CYTAT(Zen @ 7 07 2007, 21:06)

No mieli jeden fajny kawałek, ten z Tony Hołka

LOL
CYTAT(Royal @ 8 07 2007, 05:14)

Nie wiem...
Core'owanie z core'owaniem... Jakby na siłę... Cholera jasna... Ku.rwa!
Morallo dobrym gitarzystą jest, niewątpliwie... Mimo wszysto styl RATM'a mi nie pasuje...
Nie przemawiają do mnie. Ich styl nieodbiega za bardzo od nu-metalowych średniaków.
Stać ich na więcej gwoli ciężaru, ale jakby woleli pozostać w sferze rapowo-nowoczesnego "metalu", gdzie przekleństwa załatwiają sprawą.
Zespół z potencjałem. Czekam na rozwój sytuacji... Tymczasem biegnę słuchć NILE
Papa

czego słuchać? Nile?
"Nile (ang. nil) to amerykańska grupa muzyczna wykonująca brutal death metal. W sferze tekstów i muzyki porusza tematykę starożytnego Egiptu i Mezopotamii"
"Wybudowałem piramidę.... Zło...... Zabalsamuję sobie fafika... zło.... "

CYTAT(Uzny @ 8 07 2007, 06:13)

No ja się zgadzam z Royalem
Ten RATM to wyłącznie średniak... Ich kawałek w najnowszym GTA itak stanowi dla mnie drgawkowe przedłużanie grywalności (nic szczególnego

). Zupełnie nie wiem, dlaczego upierają się dawać ich muzykę do gier...

Jeśli wasza znajomość RATM polega tylko na OST z gier to się lepiej nie wypowiadajcie, bo sobie siarę robicie.
Dają ich muzykę do gier, bo programiści pewnie się na tym wychowali i/lub doceniają to co wniósł RATM do historii muzyki
Na aż mi się włosy zjeżyły... Byli czymś zjawiskowym, niepowtarzalnym, przed nimi nie wiem czy ktoś tak grał, a pierwsza płyta to jedna z najlepszych płyt "metaloopodobnych" w historii
klasyka, moje młodzieńcze lata to czas RATM, wszyscy to słuchali. Nie wiem ile macie lat bo jeśli z 16-20 to jeszcze zrozumiem bo wychowaliście się na MTV i serwanych tam kupach ale w innych warunkach... stos
no aż się zdenerwowałem... tak szkalować...