Zeratul
24 06 2007, 18:25
Salwador
25 06 2007, 17:49
No raczej jeszcze niema..sam chciałem założyć ale ze względu na ilość informacji i kilku jedynie skanów odechciałem:p
Mogę powiedzieć jedynie że 1 oraz 2ga część tactics były czymś wspaniałym..postapokaliptyczne klimaty..Typowy cyber pank..coś wspaniałego..Był to oraz jest to jeden z najlepszych klasyków jak i Diablo..;)...3jka jak narazie solidnie wygląda..ale czy dotrzyma klimatu poprzednich części??
Fallout:Brotherhood --wydany na xboxa był dla mnie kompletną porażką..mam nadzieję że tutaj nie zrobią takiego błędu...
Obawiam się że 3 odsłona mojej ulubionej serii będzie bardziej dopicowanym fpp obym się mylił.
Wygląd mutanta do mnie nie przemawia.
Zeratul
25 06 2007, 18:34
W artykule wyraznie zaznaczaja w jaki sposob chca zapobiec robienia z tego fpp. Na dniach napisze na podstawie tego artykulu zapowiedz dla onlinecenter (kiedy sie ukaze, wrog tylko wie...

dla tych co maja problem z angielskim. IMO zapowiada sie Oblivion 2000 lat pozniej.
Jak dla mnie real time z możliwością pauzy nie jest niczym specjalnym. Do tego tylko 20 poziomów doświadczenia. Jak na razie nie kupuje tego tytułu ale na pewno zagram. Zawiodłem się na oblivionie który dosć szybko się nudził a i główny wątek fabularny szybko pękał (co prawda jest dużo subquestów ale tylko kilka naprawde fajnych). Plusem rozwiązania na bazie Obliviona jest to że i tym razem licze na edytor gry a wtedy fani mogą stworzyć coś dobrego.
Ps. Lepiej szykuje się Wasteland (pamięta ktoś jescze tego prekursora fallouta {przynajmniej takie info jest na NoMutantsAllowed}).
zolwik777
25 06 2007, 22:53
Zapowiedź naprawdę rzuciła pozytywne światło na kontynuacje the best game of all time(F2). Może nie zrobią gry tak kultowej jak poprzednie części, ale można mieć nadzieje, że tego nie spieprzą i zrobią grę w którą przyjemnie będzie się grało i nie będzie się pluło, że bezcześci świętą markę (vide tactics i ten konsolowy shit).
Ja mam pytanie, czy te screeny co tam są (np. Vault dweller z karabinem na plecach) to są prosto z gry? Jak dla mnie miodzio, jeśli nie będzie tak chamskiej animacji jak w oblivionie to zaje.biście. Najlepiej niech w ogóle wyeliminują możliwość skakania, bo to co robi postać w TESach to jest parodia.
Salwador
1 07 2007, 22:52
Mastah27
29 07 2007, 08:04
Salwador
29 07 2007, 10:22
to naprawdę wygląda zaj****e!!Znaczy się naprawdę mi przypomina stary klimat fallouta!!:) i ten headshot coś pięknego!!:)
Ghouligh
29 07 2007, 11:04
dla tej gry kupilem x'a360-tke. widac, ze ludzie co robia ten tylul staraja sie bardzo, nawet wypuscili wczesnego gameplay'a z 2003 roku firmy blackisle, zeby przedstawic fanom gry i sprawdzic, co sie podoba, a co nie (link do tego gameplaya:
http://www.gametrailers.com/player/19160.html). jednak te fpp troche za mna nie przemawia, ale zobaczymy. gre oczywiscie zamowie w ciemno wczesniej w ktoryms ze sklepow, zanim jeszcze zdazy wyjsc. ale powoli czuje, ze sie zawiode.
pamietam jak po wyjsciu fallouta2 fani zaczeli marzyc, ze f3 bedzie juz bardziej mmorrpg'iem i ze beda dwie frakcje (ruski i hamburgery) i kazdy wyobrazal sobie jak bedzie podzial swiata wygladal i ze kazdy kraj bedzie mial swoja baze tam gdzie powinien (w swoim kraju), itp, itd... niestety marzenia zostaly, a gra wogole nie ruszyla w ta strone, szkoda.
Strasznie boje sie o ten tytul...wole nie nastawiac sie za bardzo na hit...jesli bedzie hitem to spoczko,chcialbym,ale klimat fallouta w 3d z super duper akcja itp...zobaczymy
Dorian Gray
26 08 2007, 11:19
Vaster gadasz jak ci debile z NMA. O klimacie Fallout decydowało uniwersum w jakim została gra umieszczona, a nie widok izometryczny i walka turowa. Gry w perspektywie pierwsze osoby też mogą mieć "klimat" by daleko nie szukać pograj chociażby w Bioshocka
Ghouligh
27 08 2007, 18:37
dorian akurat obie gry mialy inne podloze i nie mozna ich ze soba porownywac. fallout to byl rpg w post nuklearnym swiecie i kazde do tej pory rpg w pierwszej osobie tak mnie interesowaly jak teraz interesuje sie mistrzostwami rpa w tenisa na lodzie.
edit: i co bys pieknego o bioshocku nie powiedzial to to nie jest gra rpg, wiec prosze to ze cos jest w tym samym trybie ze strony technicznej nie znaczy, ze zaraz bedzie mialo jakies odniesienie. to tak jak bys bioshocka porownywal do final fantasy VII.
Obsolete
27 08 2007, 18:39
CYTAT(Zeratul @ 24 06 2007, 19:25)

