_Milan_
16 07 2007, 18:06
no wiec mam zolwie na mysli (pipi)y brudny woodstock w Kostrzynie.
wiem, brudasy, panki, hari, i gowniana muzyka w wiekszosci, ale liczy sie to ze bedzie sie z kogo smiac, od kogo dostac, i z kim pogadac.
janol ja i kempa jestesmy gotowi, mysle ze ze stachem tez nie bedzie problemu, mam nadzieje ze to przemyslicie ;]
obso, nie marz tego na razie, pozniej to posprzatam.
Żółwie na Brudstoku - brzmi pięknie.
No ja się postaram, ale niczego nie obiecuje, bo pomijając już czynnik ekonomiczny (to się zawsze jakoś da załatwić) to tyle ostatnio się rzeczy na łeb spier/dolilo, że nie wiem czy dam radę.
Kuuuur/wa, ja i brudstok
pijemy na Łódź-StOCkU \m/ Tokar, to prawie jak bys był u siebie...
_Milan_
16 07 2007, 18:27
a wiec tak, woodstock to 3-4 sierpien.
miejsce : Kostrzyń.
tu stronka:
http://www.wosp.org.pl/przystanek/2007/index.php/38/2same shity , ale za to bedzie tymon i tranzzistors wiec bedzie beka i moze dzieki temu i olszesky latwiej podejmie decyzje ;]
no i dla popkow ala janol bedzie hurt , i habakuk indios bravos, ale wiadomo nie po to tam sie wybieramy.
wsyzstko za darmo oprocz biletow na pociagi piwa, a wiecie co jest najlepsze?
nie wrzucilem do puszki owsiaka ani grosza ;]
namioty da sie zalatwic, wsyzstko sie da, tylko kurva badzcie.
CYTAT(_Milan_ @ 16 07 2007, 19:27)

a wiec tak...
KostrzyN kur.wa !nad Odrą...
Tokar wysylal do mnie blagalne prosby o wspolny wyjazd na brudstok, zas ja nie mowie a priori 'nie'. Pojechalbym. A bedzie G.Andrzejewicz?
_Milan_
16 07 2007, 18:34
CYTAT(kempa @ 16 07 2007, 19:31)

a wiec tak...
dobra niech bedzie kostrzy
ńsłoik, weż niezapominajki.

no i dla popkow ala janol bedzie hurt , i habakuk indios bravos, ale wiadomo nie po to tam sie wybieramy.
I masz w ryj. Ja i Indios Bravos i Habakuk, no kur.wa.
Lubię Happysad ale bez przesady kurde. Byłem tez na koncercie Hurtu (bo grali przed Happysad) i byli chu.jowi ale nie tak jak IB i Habakuk.
nie lepiej na Jasną Górę ? Znam wspanialy szlak turystyczny, mozemy zajsc do Klasztoru Betanek pod wezwaniem Najswietszej Maryji Panny
p.s niech ktos obada czy abrakadabra kupil sobie x360 - moze wezmie ze soba, wiadomka nie jest zolwiem ale..
Ehe, już samo czytanie tych nazw sprawia, że mi poziom brudu pod paznokciami wzrasta.
CYTAT(kempa @ 16 07 2007, 19:31)

a wiec tak...
polać mu
i COMA bedzie 11!
nie no, ale kur.wa mogłbyc Hunter chociaz... ;\
zreszta pie.rdolic muzyczna strone woodstocku... nie otototo tu chodzi...
Ja mam odtwarzacz mp3 jak będę chciał czegoś posłuchać.
Aha jest taka akcja, ze ja chcę przyjechać dzień wcześniej, bo nie widzi mi się jechanie z całą tłuszczą. Milan reflektujesz na taką akcje?
_Milan_
16 07 2007, 18:52
pajda, bys zobaczyl owsika to pierwszy bys krzyknal "kocham Cie Juras".
nie rozumiesz idei to ch,uj z tym.
licze ze bedzie maciek i ze moze go zobaczymy na sekunde przypadkowo w tlumie , albo w blocie .
CYTAT(janol @ 16 07 2007, 19:49)

