wiiboxstation
4 07 2007, 16:33
Denerwuje mnie że niektórym się nie podoba zakończenie GOWa2 , bo tak (lepiej k****)
No ale na temat wg mnie okropne zakończenie ma The Suffering TTB po prostu nic z niego nie wynika i kończy się bez niczego..ot tak szczególnie z zakończeniem na neutralu . Nie wiem czy zrobią trójkę ,ale na razie takie zakończenie mi nie odpowiada..
Dawajcie swoje przykłady..
Killzone, gra świetna, ale kończy się trochę bezpłciowo.
GoW2 - bieda i nędza...
Fahrenheit - ogolnie jako zakonczenie uznaje 20 ostatnich minut gry, ktore to zepsuly caly klimat gry itp.
Black - o ile mozana powiedziec ze bylo jakies zakonczenie... ja osobiscie myslalem ze po koncowych scenach jest jeszcze jakas misja xD
killzone - zakonczenie biedne ale cieszylem sie, ze gra sie skonczyla
jak sobie cos przypomne to dopisze...
Damian312
4 07 2007, 23:49
GoW II jak tak mozna bylo to skaleczyc:/,myslalem ze pie.rdolne jak zobaczylem koncowe litery zdawalo mi sie ze mam jakas nie pelna wersje
kotlet_schabowy
4 07 2007, 23:57
Słabe zakończenie ma Ratchet and Clank 2 : sam nie wiedziałem, czy to już na pewno koniec, wogóle słaba historia, średni humor, filmiki końcowe też takie sobie.
Killzone : w sumie nawet nie zapamiętałem dobrze, co tam się działo, a to już źle o zakończeniu świadczy

.
Fahrenheit - cała końcówka to kupa jakaś, klecona na kolanie chyba
GoW II - co to ma być?! "ciąg dalszy nastąpi, kup ps3" !?
Black - przecież nawet nic tam nie wskazywało na to że wlaśnie skończyliśmy ostatni etap. Żadnego bossa, scenek, nic.
Damian312
5 07 2007, 00:59
CYTAT(qraq_pk @ 5 07 2007, 01:40)

GoW II - co to ma być?! "ciąg dalszy nastąpi, kup ps3" !?
Nooo bez kitu...!!!
consoleboy
5 07 2007, 08:05
Baldur's Gate Dark Alliance
Smuglers Run 2/ warzones
CYTAT(wiiboxstation @ 4 07 2007, 16:33)

Denerwuje mnie że niektórym się nie podoba zakończenie GOWa2 ,przecież zapowiada ono wspaniałą walkę tytanów i Kratosa z bogami w części 3-ciej...

powinienes dostac w pysk za tego spoilera z GOW2 i tyle.
wiiboxstation - Ty idioto. Zmien ten swój post spoilerowy.
Takie sobie miał zakończenie rzeczywiście Killzone, ale mogło być gorzej.
Więcej nie przychodzi mi do głowy
CYTAT(Damian312 @ 5 07 2007, 00:49)

GoW II jak tak mozna bylo to skaleczyc:/,myslalem ze pie.rdolne jak zobaczylem koncowe litery zdawalo mi sie ze mam jakas nie pelna wersje

ano
jeszcze bym zrozumiał jakby 3 miała wyjsc na te sama konsole. Chcetnie bym poczekał:P Ale urwać gre i....rownie dobrze zamiast \poczatek konca\ mogliby napisac. 'Chcesz poznac zakonczenie? musisz wydac 3000zeta na ps3. Mamy cie!'
wiiboxstation
5 07 2007, 16:58
I jeszcze seria Halo ma nienajlepsze zakończenia .Nie wiem jak trójka ale 1 i 2 to tak średnio...
A w sprawie zakończenia GOW2 to patrze z perspektywy osoby mającej PS3 więc muszę przyznać rację że to denerwujące że niektórzy będą musieli kupić PS3 jeżeli chcą zagrać w GOW3...
CYTAT(Sialala @ 5 07 2007, 09:47)

powinienes dostac w pysk za tego spoilera z GOW2 i tyle.
A ty k**** za ogólne zaśmiecanie postu i offtopic nie umiesz wysłać prywatnej wiadomości - to k**** nie pisz
Zdarzają się takie wpadki ale nikt nie jest bez winy @#!*%!!!
Nie bluzgac! - Kriseh
Tiglatpilesar
5 07 2007, 17:40
Bardzo lubię zakończenia otwarte, dlatego to z GoW-a 2 jest jednym z moich ulubionych. Podobnie jak te z serii Legacy of Kain.
Najgorsze zakończenia mają Final Fantasy, od FF VII do FF X (zwłaszcza X). Ckliwe, kretyńskie, do bólu schematyczne. O ile same gry mają świetne wstawki filmowe, to zakończenia są beznadziejne.
AngelOfDust
6 07 2007, 13:04
Final Fantasy XII, najgorsze zakończenie jakie dotychczas widziałem
Tiglatpilesar
6 07 2007, 13:28
Jak & Daxter też wypada słabo. Liczyłem, że po zebraniu wszystkich power cells dodatkowe zakończenie będzie nieco dłuższe i ciekawsze. Lubię otwarte zakończenia jednak to nie dało nawet pola żeby spokojnie pospekulować co bedzie w kolejnej częsci.
Nie rozumiem ludzi, którym nie podobało się zakończenie GoW 2. Od początku zapowiadali trylogię, to tak, jakby złościć się, że w Imperium Kontratakuje nie pokonali imperatora, a we Władcy Pierscieni w Dwóch wieżach Saurona...
CYTAT(Tiglatpilesar @ 6 07 2007, 14:28)

