Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Table Tennis
Forum PSX Extreme > Platforma > Nintendo > Wii
Mastah27
CYTAT
Rockstar Games presents Table Tennis is heading to the Wii™

New York, NY - July 18, 2007 - Rockstar Games is proud to announce that Rockstar Games presents Table Tennis will be making its way to the Wii™ home video game system from Nintendo this Fall.

Developed by Rockstar Leeds in collaboration with Rockstar San Diego, Rockstar Games presents Table Tennis is the perfect Wii gaming experience. Feel the unmatched speed and intensity of the real-life sport with an authentic physics engine and intuitive gameplay that mimics the exhilarating experience found in international competition.

Rockstar Games presents Table Tennis made its debut in May 2006 on Xbox 360™ video game and entertainment system from Microsoft and was met with huge critical acclaim, winning Gamespot's "Best Sports Title" at E3 2006.

"Ever since we released Table Tennis, fans have been asking us to create a Wii version," said Sam Houser, Founder and Executive Producer of Rockstar Games. "By bringing Table Tennis to the Wii and utilizing the motion-sensitive Wii Remote™, a new audience can now experience a game that is beautifully designed and impossible to put down."

Addictive, fast-paced and above all fun, Rockstar Games Presents Table Tennis is guaranteed to be the must have title for all Wii owners.

For more information please visit http://www.rockstargames.com/tabletennis

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=172156

Ciekawe jak gra będzie prezentować się graficznie?
Mantis
Na x360 gierka miała ogromną grywalność, a grafika wcale rewelacyjna nie była, powiem więcej. Wii to pociagnie, ale ciekawe tylko czy R* się postara. Bardzo dużo czasu spędziłem przy tej produkcji. W multi z kumplem można grać bez przerwy i już wtedy gdy muciłem na x360 zastanawiałem się jak by ta gra prezentowała się na Wii. Mam nadzieje, że Wii dostanie ten hit.
Cottage
CYTAT(Mantis @ 18 07 2007, 17:20) *
Na x360 gierka miała ogromną grywalność, a grafika wcale rewelacyjna nie była

Grafika nie była rewelacyjna?? BYŁA Kapitalna wygląd i animacje zawodników poprostu masakra, obawiam się po tym co moge zaobserwować, że możliwości Wii nie są aż tak duże i będą musiały być cięcia.
Najistotniejsza kwestia to sterowanie bo to jest klucz do sukcesu na Wii, jak podołają to będzie WIELKI HIT.
chrno-x
Wiesz nie sądze aby były duże problemy ze stworzeniem dwóch postaci i małego stołu do tenisa stołowego, pakmiętaj że Wii nie jest takie słabe i od razu korzysta ze wszelkiego rodzaju Bump-mappingu i anty alliasingu więc postacie mogą wyglądać przynajmniej ładnie, no i najważniejsze to sterowanie, jeżeli nie skwaszą to moze się okazac perfidnym must have'm, chociaż sądze że w aby był must have to będą musieli wrzucić funkcje online bo bez tego teraz ani rusz.
Kroolik
Czego wy staracie się doszukać? Liczy się grafika czy gameplay?
Cała moc tego tytułu będzie w sterowaniu. Już widzę te latające wiiloty icon_twisted.gif
A o grafikę się nie martwię, bo Rockstar raczej crapów nie wypuszcza.
chrno-x
Ja licze na gameplay + rozgrywka online + boskie sterowanie i już jest tytuł na 8+ :-> . W sumie to właśnie od sterowania zależy czy tytuł sie sprzeda czy nie.
Mastah27
Gameplay:

http://www.gamersyde.com/news_4834_en.html
chrno-x
Ogólnie nie jest tak źle jeśli chodzi o grafe, ze sterowaniem to nic nie znalazłem czy jest dobre czy nie, więc pozostaje tylko czekać...
Aem
Sterowanie napewno ma byc największym atutem tej gry. Z reszta co innego niż Wii-mote nadaje się do takiej gry..
Kroolik
A teraz wyobraźcie sobie wymianę liczącą np. 100 uderzeń.... Łapy odpadną albo/lub jedna będzie wielka i umięśniona, druga kikut icon_twisted.gif
Poczekamy, zobaczymy.
ogqozo
Sterowanie w Tabel Tennis jest podobno skiepszczone, wg relacji z GC. Bez dokładności znanej z Wii Play, nie oddaje dokładnie ruchów ręki. Nawet na filmikach z gry można zobaczyć, że coś tu nie gra. Cóż, może to jeszcze poprawią. IMO dopóki zrobią sterowania, to nie mają po co wydawać gry, analogiczna sytuacja jak z Red Steel.
Mastah27
Screeny:

http://www.gamersyde.com/news_5018_en.html
maciucha
CYTAT(Mastah27 @ 15 09 2007, 10:12) *

Widać tu , że wszystko jest zerżnięte żywcem z TT z x360 .... Gra wygląda IMO mizernie ale widaomo - na Wii luczy sei gameplay ktory jest w wiekszosci gier potęzny a nie grafa ... Ale coz co kto lubi ..
chrno-x
Ską wiesz że wszystko? Co grałeś w gre że mówisz że wszystko? Poczekaj chłopcze na premiere, zresztą nawet jeśli to zwykły port będzie to co z tego? inni gracze też mają prawo mmieć daną gre na swoją platforme :->
jiloo
pozatym jakie zerzniecie.
przeciez to ta sama gra, od tej samej firmy, tylko wydana na inna platforme.
ze zmienionym sterowaniem oczywiscie.