chyba nikt nie zalozyl tematu o fallout 3

a jednak
http://www.psxextreme.info/index.php?showt...0&start=100
Zwykłe Fpp to na pewno nie będzie. Betehsda nie zesra sprawy. Chłopaki jak coś robią to robia to poważnie i do końca. Oblivion mnie nie zawiód i kiedy usłyszałem, że oni mają prawa do Fallout3 to się przestałem martwić

Po obrazkach i filmikach, gra wygląda rewelacyjnie. Nie będzie to grzeczna gra co widać po headshocie

Brutalny postnuklearny świat. To jest to co Zwiraz kręci

Co do wcześniejszych wypowiedzi, zgadzam sie w 100%. Fabuła będzie pewnie podobna tak jak do poprzednich falloutów... Choć jest zdradzone, że ojciec alter-ego gracza będzie podobny do postaci stworzonej przez gracza. Koljeny Must-Have
Spojler! Wyjawiłeś, że ojciec będzie podobny do syna (choć to z reguły synowie sa podobni do swych ojców). Sensacja.
Jak już tak sobie piszemy o fabule gry, to dodam, że postać gracza będzie miała cztery kończyny, może się ubrać po ciemku i w czasie podróży otworzy co najmniej dwa tuziny drzwi.
Boże. Nie wytykaj mi tego, że spojler bo jak ktoś umie czytać to już przeczytał w niejednym piśmie o grach o tej rewelacji... I twoja złośliwość jest zbędna

Daleko nie szukając PSX Extreme nr.121 (wrzesień `07), cytując Zax`a autora tekstu: " Na prezentacji podczas tegorocznego E3 mgliśmy ujrzeć m.in. sam początek gry i narodziny głównego bohatera w Schronie Poatomowym 101. Genialnie przedstawia się tu sprawa kustomizacji wyglądu i statystyk. Najpierw modifikujesz geny dziecka, tak by miało interesującą Cię płeć, twarz, posturę. To determinuje wygląd twrazy Twojego ojca, któy do momentu narodzin chodzi w masce chirurgicznej." Więc Sasori, jak czytałeś ten numer i zapowiedź Fallout3 zawartą w niej to nie wysyakuj mi ze spojlerem

