Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Bully Scholarship Edition
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3, 4
XM16E1
CYTAT
Rockstar zapowiedział, że świetna gierca z PS2 pod tytułem Canis Canem Edit (aka Bully) zostanie skonwertowana na Xbox’a 360 oraz Wii. Gra otrzyma podtytuł Scholarship Edition i będzie zawierała treści, których nie miał pierwowzór na PS2. Obie wersje gry pojawią się sklepach jeszcze przed gwiazdką.

http://www.next-gen.com.pl/index.php?optio...iew&id=1711

Narazie brak żadnych screenów czy chdźby filmików.Trzeba czekać,zobaczymy co z tego urośnie i co z grafiką dry.gif

Mastah27
Nie powiem, cholernie cieszę się z faktu wyjścia CCC na X360, bo miałem ją sobie sprawić na PS2, ale skoro wychodzi wersja z lepszą grafą i achievementami, to wybór jest tylko jeden wink.gif.
XM16E1
Ja liczę głownie na poprawioną kamerę i takie pierdołu jak siłka czy możliwość stania się jakimś wandalem w szkolę co daje np.inne zakończenie smile.gif
Kroolik
Kilka dni temu skończyłem CCC na PS2 i nie powiem, pokatałbym na x360, ale wszystko MUSI być lepsze.
Po prostu ładniej i więcej.
Diabeu
i tak będzie Uszaty, oby tylko nie wpadli na pomysł full price bo to będzie chamówa
kubson
haaaa dla mnie za(pipi)ista informacja nie mialem okazji zagrac na ps2 wiec nadrobie na 360 smile.gif
Bojan_Zaw
Tylko żeby to nie był taki remake next-genowy, bo wtedy będzie mała lipa dry.gif Najlepiej jakby wszystko było nowe, a nie powtarzane z PS2 confused.gif
ArkejD
No i własnie takie będzie, bo jest szybciej i taniej. Jakby chcieli zrobić co innego to opatrzyliby gre dwójeczką na końcu ;]
signap
troche pozno... To moze teraz Manhunta na nowym silniku :}
Mikes
Skoro powstaje jednoczześnie wersja na Wii to grafika raczej nie będzie dawać rasy ^^' No ale CCC był niezły, ta spokojna muzyczka to IMO chory motyw. Wydaje sie spokojna, wręcz usypiająca ale każdy wie ze jest dziełems szatana xD
KRATOS_PL
Żeby tylko dali jakieś ciekawe achievementsy to się nie będzie nudzić. I żeby coś w rodzaju jak w Dead Rising to będzie super i kolejny powód do zakupu.
XM16E1
CYTAT(KRATOS_PL @ 21 07 2007, 15:57) *
Żeby tylko dali jakieś ciekawe achievementsy to się nie będzie nudzić. I żeby coś w rodzaju jak w Dead Rising to będzie super i kolejny powód do zakupu.

Na różnorodność niczym w Dead Rising nieliczył bym sad.gif W tej grze niemają za bardzo ci wymyślić XD
KRATOS_PL
CYTAT(XM16E1 @ 21 07 2007, 16:03) *
CYTAT(KRATOS_PL @ 21 07 2007, 15:57) *

Na różnorodność niczym w Dead Rising nieliczył bym sad.gif W tej grze niemają za bardzo ci wymyślić XD

Gra ma otwarty świat jak Dead Rising i GTA wiec pomysłów może być sporo. Myślę że Rockstar pod tym wzgledem będzie pomysłowe.
XM16E1
Chccesz achievement?Masz jeden z moich pomysłów:
(10)zrób double backflip
(10)zrób double frontflip
biggrin.gif
Na rowerze of course
KRATOS_PL
CYTAT(XM16E1 @ 21 07 2007, 16:30) *
Chccesz achievement?Masz jeden z moich pomysłów:
(10)zrób double backflip
(10)zrób double frontflip
biggrin.gif
Na rowerze of course

Tak, wogule to nie mam pojecia o co Ci chodzi. Chcesz mi dopie@@@ic? Daj se na luz człowieku.
Mastah27
http://xbox360.ign.com/articles/843/843589p1.html

http://xbox360media.ign.com/xbox360/image/...04005422761.jpg

Gra ukaże się 4 marca w USA, a w Europie 3 dni później, dodano 8 misji, 4 lekcje (biologia, muzyka, matematyka i geografia), nowe rzeczy do odblokowania, ubrania, minigierki dla dwóch graczy offline, nagrody i oczywiście achievementy. Cena - 50 zielonych, niestety dry.gif.