Nie rozumiem ludzi, którym nie podobało się zakończenie GoW 2. Od początku zapowiadali trylogię, to tak, jakby złościć się, że w Imperium Kontratakuje nie pokonali imperatora, a we Władcy Pierscieni w Dwóch wieżach Saurona...
w takim razie napisz co powinno mi sie w zakonczeniu podobac... ogolnie to zakonczenie wyszlo sztucznie i lekko zenujaco... jeszcze brakowalo okrzyku Kratosa: "Synuś wrócił!!!!!"... no offence.
Shadow of Nobody
6 07 2007, 16:01
CYTAT(Tiglatpilesar @ 5 07 2007, 18:40)

Najgorsze zakończenia mają Final Fantasy, od FF VII do FF X (zwłaszcza X). Ckliwe, kretyńskie, do bólu schematyczne.
A może wyjaśnisz nam co jest w nich takiego schematycznego i kretyńskiego? Najlepiej pojechałeś po FFX, w końcu w każdej grze na końcu przygody
główny bohater ginie (no, może nie dosłownie) .
Najgorsze zakończenie ma Ghosthunter (to jest dopiero schemat). Wprawdzie nie grałem w GoW'a 2, ale dzięki "uprzejmości" jednego z forumowiczów już znam zakończenie i "raczej" po obejrzeniu go nie przypadnie mi do gustu.
Tiglatpilesar
6 07 2007, 17:12
W każdym Final Fantasy jest kretyński happy end. Wszyscy szczęśliwi, radośni, aż dziwne, że główny przeciwnik na końcu nie przechodzi wewnętrznej przemiany i nie sciska wszystkim dłoni na zgodę. W FF X było nieco inaczej (choć jeśli wziąć pod uwagę FF X-2 to nie do końca). Tekst Yuny o tym, że kocha Tidusa, emocje na poziomie brazylijskiej telenoweli. Potem to kiczowate przemówienie.
Coati, rozumiem, że komuś może się nie podobać zakończenie GoW 2, jednak wszyscy jako największą wadę wymieniają to, że nie zakańcza ono walki między Kratosem a bogami. Skoro to ma byc trylogia to powinni być na to przygotowani.
Shadow of Nobody
6 07 2007, 17:53
CYTAT(Tiglatpilesar @ 6 07 2007, 18:12)

W każdym Final Fantasy jest kretyński happy end. Wszyscy szczęśliwi, radośni, aż dziwne, że główny przeciwnik na końcu nie przechodzi wewnętrznej przemiany i nie sciska wszystkim dłoni na zgodę. W FF X było nieco inaczej (choć jeśli wziąć pod uwagę FF X-2 to nie do końca). Tekst Yuny o tym, że kocha Tidusa, emocje na poziomie brazylijskiej telenoweli. Potem to kiczowate przemówienie.
Podobnie jak w 90% innych gier, nie tylko erpegów. Ok, nie czepiam sie już - dla ciebie wyznanie miłości i uratowanie świata przed złym bad boyem jest kretynizmem, a dla mnie wielki wybuch labolatorium z zombiakami ewentualnie urwane zakończenie GoW2.
wiki1993
7 07 2007, 14:53
Mnie rozczarowało zakończenie pierwszego GoW'a

Tak jak sama gra jest genialna, tak outro do kitu.
Współcześni żołnierze i bombowce, którym przygląda się Kratos, rujnują klimat greckiego świata
CYTAT(wiki1993 @ 7 07 2007, 14:53)

Współcześni żołnierze i bombowce, którym przygląda się Kratos, rujnują klimat greckiego świata 
że co ?? przeszedłem grę 2 razy i nie przypominam sobie takich sensacji..
Shadow of Nobody
7 07 2007, 19:21
CYTAT(ArkejD @ 7 07 2007, 19:33)

że co ?? przeszedłem grę 2 razy i nie przypominam sobie takich sensacji..