I chciałem zanzaczyć, że będzie można zrobić córeczke, której tatuś jest do niej podobny.
Hej, to miał być żart. Fakt, że potomek jest podobny do ojca, nie jest częścią fabuły, jest podany w każdym chyba tekście o F3 i nie jest też jakąś specjalną sensacją (śmieszniej by było, jakby się okazało że stary ściąga maskę chirurgiczną i ni huhu, nie ten ryj, na co wszystko wchodzi listonosz z mordy niemal nasz bliźniak, ehehehe).
Peace.
Oto kilka ciekawostek z wywiadu z developerami (cały wywiad na
http://www.bethsoft.com/bgsforums/index.ph...wtopic=755135): 1. Odgłos zmiany tury pozostanie taki jak w Falloucie 1.
2. Najciekawsze sytuacje (efektowne trafienia) będą pokazane jeszcze raz w krótkiej powtórce, tak jak w filmach.
3. AI zostało ulepszone względem tego z Obliviona. Większość błędów głupoty NPC-ów została poprawiona.
4. W F3 będą narkotyki. Każdy będzie miał wpływ "pozytywny" i efekt uboczny. Oczywiście będzie można się od nich uzależnić.
5. Wykonywanie questów będzie bliższe Falloutom niż Oblivionowi. Nie będzie określonej kolejności zadań.
6. Większość zadań będzie można wykonać na dwa sposoby, jednak tam, gdzie byłoby to nienaturalne, twórcy pozostawiają jedną słuszną ścieżkę.
7. Opisy, jak dane rzeczy wyglądają, nie będą obecne w F3. Twórcy wychodzą z założenia, że grafika zrobi swoje.
8. Będzie można nająć pomocnika, jednak gracz może tylko określić funkcję, jaką taki delikwent będzie pełnił. Każdy najemnik ma swoją unikalną osobowość.
9. Zakończenie będzie zależne od wielu czynności i decyzji, jakie gracz wykona w trakcie całej swojej przygody.
Kolejne newsy:
- jedną z podstawowych cech Fallouta 3 jest to, że nie da się zrobić wszystkiego w tej grze
- Fallout 3 będzie oferował od 9 do 12 zakończeń
- Premiera gry przewidziana jest na przyszłoroczną jesień
http://www.gram.pl/news_9QnlG,3_Skoncz_Fal...n_sposobow.html
- jedną z podstawowych cech Fallouta 3 jest to, że nie da się zrobić wszystkiego w tej grze
Kurna tez mi nowosc ze nie moge zrobic wszystkiego w danej grze
CYTAT(chmura @ 20 11 2007, 01:59)

Kurna tez mi nowosc ze nie moge zrobic wszystkiego w danej grze

W jednej możesz, w drugiej nie możesz. To nadaje oryginalne cechy grze. W "crapie" robisz wszystko w kilka godzin, w ambitnej grze masz kilka podejść w kilkadziesiąt godzin i nadal cię ona zaskakuje i kręci
Chodzi tutaj o błąd w sensie zdania chyba. Jak dla mnie z niego wynika że taka nowością tego fallouta jest to że w grze nie da się zrobić wszystkiego co się sobie wymyśli. Chodziło o to że za jednym podejściem nie da się wszystkich questów itp zrobić. Zobaczymy co wyjdzie z tego Falliviona juz za całkiem niedługi czas (patrząc oczyma tego kto czeka od dnia kiedy przeszedł 2)
danielskii
30 01 2008, 11:47
CYTAT(Dante @ 29 01 2008, 22:15)

