siema
jakie polecacie kodeki audio?
bo po nowej instalacji windy wyskakuje mi bląd, a nei wiem co zainstalować

prosze o pomnoc!
sterowniki do dźwiękówki ;]
mam podobny problem. moze ktos napisac jakie sa najlepsze paczki kodekow? obecnie mam k-lite najnowsze ale nie otwieraja mi sie wszystkie formaty.
Jedyne i najlepsze - ffdshow, żadnek klite, zadnej super duper packi, zwykłe ffdshow i gwarantuej wam ze 98% filmow będzie śmigać...
w tej paczce sa ffdshow. mam problemy z niektorymi h.264 i cos gdzie dzwiek jest w avi.
wywal wszytko i ściągnij tylko same ffdshow, co do tego formatu, to odpal plik przez wmp, sam pobierze jeden malutki pliczek, bez ktorego nie odpalają filmy hd. A co z tym dxwiękiem ?
dzwieku tez nie mam w niektorych ;]. wlasnie nie chce sciagnac sobie niczego. zreszta nie chce ogladac w wmp.
np. ten sample w ogole mi nie chodzi.
ehhh, odpal ten filmik w wmp, a ona ściągnie kodeka jednego malutniego, potem będziesz mógł plik odpalać w dowolnym playerze ;]
ten sposob nie zadzialal. u gory zapomnialem wrzucic filmik o jaki mi chodzi ;]. ten sampel co go jj dal do 34all.
zailnstalowalem teodore czy cos takiego i polowa dziala ale ten od wujaszka dlej nie.
CCCPChodzi o sample Dh4? Plik, ktory podal jj jest niepelny - powinien miec 7.92mb a ma 5, wiec to jest pewnie przyczyna.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.