2razyjot
12 02 2004, 11:20
Mulholland drive to horror?Już straszniejsza była Zagubiona Autostrada(występy gościa w czarnym uniformie)
Ku$%^ - napisalem tylko, ze sciagnalem ten film przy okazji czyjej wypowiedzi o "Gothika" ... :roll: A Ty tu zaraz zaczynasz snuc polemike, ze "MD" to nie horror - wyluuuuuuuuuuuuuzuuuuuuuuuuuuuj!
2razyjot
13 02 2004, 10:36
KdB? Kolejny?? Jakie to trendy ostatnio ...
jest ktos w posiadaniu napisow do "Darbiny Jakubowej'? przeszukalem pol internetu i niemoglem znalesc:/
moga byc angielskie
Ölschmitz
12 03 2004, 06:49
Masz wersję z Suprnovy? Tą 700mb?
EDIT:
WIELKIE dzięki dla JJJ, napisy pasują jak ulał

widziałem Dark Water - komentarz krótki: chooynia z patatajnią i zagonem grzybni
2razyjot
15 03 2004, 12:16
jest ktos w posiadaniu napisow do \"Darbiny Jakubowej'? przeszukalem pol internetu i niemoglem znalesc:/
moga byc angielskie
www.napisy.org ... :roll: W 3 sekundy znalazlem napisy do 4 wersji filmu - polecam ta stronke z czystym sercem ...
ma ktoś napisy do hellraisera jedynki wersja 715mb 1:29 minut.(na napisy.org nie ma )
2razyjot
20 03 2004, 20:26
ma ktoś napisy do hellraisera jedynki wersja 715mb 1:29 minut.(na napisy.org nie ma )
Jezusie ... :roll:
Czy naprawde skomplikowanym jest posciagac poszczegolne napisy i przekonac sie czy aby jakas wersja nie zostala obcieta z napisow koncowych i napisy dziwnym zrzadzeniem losu pasuja do twojej wersji filmu? Poza tym taki magiczny player jak "bestplayer" ma mozliwosc przesuniecia napisow wzgledem calego filmu - co to oznacza? Napewno sie domyslisz ...
:wink:
bożesz ty mój gdyby to takie proste było to bym to zrobił.chodzi o to że mam krótszą wersje niż inne które spotykałem i po prostu napisy po pewnym czasie trzeba przestawiać bo nie dopasowują się do filmu.)dokładnie co 4-5 minut)
zna ktoś jakieś newsy na temat Pinhead vs Michael Myers ?? bo mi sie (pipi) szukać nie chce
wpisalem w goglach i pierwsze co znalazlo:
Doug Bradley, the English actor best known as Pinhead in the Hellraiser film series, told the Brownsville (Texas) Herald newspaper that there is talk of teaming his character up with Michael Myers of the Halloween movie series. "At this point in fact, Dimension Films are planning a Hellraiser/Halloween crossover," a la this year's Freddy vs. Jason, Bradley told the newspaper.
Bradley emphasized that the proposed matchup is only in the planning stage. "They are hoping to have it out by Halloween next year," he said. "That would be pretty fast, but that’s their plan."
*** UPDATE *** This movie is not being made.. I was discussed by but ultimately scrapped. Sorry folks. Pinhead would have kicked his ass anyway. Michael Myers may be from hell, but Pinhead IS Hell. 'Nuff said.
:: Posted @ October 28, 2003 02:45 PM CST ::
tadam

kto widział
Tsui Hark's Vampire Hunters???? dla mnie bomba, horror kung-fu z baunsuącymi zombiakami - klimat ma i brechta też sroga
- jak się nazywacie???
- DESZCZ! GRZMOT!!! WIATR! BŁYSKAWICA!!!!!!!!!!
- co za głupie imiona :roll:
horror kung-fu... brzmi niezle, masz moze namiary na .torrent do tego cudeńka?:>