Więc przejdź trzeci raz.
AngelOfDust
7 07 2007, 19:41
CYTAT(wiki1993 @ 7 07 2007, 15:53)

Ej no, bez przesady

, to przecież tylko taka przenośnia -
Kratos został bogiem wojny już na zawsze (a przynajmniej w teorii
).
Sunderland
7 07 2007, 20:07
TR:Angel of Darkness - za praktycznie brak jakiegokolwiek zakończenia.
TR:Legends - sami-wiecie-dlaczego...
Troszkę zawiódł też SH3 bo przy tak genialnym tytule outro, trwające zaledwie chwilke jest mało zadowalające.
wiki1993
7 07 2007, 20:33
Wiem, że to tylko taka przenośnia, ale dla mnie to przenośnia niepasująca do tej gry
Tiglatpilesar
7 07 2007, 22:21
Końcówka GoWa pozostaje w pewnej sprzeczności z dwójką, ale mi to nie przeszkadza.
Dziś skończyłem R&C 3. Kolejna już gra, której zakończenie mnie zawiodło. Wszystkie częsci kończą się tak nijako. Sama gra jest świetna, postacie wyraziste, ciekawe ale te końcówki... Psują nieco wrażenie.
tekken5- za to ze henio, jin i kazek polecieli w kosmos odkrywac nowe pozaziemskie cywilizacje...
eye toy- jak konczysz to sie wyswietla twoja wredna morda...
CYTAT(Masorz @ 8 07 2007, 23:09)

eye toy- jak konczysz to sie wyswietla twoja wredna morda...
to musiała być dla ciebie bardzo przykra rzecz
noł ofens ;]
Tiglatpilesar
9 07 2007, 12:12
Nie żebym się czepiał, ale w kosmos polecieli Jin, Kazuya i Jinpachi.
God of War2, Metal Gear Solid2, Jak3, Silent Hill3, Final Fantasy12
Siedze myśle, myślę i siedzę, siędzę i piję. i tak czytamm wasze wypociny i tak
Metal Gear Solid2 - przyznam miałem też jakąś pustke. Ale nie że zakońćzenie tylko, że tak dziwnie rozegrano finałową walkę i jakoś tak bez głebi czy polotu. Ale potem gadająćy snake - mistrzostwo:)
A najgoresze???
Hmmm
pierwszy Jak i nic mi specjalnie nie przychodzi do głowy. Na ps2 nie miałem takiego jeszcze takiego przypadku odwrotnie proporcjonalnie do psx'a =-)
Chociaż moze brothers in arms; RTH30, końcówka taka jak reszta filmików, tak jakby gra urwana w pewnym momencie:/ Ale ta cała gra dla mnie dość średnio wypadła więc to tylko to:)
PIOTRUS
21 10 2007, 20:12
Conflict:Global Terror.Tam wogóle nie ma zakończenia.Dwa razy grałem od sejwa bo myślałem,że coś źle robie.Cały czas liczyłem że pokażą jakieś zaskakujące fakty związane z Foleyem a tu nic,pięciosekundowa animacja o niczym i ekran tytułowy.Może miałem zrąbaną wersję.
CYTAT
Chociaż moze brothers in arms; RTH30, końcówka taka jak reszta filmików, tak jakby gra urwana w pewnym momencie:/ Ale ta cała gra dla mnie dość średnio wypadła więc to tylko to:)
Niedawno napisałem tu właśnie o BiA:Road to Hill 30 ale jakiś złośliwy mod usunął mojego posta, więc powtórzę.
Rzeczywiście, po takim mocarnym otwarciu i tylu mega-klimatycznych momentach w grze oczekiwałem kopiącego w zad zakończenia. A tu developerzy zostawili sobie beszczelnie miejsce na sequela, po prostu urywając fabułę. Srogo się zawiodłem.
Ciekawe jak jest w Earned in Blood, jakoś nie mam ochoty sprawdzać.
Plugawy
22 10 2007, 08:58
XIII, zakończenie otwarte a drugiej części ni widu ni słychu.. poza tym jakiś marny pokaz fajerwerków i napisy ciągnące sie w nieskończoność... niedosyt
Zakończenia wszystkich Splinter Cell'ów (no, nie licząc Double Agent).
fredybizkit
28 10 2007, 23:18
devil may cry 3 spodziwał sie czegoś więcej niż walki z tym glutem czy jak to tam nazwac i na sam koniec poraz 3 walki z vergilem
Alone In The Dark(PS2)
Początek gry był całkiem obiecujący ale im dalej tym gorzej.Ostatni rozdział to totalna kaszana,żadnej walki z bossem ani nic poza skakaniem i oba zakończenia są bezsensowne.
Fahrenheit - bez komentarza.
Metal Gear Solid 2 - taka słaba walka na koniec gry? Pff...
Psi ops - poprostu uczieczka przed helikopterami, i koniec. niby to miałby dać do myślenia "ooo będzie sequel" ale im nie wyszło.
Powiem jedno...Devil May Cry 2...jak ukończyłem grę to myślałem że wysadze Capcom w diabły.
Lucia wchodzi do biura i...i..szkoda gadać.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.