Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Sezon 4 (możliwe spoilery)
Forum PSX Extreme > Inne > Region Filmowy > Seriale > Lost
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
Figaro
Można już załączyć taki temat, gdyż dochodzę już pewne pogłoski. Na początek może, powiedzy czego byśmy sobie zyczyl iw 4 sezonie wink.gif - Jeśli nie wyjaśnią więcej o DHARMIE i dymie to im zlapie kregoslup (tworcom)
- Wiecej Jakuba
-Wiecej flas forwardow (takie będa napewno)

A teraz jakieś nowinki... Tworcy rozgoryczeni są po publikacji opisu finalowego odcinka 3 sez i stwierdzili że od teraz będzie mniej spoilerów a samo kręcenie serialu będzie bardziej tajne. Sam początek 3 sezonu był dość przewidywalny przez liczne wczesniejsze trailery i spoilery. Teraz to się zmieni.

Całą grupa serialowa ma już dość pewnego aktora LOST i przez liczne jego kłótnie nikt z nim nei chce już pracować. Kto to taki? Napewno nie Hugo i Sayid... Sawyer? ;[

A teraz garść spoilerów (nie potwierdzonych)

1. Po raz kolejny potwierdza się, że podczas 4 sezonu
będziemy mieli do czynienia zarówno z flasbackami jak i flasforwardami.
Autor zapewnia (chodzi o flashforwardy), że nie mamy brać do
siebie faktu, że Kate i Jack są jedynymi rozbitkami którym udało uciec
się z wyspy. Bo tak nie jest. Flashforwardy mają się skupiać wokół
flashforwardów Jacka (tutaj w przeciwieństwie do ostatnich
doniesień jest pewna niespójność, gdyż jak zapowiadano główne
odpowiedzi z finałowych flashów Jacka mamy poznać w ostatnim sezonie)
;
2. Będziemy mieli okazje zobaczyć retrospekcje kilku
„Innych”. Mówi się o Juliet, Benie a także dużym prawdopodobieństwem
jest, że zobaczymy także retrospekcje jednej z najciekawszych postaci
na wyspie jaką jest Richard Alpert. Jeśli chodzi o Desmonda to
zobaczymy go przynajmniej raz we flashbackach;
3. Świątynia odgrywa bardzo ważną role i będziemy mieli z nią do czynienia w drugiej połowie 4 sezonu;
4. Rousseau wyjawi prawdę odnośnie jej pobytu na wyspie (Czyżby Rousseau coś ukrywała? Duże prawdopodobieństwo że wreszcie doczekamy się jej retrospekcji);
5. Częściej będziemy widywać Karla i Alex;
6. Dojdzie do pogorszenia stosunków Kate i Sawyera;
7. Locka nie będziemy widywać w gronie rozbitków.
Zobaczymy go razem z Alpertem w „świątyni” a także podczas wykonywania
swojej „roboty”;
8. Ben tym razem miał racje mówiąc, że ratownicy, którzy dotrą na wyspę nie są "dobrymi ludzmi";
9. Po raz kolejny potwierdza się fakt, że dowiemy się czy Annie (przyjaciółka z młodości Bena) nadal żyje;
10. Zobaczymy ponownie Charlesa Widmore a także Richarda Malkina (jasnowidz z retrospekcji Claire);
11. 4 sezon skupi się głównie na 2 wątkach. Poznamy odpowiedzi na niektóre dręczące nas pytania na temat tajemnic wyspy;
12. Dojdzie do starcia między Lockiem a Benem;
13. Przyszłość Desmonda została powiedziana podczas 2 sezonu. Teraz będzie testowana.

