Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Najlepsza gra na PS2
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2
Pawli_PL
Jaka jest wasza najlepsza gra na PS2, którą posiadacie??? Moja to Pro Evolution Soccer 6. Pisać
Damian312
Czy takiego tematu juz nie bylo?,a moze i nie wtf.gif w kazdym razie:RE4,PES6,GOD OF WAR II .MOC!!!!
Shadow of Nobody
Resident Evil 4 - ŚWIEŻOŚĆ, klimat, design lokacji, gameplay, żywotność, piorunująca grafika a dodatkowo świetne sekcje quick time events i rewelacyjnie sprawdzająca się kamera...to chyba wszystko.
Liberal-L1
Zdecydowanie dla mnie najlepszą gra jaką posiadam jest Shadow of the Colossus - piękna gra która ma MOC. Nowatorstwo i świeże podejście miesza się tu z kunsztem programistów/grafików co daje zniewalający efekt. Ech, co ja sie bedę rozpisywał, poprostu trzeba w to zagrać aby potrzuć jakim pokładem "miodu" dysponuje ta gra.
alCatraz
God of war 2 i mgs3 na równi. RE4 pewnie też bym zaliczył, ale pierwszy raz zagrałem w to dopiero w tym roku na PC (bez patcha na poprawę grafiki) więc zrobił na mnie średnie wrażenie.

Sotc jest IMO co prawda grą wybitną, ale zbyt daleką od doskonałości by móc sięgnąć po tytuł "tej najlepszej". I jeszcze te pokłady miodu uwalniane w nierównych dawkach (yeah walka z kolosem - a później "o kutwa daleko jeszcze do następnego?").
wiki1993
Z tego, co pamiętam, był już taki temat. Został zamknięty.
Tiglatpilesar
Czy temat, gdzie jest tworzony ranking to nie jedno i to samo?
Jinxters
Na równi RE4 i MGS3...sorka ale według mnie GoW 2 wymięka przy tych tytułach...owszem może grafa lepsza(chociaż ograniczona kamera,słaba interakcja) ale nie ma tego miodu oraz kuleje replaybylity...nikt jak narazie nie wspomniał o GTA:SA,który też wymiataczem jest
wiiboxstation
Najlepszych jest wiele ;> ale ta najlepsza to God of War 2 biggrin.gif
Zwyrodnialec
Devil May Cry 1

Pierwszy mega killer na PS2 który nie był sequelem. tongue.gif
golab
fajny temat

obiektywnie to coś z tej trójki:
MGS3:Subsistence
God Of War II
Resident Evil 4
Grzehoo
Gran Turismo 3
Yano
hym..
jesli mam odpowiedziec ktore gry zajeły mi najwiecej czasu i daly sporo frajdy to wymienie cos innego niz reszta: monster hunter 1 i 2 tongue.gif

a z takich banalow ktore sa tez oczywiscie fajne to
mgs 3s
sotc
gow2
tekken5

no i inne wiadomo ;p
adijazda
oczywiście że "BLACK"za grafe,mvze:)
Figaro
Fantavision.
Urzyk
-Residen Evil 4
-MGS3:Subsistence
SORROW
CYTAT(Jinxters @ 28 06 2007, 09:45) *
Na równi RE4 i MGS3...sorka ale według mnie GoW 2 wymięka przy tych tytułach...owszem może grafa lepsza(chociaż ograniczona kamera,słaba interakcja) ale nie ma tego miodu oraz kuleje replaybylity...nikt jak narazie nie wspomniał o GTA:SA,który też wymiataczem jest

Potwierdzam .GOW 2 jest zaje* bistym tytułem ,ale ta (pipi)* ana kamera i nieistniejąca interakcja z otoczeniem trochę rzucają cienia . Mimo wszystko ocena 9+ pasuje jak w mordę. Pozostałe tytuły zależy pod jakim kątem oceniać , jeżeli chodzi o grywalność ,to na pewno GTA SA (i pozostałe GTA-sy) , oczywiście RE4 za całokształt , Black, Manhunt, za miód .
Pawli_PL
Piszcie dalej...
mlokon
LOL
seria GTA
Gran Turismo 4
MGS 2/3
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.