niestety, ja to z wypożyczalni DVD miałem, film z tamtego roku (jak nie tego)
film zdrowo rypnięty:P..........uwielbiam takie

dokładnie, film rozbraja widza, tylko michę cieszysz z tego co widzisz - porypane do kwadratu - a walka typa z zombie masterem była mega i do tego jeszcze doszedł potem ROTFL - więcej takich produkcji!!!!!
2razyjot
8 04 2004, 13:49

dokładnie, film rozbraja widza, tylko michę cieszysz z tego co widzisz - porypane do kwadratu - a walka typa z zombie masterem była mega i do tego jeszcze doszedł potem ROTFL - więcej takich produkcji!!!!!

Bodzio - wiesz moze skad to mozna zassac? Bo normalnie pol Wrocka juz za tym zjechalem i kurfa nic ...

no kuna serio gdybym wiedział skąd zassać to bym rzucił linkasa - przypadkiem znalezione w wypożyczalni na półeczce pod wezwaniem "jak ktoś to pożyczy to się własciciel upije z rodości" - pełny tytuł to
Tsui Hark's Vampire Hunters
jeśli korzystasz z direct ++ to znajdziesz ten film na hubie heaven1.sytes.net
Ölschmitz
14 04 2004, 18:25
No chłopy, mam ochotę na kawał dobrego gore... co możecie mi polecić?
Intersuje mnie film z krwią, brudem, gumowym mięchem i odrobiną humoru (tego zamierzonego, bo zwałe mam jak oglądam taki film ;p).
Splender
14 04 2004, 18:47
Cabin Fever z 2003 roku widzialem wczoraj i moge szczerze polecic

Ciekawa historia, mozna sie posmiac, jest pare scenek gore a koncowka tez niczego sobie....
2razyjot
14 04 2004, 20:01
"Cabin Fever" to gore? To (pipi) w najczystrzej postaci - nie polecilbym tego filmu nawet najgorszemu wrogowi ... -__O
Chcesz gore? Zarzuc sobie trylogie Romero o zywych trupach, poszukaj rowniez pozniejszych "popluczyn" w guscie "Back Of The Living Dead" itp. Mozesz zaatakowac serie "Evil Dead" z Brucem Cambpell-em (rowniez trylogia), chociaz osobiscie polecam przekomiczny i dajacy po zaworach "Brain Dead" ("Martwica muzgu" na Polski) - gore i parskanie smiechem w najczystrzej, nierozrobionej postaci ...

Showgirls
Ölschmitz
14 04 2004, 21:13
Chcesz gore? Zarzuc sobie trylogie Romero o zywych trupach, poszukaj rowniez pozniejszych \"popluczyn\" w guscie \"Back Of The Living Dead\" itp. Mozesz zaatakowac serie \"Evil Dead\" z Brucem Cambpell-em (rowniez trylogia), chociaz osobiscie polecam przekomiczny i dajacy po zaworach \"Brain Dead\" (\"Martwica muzgu\" na Polski) - gore i parskanie smiechem w najczystrzej, nierozrobionej postaci ...
Sorry, ale te filmy to widziałem już dawno temu ;)
aha i pisze się "mózgu" ;p
Obsolete
14 04 2004, 21:20
ot "Gore gore girls" ale w sumie ten film jest przegadany.
rockatansky
18 04 2004, 17:32
\"Cabin Fever\" to gore? To (pipi) w najczystrzej postaci - nie polecilbym tego filmu nawet najgorszemu wrogowi ... -__O
...patrząc z perspektywy niskiej jakości filmów tego gatunku jakie się ostatnio pojawiają, to "Cabin Fever" wypada nieźle... mam słabość do historyjek o grupce ludzi spędzających czas w domku na odludziu...

