Ja bym chciał mieć zdolnosci Hira.Mógłbym się teleportować wszędzie (do sqare-enix:),miami... ).
Co najważniejsze przenosiłbym się w czasie czyli że bym grał w same gry przed premierą

.Ten dar jest po prostu wyje***ty!!!!!
A ja bym chciał mieć zdolność Petera bo wtedy bym miał wszystkie zdolności

(złap je wszystkie). W ogóle każda umiejętność jest fajna i przydatna, może poza radioaktywnością.
Shadow of Nobody
25 06 2007, 20:55
Ja też chciałbym mieć dar Hiro.
wi3wiorqa
26 06 2007, 09:49
A ja jak robiłam sobie tescik psychologiczny o tym jakim z herosów jestes to mi wyszło ze jestem Sylar, mi to pasuje. Chce miec zdolnosci jak Sylar, posiada wszytskie zdolności ludzi którym zje mózg, taki smakosz

SYLAR ruleez !!!!!!
Zdolność czytania w myślach - wtedy sprawdziłbym co w Was siedzi.
dobra nie bede juz narzekal na ten topik...
jak chodzi o te moce to jedynie claire bo co mi w wiekszosci z nich jesli ktos by mi wpiierdolil noz w glowe????
ewentualnie moce sylara pod warunkiem ze wszama on mozg claire w 2im sezonie (czego jej ani jemu nie zycze...)...
Dar latania wydaje mi sie byc sympatyczny, tak wiec go wybieram ;]
baj de łej, dar hiro nie jest wcale az taki za(pipi)isty bo jak np bym sie cofnal w czasie zeby zajeebac wujka hitlerka to mamy 2 wyjscia:
-pelno zydow dookola nas;
-utworzy sie alternatywna rzeczywistosc, ale w ktorej ja wyladuje jak sie wroce z przeszlosci???????????
Z tego co kojarze Hiro nie może zmieniać przeszłości, zwyczajnie go wtedy cofa
tak w ogole nie moze zmieniac przeszlosci....
a kto sie kurde wrocil z przyszlosci z samurajskim mieczem i powiedzial peterowi w metrze ze musza uratowac czirliderke bo jak nie to nowy jork wybuchnie???? i oczywiscie ja uratowali i nowy jork nie zamienil sie w zgliszcza....
tak tak, hiro wcale nie zmienil przeszlosci
Przeciez bezposrednio tego nie zrobil, tylko powiedzial co i jak a chyba to mial na mysli kolega Mikes.
kolego drogi ale juz SAM fakt ze powiedzial spowodowal zmiane osi czasu, mowiac cos komus w przeszlosci jest ZMIENIANIEM tejze rzeczywistosci....
tym samym "powazny" hiro z przyszlosci sam siebie unicestwil zmieniajac ja, CHYBA ZE tamta przyszlosc z odcinka "5 years gone" gdzies tam pozostala jako alternatywna rzeczywistosc...
Shadow of Nobody
29 06 2007, 20:01
Całkiem fajnym darem dysponuje Claude. Też chciałbym być niewidzialny (podglądanie lasek pod prysznicem etc.).
CYTAT(Kriseh @ 28 06 2007, 17:22)

Dar latania wydaje mi sie byc sympatyczny, tak wiec go wybieram ;]
wpis
wiki1993
27 08 2007, 16:20
Tylko i wyłącznie Claire, oł je.
Marcin$
28 08 2007, 23:11
Oczywiście, że niewidzialność!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.