Chodzi tutaj o błąd w sensie zdania chyba. Jak dla mnie z niego wynika że taka nowością tego fallouta jest to że w grze nie da się zrobić wszystkiego co się sobie wymyśli. Chodziło o to że za jednym podejściem nie da się wszystkich questów itp zrobić. Zobaczymy co wyjdzie z tego Falliviona juz za całkiem niedługi czas (patrząc oczyma tego kto czeka od dnia kiedy przeszedł 2)
mam na dzieje ze tak bedzie nad f2 spedzilem jakies 3 lub 4 lata grajac codziennie i zaskakiwal mnie zawsze czyms nowym jakism szczegolikiem a pozniej mimo ze juz wszystko mialem obcykane to wracalem do niego jak do dobrej ksiazki...ach ilez to jeszcze czekania
Kiler8888
21 03 2008, 19:13
Jako wielki fan serii - trójkę kupuję w ciemno.
Nigdy nie sądziłem, że zagram w F3 na konsoli, ale w takiej formie (a'la Oblivion) mogę to przełknąć
Gooralesko
21 03 2008, 19:59
Ciekawi mnie jak długo jeszcze będą czekać z pokazaniem światu pierwszego grywalnego kawałka kodu. Mieliby przynajmniej czas na wysłuchanie uwag dotyczących pokazanej części. Naprawdę bardzo chciałbym ujrzeć choć minutowy urywek in-game.
http://www.xbox360achievements.org/news/news.php?id=867
-Over 200 endings, since last week. The 12 endings was surpassed sometime ago.
-The game is twice bigger than what they thought in the beginning.
-Always just one humanoid-type companion, and another NPC like Dogmeat.
-Dogmeat can die, but they are working on his health and how you maintain him.
-Dogmeat can be given assignments, and will try to follow them with his Radiant AI.
-Brotherhood of Steel doing their own thing; already in finished state on the game; they are on the verge of extinction, you’ll interact with them a lot more after a determined point in the game.
-The game is finished, but needs a lot more polishing and testing, they are doing many playthroughs; they keep adding stuff, sometimes it takes 100 hours to play, just the main quest takes about 20 hours.
-Absolutely tracking at fall 2008."chyba sobie jaja robią
MichAelis
25 03 2008, 12:26
apropo 200 zakonczen?
ano, pewnie będzie ich 5 czy 10 plus wariacje niewiele zmieniające
dokladnie jak mowi diabeu, to beda rozne wariacje, kombinacje i wychodzi 200 ;]. Podobno juz w fallout 2 czy tam 1 przy kombinacjach wychodzilo wiecej..
Właściwie zależy, jak na to patrzeć. Zakończenia dwa były w F1 (zwykłe i, jeśli się uprzeć, zwycięstwo Mastera), w 2 było tylko jedno.
Chyba żeby traktować jako zakończenia to, co w podsumowaniu mruczał sobie Ron Pearlman. Kiedy już ukończyło się grę i zobaczyło zakończenie (w dwójce wybuchnięcie platformy wiertniczej), mieliśmy coś na kształt podsumowania - fotki miejscówek, w których byliśmy, i tekst, co się dalej z nimi działo. Tekst był zależny od tego, co w danej mieścinie zrobiliśmy. Z reguły był to tekst A (robiliśmy dobrze) lub B (zrobiliśmy lokalnej społeczności kuku). Wariacje polegały na "pełności" tekstu (czyli jak głęboko weszliśmy w problemy danego miasteczka).
Tak czy siak, gadka o setkach zakończeń to gruba przesada, nawet jeżeli jako "zakończenie" będziemy brać te podsumowania.
się wie, ale zobacz jak brzmi "200 zakończeń"
pałka sama do góry startuje:f
Gooralesko
25 03 2008, 18:01
Niech lepiej zaprezentują gameplay zamiast wabic wzrok fanów sagi hasłem "200 zakończeń" Jak mi napisza, że dialogi będa kalką (pod względem rozbudowania, ma być absolutne przeciwnieństwo Oblivionowych) tych w F1 i F2 to się ucieszę i poklepię ich po pleckach mówiąc przy tym pracujcie dalje bo jesteście na dobrej drodze. Ale dotychczas nie ujawinili niestety żadnych konkretów.
Na ich miejscu bym nie ujawniał za duzo i robił hype sama nazwą. troche ludzi będzie na pewno zawiedzionych boprzy tym tytule wymagania są olbżymie i musi dorównac dwóm genialnym poprzednikom.
Ciekawe czy i tym razem będzie można łatwo kraść, zabijać stimpackami a combo f5-f6 będzie nadmiernie eksploatowane.
A Bethesda zamiast 200 niech lepiej zrobi 2 ale za to takie, które będą wisienką na torcie.
danielskii
26 03 2008, 21:24
mnie osobiscie troche zdziwil brak normalnych znanych nam broni (w sumie rozumiem ze przyszlosc ale zeby rezygnowac z dotychczasowych zdobyczy techniki) w jednym z wywiadow przeczytalem ze zostanie w sumie kilka broni chyba a reszta to beda jakies tam wymyslone:/ troche zbilo mnie to z tropu:/ no i rzecz najwazniejsza czy beda dzieci w grze:) mam nadzieje ze ta jednak nie zrobia papki ktora ocenzuruja zeby tylko dotrzec do jak najwiekszej liczby ludzi
EDIT:
Jesli tylko zostawia mi to lazenie po pustkowiach, mozliwosc oslaniania karawan albo kopania grobow odstrzelenie komus nogi itd itp. to zawsze to bedzie cos na oslode;P
CYTAT(Sasori @ 25 03 2008, 14:56)

