Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Ape Escape
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik platformówek
Aem
Dla mnie to genialna gra, ze swietnym (rzadko spotykanym) sterowaniem. Jestem wiernym fanem łapania małp i na swoim koncie mam wszystkie 3 części wydane na PSX/PS2, a teraz po kupnie PSP bedę zapewne szpilał w kolejne odslony serii na handheldzie Sony. Jakie jest Twoje zdanie na temat tych gier, serii ?
RoL
Gralem w demo jedynki i bardzo mi sie podobalo. Ostatnio kupilem trojke na PS2, ale jeszcze jej nie przeszedlem. Grafika jest przyzwoita, chociaz bez rewelacji. Animacja niestety nie jest zbyt plynna, ale mi to za bardzo nie przeszkadza. Najwazniejsza jest grywalnosc, a pod tym wzgledem gra wypada bardzo dobrze. Brakuje mi tylko zbierania roznych platformowkowych smieci.
Aem
Zbierasz przecież hmmm "dropsy" biggrin.gif które dodają Ci życia (hmmmm... biggrin.gif) i gwiazdki dzięki ktorym kupujesz stuff (hmm? biggrin.gif) w sklepiku. Oprocz tego zbierasz sobie taki zielony dopalacz (o_O ? biggrin.gif) dzięki ktoremu zmieniasz sie w inne postacie (cholera dziwna ta gra jakas, nie dostrzegłem tego wcześniej biggrin.gif)
Figaro
Myślałem kiedyś o zakupie 3 - ale nei przekonał mnie fakt, ze to tylko zbior mini gierek a ja tego niezbyt lubie.
RoL
Ape Escape 3 to normalna (?) platformowka. Zbior mini gierek masz w Ape Academy.
Aem
Dokładnie, jedynke uwielbiam z sentymentu, ale trójka jest chyba najlepsza (dwójka dość nijaka i gdzieś po środku)
Figaro
Chyba że... Więc nie przekonuje mnie ganianie małp, spróbowałem przy MGS 3, hehe i niezbyt mi się spodobało. Może dlatego, że nie było to do przejścia...
Aem
Ta mingierka w MGS3 klimatem i mechaniką w porównaniu z AE3 to zupełnie inna rzecz.
Banana
Dla mnie to spoko prawdziwa platformówka z krwi i kości najlepej wypadł AE3 wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.