...końcówka trochę mnie zaskoczyła -> nagle pojawiło się dziwne poczucie humoru... ot tak z nienacka...
...zdaje się, że w tym filmie maczał palce sam David Lynch...
Splender
18 04 2004, 18:02
\"Cabin Fever\" to gore? To (pipi) w najczystrzej postaci - nie polecilbym tego filmu nawet najgorszemu wrogowi ... -__O
nie napisalem ze to gore, ale ze jest kilka scenek takowych........mi sie filmik podobal... z horrorkow nie-gore to widzialem ostatnio takze Ghost Rig - calkiem zjadliwe to, Darkness - podobnie, ciekawa nie do konca szczesliwa koncowka.... Gothica - shit nad shity ale to juz chyba wiedza wszyscy :wink:
Z horrorów widziałem ostatnio Wir(org.Uzumaki).Film produkcji japońskiej.Nawet niezły ale raczej nie straszny.Warto podkreślić dobrą fabułę i niestety nic nie wyjaśniające zakończenie.
nie napisalem ze to gore, ale ze jest kilka scenek takowych........mi sie filmik podobal... z horrorkow nie-gore to widzialem ostatnio takze Ghost Rig - calkiem zjadliwe to, Darkness - podobnie, ciekawa nie do konca szczesliwa koncowka.... Gothica - shit nad shity ale to juz chyba wiedza wszyscy :wink:
Ghost Dig chyba (to produkcji angielskiej co sie dzieje na platformie wiertniczej? ) Darkness to zajpeisty horror,dawno tak fajnego horrorka nie widzialem,a Gothica jest spoko.
BTW-Cabin Fever to tak dennny film ze ,pozal sie boze

,ani to straszne ani smieszne,najlepsze w tym filmie sa rednecki i ten gnojek co umie jakies taj czi karate (pipi)
Splender
18 04 2004, 19:07
Ghost Dig chyba (to produkcji angielskiej co sie dzieje na platformie wiertniczej? ) Darkness to zajpeisty horror,dawno tak fajnego horrorka nie widzialem,a Gothica jest spoko.
BTW-Cabin Fever to tak dennny film ze ,pozal sie boze

,ani to straszne ani smieszne,najlepsze w tym filmie sa rednecki i ten gnojek co umie jakies taj czi karate (pipi)

Ghost
Rig albo Devil's Tatoo - tak to ten na platformie wiertniczej... A darkness mi sie tez bardzo podobal, szczegolnie ze wzgledu na wzglednie ciekawa historie i co ostatnimi czasy zadko spotykane - ciekawe i podobajace mi sie zakonczenie.... a cabin... mi sie podobal
BTW widzial ktos The Hills Have Eyes Wes'a Craven'a?

akurat mnie się Darkness nie spodobał, czemu? tak w skrócie: każdy hiszpan zna płynnie amerykański język, projektant domu dopiero po 40 latach odkrywa list od zleceniodawcy na którym widac adres nadawcy a podobno dużo czasu spędził na tym aby ich zlokalizować i na koniec gdyby ten typ był tym gnojkeim z początku filmu (a niby to on) to powinien mieć 52 lata (wtedy miał 12 a minęło 40), jego ojciec to z tyle miał
dobre pomysły (choc skopiowane) w złej realizacji
Majster_Cesarz
27 04 2004, 18:35
Zapraszam wszystkich na www.horror-online.prv.pl
www.horror-online.prv.pl/menu.htm - stronka główna
Tam o horrorach dowiecie się najwięcej. Pozdrawiam.
Mackal21
27 04 2004, 22:17
Kurcze wie ktoś może jak nazywał się film w którym akcja toczyła się w pociągu(chyba oriont express).Było w tym pociągu jakieś dziwne monstrum, które gwizdało.Dla mnie ten film był naprawdę straszny.
orient express to był kryminał z Seanem Connery`m.A to o czym ty mówisz to kojaży mi się z opwiadaniem(może przeniesionym na srebny ekran) H.Lovecrafta ,,Horror w Orient Expressie".

