Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: bring me the horizon
Forum PSX Extreme > Niezależni > UNDERGROUND > The Pit
jaszczoor
Może i wyglądają jak banda emo ale imo muzycznie nadrabiają zwłaszcza jak na swój młody wiek. Zresztą słyszałem że zdobyli jakieś tam nagrody za swoją płytę. Grają podopbnie do np. fall of troy jak by ktoś nie wiedział z czym to się je.

link do płyty z exo

KOD
http://rapidshare.com/files/21862942/Bring_Me_The_Horizon.rar.html

Tracklist:
1. Pray For Plagues
2. Tell Slater Not To Wash His Dick
3. Braile
4. A Lot Like Vegas
5. Black & Blue
6. Slow Dance
7. Liquor & Love Lost
8. (I Used To Make Out With) Medusa
9. 15 Fathoms, Counting
10. Off The Heezay
Dziewiątek
CYTAT(jaszczoor @ 25 06 2007, 23:22) *
Grają podopbnie do np. fall of troy jak by ktoś nie wiedział z czym to się je.

OMG!! największa głupota jaką od dawna przeczytałem huh.gif oni nie mają absolutnie NIC wspólnego z tFOT...
a co do BMTH - świetny band, moge z czystym sumieniem powiedzieć że od grudnia to mój ulubiony zespół...strasznie jestem nimi zajarany, i miałem okazje zobaczyć ich na żywo smile.gif jeśli chcecie dowiedzieć sie czegoś więcej o bmth i podobnej muzie, to wbijajcie na heartcore... (sygn)
tk

no i ku.rwa pozamiatane xD

widziałem wywiad z nimi na ikstrimie w dokumenice nt. warped tour no i ten mamy skurczybyk na wokalu wpie.rdolił się po stelażu na dach sceny i z kilku metrów zanurkował w tłum. chyba z 16 lat miał wtedy. muzycznie to mi wyglądają na taki bezpłciowy metalcore gdzie troche sobie powrzeszczą w zwrotkach żeby nie było jacy to z nich emo czy coś. no, ale sprawdze skoro już zapodałeś linka. a no i nagroda od kerranga to nie nagroda.

ten po prawej w pozie "na no macieja" biggrin.gif
Dziewiątek
bezpłciowy mc? mylisz sie smile.gif kolesie mają konkretne, i charakterystyczne dla siebie brzmienie, grają mega technicznie (przebijają nawet o kilka-kilkanaście lat starszych kolegów), na żywo są świetni, a wokalista po prostu robi z głosem co chce, i to bez większego wysiłku wink.gif a tak btw, oni chyba nie grali na warped...
a dlaczego nagroda od kerranga, to nie nagroda? tam głosują ludzie, a nie jakieś jury z tego co mi wiadomo smile.gif zresztą srać na nagrody, muza sama sie broni. Dzięki niej zrobili mega szybką kariere, własnie grają swoje pierwsze tour po USA.
jaszczoor
dla mnie to tam podobne do fall of troy. Może sie poprostu kur.wa nie znam. No i fakt, straszą mordami ale jak słucham to ich nie oglądam także dla mnie problem nie istnieje
Dziewiątek
CYTAT(jaszczoor @ 30 08 2007, 12:41) *
dla mnie to tam podobne do fall of troy. Może sie poprostu kur.wa nie znam. No i fakt, straszą mordami ale jak słucham to ich nie oglądam także dla mnie problem nie istnieje

no niestety, nie znasz sie ;p i nie wiem czy tak straszą mordami, szkoda że nie widziałeś ile fanek kręci sie wokół nich na koncertach, a koło wokalisty to już w ogóle, hehe wink.gif
jaszczoor
koło bila z tokio hotem pewnie też sie tyle kręci. Widocznie moda na ped.alstwo sie zrobiła ;/
Dziewiątek
pedały nie śmigają z takimi tatuażami, i nie mają takich głosów wink.gif troche stereotypowo podchodzisz do tej sprawy smile.gif
jaszczoor
nie no oczywiscie, troche pomyślałem skrótowo że tak powiem ale jak widze takie fryzurki to napewno z hetero mi się to nie kojaży. Ale skończmy już ten offtop o ich wyglądzie smile.gif
Specu
CYTAT(Dziewiątek @ 30 08 2007, 16:25) *
pedały nie śmigają z takimi tatuażami, i nie mają takich głosów wink.gif troche stereotypowo podchodzisz do tej sprawy smile.gif

ty tez xD
ze pedal to sie wydziarac nie moze? xD
Dziewiątek
może wink.gif ale wiesz o co mi chodziło, więc nie udawaj głupiego wink.gif
koval
CYTAT

serio to oni ? ohmy.gif

trochę ich wygląd nie pasuje do muzyki jaką wykonują, imo.