4 sezon zaczyna się na początku 2008 roku a pierwsze sceny zaczną być kręcony 20 sierpnia.
Masorz
co do plotek to podobno smoke monster ma zostac zniszczony i libby ma powrocic
Figaro
Cały twój spoiler to bzdura wink.gif

Aha, wiecie że Sawyer po serialu ma ściąć włosy sad.gif.
Masorz
drogi figusiu przeciez libby moze powrocic w retrospekcjach innych rozbitkow albo othersow, a z tym smoke monsterem to zapowiedzieli to podobno tworcy...
a do tych wlosow to zgoli jes sawyer w serialu, czy aktor w realu????
edit:

chodzi mi o to czy zgoli je z przymusu odgrywanej roli, bo sawyer sie zgoli w serialu????

np. okaze sie ze sawyer mial wszy a przez lecznicze wlasciwosci wypsy hery wypadna mu hyh.gif
Masorz
znalazlem cos takiego:

While attending Yessica Kumala's yearly "end of lost" celebration bash she prepared for Josh, which took place on May 31st at their home in Honolulu, I managed to snag a few tidbits regarding the season 4 opening episode. He was reluctant to tell me anything, and supposedly didn't know anything as he hadn't got the script yet, but after a few drinks he managed to pop a few out. I cant remember the exact words, but the following was roughly what he told me regarding the season 4 opener. This may or may not be true as he says this is what he heared floating around the set as he did his final scenes for the season 3 finale. Firstly, the season will supposedly open with a similar situation as season 1 and 2, however, this time its slightly more obvious. The episode apparently opens from "???" point of view, on the "rescue boat". Secondly, as a fan of Desmond, I asked if he knew how things ended with him. Again, he reminded me that this was just a rumour, but Desmond does not make an appearence in the first episode, however, Penny does. The final tidbit he popped out was about Locke. He had been in talks with Terry O Quinn, and found out that Locke will be a much darker character next season, and apparently knows alot more about the "rescue party" than he is letting on, and that he had previously knew "Cassie?" (one of boat crew) whilst dating Helen (perhaps a fling?). This information may not be much, and may not infact be real as they were just rumours floating around the set, but I hope you find it as interesting as I did.

nie chce mi sie teraz tlumaczyc wszystkiego ale np. podobno locke ma byc bardziej mroczny, poczatek sezonu ma zaczac sie z obserwacji kogos nieznanego, ktory patrzy na lodz z ratownikami, i odrazu ma pojawic sie penny...

znalazlem jeszcze inne ploty, podobno pochodzace z bardzo wiarygodnego zrodla:

**SPOILERS BELOW**

NOTE: The spoilers are numbered and some of them are followed by my opinions after dash marks.

1) The REASON why Kate is NOT in jail during the future (flash-forward) story WILL be explained in the first 2 episodes

2) Penny will play a big role in the first 4 episodes and/or later

3) MORE deaths on the way

-- Uh ohhh.....maybe those rumors about the cast NOT getting along ARE true....

4) MORE new Losties will be introduced

-- Hopefully the writers have learned their lessons and introduce them better than Razzle and Dazzle..

5) We WILL get a Danielle flashback but it will leave use wanting more.....the episode will explain some of the questions that the fans have asked at live events and forums...

-- WOOT!!! Hmmm....I wonder.....has she REALLY been on the island for 16 years....is she a an other....is she Annie....!!??

6) Many of the Losties who left the island WILL have a future story (flash-forward) and it will be SHOCKING to see what has happened since they left the island.....this will help us understand a little of WHY Jack really wants to go back

-- I am assuming we are going to see some MORE darkness and other Losties that have broken down just like Jack. Also I guess this puts to rest the argument that JUST Jack and Kate got off the island.

7) Still MANY flashback stories on the LOSTIES have yet to be closed

cool.gif Jacob is the NEW monster (he will be seen in many episodes but not explained) and the monster will be explained (sort of)

-- Ooookkk....lol....this one alone will keep me confused during the off season.......???

9) The history of the island WILL be explained but unsure if that means about the "natives" or the island itself....

-- Natives huh...??....can any one say Ancient Cultures Thread........??

10) The Ruins and the "Temple" mentioned by Ben will be the explored by Locke

-- Hmmm looks like Bad-Ass Locke is on more adventures...??