z orient expressem to zdeka filmów było, choćby kilka ekranizacji "Morderstwa w Orient Expressie" A. Christie z H. Poirotem
a kurde dojśc po opisie "coś tam gwzidało" to ciężko
Widziałem, że wcześniej trwała dyskusja o "Cabin Fever", myślę, że był to spoko taki horrorek na luzie.
Widział ktoś horror
"Canibal holocaust"? To jest prawdziwy horror!!!!!!!!!!!!!
Splender
29 04 2004, 18:32
"
Cannibal...." robi wrazenie nie jako horror, ale za sprawa realistycznie przedstawionej przemocy... trzeba przyznac, ze film jest mocny

... btw fajny jest tez motyw muzyczny z tego filmu....

"hanibal..."???? chyba "Canibalistic Holocaust" czy jakoś tak a nie hanibal, co kurde anthony hopkins biega????
2razyjot
30 04 2004, 10:38

\"hanibal...\"???? chyba \"Canibalistic Holocaust\" czy jakoś tak a nie hanibal, co kurde anthony hopkins biega???? :twisted:
Bodzio - "Cannibal Holocaust", o ten film chodzi.
I jest mocny ... Wielokrotnie robilo mi sie niedobrze i odpychala mnie mysl, ze to w gruncie rzeczy mogl byc film dokumentalny krecony "na zywca".

że o ten film biega to ja wiem, oni nie wiedzą za to co wypisują - a film średni, żadna mi rewela
czaj co nadchodzi
http://www.gorehoundinc.com/
2razyjot
30 04 2004, 16:06
Hehehehe - piekny plakat a sam film (pod jakze intrygujacym tytulem!) z pewnoscia spodoba sie Polskim Kolkom Rozancowym i zostanie u nas wyswietlony w kinach ... Aczkolwiek jest na co czekac.
Kurcze, dzieki Bogus - tak mnie wzielo, ze az sciagnalem sobie szybkensem "Return Of The Living Dead" - stara milosc nie rdzewieje!
rockatansky
30 04 2004, 19:36
...Cannibal Holocaust -> nudnawe, ale momentami interesujące...
...Brian Yuzna?? ... to ten gość od "dentysty" i "reanimatora" ?? kiepsko... ale plakat wygląda nieźle...
ja jeszcze nie mam swoih ulubionych ale lubie wiekszosc przy ogladaniu ktorych przechodzi mnie dreszcz. fajne sa horrory na podstawie ksiazem stephena kinga,
ale chwile. b. podobaly mi sie obie czesci Smakosza, coc niewatpliwie 1 byla o niebo lepsza od 2. 8O
Ostatnio widziałem Ghost Rig całkiem całkiem jeśli ktoś lubi motywy z wu-du

. Fajnie film sie konczy.
Splender
9 05 2004, 12:10
zakonczenie jest najmocniejszym punktem tego filmiku...gdyby nie ono to by mi sie wogule nie podobal

a tak mozna spokojnie polecic
Mackal21
9 05 2004, 16:06
Oglądałem kiedyś fajny horror(tytułu kurcze znowu nie pamiętam, hmm ,,biała śmierć?'')Jakiś biały proszek powodował powiększanie się organizmu(np.szczury,larwy,komary),które terryzowały miasteczko.Film dobry w kit.Oglądał ktoś z was?
2razyjot
9 05 2004, 18:41
Oglądałem kiedyś fajny horror(tytułu kurcze znowu nie pamiętam, hmm ,,biała śmierć?'')Jakiś biały proszek powodował powiększanie się organizmu(np.szczury,larwy,komary),które terryzowały miasteczko.Film dobry w kit.Oglądał ktoś z was?
"Pokarm Boga".

I byly tego chyba ze 3 czesci ... Kicz.
Ölschmitz
10 05 2004, 06:47
ten film co bse dał link doń to wyglada niezle, kurde trza czekac az sie na suprnovie pojawi, bo jak wuja wspomnial, w kinach raczej go nie bedzie kuna ;[
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.