Właściwie zależy, jak na to patrzeć. Zakończenia dwa były w F1 (zwykłe i, jeśli się uprzeć, zwycięstwo Mastera), w 2 było tylko jedno.
Chyba żeby traktować jako zakończenia to, co w podsumowaniu mruczał sobie Ron Pearlman. Kiedy już ukończyło się grę i zobaczyło zakończenie (w dwójce wybuchnięcie platformy wiertniczej), mieliśmy coś na kształt podsumowania - fotki miejscówek, w których byliśmy, i tekst, co się dalej z nimi działo. Tekst był zależny od tego, co w danej mieścinie zrobiliśmy. Z reguły był to tekst A (robiliśmy dobrze) lub B (zrobiliśmy lokalnej społeczności kuku). Wariacje polegały na "pełności" tekstu (czyli jak głęboko weszliśmy w problemy danego miasteczka).
Tak czy siak, gadka o setkach zakończeń to gruba przesada, nawet jeżeli jako "zakończenie" będziemy brać te podsumowania.
Owszem w F2 Nalezy traktowac podsumowanie jako czesc zakonczenia( same outro byloby conajmniej.... niewystarczajace). Wcale nie do konca, natomiast, bylo to tak, ze albo zrobilismy dobrze albo zle... z tego co pamietam kazde miasto mialo swoje problemy np. o kopalnie zlota w Redding walczyly 3 potezne miasta, to z kim zawrza saojusz zalezalo od ciebie, w Renno z koleji wojna mafijna, Geko i zepsuta elektrownia blablabla od tego jak potocza sie losy miasta bylo zalezne pd wielu twoich decyzji i cholernie dobrze mi sie tego zawsze sluchalo wiec F3 pod tym wzgledem spelnia swoja role...
Czego sie boje odnosnie F3... po pierwsze chcialbym aby statystyki pozostaly z 2, plus kilka nowych ale pod rzadnym pozorem nie powinno sie zmniejszac ich ilosci, to chyba najbardziej rozbudowany erpeg pod tym wzgledem. Klimat... postnuklearny swiat to moj zywiol ale w Tactics nie bylo juz tego co w 2 czesci... mianowicie mozosc przebywania posrod tych podupadlych miast, zmarnowanych ludzi... cpunow, dziwek i bezdomnych sierot, kto gral ten zrozumie... nie chce czegos ala gears of war z doswiadczeniem i mapa, chce w tym zyciu uczestniczyc, no i fabula oraz humor... uwielbialem go, smialem sie do upadlego, wiecie dialogi typu
- czy to co wyrasta ci z glowy to galaz?
- Tak to galaz, nazywa sie Billy i czesem do niego mowie gdy jestem samotny, buahahaha zartuje!... nazywa sie Wiliam!
Pozatym dwojka byla wogole gra ponadczasowa, na trzecza czesc czekam od 8 klasy podstawowki( powaznie) gdy odkrylem F2 a mam juz 23 lata i kupie ja bez wzgledu na wszystko a czy bede zalowal... cholera wie
danielskii
27 03 2008, 14:57
CYTAT(okens @ 27 03 2008, 12:15)

CYTAT(Sasori @ 25 03 2008, 14:56)

Owszem w F2 Nalezy traktowac podsumowanie jako czesc zakonczenia( same outro byloby conajmniej.... niewystarczajace). Wcale nie do konca, natomiast, bylo to tak, ze albo zrobilismy dobrze albo zle... z tego co pamietam kazde miasto mialo swoje problemy np. o kopalnie zlota w Redding walczyly 3 potezne miasta, to z kim zawrza saojusz zalezalo od ciebie, w Renno z koleji wojna mafijna, Geko i zepsuta elektrownia blablabla od tego jak potocza sie losy miasta bylo zalezne pd wielu twoich decyzji i cholernie dobrze mi sie tego zawsze sluchalo wiec F3 pod tym wzgledem spelnia swoja role...
Czego sie boje odnosnie F3... po pierwsze chcialbym aby statystyki pozostaly z 2, plus kilka nowych ale pod rzadnym pozorem nie powinno sie zmniejszac ich ilosci, to chyba najbardziej rozbudowany erpeg pod tym wzgledem. Klimat... postnuklearny swiat to moj zywiol ale w Tactics nie bylo juz tego co w 2 czesci... mianowicie mozosc przebywania posrod tych podupadlych miast, zmarnowanych ludzi... cpunow, dziwek i bezdomnych sierot, kto gral ten zrozumie... nie chce czegos ala gears of war z doswiadczeniem i mapa, chce w tym zyciu uczestniczyc, no i fabula oraz humor... uwielbialem go, smialem sie do upadlego, wiecie dialogi typu
- czy to co wyrasta ci z glowy to galaz?
- Tak to galaz, nazywa sie Billy i czesem do niego mowie gdy jestem samotny, buahahaha zartuje!... nazywa sie Wiliam!
Pozatym dwojka byla wogole gra ponadczasowa, na trzecza czesc czekam od 8 klasy podstawowki( powaznie) gdy odkrylem F2 a mam juz 23 lata i kupie ja bez wzgledu na wszystko a czy bede zalowal... cholera wie
widze ze swoj czlowiek ja do dzis smieje sie na wspomnienie tego karzelka poszukiwacza przygod w broken hills jak go spuscilismy na linie do studni wyrzucil nam worek kapsli i te jego teksty ze widzi cos w ciemnosci cos wchodzi mu na noge itp:)
wlasnie to bylo piekne ze nie trzeba bylo posuwac sie z fabula tylko mozna bylo robic co sie chcialo a jednoczesnie caly czas wszystko szlo w odpowiednim tempie (zaleznym tylko od nas) piekna gra
No to doczekaliśmy się polskiej wersji stronki Fallaut 3. Link poniżej
http://fallout.bethsoft.com/pol/home/home.php
Gooralesko
11 04 2008, 12:18
Pierwsze zdjęcie kozackie. Jak będzie mozna mieć psa towarzysza to Fable 2 wymięka. Zresztą nigdy mi się nie podobał cukierkowy klimat gier Petera M.
Z tego co mowi Piotrek