Aha jest taka akcja, ze ja chcę przyjechać dzień wcześniej, bo nie widzi mi się jechanie z całą tłuszczą. Milan reflektujesz na taką akcje?
chetnie, ale to oznacza wyjazd w czwartek, to moze lepiej wieczorem? zaladujemy sie przed monitor kempy w nocy i bedzie git. do pracy bym jeszcze poszedl przynajmniej. a w piatek z rana bedziemy witac reszte ;] ( jak chuuuuuj ;] )
CYTAT(kempa @ 16 07 2007, 19:47)

i COMA bedzie 11!
Oooo, to znam !!! Dobre nawet.
CYTAT(_Milan_ @ 16 07 2007, 19:52)

chetnie, ale to oznacza wyjazd w czwartek, to moze lepiej wieczorem? zaladujemy sie przed monitor kempy w nocy i bedzie git. do pracy bym jeszcze poszedl przynajmniej. a w piatek z rana bedziemy witac reszte ;] ( jak chuuuuuj ;] )
No jasne. Mam nadzieję, że w sierpniu będę pracował za pieniądze a nie tak jak teraz więc też wolałbym jechać wieczorem. Kempa nas przenocuje (namioty są dla plebsu a nie dla mnie).
Z ostatniej chwili: Słoik potwierdza przybycie ;]

tak sie sklada ze gadalem z jurkiem jak jechal na brudstok kilka lat temu, spotkalismy sie na stacji benzynowej, dal mi swoj autograf (pomimo ze nie prosilem o_0) nie jakal sie.
CYTAT(janol @ 16 07 2007, 19:55)

No jasne. Mam nadzieję, że w sierpniu będę pracował za pieniądze a nie tak jak teraz więc też wolałbym jechać wieczorem. Kempa nas przenocuje (namioty są dla plebsu a nie dla mnie).
Z ostatniej chwili: Słoik potwierdza przybycie ;]
ja w sumie po woodstockowym polu planuje sie błakac juz od srody, wiec jak cos to klucze do chaty zostawie pod wycieraczka...
CYTAT(Pajda @ 16 07 2007, 20:23)

tak sie sklada ze gadalem z jurkiem jak jechal na brudstok kilka lat temu, spotkalismy sie na stacji benzynowej, dal mi swoj autograf (pomimo ze nie prosilem o_0) nie jakal sie.
w tamtym roku jakos tydzien przed woodstockiem siedziałem sobie na woodstockowym wzgórzu i popijałem piwko i przyjechał Jurek sprawdzac jak ida prace nad "Akademia słona" - czy jak tam ten szit sie nazywa (?) ... stał i rozmawiał z jakimis wazniakami w gajerkach dosłownie kilka... no moze nascie metrów ode mnie... chciałem podejsc i spytac o autograf, moze o wspolne foto, ale sie wstydziłem... po dzis dzien nie moge sobie tego darowac...
Grzehoo
16 07 2007, 19:59
Poważnie zastanawiam się nad tym wyjazdem, bo tera pracuję i mogę za swoje pojechać. Tak więc po poznańsku - ile będzie to kosztowało

?
puszkin
16 07 2007, 20:04
ja na 99% nie przyjade, wiec nie robcie sobie nadziei ;]
CYTAT
licze ze bedzie maciek i ze moze go zobaczymy na sekunde przypadkowo w tlumie , albo w blocie .
jesli cjhodzi o ansema to napewno przyjedzie ; /, jak w bydgoszczy byl ten turniej pesa, tłukłem sie 9h pociagiem, byli jeszcze ekans i olszman, a mackowi sie nawet w swoim wlasnym miescie nie chcialo przyjechac ;[
Ja prawdopodobnie sie pojawie, wiec licze, ze co nieco z zolwiami wychylimy
łoj wychylymy ;]
CYTAT(Grzehoo @ 16 07 2007, 20:59)

Poważnie zastanawiam się nad tym wyjazdem, bo tera pracuję i mogę za swoje pojechać. Tak więc po poznańsku - ile będzie to kosztowało

?

