Ciekaw jestem waszej opinii nt. Alien Hominid - "Gópia Szczelanka 2de" powiedzą nuby. Jak myślicie wy?

edit: kurde mol, źle napisałem tytuł tematu.
fajna strzelanka 2d ;p
chociaz gralem tylko w wersje flashową na jakiejs stronce pare lat temu ;p
lubie takie klimaty
Ja grałem na PS2, powiem jednoL trudna w ch.uj xD Po drugiej misji mi się odechciało xD
Nie czaisz oldskulu ;]
Ma ktoś do sprzedania?
Uwielbiam strzelanki z serii "idź w prawo i ch*j", ale AH średnio mi się spodobał (przez tą flashową grafikę).
Wolę Metal sluga i contre, ale można pograć.
ps: Gierka to niezły harcore ; )
A co myslicie o Viewfitul Joe? Lepsze od AH?
Sialala
29 08 2007, 09:02
CYTAT(Figaro @ 22 07 2007, 19:34)

A co myslicie o Viewfitul Joe? Lepsze od AH?
zdecydowanie. i mimo, ze poczatkowo nie sprawia takiego wrazenia, to i trudniejsza. mnie poziom Normal w Viewtifull Joe przerosl mimo wszystko i gre skonczylem tylko na Easy...
Viewfitul Joe zdecydowanie lepszy od Alien Hominda. w AH polecam mini gierke z 4 playerow - ludziki z kresek musza dostac sie do wyjscia zabijajac wszystkich wrogow. w multi niszczy. dla mnie ta gierka lepsza od glownego watku AH.
Po czasie stwierdzam, ze AH to porażka. Naprawdę, jestem fanem oldschoolu, masterowania gier, ale AH z pewnością nie jest warty kupna.
Można co najwyżej ściągnąć i wypalić. Naprawdę nie wiem co ludzie widzą w tej grze.
Chwytajcie Metal Sluga, najlepiej "jedynkę" ; )
CYTAT(bamas @ 30 08 2007, 09:29)

Viewfitul Joe zdecydowanie lepszy od Alien Hominda. w AH polecam mini gierke z 4 playerow - ludziki z kresek musza dostac sie do wyjscia zabijajac wszystkich wrogow. w multi niszczy. dla mnie ta gierka lepsza od glownego watku AH.
Heh tryb ala Manic Miner

Bardzo fajny. A sama gra.. trudna dosyć, grałem z kumplem, przeszliśmy kilka miejscówek i jakoś tak zostało....
Grałem u kumpla w wersję PS2. Wymiata ta gra. Gdy zasadnicza rozgrywka jest zbyt trudna, miło gra się w "PDA GAMES", albo minigierki. "All you can eat" jest dobre(oczywiście z kumplem, a nie z AI).
Czy wersja flashowa różni się od tej PS2-ójkowej?
Bardzo mi zależy na tym odpowiedzi na wyżej postawione pytanie
Flashowa gierka to chyba ma tylko 1 level, zas wydanie na konsole + Arcade posiada kilka poziomow + COOP
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.