Zanim zaczne tego przydlugiego posta

- czyta forum czlowiek, ktory jest aktualnie na 15 miejscu na swiecie ?... jesli tak to prosze o rade jak zrobic taki wynik ?

Trzeba by napisac maila do autorow gry, zeby zrobili malego daromowego patcha dodajacego ranking arcade (albo wszystkie rankingi) z podzialem na panstwa - wybieramy Polske i widzimy, ktorzy jestesmy - byloby swietne imo.
Pogrywam troszke ostatnio - moj nowy rekord 108mln z hakiem. Edit: 129 mln
Niestety zdobywalem wiecej pkt z samej gry ale padalem (kilka razy na 4 planecie) stad wynik nie za wysoki a zakonczylem rozgrywke na 3 planecie na hard.
Teoretycznie powinno sie dac ukonczyc normala ze 120/140 mln (ci najlepsi pewnie maja po 200

) i potem moze nawet przejsc calego harda

Mam 3 ciekawostki:
1 W czasie jednej z rozgrywek, zaczalem gre wjechalem na boost w pierwszy wielki meteor i od razu pojawily sie miny, zadnego innego meteoru, ukonczylem lvl w okolo 15s ... dziwna sprawa
2 Moim zdaniem najlepiej ladowac jest bronie natepujaco - jak najszybciej rock crusher na 100% (oplaca sie przykladowo rozwalic core nie brac broni tylko rozwalic nastepny, czesciej wtedy wypada bron a nie pkt) potem NA ZMIANE gold melter i ice splitter tym sposobem tokeny z bronia wypadaja czesciej (zeby gracz byl w stanie grac na 2 planecie) - przynajmniej ja tak mialem i sposobem tym mialem wszystkie bronie na 100% przed bossem na 2 planecie - niestety nie wykorzystalem tej rozgrywki i nawet nie pobilem swojego poprzedniego rekordu, aktualny ustanowilem w jeszcze innej rozgrywce.
3 ciekawstka - w jeszcze innej rozgrywce tak mi powypadaly tokeny z bronia na poziomie hard, ze mialem rock crusher na 100% przed zakonczeniem 2 FAZY na pierwszej planecie

Co do trophies to tez brakuje mi bombera i tego z boostem na 2playerow - co do boosta to nie mam 2 pada i to dlatego

a co do bombera to tu trzeba po prostu miec farta do "bombowcow" blisko siebie (na youtube jest filmik jak gosc robi to trophy)
10 nukow zrobilem rozwalajac nuki jak najszybciej po ich pojawieniu sie, na czerone "brylki lodu" dobry jest rock crucher (najlepiej na overdrive

) i boostowanie - odsuwamy sie tylem od spadajacych czerwonych kawalkow i jak sie podladuje boost to do przodu, bomba w razie potrzeby ale jesli jestesmy blisko zrodla "czerwonych" to prejedziemy bez bomby i powtorka, powolny odjazd tylem az do naladowania boosta i w druga strone i tak az sie skoncza te czerowne, po nich jest juz latwiej bo pojawiaja sie banalne spinnery.
To tyle