przesłuchałem, takie sobie ;p
Siarex
Mogliscie tego zdjecia nie dawac to moze bym sciagnal. Tak to dyskawalifikacja .
ds
zespol zaje.bisty, Siarexowi wspolczuje:)

zeby wygladali tak to już nadawali by się do słuchania? hahaha.gif
Grzehoo
CYTAT(tekA @ 29 08 2007, 18:22) *

widziałem wywiad z nimi na ikstrimie w dokumenice nt. warped tour no i ten mamy skurczybyk na wokalu wpie.rdolił się po stelażu na dach sceny i z kilku metrów zanurkował w tłum. chyba z 16 lat miał wtedy. muzycznie to mi wyglądają na taki bezpłciowy metalcore gdzie troche sobie powrzeszczą w zwrotkach żeby nie było jacy to z nich emo czy coś. no, ale sprawdze skoro już zapodałeś linka. a no i nagroda od kerranga to nie nagroda.

O kur.wa.

PRZYNIEŚ MI HORYZONT
mord00k
@ds - no za(pipi)isty może i tak ale to zdjęcie bynajmiej nie zmotywowało mnie do ściągnięcia tej płyty ;f

a jak tak by wyglądali to zresztą to samo. Z skrajności w skrajności c'nie.
tk
]

a skoro jesteśmy przy tr00 imidżach:

icon_twisted.gif
Dziewiątek
@ds, hehe dokładnie wink.gif btw, widze że lubisz shikari, konkretny band smile.gif

Grzechoo, jakbyś nie wiedział, to angielskich zwrotów w większości nie tłumaczy sie dosłownie...zresztą wystarczy troche ruszyć łbem, żeby skumać co to może znaczyć "przynieś mi horyzont" ;p
ds
CYTAT(Dziewiątek @ 2 09 2007, 12:26) *
@ds, hehe dokładnie wink.gif btw, widze że lubisz shikari, konkretny band smile.gif

sie wie!:)
CYTAT(Dziewiątek @ 2 09 2007, 12:26) *
Grzechoo, jakbyś nie wiedział, to angielskich zwrotów w większości nie tłumaczy sie dosłownie...zresztą wystarczy troche ruszyć łbem, żeby skumać co to może znaczyć "przynieś mi horyzont" ;p

tak jak avatarowy Dobrejprędkości Ty! Czarny imperator
jaszczoor
chyba bożej prędkości a nie dobrej:]
ds
ze tak powiem - jeden ch.uj;D
Specu
że tak powiem, a gó.wno, bo godspeed to coś w stylu "powodzenia" czy cos takiego. zreszta - jeden ch.uj biggrin.gif
ds
no tak ale bylo mowa o doslownych tlumaczeniach:)
wracajac do tematu to podtrzymuje zdanie ze zespol smakowity i czekam na jakis nowy matex
Dziewiątek
to troche poczekasz, bo teraz non stop są w trasie...po powrocie z US, mają trase w UK z m.in The Chariot...
Specu
co nie zmienia faktu ze za same ryje nie wyladuja w mojej empetrojce.
Grzehoo
Z Bogiem! Czarny Imperatorze.

Tak.
Siarex
CYTAT(ds @ 31 08 2007, 23:54) *
zespol zaje.bisty, Siarexowi wspolczuje:)

zeby wygladali tak to już nadawali by się do słuchania? hahaha.gif

Oj grabisz sobie. Blackowego image kompletnie nie trawie i jest dla mnie smieszny. Behemotha lubie(lubilem) za muzyke chociaz i tak juz mi sie przejedli, wiec nie pie,rdol.
ds
chwalisz sie czy zalisz? w ogole nie wiem po co mi sie tlumaczysz, potwierdziles tylko moje zdanie ze bezsensu jest ocenianie zespolu po wyglądzie.

i'm so true i shit bats.
Colio
CYTAT(tekA @ 29 08 2007, 18:22) *

ch/uja tam wygląd, nudna napierdalanka, masa takich bendów sie panoszy
Specu
CYTAT(ds @ 3 09 2007, 21:17) *
chwalisz sie czy zalisz? w ogole nie wiem po co mi sie tlumaczysz, potwierdziles tylko moje zdanie ze bezsensu jest ocenianie zespolu po wyglądzie.

nie tyczy sie emo
Siarex
CYTAT(Specu @ 4 09 2007, 06:49) *
CYTAT(ds @ 3 09 2007, 21:17) *

nie tyczy sie emo

o to to biggrin.gif
ds
od metalu w dupach wam sie poprzewracało;p
Specu
a tobie w du.pie ;P
tk
odszczekuje wszystko co wcześniej o nich mówiłem. może i wyglądają jak ciule ale muza zaje.bista.

ma ktoś ep co jeszcze wydali oprócz tego albumu?

ok, już mam.
jaszczoor
dobro zawsze tryjumfuje!
tk
cover "eyeless" slipknota

http://rs30.rapidshare.com/files/38598764/...knot_cover_.mp3
koval
cieniutki, imo, ten cover
tk
http://www.zshare.net/audio/169801350c7baa8e/

numer z nowej płyty (29.09).
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.