Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Mortal Kombat II
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS3 > Online
killdante
Poszukuje chetnych do gry w mortala online oczywiscie smile.gif wszystkich chetnych zapraszam moj ID: KillDante
tomci23
ja bym se sciagnol ale neiwem czy warto gra wogole w to ktos?? widziales online??
ziolo69
Jak mi porzyczysz swoje konto to sciagne i pogramy tongue.gif. Sory za spam "killuś" xD
killdante
ja gram tylko online ale chcialbym pograc z kumplami a tam nikogo z polski raczej nie ma a co do ceny to 6zł za gre to nie wiele smile.gif wracajac do mortala to wolałbym Ulitimate bo na nim najwiecej grałem w salonach i bylem calkiem nie zły smile.gif takze ziolo kupuj gre smile.gif)
Meanthord
MeanthordPL - mam MK2, chce grac, chce scinac glowy wink.gif.
killdante
gdzie sie podziali wszyscy mortalowcy wink.gif
ziolo69
"Zatrzymali się na opcji zakup"--- mało komu chce się kombinowac z płatnościami na PStore.
LiSoQuan
Dokladnie... jestem fanem MK od pierwszej czesci ale czekam az bede mogł kupic na Polskim PSS
killdante
CYTAT(LiSoQuan @ 31 07 2007, 22:50) *
Dokladnie... jestem fanem MK od pierwszej czesci ale czekam az bede mogł kupic na Polskim PSS

a jest cos takiego jak polskie PS store?? bo wiem ze jest usa, uk i jap. tak wogole to jak na nie wejsc ???
ziolo69
Polskiego PStore nie ma i niezapowiada się aby pojawiło się w najbliższym czasie. Tak więc nie można na nie wejść bo poprostu go nie ma. wink.gif
rkBrain
Ja się chyba skuszę ale trochę to potrwa bo nie chce mi się tyłka ruszyć. Muszę wyrobić wirtualną kartę najpierw.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.