11) Michael & Walt and also.......Libby WILL return BUT don't expect much of their stories until mid-season

-- Sooo I assume this MEANS Michael & Walt in REAL time OR flash-forwards and perhaps either Zombie Libby OR her in MORE flash-backs.

czekamy...
Lipa
Dejtukmajson powaraca !
Figaro
A jednak, powróci! Idę o zakład że będzie gościem od Naomi który przyleci do rozbitków.
Hela
Oficjalne info na temat 4. sezonu:
http://tv.ign.com/articles/807/807901p1.html
Figaro
Wywiad z aktorem grający Michaela:

Redakcja: Zagrałeś w pilocie serialu Demons stacji CBS, zamiast w finale 3 sezonu LOST. Czy to był twój wybór?
Harold Perrineau: Nie, to nie był mój wybór. Twórcy nie wiedzieli jeszcze jak ma wyglądać finał sezonu i sezon następny – nie, że nie wiedzieli co chcą zrobić, tylko nie mieli jeszcze gotowego scenariusza. Poczekałem trochę, jednak mam rodzinę i wyprowadziłem się do Los Angeles. Wtedy okazało się, że twórcy chcą mnie na finał. Jednak gdy nie potrafili dokładnie się określić, nie mogłem czekać zbyt długo i dlatego nie wystąpiłem w finale. Później okazało się, że w Demons nie zagrzeję miejsca, więc byłem do dyspozycji, by zagrać w kolejnym sezonie LOST.
Więc serial jest jedna wielką tajemnicą nawet dla obsady?
Dokładnie, nie wiemy o niczym, dopóki to się nie wydarzy. Myślę, że ludzie uważają, że kłamiemy, jednak my naprawdę nic nie wiemy.

Czy po odejściu, wiedziałeś, że wrócisz?
"Pomysł powrotu Michaela zawsze był aktualny, ponieważ on nie zginął. Jedynie odpłynął. Pytaniem było jak i kiedy wróci.
Może producenci po prostu nie chcą żadnych przecieków, dlatego nawet wam nie mówią dokładnie co się wydarzy?
Dokładnie tak jest. Rozumiem, że jest wystarczająco dużo ludzi którzy mogą wykraść informacje i umieścić je w sieci. A gdy tak się dzieje, nic co się wydarzy nie jest dość zaskakujące, a jeśli nie jest dość zaskakujące – serial przestaje być interesujący. Myślę, że to jeden z powodów dla których wiele się o tym nie mówi."

Nad jakimi filmami pracujesz?
"Zagrałem w 28 Weeks Later oraz w dwóch filmach które jeszcze się nie ukazały: tytuł pierwszego to Your Name Here a drugiego to The Gardens of the Night. Te filmy nakręciłem w pierwszej połowie roku, a później użyczyłem głosu do w pełni animowanej wersji Garfielda. Ostatnio zakończyłem pracę nad Ball Don't Lie."

Podczas Comic-Con zasugerowałeś, że osobą leżącą w trumnie z finału 3 sezonu może być Michael.
"Nie zasugerowałem. Ludzie pytali „kto jest w trumnie?”, więc producenci Carlton (Cuse) i Damon (Lindelof) spojrzeli na mnie i zapytali „jak myślisz Harold, kto jest w trumnie?”. Zażartowałem więc, że myślę, że w trumnie leży Michael. Dopiero później żona powiedziała mi, że z wycinka gazety którą Jack pokazał Kate wynika, że zmarła osoba pochodziła z Nowego Yorku i jedyną osobą którą zostawiła, był jej nastoletni syn. To pozwoliło mi i myślę, że wielu innym osobom uwierzyć, że osoba w trumnie to Michael. W końcu pochodził z Nowego Yorku i miał nastoletniego syna – w zależności od tego jak daleko w przyszłość wybiegamy. Całe te flash forwardy… jeszcze ich w pełni nie rozumiemy."

Co sądzisz o nakręceniu 3 finałowych sezonów ze skróconą liczbą odcinków?
"Myślę, że to doskonałe rozwiązanie. Lepiej skończyć serial wcześniej, niż gdyby miał być ciągnięty przez 10 lat i nagle widzielibyśmy odcinki typu ‘o Sawyerze i łyżce którą zrobił’. Wiecie o co mi chodzi? (śmiech) Tak jest lepiej, ponieważ twórcy zawsze powtarzali, że wiedzą kiedy serial się zakończy, więc cieszę się, że zrobią tak jak mówią i opowiedzą historię do końca."