bomberman
fajnie sobie to r* wymyslilli:) ladna siupke zgarna za cc i gta4:)hehe juz sie nie moge doczekac kiedy w te giery zagram............
ps.fajna by byla opcja jak jakims lamusa z budy daloby rade robic spoke w wc:)hehehe
Kroolik
Debut Trailer

Ja nie chcę nic mówić ale ta gra wygląda IDENTYCZNIE jak na PS2.
Mimo wszystko jestem za. Na Ps2 spędziłem z tym tytułem maaaaaaaaaaasę czasu. MUST HAVE IMO.
popiol
Twój link prowadzi do Star Wars: Force Unleashed smile.gif Pewnie pomyłka w kopiowaniu, a miałeś zamiar pokazać nam to: http://www.gametrailers.com/player/30102.html może to wersja na Wii i dlatego taka ohydna grafika, bo chyba przez ponad rok coś zmienili w wersji na X360 względem PS2...
sznurek
50$? W końcu stanieje, a używke w dobrym stanie też pewnei będize mozna wychaczyć.
jiloo
CYTAT(_Kroolik_ @ 31 01 2008, 08:24) *
Ja nie chcę nic mówić ale ta gra wygląda IDENTYCZNIE jak na PS2.

CYTAT(popiol @ 31 01 2008, 20:13) *
może to wersja na Wii i dlatego taka ohydna grafika, bo chyba przez ponad rok coś zmienili w wersji na X360 względem PS2...

to na 100% jest wersja na X360. przedewszystkim trailer jest 720p. pozatym grafika nie jest taka pasudna. nie jest co mistrzostwo swiaata, to pewne, ale pamietajcie ze to port ze slabszej konsoli. wiec nie ma co oczekiwac cudow. rodzialka jest podciagnieta, ale modele sie nie zmienia. jest wygladzenie krawedzi. jak bedzie dobra grywalnosc to mozna oko przyknac na kanciaste modele.
a gier z PS2 chyba dawno nie widzieliscie. a dla przypomnienia jak gra wygladala na PS2. i pewnie podobnie bedzie wygladac na Wii.

CYTAT(sznurek @ 31 01 2008, 20:21) *
50$? W końcu stanieje, a używke w dobrym stanie też pewnei będize mozna wychaczyć.

125 pln to duzo? jak bedzie za $50 region free to warto wciagnac noweczke. co innego, ze te 50 bucksow przelozy sie pewnie na 50 euro, a w polsce ponad 200 zlociszy. wtedy poczekac.
Jędrek
Jesli 50 dolcow i region free to nic innego jak ciagnac z play-asia.
Kroolik
CYTAT(jiloo @ 1 02 2008, 19:24) *
CYTAT(sznurek @ 31 01 2008, 20:21) *

125 pln to duzo? jak bedzie za $50 region free to warto wciagnac noweczke. co innego, ze te 50 bucksow przelozy sie pewnie na 50 euro, a w polsce ponad 200 zlociszy. wtedy poczekac.

666% racji. Jeśli startowo będzie koło 120 pln (play asia) to wciągam bez wachania, bo cena jest powalająca. U nas używane będą po tyle chodzić icon_twisted.gif
A grafika mało mnie interesuje xD Ważna grywalność a na ps2 gra miała jej maaaaaaaase.

Edit:
Dokładnie 54.90$ Play Asia
Czyli około 133 pln + przesyłka
Jędrek
Grafa tez wazna jest, nie przesadzaj. wink.gif

Miod miodem, ale chce zeby gra wygladala na nieco lepsza niz na PS2.
deb
Niemoge sie juz doczekac zaniechalem granie na ps2 jak dowiedzialem sie ze ona tez wychodzi na X
Mastah27
Achievementy, a wśród nich mój faworyt:

