Nie ma takiego tematu jeszcze ? :|
Warta Poznań niestety awansowała ( niestety dla mnie - kibica Unii ), Stal Stalowa Wola utrzymała się, a Pelikan Łowicz po dobrym dwumeczu uzyskała historyczny awans do 2 ligi !
Ps. Gks Katowice również awansował bez gry.
alienator
27 06 2007, 20:10
Flota Świnoujście wraca do III ligi ;o
lans.
budują zespół na drugą, zobaczymy jak będzie.
A ja tylko powiem ze mam nadzieje ze Pogon zagra w II lidze
Bracia Tashibana(H&R
28 06 2007, 13:58
CYTAT(Lipa @ 27 06 2007, 20:52)

Nie ma takiego tematu jeszcze ? :|
Warta Poznań niestety awansowała ( niestety dla mnie - kibica Unii ), Stal Stalowa Wola utrzymała się, a Pelikan Łowicz po dobrym dwumeczu uzyskała historyczny awans do 2 ligi !
Ps. Gks Katowice również awansował bez gry.
trochę śmieszne że zakładasz ten temat dopiero jak zespół któremu kibicujesz spadł
Bo dopiero wtedy wszedłem na forum, przeszukałem i okazało się że nie ma. Dlatego też, założyłem owy temat. Jakiś problem ?
Bracia Tashibana(H&R
29 06 2007, 05:04
CYTAT(Lipa @ 28 06 2007, 15:14)

Bo dopiero wtedy wszedłem na forum, przeszukałem i okazało się że nie ma. Dlatego też, założyłem owy temat. Jakiś problem ?

Nie wszystko cool

Po numerze użytkownika mniemam że trochę ci to zajęło
Ja może od tego sezonu zacznę się bardziej interesować naszą II ligą - w końcu moja Wisełka spadła na zaplecze Ekstraklasy

lol
No i gastronomicy kupili dla Pogoni II lige

Najlepsze jest to ze grac beda pilkarzami na poziomie 4 ligi xD. Ale najwazniejsze jest to ze Pogon nie jest juz w rekach Ptaka
OsciBosci
30 06 2007, 12:47
Najchetniej chcialbym zeby do 1 ligi awansowal ktos z tej grupy: GKS katowice, Warta Poznań, Polonia Warszawa i Lechia Gdańsk. Oczywiscie dla zwiekszenia atrakcyjnosci ligi.
Jestem z Poznania. Jeśli Warta ma zwiększyć atrakcyjność czegokolwiek, to pora umierać.
GKS niech awansuje, reszta mnie mniej interesuje. No, jeszcze niech Arka wróci.
EDIT
CYTAT(OsciBosci @ 30 06 2007, 13:57)

Ale przynajmniej zabiora wam stadion...
LOL
Już nawet nie chcę się silić na inny komentarz ;DDDDDDDDDDDD
OsciBosci
30 06 2007, 12:57
Ale przynajmniej zabiora wam stadion...
miejsce Polonii jest w trzeciej lidze...
OsciBosci
30 06 2007, 22:54
Własnie, ze nie. Niech wracaja do 1 ligi, dostana od nas baty i spadna do drugiej. I tak co rok, satysfakcja pewna.
też kiedyś mi sie marzyły derby ale do tego potrzeba dwóch klasowych rywali a nie jednego.kogo obchodza derby barcelony?Warszawa to niestety nie Buenos Aires
A Pogon Szczecin jednak nie w II giej. W sumie lotto mi to byle bez ptaka
Odra Opola liderem 2 ligi w tym sezonie, tak bedzie.
Dobra w sobote rusza IV liga w szczecinie

Mecz z czaplinkiem przelozony za to na Victorie 96 Przeclaw (co to jest xD) sie wybieram. Bilety troche drogie od 6 do 11 zl ale co tam. Warto tez powiedziec ze bedzie to pierwszy mecz w IV lidze przy jupiterach (!)
Mackal21
9 08 2007, 11:01
Mnie cieszy fakt,iż do 2 ligi w końcu załapała się Warta Poznań.Cel minimum to bezpieczne utrzymanie się,ale ja tu po cichu liczę na miejsce w pierwszej 10-tce,bo w końcu jest tylko kilka zespołów lepszych kadrowo od Warciarzy.
Jako ciekawostkę dodam iż mam niecałe 10 minut drogi na stadion Warty.
Kolega z Wildy? Tak jak ja ;]
Utrzymanie Warty po tym co zaprezentowała w dotychczasowych meczach (fuksiarski remis ze Stalówką, bęcki od Arki i klęska z bardzo przeciętnym Turem po fatalnej grze) będzie można rozpatrywać w kategorii cudu. Na chwilę obecną Warta prezentuje poziom trzecioligowego średniaka. Taka prawda.
Przecież wczoraj to była żenada, a nie mecz drugoligowy.
Bilety drogie na pogon ale kobiety maja wstep darmowy

Bylo to gdzies? Trza sie przebrac. xD
Mackal21
9 08 2007, 11:29
Powiem szczerze ,iz nie wiedziałem o wczorajszym wyniku(byłem w pracy i dopiero teraz dowiedziałem się od ciebie).Powiem tylko jedno wstyd i hańba.
babciahania
9 08 2007, 11:55
CYTAT(Senshi @ 9 08 2007, 12:07)

Na Polonii W. też tak chyba jest/było.
Oby GKS Katowice awansował do OE. Ostatnio po meczu z jamiś zniczem przegrał czarno to widze
Skąd się wzioł ten znicz pierwszy raz onim słysze kiedy on powstał i jaka nazwa
CYTAT(babciahania @ 9 08 2007, 12:55)

CYTAT(Senshi @ 9 08 2007, 12:07)

Na Polonii W. też tak chyba jest/było.
I w Lubinie także. Tzn teraz bodajże bilety są za symboliczną złotówkę, bo niby darmowe wejścia były niekorzystne dla klubu ze względów podatkowych czy coś (że niby US traktował to jako darowiznę? ;] )
Bracia Tashibana(H&R
9 08 2007, 20:02
CYTAT(Kocmax @ 9 08 2007, 12:59)

Oby GKS Katowice awansował do OE. Ostatnio po meczu z jamiś zniczem przegrał czarno to widze
Skąd się wzioł ten znicz pierwszy raz onim słysze kiedy on powstał i jaka nazwa

Znicz to nowa siła Mazowsza wkrótce wszyscy się o tym przekonają
Wyglada na to ze wiekszosc meczy wyjazdowych bedzie na stadionie pogoni xD. W barlinku ochrona w liczbie (13!) nie sprostala kibicom i teraz wiekszosc klubow boi sie i chca by takze mecze wyjazdowe pogoni byly na jej stadionie
Paweł Sz.
30 09 2007, 19:01
O! Ale fajny temat

.
Co do II ligi, mam nadzieje, że mój Tur Turek znajdzie się w pierwszej 12 na koniec, z początku szło im dobrze, ale ostatnie mecze pokazały, że nie można wciąż grać na remis... Turowi brakuje przede wszystkim snajpera i lewego skrzydłowego..., bo na razie to wygląda tak, że z przodu gra tylko Piętka (rozgrywający) i Sikora (prawy łącznik), a reszta albo się tam pałęta, albo siedzi w defensywie... :-( Co do defensywy to na 100% odkryciem sezonu jest nasz bramkarz- Janicki, no i może mój ulubieniec- Grabowski :-).
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.