Jesteś blisko z resztą obsady?
"Pierwszego roku, zanim ludzie zaczęli odnajdywać siebie na wyspie, gdy mieliśmy tylko siebie, byliśmy blisko. Serial osiągnął wielki sukces – nikt się tego nie spodziewał. To było dziwne, lecz to zrozumieliśmy. To uderzyło w nas wszystkich, dlatego staliśmy się sobie jeszcze bardziej bliscy. Jednak mieszkamy w różnych częściach wyspy i każdy z nas wrasta w swoją małą społeczność, przez co nie mamy już takiego kontaktu jak na początku. Tak już jest, ludzie przychodzą i odchodzą, co również nie pozostaje bez znaczenia. Jednak właśnie przez pierwszy sezon, na zawsze w jakimś stopniu będziemy dla siebie coś znaczyć."

Stacja telewizyjna AXN przygotowała dla fanów serialu Zagubieni nie lada gratkę. W dniach 18-20 oraz 25-27 sierpnia będzie miał miejsce maraton filmowy kolejno drugiego i trzeciego sezonu.

Sezon 2:
18.08 - 19.08 » 17:20 - 05:20 (odc. 1-12)
19.08 - 20.08 » 17:20 - 04:50 (odc. 13-25)

Sezon 3:
25.08 - 26.08 » 17:20 - 04:50 (odc. 1-12)
26.08 - 27.08 » 17:20 - 04:10 (odc. 13-23)

Pora przygotować sobie wygodne łóżko, trochę prowiantu i sporo kawy. Miłego oglądania smile.gif

źródło; zagubieni.pl
Figaro
Carlton Cuse (na zdjęciu) i Damon Lindelof przyznali na łamach najnowszego Lost Magazine, że wyjaśnienie zagadki frachtowca będzie istotnym punktem fabuły czwartego sezonu.

"Kto jest na frachtowcu i czy jest on dobry czy zły - to znacząca część czwartego sezonu. Skoro Naomi kłamała, że pracuje dla Penny... to kto powiedział, że tam w ogóle jest łódź?"

Znamy też dane trzeciej nowej postaci. Będzie to Arthur Stevens - mrożący krew w żyłach i bezlitosny pracownik pewnej korporacji odpowiedzialny za rekrutację. Jest wysoki i szczupły.

zagubieni.pl
kapell
Nie widzialem ostatniego odcinka 3 sezonu to znaczy ze bede musial ustawic sobie budzik na 4 rano dry.gif
Masorz
^ to kur.wa niesamowite ze podzieliles sie z nami ta istotna informacja icon_puk.gif

a teraz cos NA TEMAT...
znalazlem ostatnio nowe teoretyczne spoilery i po przeczytaniu wydaja mi sie najbardziej prawdopodobne ze WSZYSTKICH jakie do tej pory czytalem... czytac smile.gif :