20-After Hours - 5 hours out after curfew
20-Green Thumbs Up - Pick 50 flowers
20-Casanova - Receive 25 kisses
20-Over the Rainbow - Receive 20 kisses from the gents
20-Eggselent! - Egg 25 cars
20-Kickin' the Balls - Kick 100 soccer balls
20-Watch Your Step - Trip 25 people with marbles
20-Dual Nebula - Achieve a high score on Consumo, Nut Shots and Monkey Fling Arcade Games
20-Down for the Count - Beat up 200 opponents
20-Soda 'licious - Buy 100 sodas
20-Speed Freak - Complete ½ of Go-kart races
20-Helping Hand - 10 errand missions
20-Little Angel - 20 errand missions
20-Keener - Complete 3 classes
20-Teacher's Pet - Complete 6 classes
20-It's All in the Wrists - 4 carnival games at once
20-The Champion - All bike races
20-Pole Position - All Go-kart races
20-Green Thumb - All lawn mowing jobs
20-Black & White and Read - All Over All paper route jobs
20-Freshman - Complete chapter 1
20-Sophomore - Complete chapter 2
20-Junior - Complete chapter 3
20-Senior - Complete chapter 4
25-Skate Pro - Travel 50,000 meters
25-Smart Mouth - Say 100 taunts
25-Smell Ya Later - 50 people hit with stink bomb
25-Skid mark - 50 wedgies
25-Glass Dismissed - 300 shooting gallery bottles
25-Momma's Boy - 30 errand missions
25-Marathon - 100,000 meters on foot
25-The Wheel Deal - 200 wheelies
25-Sharp Dressed Man - 200 clothing items
25-Tour de Bullworth - Travel 100 km on bike
30-Boy Genius - Complete 9 classes
40-Graduate - Complete Chapter 5
75-Mission Accomplished - Complete all missions
125-Perfectionist - 100% completion

Interesujące osiągnięcie (chociaż ja zmieniłbym nazwę na "Sunshine in the Rain" smile.gif), ciekawe czy producenci nie wrzucili go przypadkiem tylko po to, żeby mieć darmową reklamę w mediach... A może będzie podobnie jak po premierze wersji na PS2, czyli kilka dni niewielkiego zainteresowania tematem i sprawa ucichnie? Pożyjemy, zobaczymy, premiera już za miesiąc.
popiol
New screenshoty: http://media.xbox360.ign.com/media/951/951408/imgs_1.html
XM16E1
Ogolnie bardzo latwe achievementy, a to poniewaz dlatego, ze w CCC wszystko chce sie robic nie na sile .Gra tak zasysa ze tylko sie obrucisz i bedzie calak smile.gif
miki77
Rockstar pokazało nowe screenshoty: http://xboxspot.pl/Aktualnosci/4175,0,Jesz...87_z_Bully.aspx
Diabeu
acziw niezły, z jajem jak cała gra
Keymaker
Sklep PSX Extreme rozwiał wątpliwości co do ceny wink.gif Otwórzcie ostatnią stronę nowego numeru PE i spójrzcie na rubrykę z X360. 149 PLN !!! Toż to jedną dziurką nosa da radę wciągnąć biggrin.gif
sznurek
I jakaś normalna, przysdtępna cena. Chyba noowke...
Kroolik
Tylko teraz pytanie, gdzie będzie szybciej i taniej play-asia, allegro, sklep PE?
Wszedłem na stronkę sklepu PE i co? Lipa, nie ma albo ślepy jestem.
Pewnie nie aktualizowali stonki bo stary numer PE jest jako nowy
Slupek88
149 zł, bravo, godna cena.
popiol
Premiera tuż tuż, a co za tym idzie IGN zrecenzował już grę: http://xbox360.ign.com/articles/856/856138p1.html i ujawnił trochę nowych screenów: http://media.xbox360.ign.com/media/951/951408/imgs_1.html
Szabla8
http://www.gametrailers.com/player/31474.html
Obejrzyjcie. Porównanie wersji x360 vs ps2 vs wii
BartX
Framerate był słaby już w przypadku wersji na PS2, a na X-ie nic nie poprawili. Wstyd. Jakoś nie wyobrażam sobie spadków animacji na klocu dry.gif No ale cena dobra, nie ma co narzekać.

A jeśli chodzi o acziwmenty, to smakowicie, tak jak lubię - za wszystkie jest mniej więcej takie samo wynagrodzenie.
wrog
http://forums.xbox.com/18888355/ShowPost.aspx

Ludzie narzekają na częste zawieszanie się gry.
BartX
To ja się o GTA IV boję ohmy.gif Na PS2 mi się też zawiesiło raz... podczas loadingu confused.gif
raven_raven
Tyle, że gry na PS2 zawieszały się z powodu brudnej płyty/słabego lasera, nie z powodu złego kodu. Na next-genach jest już inaczej. Serio nadal są dropy animacji?
Kroolik
Wyjdzie, obadamy, wtedy ewentualnie pomarudzimy. A że ktoś tam gdzieś tam coś tam to nie znaczy że i u nas tak będzie
zresztą wisi mi to, pre-order zrobiony
elimiko
Heh... sklep PSX EXTREME w moich oczach ostatnio niezle przegina. Ranem zmienili date wyslania gry tym ktorzy zamowili ją przedpremierowo z dzisiaj - 7 marca, na poniedziałek - 10 marca. Teraz po powrocie z pracy zauwazylem, że data wysylki ponownie zostala zmieniona, tym razem na środę 12 marca... blink.gif Ja rozumiem, że dostawa mogła się opóźnić (jak to w Polsce bywa), ale bez przesady... zmieniać date wysyłki już dwa razy w dniu premiery gry?! Troche odpowiedzialności za to co się deklaruje klientom by się przydało.