wsyzstko za darmo oprocz biletow na pociagi piwa
Grzegorz nie pije więc płaci tylko za bilety i jedzenie. A jak chcesz zaoszczędzić, to możesz żebrać u krysznowców.
Z Olszesky niech ktoś pogada i da znać czy będzie.
kat_robert
16 07 2007, 20:59
ujme to tak:
od jakichs 3 lat zbieram sie na woodstock, ale dopiero teraz mam prace(kasa) i do tego normalna prace(raczej bedzie mozna wziasc urlop o tej porze) i tak powaznie sie zastanawiam czy nie jechac. recytacja wierszy i inne takie z innymi z forum jest dodatkowym powodem "za" (nie przewazajacym argumentem)
wiec pytam:
jesli nie jestem zolwiem traszka zaba itp to mozna dolaczyc?
Grzehoo
16 07 2007, 21:00
CYTAT(kat_robert @ 16 07 2007, 21:59)

ujme to tak:
od jakichs 3 lat zbieram sie na woodstock, ale dopiero teraz mam prace(kasa) i do tego normalna prace(raczej bedzie mozna wziasc urlop o tej porze) i tak powaznie sie zastanawiam czy nie jechac. recytacja wierszy i inne takie z innymi z forum jest dodatkowym powodem "za" (nie przewazajacym argumentem)
wiec pytam:
Opłacisz mój wyjazd łącznie z noclegiem i możesz jechać.
Widzę że spora ekipa stąd szykuje się na wyjazd, zastanawiam się czy też jechać
kat_robert
16 07 2007, 21:03
CYTAT(Grzehoo @ 16 07 2007, 22:00)

CYTAT(kat_robert @ 16 07 2007, 21:59)

ujme to tak:
wiec pytam:
Opłacisz mój wyjazd łącznie z noclegiem i możesz jechać.
nie pytalem
czy moge jechac? tylko
napijemy sie razem? wiec nie jestes adresatem pytania
a tak wogole to nie badz pazerny, staram sie klikac codziennie na pajacyka zebys mial co jesc
Grzehoo
16 07 2007, 21:04
Nie piję. Chamsko mi odpowiedziałeś, więc teraz nie dam Ci "cześć".
alienator
16 07 2007, 21:06
no dobra opcja może być, zobaczę ile będę miał roboty czyli ile kasy dojdzie i wezmę brudstok pod uwagę.
CYTAT(janol @ 16 07 2007, 19:13)

No właśnie, Żółwie. Nie Katy_Roberty, nie Kovale. Jedźcie sobie w inne miejsce. W Krakowie jest Coke Live Festival, Rihanna ma być. Na pewno będziecie się dobrze bawić.
Coś czuję, że będziemy musieli się jakoś odgrodzić od nie-Żółwi
Jakby co to tu jest cennik siatek ogrodzeniowych. Trzeba będzie policzyć ile będziemy musieli kupić.
http://www.siatkaogrodzeniowa.yoyo.pl/cennik.pdf
CYTAT(janol @ 16 07 2007, 22:13)

No właśnie, Żółwie. Nie Katy_Roberty, nie Kovale. Jedźcie sobie w inne miejsce. W Krakowie jest Coke Live Festival, Rihanna ma być. Na pewno będziecie się dobrze bawić.
Jakby co to tu jest cennik siatek ogrodzeniowych. Trzeba będzie policzyć ile będziemy musieli kupić.
http://www.siatkaogrodzeniowa.yoyo.pl/cennik.pdfteraz to już na pewno jadę :*
kat_robert
16 07 2007, 21:16

http://www.siatkaogrodzeniowa.yoyo.pl/cennik.pdfdziekuje za wyczerpujaca odpowiedz janol_ktory_plakal_ze_duza_litera_jego_ksywe_pisza

No kur/wa, ja bym się tam nie obraził, jakby ruhanna na brudstok wpadła na ficzuring do jakichś szatanów.
Oblukałem połączenia pkp do Kostrzyna i najbardziej optymistyczny wariant to 8h podroży i 3-4 przesiadki. Bombastic
Dałnie, na brudtok są specjalne pociągi. Jak chcesz jechać bez przesiadek, to będziesz musiał jechać z szatanami
_Milan_
16 07 2007, 21:21
heh,a tak serio, spam to nie byle (pipi) ala irc, jak dojdzie co do czego to wypijemy z kazdym bo niby dlaczego nie ;]?
musicie sie tylko przygotowac na:
-janola ktory powie wam prosto w oczy ze wami gardzi ( on serio tak mowi)
-tokara ktory walnie was z czola w kark
-Grzesia ktory z wami nie wypije bo nie bedzie chcial
-spotkanie z nancy
pisze do zolwi bo dla nich tam jade i tam mamy sie spotkac, mogla to by tez byc jasna gora, ale tam ciezej o piwo i hari krisznowcow.
cieszy mi sie micha, bo widze ze jest szansa na reunion, swietnie.
marlon wiedzialem ze moge na Ciebie liczyc Ty pudlu bez rodowodu. sloik... coz mimo to tez jade ;]
Grzehoo
16 07 2007, 21:23