1. W pierwszym odc swoje flashforwardy dostanie Jack(wyjaśni sie parę pytań z finału 3 sezonu).
2.Tytuł pierwszego odcinka będzie prawdopodobnie nazywał się 'Imię Róży'(tytuł b. znanej powieści U.Eco), a będzie się odnosił do imienia nowej postaci, która dołączy do stałej obsady.
3.Czwarty sezon pod względem akcji przegoni 3, będzie zarazem o wiele bardziej krwawy.
4.Dostaniemy jedynie 3 flashforwardy(i żaden nie odnosi sie do finału!(-czyżby twórcy szykowali nam jakaś kolejną mega niespodziankę?-przyp. mój)
5.Dowiemy się więcej o Dharmie oraz rdzennych mieszkańcach wyspy, flashbacki dostanie R.Alpert(może w finale?)
6.Scena otwierające finał przejdzie do historii, jest już zaplanowana i według opinii pobije opening z poprzednich dwóch sezonów. Spekuluje sie, ze będzie to wydarzenie w Świątyni (która będzie wyglądała dziwnie), gdzie przebywać będzie...Penelope, dziewczyna Desmonda(stad tez to połączenie z Looking Glass) i to do niej będzie odnosił sie tytuł 'Imię Róży'.
7.Locke zostanie przywódcą Innych, a oni zapomną o Benie i ten będzie więźniem rozbitków.
8.Na początku odc 4x01 powraca Desmond ze smutną prawdę o Charliem i statku, lecz mu nie wierzą i idą na wybrzeże, lecz nie Des, który śledzi Locka. Tam wielu rozbitków ginie z reki ratowników. Reszta ucieka jedynie dzięki ingerencji potwora. Nieoficjalnie wiadomo, ze zginie jedna z głównych postaci oddając zycie za innych(stad te kłótnie na planie).
9.Na statku ratowniczy będzie Michael, którego statek Naomi odnalazł. Dzięki niemu wyspa została odkryta. Dostanie również swoje retro na początku sezon, które przedstawi nam jego losy po finale 2 sezonu.
10.Ben zaprowadzi Rozbitków do ostatniej stacji, zwanej 'Ostatnim Bastionem'(nawiązanie do książki). Tam będą życi rozbitkowie, podczas gdy Locke z Innymi będzie badał sekrety świątyni Jacoba, z którym zacznie rozmawiać. Jacob okaże się 'duchem wyspy' i będzie szantażował Johna odebraniem mu zdrowie w nogach, przez co ten stanie się jego marionetką..
11.Powrócimy do sprawy czystki w jednym z flashbacków nowej postaci.
12.Marvin Candle dołączy do postaci stale występujących.
13.Juliet wie więcej o potworze, niz powiedziała Kate.
14.Wyjaśni sie tajemnica jednopalczastej stopy.
15.Istnieje już szczegółowe opracowanie ostatniej sceny 4 sezon, która będzie niebezpieczna dla osób o słabych nerwach. Zaskoczył was finał 3 sezonu? Poczekajcie na 4.
16.Des i Penelope spotkają sie w 4 sezonie.
17.W sezonie dostaniemy flashback sprzed 100 lat. (!)
18 Jeden z docinków nie będzie zawierał ani flashbackow, ani flashforwardów i nie dotyczył będzie wyspy.
19. Robocze tytuł początkowych odc to: Imię rózy, Piraci z NY (tyczy sie ratowników ze statków, który nazywa się Piraci z Nowego Jorku- retro Michaela), Labirynt Minotaura (Des będzie w Świątyni przypominającej labirynt, gdzie spotka sie z Peny, gdyż Desmond nie pójdzie na plaże za rozbitkami, lecz podaży za Lockiem-nawiązuje to do mitu o Tezeuszu).
Figaro
Julie Carlson, dyrektorka castingu, kiedy tylko ujrzy blond-włose, niebieskookie dziecko wie co robić. Bez wahania wciska rodzicom swoją wizytówkę i zaprasza na plan Zagubionych. Póki co, ta taktyka działa. To dobrze, bo poszukiwanie dzieci do roli Aarona to misja bez końca.

W trzecim sezonie Aarona zagrało 30 dzieci. W drugim sezonie o trzy mniej.

„Spędzam dużo czasu dzwoniąć po gabinetach lekarzy. Są też kluby dla mam i bliżniąt. Dzwonię w różnie miejsca. To ciężka praca, bo wszystkie muszą wyglądać podobnie.” - mówi Carlson.

Dlaczego potrzeba tak dużo dzieci? Odpowiedź jest prosta: za szybko rosną. Carlson przyznaje, że zbliżenia są dla niej największa bolączką.

„Przeraża mnie kiedy to robią. Wszystko musi się zgadzać z tym do czego przyzwyczailiśmy już publikę.”

Ale dzieci, jak to dzieci, nie są „łatwymi” aktorami. Dlatego na planie są zawsze minimum dwa bobasy.

„Dzieci mają swoje humorki, a przecież muszą płakać czy gaworzyć wtedy, kiedy tego chcemy. Potrzebujemy trochę szcześcia, żeby nakręcić scenę.”

Tak właśnie było z córką Courtney Heimowitz (na zdjęciu wraz z córką Jade i Emilie de Ravin), której pociecha wystąpiła w pięciu odcinkach drugiego sezonu. Szybko została okrzyknięta „dzieckiem, które nigdy nie płacze”.

„Moja córka nigdy nie płakała, nigdy. Zawsze się uśmiechała. Do każdego. Była i jest bardzo towarzyska.” - mówi Courtney. „W pierwszym odcinku widać ją tylko przez kilkanaście sekund. W jej drugim epizodzie wystąpiła w całej scenie – około minuty. Potem zagrała w dwóch odcinkach, które były o dziecku. Widać ją w niemal każdej scenie."

