiakach to ZOMBIE (the Beyond inaczej) .Pozatym nie będe pisał o tych wszystkich żywych trupach i reszcie , bo mnie te filmy wogóle nie interesują , mało straszne i nudne . Nie ma to jak "seryjni mordercy" icon_twisted.gif . ( eee mtl tysieczny post , niom to popijemy hehe).
MTL
Grinder słyszaleś o filmie "Cannibal Holocaust" ? icon_twisted.gif
Podobno zero gumy, wszystkie zwloki itd, w filmie są prawdziwe ... BA! mało tego ten film można śmiało nazwać dokumentem.
Jak to gdzieś na DC wyszukasz to ssij w pyte zółwia.

( eee mtl tysieczny post , niom to popijemy hehe).

[OT] Nom fakt ... ale przekraczam tą granice już z 4 raz laugh.gif ... zresztą głęboko to mam ... co do picia to tak jak się umawialiśmy hyhy )
Mq
Łeeetam,w Cannibal Holocaust z tego co wiem sa po prostu spytne efekty specjalne-jesli chodzi o ludzi- wszelkie sceny znecania sie nad zwierzetami natomiast sa prawdziwe-hehe icon_twisted.gif
Anonymous
MTL Cannibal Holocaust Jest na naszej kochanej lodowce jak bys mial dostep to bys cieciu wiedzial biggrin.gif A atk na marginesie GRINDER to tylko mieso i mieso tongue.gif
GDR
icon_twisted.gif ej demon icon_twisted.gif wole Gore 1000 razy od twojego vadera hehe.. icon_twisted.gif cieciu icon_twisted.gif ... Oglądał ktoś DISMEMBER ?? to jest totalna psychodela . icon_twisted.gif
Cerb
A co do the Ring ;fajny film , ale spodziewałem się czegoś straszniejszego ; bo akurat wogóle mnie to nie przeraża. icon_twisted.gif

The Ring miazdzy.Na serio cie nie przerazil ? Kufa tam takie sceny sa ze mozg sie lasuje. No ale kazdy lubi inny klimat, mnie juz od tych trupow z gore nudno sie robi sad.gif. Ale tez czasem ogladne. Wciagalem wczoraj Ghost Ship i mowie wam akcja z lina koszaca z 40 osob rzadzi.
GDR
icon_twisted.gif mi od zombiaków też sie robi źle , co do the ring to nie przeraził mnie , owszem jest klimatyczny; spadam niedługo do kina na 2 część , icon_twisted.gif wiadomo każdy lubi swój klimat , ale i tak największe wrażenia są w horrorach z seryjnymi mordercami bo duchy i inne zjawiska są lipne. http://www.friday13.prv.pl/ icon_twisted.gif
MTL
MTL Cannibal Holocaust Jest na naszej kochanej lodowce jak bys mial dostep to bys cieciu wiedzial biggrin.gif

No ba! ... napewno nie ten, o który mi chodzi ... z którego on jest roku? icon_twisted.gif
Sprawdz bo ja nie moge i ty o tym dobrze wiesz ;PP

ej demon  wole Gore 1000 razy od twojego vadera hehe..  cieciu  ...

[OT] Ahahahaha ... laugh.gif ... pozera do pieca z zimna wodą! icon_twisted.gif
Diabeu
icon_twisted.gif wiadra flaków i juchy co jak co ale ni chu chu nie są straszne - najwyżej komuś odejdzie apetyt - ja preferują porządne produkcje ale od czasu do czasu to fajnie jest jakiś kanibalistyczny obrazek zarzucić - tak dla rozrywki icon_twisted.gif
Anonymous
Oka sprawdze z ktorego on jest roku skoro to dla ciebie takie wazne Te grinder musze sie niesety z toba zgodzic co do tych Duchow i innych Shitow Najlepsze sa ludzkie flaki i seryjni mordercy biggrin.gif
Anonymous
MTL a tak swoja droga to tak zazwyczaj wcale nie jestes taki skory do klutni A na lamach forum to z ciebie zayebisty twardziel widze icon_twisted.gif Apropo pozery to nie ja kiedys szalaem Za P.O.D icon_twisted.gif
Elessar
hehehe z takim stanem psyhiki to ja zapraszam na medycynę - patologia to fajny sport icon_twisted.gif i zjeść zawsze jest co icon_twisted.gif na uczelni podobno do indeksu dodają gratis maszynkę do mielenia mięsa icon_twisted.gif
_M_a_T_i_Z_1_2_3_
Kiedyś byłł film Blades : na polu golfowym grasaowł zabujca a potem sie okazało że była To mordercza... KOSIARKA!! jeszcze jest Evil cCutch , a to jest o pięknej uwodzicielce która obrywa mężczyznom ... JąDRA!!
Anonymous
Ej wiesz cio "MATIZ" to musza byc strasznie ciekawe filmy Ale to nie miesko sad.gif icon_twisted.gif
King_of_Metal
ja zawsze lubilem serie opowiesci z krypt, szczegolnie tego kosciaka ktory byl wprowadzajacym, a filmy to Alien(chyba ze to nie jest horror:P)
Mulan
OPOWIEŚCI Z KRYPTY SĄ PŁYTKIE ,KRÓTKIE I NUDNE .
TO MOJE ZDANIE !!!
Wajper
"Pochłonę twoją duszę, pochłonę twoją duszę!!!
- Pochłoń to...boom!!!" khe,khe...
"Evil Dead" rządzi. icon_twisted.gif
GDR
icon_twisted.gif Michael Myers(pure evil) icon_twisted.gif demon hehe ; niezła z ciebie wazelinka icon_twisted.gif
MTL
MTL a tak swoja droa to tak zazwyczaj wcale nie jestes taki skory do klutni