Osoby które zamówiły Bully w sklepie PE i oczekują jej w poniedzialek rano mogą sie srogo zdziwic... censored2.gif
Kroolik
Mnie nie pasuje jedynie to, że żadnej informacji dla zamawiających nie było. I mówię o większości Polskich sklepów.
Chciałbym zamawiając grę otrzymywać informacje o opóźnieniu, wersji limitowanej chy chociażby potwierdzenie wysyłki.
Nie wspomnę, że nazwa PRE-ORDER kojarzy mi się z wysyłką PRZED premierą.
A może płacąc za grę około 200 zł (nie mówię o Bully tylko ogółem) nie mam prawa wymagać czegokolwiek?
Zresztą zamówienie w Polsce cofnąłem i zamówiłem w UK (thx Jiloo)
Nie chcą nasi zarobić? Trudno. A z UK grę już wysłali więc będzie pewnie w poniedziałek...

Nie rozumiem polityki Polskich sklepów. Klient poinformowany to klient zadbany, zadowolony.
Nawet jeśli będzie ciut drożej to wybierze sklep w którym o niego dbają, informują.
Co za problem wysłać e-maila lub zaproponować np. darmową przesyłkę czy gadżet za opóźnienie.
A jeśli będą się tłumaczyć, że to nie ich wina, sami nie wiedzieli itd. to przy tej konkurencji na rynku pójdę gdzie indziej. Mnie to nie zaboli.
Diabeu
preorder to nie jest wysyłka przed premierą, to możliwość złożenia zamówienia przed ukazaniem się danej rzeczy na rynku

wchodzisz do sklepu i chcesz kupić XYZ, sprzedawca mówi że będzie dostępne dopiero za tydzień, informuje cię jednak o możliwości "zarezerwowania sobie egzemplarza XYZ już teraz i odebrania go w dzień gdy będzie dostępny"
to jest preorder

cała wina nie leży po stronie sklepu PE, oni sa uzależnieni od dostawców
chłopaki powinni usprawnić przepływ informacji, to na pewno
Jędrek
Pre-Order to zamowienie przedpremierowe, ale klient powinien otrzymac towar w dniu premiery wiec sklepy wysylaja dzien przed premiera.
Kroolik
CYTAT(Jędrek @ 8 03 2008, 23:52) *
Pre-Order to zamowienie przedpremierowe, ale klient powinien otrzymac towar w dniu premiery wiec sklepy wysylaja dzien przed premiera.

Nie w Polsce kolego. U nas jakoś dziwnie jest, niby walka o klienta, a tak naprawdę, gdy złoży się zamówienie to o tobie zapominają.
Taki kraj i dlatego ostatnio staram się kupować na zachodzie. (6 gier w 2-mce to chyba dobry klient)

Bawół nie mędrkuj. Chodzi mi o to, że zamawiając np. pewnego z sklepu w UK grę masz w dniu premiery, najwyżej dzień po (poczta polska...), a u nas wysyłają w dniu premiery. Do tego firma kurierska NIE dostarcza w weekendy.
Klient płaci, klient wymaga. Jeśli ktoś nie chce moich pieniędzy, nie będę się narzucał. Na szczęście w dobie internetu jest duuuuuży wybór, choć nadal wolałbym kupować i dać zarobić u nas, w Polsce.
ping
Byłem u ziomeczka który o dziwo grę już posiada, zaliczyłem sobie pierwszy chapter i chyba zamówię bo mimo tego że zmian w stosunku do wersji PS2 nie odnotowałem to śmigało się przyjemnie jak przy pierwszej styczności z tym tytułem, mam nadzieje że autorzy dodali jakieś bonusy względem PS2kowego odpowiednika (oprócz kilku dodatkowych lekcji)
Kroolik
To jak grałeś to napisz czy gra faktycznie haczy czy jak zwykle lament panienek to był?
ping
są dropy w animacji ale nie dają się we znaki (nie są nagłe) po prostu gra w pewnych momentach widocznie gubi klatki, mi to nie przeszkadzało w rozrywce jednak zawsze znajdzie się ktoś kto narzeka na detale.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.