Rockstar wydaje tez port Bully na Wii i X360. pewnie tez bedzie sporo zerzniete z PS2 smile.gif
maciucha
CYTAT(chrno-x @ 17 09 2007, 09:01) *
Ską wiesz że wszystko? Co grałeś w gre że mówisz że wszystko? Poczekaj chłopcze na premiere, zresztą nawet jeśli to zwykły port będzie to co z tego? inni gracze też mają prawo mmieć daną gre na swoją platforme :->

Jeśli grałeś w wersje na x360 to nie trzeba być Einsteinem żeby widziec czy jest zerzniete czy nie ... Po drugie czy ja mowie ze to cos złego ...
jiloo
CYTAT(maciej95r @ 17 09 2007, 14:12) *
CYTAT(chrno-x @ 17 09 2007, 09:01) *

Jeśli grałeś w wersje na x360 to nie trzeba być Einsteinem żeby widziec czy jest zerzniete czy nie ... Po drugie czy ja mowie ze to cos złego ...

samo slowo zerznac ma znaczenie pejoratywne. nic dziwnego, ze wywoluje reakcje obronne.
chrno-x
Ja miałem na myśli czy grałeś w wersje na Wii. maciej95r złapie cię teraz za słowo, bo nie jest możliwe aby było wszystko zerżnięte gdyż oby dwie wersje mają inne sterowanie :->
Bojan_Zaw
Jemu tego nie wytłumaczysz dry.gif Wziął, otworzył sobie topic o Wii, byleby zapostować dry.gif Ale przejdę do TT tongue.gif Grałem na X360 i z przyjemnością zagram na Wii ze względu na magiczne sterowanko smile.gif Mam nadzieję, że się nie będę denerwował jak przy wersji X360 i nie będę rzucał Wii-mote'm tongue.gif
maciucha
CYTAT(chrno-x @ 17 09 2007, 15:42) *
Ja miałem na myśli czy grałeś w wersje na Wii. maciej95r złapie cię teraz za słowo, bo nie jest możliwe aby było wszystko zerżnięte gdyż oby dwie wersje mają inne sterowanie :->

Jezuu.... Wszystko trzeba tłumaczyć dosłownie confused.gif ? Chodzi mi o stoły , styl zawodników , specyficzne otoczenie (kolor) itd. , chyba nie musze wam wszystkiego wymieniać ....

I coś do ciebie Bojan - możesz sie przestać w końcu mnie czepiać ? Wszedłem do tego tematu bo grałem na x360 w TT i byłem ciekaw jak to sie prezentuje na Wii . Twoje twierdzenie ze wszedlem aby nabic posty zostawi bez komentarza .... jestem tylko ciekaw za co się na mnie uwziąłes ?
Bojan_Zaw
CYTAT(maciej95r @ 17 09 2007, 21:05) *
I coś do ciebie Bojan - możesz sie przestać w końcu mnie czepiać ? Wszedłem do tego tematu bo grałem na x360 w TT i byłem ciekaw jak to sie prezentuje na Wii . Twoje twierdzenie ze wszedlem aby nabic posty zostawi bez komentarza .... jestem tylko ciekaw za co się na mnie uwziąłes ?

Qrde. X360 a Wii to zupełnie inne konsole. 1 - różnica sprzętu, 2 - sterowanie. Sam wiesz, że miałem TT od ciebie, co nie? happy.gif Grało mi się dobrze na Xie, chociaż pad latał po pokoju tongue.gif Na Wii ma to szansę stać się lepszą grą, niż pierwowzór ze względu na sterowanie. Oby nie spieprzyli dry.gif Gry jeszcze nie ma, więc wszystko się może zdarzyć. Ja się na ciebie nie uwziąłem, czasami mnie tylko denerwujesz. Jednak to już na privie pozałatwiajmy jak co, żeby nie offtopować wink.gif Są też tacy na tym forum, którzy wchodzą do działów, które nie są dla nich i tylko śmiecą. Nie mówię wcale, że śmiecisz, tylko po prostu zajmij się swoim tongue.gif Możesz to odebrać jak chcesz. Obrazić, cię nie obraziłem. pzdr
Michael7
Grafika bardzo dobra, mechanika i grywalność świetna i ogólnie gra jest bardzo dobrym tytułem. Nic dodać nic ująć, Wii dostało naprawdę dobrą produkcje i niech z tego korzysta, bo taki tytuł z taki fajnym sterowaniem to spoko rzecz wink.gif
T0MEK
mialem ta gierke na xO byla za(pipi)ista, tyle mozliwosci i wogole... wlasnie zastanawiam sie nad kupnem jej na wii.. tzn juz chyba zdecydowalem biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.