CYTAT(Enkidou @ 20 07 2007, 02:05)

Ja też przepadam za japońszczyzną, chociaż chciałbym zaznaczyć na wstępie, że Wii (przynajmniej na razie) nie posiadam.
Na dziś dzień najbardziej interesuje mnie jak wypadnie Opoona do której ręce przyłożyli ludzie od DQVII, a Yuji Horii być może zapewnił jej byt. Dalej, Project O, bo przynajmniej na chwilę obecną wydaje się być dość ambitną i oryginalną produkcją za którą odpowiada nie byle jaki zespół (a właściwie zespoły). No i bardzo lubię prace Minaby, który w projekt jest zaangażowany.
Nie są to jedyne gry, które interesują mnie na Wii, ale chyba najbardziej pasują do kategorii przyjętych w tym temacie.
BTW: Nie myślicie, żeby zmienić jakoś tytuł tematu?

Ekm...długo myślałem nad tematem i wydaje mi się że jest trafiony razem z pod tematem

Temat powinien sie naprawdę rozbudować.Według mnie nowa konsola Nintendo, tak samo jak DS może posiadać najwięcej J-pierdółek.Oczywiście, na PS3, PSP też wychodzi dużo takich gier ale że planuje zakup Wii skupiam się na tej konsoli...
Oczywiście piszcie też na DS-a, zróbmy jeden wielki temat o J-Pierdółkach i japońskim graniu na Wii i DS-ie bo takiego to forum potrzebuje