Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Który dar chciałbys mieć z heros?
Forum PSX Extreme > Inne > Region Filmowy > Seriale > Heroes
soki95
Ja bym chciał mieć zdolnosci Hira.Mógłbym się teleportować wszędzie (do sqare-enix:),miami... ).
Co najważniejsze przenosiłbym się w czasie czyli że bym grał w same gry przed premierąsmile.gif.Ten dar jest po prostu wyje***ty!!!!! biggrin.gif
nero
A ja bym chciał mieć zdolność Petera bo wtedy bym miał wszystkie zdolności tongue.gif (złap je wszystkie). W ogóle każda umiejętność jest fajna i przydatna, może poza radioaktywnością.
Shadow of Nobody
Ja też chciałbym mieć dar Hiro.
wi3wiorqa
A ja jak robiłam sobie tescik psychologiczny o tym jakim z herosów jestes to mi wyszło ze jestem Sylar, mi to pasuje. Chce miec zdolnosci jak Sylar, posiada wszytskie zdolności ludzi którym zje mózg, taki smakosz smile.gif SYLAR ruleez !!!!!!
Yap
Zdolność czytania w myślach - wtedy sprawdziłbym co w Was siedzi.
Masorz
dobra nie bede juz narzekal na ten topik...
jak chodzi o te moce to jedynie claire bo co mi w wiekszosci z nich jesli ktos by mi wpiierdolil noz w glowe????
ewentualnie moce sylara pod warunkiem ze wszama on mozg claire w 2im sezonie (czego jej ani jemu nie zycze...)...
Kriseh
Dar latania wydaje mi sie byc sympatyczny, tak wiec go wybieram ;]
Masorz
baj de łej, dar hiro nie jest wcale az taki za(pipi)isty bo jak np bym sie cofnal w czasie zeby zajeebac wujka hitlerka to mamy 2 wyjscia:
-pelno zydow dookola nas;
-utworzy sie alternatywna rzeczywistosc, ale w ktorej ja wyladuje jak sie wroce z przeszlosci???????????
Mikes
Z tego co kojarze Hiro nie może zmieniać przeszłości, zwyczajnie go wtedy cofa
Masorz
tak w ogole nie moze zmieniac przeszlosci....
a kto sie kurde wrocil z przyszlosci z samurajskim mieczem i powiedzial peterowi w metrze ze musza uratowac czirliderke bo jak nie to nowy jork wybuchnie???? i oczywiscie ja uratowali i nowy jork nie zamienil sie w zgliszcza....
tak tak, hiro wcale nie zmienil przeszlosci biggrin.gif
Kriseh
Przeciez bezposrednio tego nie zrobil, tylko powiedzial co i jak a chyba to mial na mysli kolega Mikes.
Masorz
kolego drogi ale juz SAM fakt ze powiedzial spowodowal zmiane osi czasu, mowiac cos komus w przeszlosci jest ZMIENIANIEM tejze rzeczywistosci....
tym samym "powazny" hiro z przyszlosci sam siebie unicestwil zmieniajac ja, CHYBA ZE tamta przyszlosc z odcinka "5 years gone" gdzies tam pozostala jako alternatywna rzeczywistosc...
Shadow of Nobody
Całkiem fajnym darem dysponuje Claude. Też chciałbym być niewidzialny (podglądanie lasek pod prysznicem etc.).
Di
Micah
Labik
CYTAT(Kriseh @ 28 06 2007, 17:22) *
Dar latania wydaje mi sie byc sympatyczny, tak wiec go wybieram ;]

wpis wink.gif
wiki1993
Tylko i wyłącznie Claire, oł je.
Marcin$
Oczywiście, że niewidzialność!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.