http://www.siatkaogrodzeniowa.yoyo.pl/cennik.pdfMogę zaje.bać z budowy parę rolek papy - ochronią przed intruzami, bo są mocne i zaje.biście się nagrzewają.
123 proba sprawnosci konta nr 5 'Stachu'
działa, thx sloik
a wiec oczywiscie ,ze jade
kempa szykuj sie i umyj du*pe
puszkin
16 07 2007, 21:27
a na turniej pro evolution soccer w bygoszczy to nikt nie przyjechał ;[
CYTAT(puszkin @ 16 07 2007, 22:27)

a czy ja wygladam na kogos kto gra w pesa?
Grzehoo
16 07 2007, 21:31
Zrobimy mini-turniej Gran Turismo!
Jade na brudstok, poniewaz chce sie przejechac pociagiem z szatanami, chce zobaczyć blade cycki w stylu Obsolete, a przede wszystkim pragne uwiecznic na zdjeciu krzywy ryj milana, poniewaz to tak niesamowite zjawisko, jak manifestacja ufo nad pheonix 10 lat temu. Jak myslicie, czy na brudstok bedą jakieś blachary?
oka, to kto bierze ps2?
namiot, kto mnie przygarnie?
bez jedzenia wytrzymam, palenie rzucam, a pic nie pije
puszkin
16 07 2007, 21:34
CYTAT(Stachu @ 16 07 2007, 22:30)

a czy ja wygladam na kogos kto gra w pesa?

wiem tylko ze lubisz miec wąsy
tez nie gram w pesa, nigdy nie mialem zadnej konsoli
dragu xD ? bedziesz :(
tym razem nie nawale xD
_Milan_
16 07 2007, 21:36
ciekawe czy zjawi sie obso, wynajmie pokoj w hotelu i zaprosi blade cyce z szampanem za 12 zl ;]
puszkin, do takiej dziury jaka jest bydgoszcz jechales bez slowa, a teraz sie jakasz, nie pier,dol.

jezuu, ale jestem podekscytowany
kat_robert
16 07 2007, 21:38
CYTAT(_Milan_ @ 16 07 2007, 22:21)

heh,a tak serio, spam to nie byle (pipi) ala irc, jak dojdzie co do czego to wypijemy z kazdym bo niby dlaczego nie ;]?
CYTAT(_Milan_ @ 16 07 2007, 22:21)

-janol ktory powie wam prosto w oczy ze wami gardzi ( on serio tak mowi)
sam se odpowiedziales; ciezko sie dobrze bawic z czyms takim, choc szczerze mowiac on mi akurat wisi, z Toba bym sie napil, Kmiotem, Stachem, Krisehem i Obsem bo na sympatycznych wygladacie (choc szczerze nie wiem czy wszyscy zieloni jestescie). nie chce jednak jakiegos zamieszania w waszym klubiku robic: ten mnie zaprasza a ten wykopuje, a tak wogole to moj wyjazd to wielka niewiadoma, z tydzien temu pomyslalem, ze trzeba sie rozgladnac kiedy ta impreza jest bo jak nie w tym roku to moze nigdy nie pojade no i teraz sie ten temat pojawil
ps. sam soba zaczynam gardzic bo czesc posta na lizustwo wyglada
a wezmiesz minie d namiotu i postawisz pite robercie?
bo tego zarcia od harych nie ruszam
najlepiej jakby jakis zołw dał mi numer komork xD zebym nie zaspał spotkania. Ktos kto bedzie.
pajda jedziesz? dawaj, zobaczysz owsiaka i pogadasz z krysznowcami. Zrzuta na benzyne
No bo było wiadomo, że będziesz.
Ci.pek weź nie wariuj, jechałeś na jakiś głupi turniej a na Brudstok nie przyjedziesz?
EDIT
Naczy sie do tego psota to jest:

Robert strzelił pięknego focha ;DDD Nie jedź, będę dla Ciebie niemiły. Zepsujesz atmosferę.
No kur,wa ;DDDDDDDDDDDD
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.