To sprawiło, że Jade trafiła na czołówki gazet i okładkę magazynu People. Porównywano ją nawet do małej Britney Spears. Jade wystąpiła także w reklamie, którą wyemitowano w przerwie 2006 Super Bowl.

Tymczasem, zdjęcia do czwartego sezonu LOST ruszą lada chwila. Julie Carlson znów przeżywa stresujące chwile: znalazła 6 dzieci do pierwszego epizodu, ale żadnego do drugiego.

„Zadzwonię do szpitala. Wiedzą już kim jestem. Zapytam: Cześć, tu Julie. Czy w ciągu ostatnich kilku miesięcy urodziło się blond-włose, niebieskookie dziecko?”

Wybaczcie że post pod postem ale...

Zintepretujcie to jak chcecie (spoiler, przeciek ale napewno nie fake) http://youtube.com/watch?v=4bTvAUVPyLI&...ted&search=

Jeśli nic nie rozumiecie, tu macie bardzo ciekawe wytłumaczenie, twórcy są naprawdę genialni. Serial od zawsze trochę miał z fantastyki. http://www.popcorner.pl/popcorner/1,81588,4367528.html

A i macie to, na rozluźnienie XDDD http://www.popcorner.pl/popcorner/1,81588,4290103.html
Masorz
nowe przecieki z planu...

CZYTAC NA WLASNA ODPOWIEDZIALNOSC BO TO MOZE BYC MEGA SPOILER!!!!

(Aktualizacja) Informacja, którą teraz zamieszczam nie jest 100% pewna. W kolejnym odcinku (zapewne 2 - podobnie jak w sezonie trzecim) postaciami centrycznymi ma być koreańskie małżeństwo, czyli Sun i Jin. Według informacji nie będą to retrospekcje tylko flashforwardy, ponieważ nowa postać, która ma się pojawić w serialu (chodzi o Kena Leunga) będzie odgrywać... ich syna!!! Jeśli informacja ta rzeczywiście się potwierdzi to mamy pewność, że z koreańską parą do końca całego serialu się nie rozstaniemy, a tym bardziej będziemy mieli pewność, że uda uratować się ciężarną Sun jak i jej nienarodzone jeszcze dziecko;)
Masorz
KTO LEŻY W TRUMNIE W FLASHFORWARDZIE JACKA????

NOWE INFO:

Informacja ta pochodzi od samej Kristin z E!Online. Więc pewność jest i to bardzo duża. A wiec to rzeczy. Po finałowym odcinku padały pytania... Kto jest w trumnie? Padło na Bena, ale to nie on...Dom pogrzebowy znajdował się w murzyńskiej dzielnicy, więc Michael.. ale to też nie on... i w końcu czas na Sawyera...ale to nie możliwe, bo według oficjalnych newsów to właśnie do niego Kate wracała po wizycie z lotniska w flashforwardach Jacka. Tak więc nie będę was dalej niepokoił. W trumnie według obecnego biegu wydarzeń ma znajdować się nie kto inny jak... John Locke. Tak to prawda. Producenci zamierzali w początkowej fazie ukazać postać Locka usytuowaną w środku trumny. Ale postanowili tego nie robić. Jeśli nowe pomysły producentów nie będą wchodziły w konflikt z tym zamierzeniem do zapewne w jednym z flashworwardów Johna Locka zobaczymy jego samego w tamtej trumnie.

Tak więc pojawia się jeden szczegół, który zwraca na siebie uwagę! A mianowicie wycinek z gazety informujący o pogrzebie pewnego mężczyzny. A mężczyzna ten miał dziecko! Wychodzi wtedy, że John Locke będzie miał syna. Tak więc gdzie on jest? Kto się nim opiekuje? Chyba, że producenci nie przewidzieli faktu, że uda się nam odczytać wiadomość ze skrawka gazety...Ale to byłoby za ostre posunięcie. Tym samy rodzi się także pytanie czym nasz myśliwy zasłużył sobie, że nikt nie zjawił się na jego pogrzebie? A także dlaczego Jack wyparł się go, odpowiadając na pytanie właściciela, że nie go nie zna? Tak więc to jest cały LOST, pojawiająca się odpowiedź na jedno pytanie powoduje pojawienie się następnych;)

Locke jak na razie jest jedyną osobą zaplanowaną, która znajdzie się w trumnie. Miejmy nadzieję, że producenci nie rozmyślą się bo zapowiada się bardzo ciekawie.
Dante
^^^^Moze nagle się okaże że John ma syna a co do tego czemu Jack się nie przyznaję to może John ześwirował do końca po powrocie z wyspy próbował porwać inny aby tam trafić i przez to stał sie wrogiem publicznym albo na wyspie zabił jeszcze kogoś.
Figaro
Spoiler prawdziwy! Prawdziwy tytuł odcinka 4 sezonu! Dwie pierwsze kartki scenariuszu!