[OT] OOOOoooo o_O ... a kto zawsze się na GG pieni? icon_twisted.gif
Apropo pozery to nie ja kiedys szalaem Za P.O.D

...

A teraz na temat ... ogladalem wczoraj dwa filmy. Pierwszy to dlugo szukany przeze mnie "Cannibal Holocaust"! EHHH ... a ja myslałem, ze jestem twardy, i ze widok flaków nigdy mnie nie ruszy. Polecam popier-dolencom ... ja juz więcetego nie obejrze icon_twisted.gif
Drugi to "Hause on the haunted hill" ... jak na nowy horror daje rade, a powiem nawet więcej, zayebi-ście mi się klimat podobał, ale jak w kazdym "nowym" straszydle nie obyło się bez elementów wstawionych na siłe ;PP HA!
Mendrek
Ejno o co lazi z tym nowym Ring 2? Czytalem na telegazecie na Polsacie
na 160 i tam pisze "Ring 2". I podobno jakis slaby...
GDR
Myślę;chociaż sam nie oglądałem,że ten film nie jest najlepszy , wszyscy się tak zachwycają klimatem jedynki , obejrzałem sobie i wcale mnie ten film tak nie poruszył jak z recenzji innych ; z chęcią obejrze drugi part w kinie ( może tu poczuje ten (pipi) klimat) icon_twisted.gif
Geloo

Drugi to \"Hause on the haunted hill\" ... jak na nowy horror daje rade, a powiem nawet więcej, zayebi-ście mi się klimat podobał, ale jak w kazdym \"nowym\" straszydle nie obyło się bez elementów wstawionych na siłe ;PP HA!

Racja!Ten film daje kopa!Klimatem nawet podchodzi troche do silent hill'a(przynamniej dla mnie)
Cerb

Racja!Ten film daje kopa!Klimatem nawet podchodzi troche do silent hill'a(przynamniej dla mnie)

Tez kiedys o tym pisalem icon_twisted.gif Mi nawet bardzo podchodzi pod Silent Hill, no ale to dobrze bo wiedza chlopaki na czym sie wzorwac.
Anonymous
Grinder DU...Pa nie wazelinka qfa cieciu S.O.D mi przynies a nie jakies farmazony bedziesz tu wypisywal... A co do House Hunted ... To jest calkiem nizly ale sa lepsze nowe filmy chociaz wcale nie mozna narzekac icon_twisted.gif w zasadzie to jest to co powinno byc i jush
GDR
Demon; Jeszcze jedno słowo i nieprzeżyjesz icon_twisted.gif Obejrzałem ten film , ocena very good ; Demon od kiedy to się przerzuciłeś na horrory? hehehehe icon_twisted.gif
JiHaDek
Chiałbym powrucic do "Hause on the haunted hill" jak wiecie to nowy film początkowo zapowiadal sie naprawde smacznie. Klimat to rowniez wg. mnie "silent hill"tylko ze mi to nie wystarczylo i bardzo sie rozczarowalem caloscia."Cannibal Holocaust"nie slyszalem o nim a MTL^ narobil mi smaka swoja recenzja na ten tytul. No dobra teraz dam wam namiary na prawdziwe horrory http://www.ogrish.com/multimedia.php macie tu do wyboru rozne kategorie filmowe np:

War
Murder
Accident
Weirdness
Execution
Suicide
Medical
Brutal
Other
na poczazatek proponuje odwiedzic "war"i obejzec 3-eci film pt:"chechclear" a to krutka recenzja do niego"Best version of russian soldier who has his throat slit by chechen rebels "to tylko jeden z wielu takich edukacyjnych pbrazow natej stronie osobisci obejrzalem prawie wszystkie filmy z tej stronki i powiem wam ze czekaja was koszmary.A jesli juz onie slyszeliscie to nie bluzgac mnie bo skad mialem wiedziec polecam wszystkim fanom GORE GRINDU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!biggrin.gif
Anonymous
Demon; Jeszcze jedno słowo i nieprzeżyjesz  icon_twisted.gif Obejrzałem ten film , ocena very good ; Demon od kiedy to się przerzuciłeś na horrory? hehehehe  icon_twisted.gif
hmmm... wiesz rinder moze nie koniecznie przezucilem na horrory ale czasem zawsze mozna sobie obejzec nie ?icon_twisted.gif ...aha i nie stresuj sie tak bo nastepnej fizyki nie dozyjesz :wink:
GDR
icon_twisted.gif stronka orgish rządzi , oczywiście dział medical wymiata resztę .Gore Grind never Die. HUMAN FLESH!!! icon_twisted.gif
Agent_Man
Ihaha wypas stronka (mam jush w ulubionych icon_twisted.gif )
jAK oblookam wsio to ..... Sprubuje na kolegach takie coś zrobić icon_twisted.gif
Anonymous
Qfa nie mam pytan do tych filmikow icon_twisted.gif Normalnie takie akcje ze leb urywa...
VuLcAnO
Mi sie podobał piątek trzynastego i hallowen....ni i jeszcze kilka ale jush nie pamiętam nazw(tak na zawołanie nie wymyśle).
Anonymous
Mi sie podobał piątek trzynastego i hallowen....ni i jeszcze kilka ale jush nie pamiętam nazw(tak na zawołanie nie wymyśle).
Hm... widze ze jednak wikszosl ludziow na forum jest jednomyslna co do strasznych filmoff:twisted:
Jaszczur
Dla mnie horrorem bylo Okienko Pankracego, potem Muminki.
JiHaDek
I tak "GREMLINY" byly najstraszniejsze!
GDR
icon_twisted.gif Jaka szkoda , premiera FREDDY VS JASON została przesunięta
na 15 sierpień. www.fridaythe13th.prv.pl Pozostaje tylko czekać. icon_twisted.gif
Obsolete
icon_twisted.gif Jaka szkoda , premiera FREDDY VS JASON została przesunięta 
na 15 sierpień. www.fridaythe13th.prv.pl Pozostaje tylko czekać. icon_twisted.gif

Noo dzieki Grinder wreszcie sie czlowiek szczegolow tym filmie dowiedzial.Dotychczas wiedzialem z MiM ze film krecą a pozniej, nie wiem z jakiej gazety, ze jest krecony biggrin.gif .Ogolnie bardzo dobry pomysl na zakonczenie dwoch serii.Oby nie powstal Freddy vs Jason 2 bo bedzie to niesmaczne.W kazdym razie Grinder blowjo..Goodjob:p.
Diabeu
icon_twisted.gif mnie tylko interesuje czy Freddy VS Jason pojawią się w polskich kinach - bo to różnie bywa icon_twisted.gif
MTL
icon_twisted.gif mnie tylko interesuje czy Freddy VS Jason pojawią się w polskich kinach - bo to różnie bywa icon_twisted.gif

Niedoczekanie ... laugh.gif
GDR
icon_twisted.gif Znając życie pewnie tak się stanie , że niedoczekamy sie polskiej premiery filmu; tak samo było z Halloween Resurection;przynajmniej w naszym mieście.Ale za to wersja Divx pojawi się pewnie niedługo ;więc zero zmartwienia .Chociaz z drugiej strony obejrzeć taki film w kinie to niezapomniane przeżycie. icon_twisted.gif
Anonymous
Grinder no qfa w kinie i przy bronku nie zapomnij icon_twisted.gif
Elessar
,,Mam udko do sprzedania.,,
Albert Fish
Gość rządzi maksymalnie!
jey
Blair Wich Project kopie (pipi) nieprzeciętnie grrr.. po pooglądaniu tego filmu już nigdy nie pójde na grzyby
Kubolud
Najlepszy i bezkonkurencyjny dreszczowiec to japońska wersja The Ring! Po obejrzeniu tego filmu przez tydzień nie odbierałem telefonów.
Diabeu
Najlepszy i bezkonkurencyjny dreszczowiec to japońska wersja The Ring! Po obejrzeniu tego filmu przez tydzień nie odbierałem telefonów.

icon_twisted.gif po jap.? co ciebie niby tam wystraszyło? bo mnie nic - jakbym komedię oglądał icon_twisted.gif
GDR
icon_twisted.gif zdecydowanie the ring to film dla panienek icon_twisted.gif
Diabeu
icon_twisted.gif zdecydowanie the ring to film dla panienek icon_twisted.gif

icon_twisted.gif może japoński, bo amerykańska wersja jest w pytę icon_twisted.gif
GDR
W pyte może i jest ,ale jesli ktoś twierdzi , że The Ring jest horrorem to się grubo myli. icon_evil.gif icon_twisted.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.