Raging Speedhorn - Before The Sea Was Built [2007]
http://rs87.rapidshare.com/files/43379637/...iaPortal.ru.rarhasło zapewne: www.mediaportal.ru
btw nie wiem czy to tu pasuje, ale jak pamiętam poprzednie albumy tu lądowały (a jak nie to niech ktoś przeniesie jak się da)
CYTAT(koval @ 17 07 2007, 18:01)

Raging Speedhorn - Before The Sea Was Built [2007]
http://rs87.rapidshare.com/files/43379637/...iaPortal.ru.rarhasło zapewne: www.mediaportal.ru
btw nie wiem czy to tu pasuje, ale jak pamiętam poprzednie albumy tu lądowały (a jak nie to niech ktoś przeniesie jak się da)
O ja j.e.b.i.e to juz wycieklo? KWIK!
Obsolete
18 07 2007, 09:48
Dawno tego zespolu nie sluchalem, ale wydaje mi sie, ze na tym albumie graja sporo inaczej. Dodam, ze jak dla mnie lepiej;]
mord00k
18 07 2007, 10:10
Tak. Stanowczo album o wiele różni się od poprzednich ;] mniej rozpierduchy jest.
Wlasnie koncze przesluchanie tego nowego RS i musze powiedziec, ze troche jestem zaskoczony. To jest faktycznie inna plyta, nie mowie ze zla, ale chyba najgorsza ze wszystkich. Takie przynajmniej odnosze wrazenie po pierwszym przesluchaniu. Stonowali wokale, nie ma juz takiego ostrego p.i.e.r.d.o.l.n.i.e.c.i.a gitarowego, brakuje w tych kawalkach tego czegos co na poprzednich plytkach chwytalo za jajca i nie puszczalo do samego konca.
"Too Drunk to Give a Fuck" daje rade...
Obsolete
18 07 2007, 12:32
Jest kilka swietnych utworow, wlasnie na czele z "Too drunk..". Jak dla mnie album w pytke, w odroznieniu od poprzednich, tego na pewno nie skasuje. Jedyny minus, to krotki czas trwania, az sie prosi o jakies 4 utwory wiecej.
jakby ktoś był zainteresowany wcześniejszymi płytkami:
Raging Speedhorn - Raging Speedhorn
Raging Speedhorn - We Will Be Dead Tomorrow
Raging Speedhorn - How The Great Have Fallen
http://koval.diinoweb.com/files/
aż się boje po tym co tu wypisujecie

te szybsze, mocniejsze numery zawsze najbardziej lubiłem, z bonusowym "hatred" z ostatniego albumu na czele. no zobaczymy jak wypada całość, singiel ślamazarnie się zaczynał, ale końcówka kopała po du.pie.
jeszcze tylko meszuga wycieknie i muzyczne oczekiwania w tym roku praktycznie spełnione

apdejt:
możecie sobie pisać, że to najgorsze ich dzieło, ja tam jeszcze nie wyrobiłem sobie opinii, ale to nadal bardzo dobry poziom. warto było czekać. tylko krótka w chu.j.
Kroolik
27 07 2007, 08:56
siedzę w robocie, zasysam i chyba odpalę choć wykształciuchom to się nie spodoba

a i tak oryginał wciągam
I git że idą w innym kierunku, płyta nie jest zła. Fakt, wokale są przyćmiewane przez instrumenty, wsio jest krótkie, etc. ale i tak za(pipi)iście mi się podoba. A co do braku solidnego pie/rdolnięcia, to nie powiedziałbym, przy The Last Comet From Nothlingness mało bym z krzesła nie spie/rdolił.
brzmi jak przed masteringiem, poczekam do wypustu pełnej płyty bo tu mi coś śmierdzi
jakby ktoś nie miał jeszcze...
Raging Speedhorn - s/t [2000] (192kb/s)

1. Super Scud
2. Redweed
3. Knives and Faces
4. Mandan
5. Random Acts of Violence
6. Thumper
7. Necrophiliac Glue Sniffer
8. Dungeon Whippet
9. Death Row Dogs
10. High Whore
Raging Speedhorn - We Will Be Dead Tomorrow [2002] (192kb/s)

1. "The Hate Song"
2. "Scrapin' The Resin"
3. "Me and You Man"
4. "Scaramanga"
5. "Chronic Youth"
6. "Iron Cobra"
7. "Heartbreaker"
8. "Fuck the Voodooman"
9. "Spitting Blood"
10. "Welcome to Shitsville"
11. "Ride With the Devil"
Raging Speedhorn - How the Great Have Fallen [2005] (VBR)

1. A Different Shade Of Shit
2. Oh How The Great Have Fallen
3. Dead Man Walking
4. Master Of Disaster
5. Snatching Defeat From The Jaws Of Victory
6. How Much Can A Man Take
7. Fuck You! Pay Me!
8. Slay The Coward
9. The Infidel Is Dead
10. Don't Let The Bastards Grind You Down
+ bonus tracks
Raging Speedhorn - Before The Sea Was Built [2007] (VBR)

1. Everything Changes
2. Before The Sea Was Built
3. Dignity Stripper
4. Mishima
5. Last Comet From Nothingness
6. Born To Twist The Knife
7. Who Will Guard The Guards?
8. Too Drunk To Give A Fuck
9. Sound Of Waves
10. Jump Ship
http://moje.dii.diinoweb.com/files/
Obsolete
27 03 2008, 21:11
No to wiecej plyt i koncertow nie bedzie, bo sie rozpadli.
CYTAT(Obsolete @ 27 03 2008, 21:11)