to wynika, ze "jego" pies bedzie lepszy. Chodzi o to, ze zwiazesz sie bardziej emocjonalnie z psiakiem. Anyway pies w Fallout'cie bedzie przydatny do przynoszenia "medykamentow"czy broni bedacej w poblizu. Cool
Trzy nowe shoty z F3.
Pies, mutozombiak i kantynka.
Gooralesko
9 05 2008, 12:33
http://fallout.bethsoft.com/eng/downloads/music.html trzy utwory muzyczne do Fallout 3.
Muzykę do F3 będzie komponował Inon Zur znany z takich projektów jak PoP: The Two Thrones, Baldurs gate II, SOCOM II czy Crysis. Posłuchajcie i napiszcie co sądzicie.
Kolejne 3 shoty z gry.
Tak się zastanawiam, czy najpierw się supermutant przewrócił, a potem mu odstrzelił bohater nogę, czy odwrotnie...
maciek88
2 06 2008, 16:13
choc w Fallouty nigdy nie grałem to z kazdym kolejnym odslonietym skrawkiem tej gry jaram sie nia coraz bardziej. moze dlatego, ze w glowie mam ją zakodowaną jako Obka w postapokaliptycznej formie... czy MS ma zamiar puscic to z polskimi napisami? wypadaloby!
CYTAT(TomisH @ 2 06 2008, 15:28)

Kolejne 3 shoty z gry.
Tak się zastanawiam, czy najpierw się supermutant przewrócił, a potem mu odstrzelił bohater nogę, czy odwrotnie...
Mutant stał na głowie/ręce (takie Equilibrium) i dopiero dostał strzała, bo jakoś nie widzi mi się by po strzale w nogę kolesia aż tak odrzuciło.
komiczne to jest, hipek zastrzelił post nuklearnego b-boya (CHAMSTWO!!!!!!!!!)
CYTAT(Diabeu @ 3 06 2008, 09:39)

komiczne to jest, hipek zastrzelił post nuklearnego b-boya (CHAMSTWO!!!!!!!!!)
No dobra Diabeu przyczepiles sie do pierwszego podejrzanego screena( chociaz mozna zawsze powiedziec, ze koles w ostatniej chwili poslizgniol sie na skorce od banana- i to jakiego... radioaktywnego), ale spojz na screena numer dwa, tam czeka wszystkich znawcow, oraz wielbicieli Falloutow nagroda pocieszenia.... Na pipboyu widnieja opcje takie jak SPECIALS, Skills, Perks.... a jesli sa perki to oznacza, ze byc moze system rozbudowy postaci bedzie tak samo cowdownie rozwiniety jak w dwojce( a moze jeszcze wiecej mozliwosci bedzie mozna nabywac) co pozwala wybaczyc wiele niedociagniec... Swoja droga to zaczynam sie na czyms zastanawiac... skoro nowego Fallouta, gre ktora nosi u mnie glowny priorytet, robia kolesie od Obviliona, to jak tam to wygladalo? Czy postacie mozna bylo ladnie rozbudowywac, dodawac mase statystyk, czy tez bylo to od tak sobie?
Dalej boje sie( mimo iz screeny pokazuja, ze autorzy dadza nam naprawde ladna kupe popiolu posrod ktorego bedziemy sie zmagac z przeciwnosciami), ze swiat bedzie zbyt... rozczepany? Ze wioski nie beda ukazywaly tej postnuklearnej codziennosci mieszkancow, itd
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.