Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Nascar 08
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS3
Groosiek
27 lipca wychodzi w USA nowy Nascar. Nowością w grze będzie złożony tryb kariery w której gracz awansuje na kolejne poziomy i dzięki temu odblokowywuje kolejne wyścigi. Będzie też zdobywanie licencji - czyli wykonywanie różnorakich zadań typu na przykład poruszanie się w tunelu aerodynamicznym, który generowany jest przez jadący z przodu pojazd lub też wychodzenie z poślizgów. Zdobywanie licencji pozwoli odblokowywać nowe rodzaje samochodów. Nie zabranie też rozbudowanych opcji gry po sieci (12 graczy maksymalnie). Oprócz tego będzie to co zwykle, czyli rozbudowane powtórki, znakomita grafika uszkodzeń, szczegółowo odwzorowane kabiny, zaawansowany tuning i ulepszona opcja uszkodzeń w bolidach. Gra będzie dostępna również na Xbox360 i PS2. Czyżby jak narazie najbardziej realistyczne wyścigi na PS3? thumbsup.gif

Premiera w Europie: 10 sierpnia 2007

Trailer:
Trailer gry Nascar 08
LiSoQuan
Ten wątek raczej pojdzie w zapomnienie.. tutaj nikt Nasacrem sie nie interesuje :)
I watpie aby Nascak był (naj)realistyczna gra wyścigową no chyba ze faktycznie... co za problem zrobic gre i fizyke gdzie samochody ciagle jeżdza w kólko i przewaznie w lewa stropne hehe
walek
CYTAT(Groosiek @ 9 07 2007, 19:13) *
. Oprócz tego będzie to co zwykle, czyli rozbudowane powtórki, znakomita grafika uszkodzeń, szczegółowo odwzorowane kabiny, zaawansowany tuning i ulepszona opcja uszkodzeń w bolidach. Gra będzie dostępna również na Xbox360 i PS2. Czyżby jak narazie najbardziej realistyczne wyścigi na PS3? thumbsup.gif

... ble ble ble ble... To co mówią lub piszą twórcy gier, o swoich arcydziełach, sprawia ze często pojawia mi się banan na twarzy, zwłaszcza ci spod znaku 'hamburgera". Trzeba być hamburger'em, zeby podniecac się widokiem samochodów, jeżdzących w kółko przez kilkadziesiąt okrążeń. A poza tym tylko hamburger moze sprofanować football, określając Rugby football'em.

PS.Pytanie do moderatora- Moge zmienić ksywe na Osama Ben Walek? cool.gif
Groosiek
Kiedyś dla mnie Nascar był niezrozumiałym gonieniem w kółko po owalnym torze za prowadzącym liderem. Wystarczyło jednak zagrać kilka razy i poczuć zew jazdy. teehee.gif
Może rzeczywiście większość to przechwałki i zmieni się niewiele lub nie na tyle wiele, aby zwykły gracz zauważył znaczny krok naprzód. Jest to jednak jedyny Nascar na PS3, więc może warto się nim zainteresować, tym bardziej, że cena może nie będzie zabójcza ze względu na małe zainteresowanie w naszym kraju tego typu produktem?
xylaz
wiem że to stary temat, ale właśnie pojawiło się demo nascar'09 na usa store, a raczej nie ma sensu zakladac nowego tematu...
sciagnalem, uruchomilem i... padłem, spadłem z krzesła gdy zobaczyłem to coś waah.gif
ta grafika, model jazdy, uszkodzenia... tego po prostu nie da się opisać i warto ściągnąć to demo żeby zobaczyć to na własne oczy!
nie sądziłem, że zobacze coś takiego na ps3, w pierwszej chwili pomyslalem sobie, ze to jakiś żart stretcher.gif
z wrazenia gralem w tego nascara z 15 minut z bananem na gebie, polecam wszystkim ktorzy narzekaja na wygląd innych wyscigow smile.gif
zastanawiam sie tylko jak to mozliwe ze EA produkuje taki gniot, inne gry typu fifa, nba maja przynajmniej jakas oprawe av.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.