No to wiecej plyt i koncertow nie bedzie, bo sie rozpadli.
nie pier.dol... ;[
a to gnoje! a obiecali wpaść jeszcze na joyka...
No ku.rwa, nie powiem abym był zadowolony
ten co gada, a pewnie juz sam sie pociachac zdazyl xD
(pipi)y hipokryta ;]
jebie mnie to, muza się liczy
no i Murder One nadal działa
A tak btw, polecilibyscie jakies kapele ktore podejda czlowiekowi od RS uzaleznionemu...
Grzehoo
29 03 2008, 16:57
Red Sparowes
Karma To Burn
Labrat
Down
Superjoint Ritual
Crowbar
MasterShake
31 03 2008, 19:42
poleccie jakiesplyty bo wyplata sie zbliza, how the great have fallen mam z dvd i bym sobie cos jeszcze dokupil xd
ostatnio zapoznałem się z dyskografią RS i czuję potrzebę napisania, iż pierwsze trzy płyty są dość fajne, natomiast ostatnia to straszne gó.wno
jest kompletnie inna, na początku nie moglem jej strawić
teraz na luzie wchodzi, jednak daleko jej do genialnej dwójeczki
Ej no, jedyneczka też gniecie jaja. Zresztą ciężko się wypowiadać obiektywnie jak się ma klapki na oczac i wszystko spod znaku RS przyjmuje się prawie bezkrytycznie.
Na marginesie ciekawe czy będą jakiś osprzęt sprzedawać na koncercie w Berlinie. Płyty mam, koszulki też ale stringi bym wciągnął z logiem RS
królik, dałoby rade wrzucić ostatnia płytkę w jakiejś ludzkiej jakości (tak od 196 w górę)? bo słyszałem, że masz komplet cd'ków, a ten mój rip co jeszcze przed premiera smigał to brzmijak zza ściany.
http://tk71.diinoweb.com/files/murder_one_...t_unsaid_tk.rarkapela jednego z członków rs, "big" johna chyba. daje rade, tytułowy numer na spróbowanie:
http://s008.wyslijto.pl/?file_id=25763133893956731510no i co z tym konertem?
ma ktoś Live & Demos rejdżinga?
Jo.
Kupiłem na koncercie - jak mi się zechce, to w poniedziałek zrobię ripa.
Kroolik
16 06 2008, 07:01
CYTAT(tk @ 14 06 2008, 20:29)

królik, dałoby rade wrzucić ostatnia płytkę w jakiejś ludzkiej jakości (tak od 196 w górę)? bo słyszałem, że masz komplet cd'ków, a ten mój rip co jeszcze przed premiera smigał to brzmijak zza ściany.
no i co z tym konertem?
Luzik ale wpierw muszę przeżyć dzisiejszy dzień bo przegieliśmy w weekend.
Co do koncertu to (pipi) wie. Na MySpace nadal widnieje tylko lokalizacja: Berlin
CYTAT(Marlon @ 15 06 2008, 13:29)

Jo.
Kupiłem na koncercie - jak mi się zechce, to w poniedziałek zrobię ripa.
Się nie chwal pudelku, bo każdy z nas zakupił. I to za cudną cenę z tego co pamiętam 20 zł
Ripuję - za jakiś czas wrzucę Live & Demos
Edit:
Demo side - part1Demo side - part2Live side jutro.
Kroolik
24 06 2008, 23:57
Raging Speedhorn - Live and Demos, Live side
Part1Part2
słabo szprecham: naczy się 9 ojro wjazd?
chyba tak;f też nie czaję tego języka
Kroolik
30 06 2008, 08:33
I weź to zrozum...
Zamawiamy bilety czy kupujemy na miejscu, bo to że jedziemy jest pewne
davonadv,
1 od tego
2 z tego
werdenv,
1 stać się
2 stawać się
3 zostać
i (pipi) nadal nie rozumiem
_Milan_
30 06 2008, 10:17
stojace 9, siedzace 2 euro.
proste proste
siedzące??? kwiiiiiiiiiiiiiiiik
_Milan_
30 06 2008, 11:11
xDD
Kroolik
30 06 2008, 11:17
To będzie jakiś podział na publice? Bezsens.
Siedzące? Co to (pipi)a orkiestra jakaś gra? niemcy potrafią zaskoczyć
IMO cena jest za(pipi)ista
_Milan_
30 06 2008, 11:35
ja rowniez nie znam niemieckiego, dla mnie tam moze byc nawet dorosli 9, emeryci 2.
Junkhead
30 06 2008, 16:13
No ja (pipi)e, niemieckiego nie mieliście w liceum? Po naszemu to będzie - z tego 2 euro zostaną ofiarowane. Pewnie zbierają na jakieś akcje charytatywne, proste.
miałem w LO, 15 lat temu, lekcje prowadził były trep po 25 latach służby
wyobraź sobie co tam się działo
Grzehoo
30 06 2008, 17:08
Robiliście salut rzymski do portretu Hitlera?
Ja mam rosyjski, a na Ragingu mnie nie będzie.
nie, braliśmy sprawdziany do domu bo nie chciał nam przerwy zabierać. Doprowadziliśmy typa do zawału, drugiego
Dobra laski, czas planować wypad. Kto jedzie?
Z tego wynika, że koszt 9 euro + dojazd
Nie wiem jak teraz Diabeu i Spec, ale ja nadal jestem na TAK. Najwyżej sam pojadę
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.