ps. jak pocigaja cie faszystowskie sadystyki to zassaj sobie \"Isla - She Wolf of the SS\":f
Po polsku to bedzie "Elza - Wilczyca z SS" ? Jezeli tak to jedna scena mocno zapadla mi w pamiec a chodzi o te jak w czasie jakiegos przyjecia na stole postawiono kilka wielkich kawalow lodu, nastepnie na nich ustawiono kilka nagich dziewczyn i zarzucono im petle na szyje, dalej to wiadomo co lod sie topil a te dziewczyny zaczynaly sie powoli dusic. Wszyscy sobie siedza, jedza, pija i spiewaja a one powoli konaly. Scena utknela mi w pamieci mimo ze to juz z 15 lat jak ten film ogladalem.
Kilka dni temu odswierzylem sobie "IT" Stephena Kinga, mocarz film, szczegolnie (pipi)ista scena byla jak Georgiemu lodka wplywa do kanalu nachyla sie a tam Pennywise, the dancing clown

, gosciu ktory go gral to geniusz jego mina jak Georgie sie pyta czy wszystkie lodki tam (w kanale) plywaja a on odpowiada "" a zreszta wkleje caly cytat bo mnie zabil :
- Cześć, Georgie.
- Nie przywitasz się?
- Chodź, zawadiako.
- Nie chcesz balonika?
- Nie wolno mi nic brać od obcych ludzi. Mój tata tak powiedział.
- Bardzo mądrze ze strony twojego taty.
- Jestem Pennywise, tańczący klaun.
- Ty jesteś Georgie.
- Teraz się znamy.
- Czyż nie?
- Chyba tak.
- Musze iść.
- Iść ?
- Bez tego ?
- Moja łódka !
- Właśnie.
- Dalej, mały. Weź ją.
- Chcesz ją odzyskać prawda Georgie?
- Oczywiście, że chcesz.
- A tu jest wata cukrowa i karuzele i pełno niespodzianek. I balony. Wszystkie kolory.
- A pływają ?
- Tak.
- Pływają, Georgie.
- Pływają.
- I kiedy ty jesteś tutaj ze mną...
- ...ty też będziesz pływał.
huh, jak sie to oglada to naprawde robi wrazenie. I z tego co pamietam to tez ogladalem ten film co najmniej 10 lat temu.