Pierwsza strona scenariusza: http://www.lost.gwrota.com/newsmen/store/s...0strona%201.jpg
Druga strona scenariusza: http://www.lost.gwrota.com/newsmen/store/s...0strona%202.jpg
Odcinek się zwie "Czterech ludzi i wyspa". Już wiemy, kto będzie miał retro...

Czytasz na własną odpwoidzialność... Wiemy kto już będzie miał retro smile.gif .
Rzeźnik
jezeli to prawda to ten flashback mogli nagrac juz dawniej bo o ile nam wiadomo Nestor Carbonell (ryszard) gra teraz w serialu Cane i nie ma go na planie lostów... chyba ze sie wyrwal na chwileczke smile.gif

ciagle mam przeczucie ze to nie bedzie 1y ep 4ego sezonu tylko jakis pozniejszy...
Figaro
A kto powiedział że jest z pierwszego epa? smile.gif
zduniacz
Na fotach jest napisane, na pierwszej.
Kriseh
Ale zdarzaly sie nieraz przetasowania dokonywane przez producentow w kolejnosci nadawania odcinkow, tak wiec wszystko jest mozliwe.
Masorz
pewnie wszyscy juz to wiedzą (smile.gif) , ale...

new faces in lost hyh.gif
ogqozo
Pierwsza dawka wiarygodnych, niebędących marną podróbą informacji. Żaden spoiler, ot, potwierdzenie tego, czego się spodziewano:

CYTAT(zagubieni.pl)
Damon Lindelof, jeden z twórców Zagubionych, udzielił ostatnio wywiadu, w którym zdradził kilka szczegółów dotyczących sezonu czwartego.

"Wiem, że wielu ludzi ma koszulki z napisem 'Ratujmy Charlie'go'. (pauza) Według Locke'a bunkier implodował, ale to nie koniec tej historii. Wszystko stanie się bardziej jasne już niedługo. Jacob? Odpowiedź leży w dalszej części historii. (dłuższa pauza) Imiona i nazwiska postaci nie zostały nadane przypadkowo. Tak, to wskazówka. Dodam, że finał sezonu trzeciego wspaniale wprowadza sezon czwarty. Sprawi, że zdacie sobie sprawę z tego, że dom, w którym stoicie ma więcej pokoi niż na początku myśleliście." - powiedział Lindelof.
ogqozo
Pierwszy, dwuznaczny zwiastun czwartego sezonu:

http://www.youtube.com/watch?v=kwMfHGM7lo8

Chyba już wiadomo, gdzie się rozegra.
Masorz
pewnie u wybrzezy wysp bali, gdzie jak mowila naomi znalezli ten samolot wraz ze szczatkami pasazerow...
samolot pewnie sie zduplikowal tak jak ten krolik z filmiku instruktazowego z edgarem halowaxem, ktory powiedzial ze w obrębie wyspy wystepuje efekt cassimira (cos o zaginaniu sie czasoprzestrzeni i zwiazanymi z tym efektami)...

coz, czekac trza...
Figaro
Panowie... jest źle.

Oto jak będzie przebiegała emisja Lostów:

8 odcinków z czwartego sezonu będa emitowane w lutym 08. Tak, 8... Wiecie kiedy zobaczymy kolejne 8 odcinków 4 sezonu? W lutym! 2009! Hahaha!

Masorz
to nie jest jeszcze zaden pewniak, ja z kolei czytalem o tym ze pozostale 8 epow ma byc puszczone na jesieni...
Figaro
To jest pewne w 98 procentach. JUTRO zostanie zamknięta praca nad 4 sezonem, gdyż zostało nakręcone 8 odcinków.
signap
ogladal ktos te filmiki z ABC - Lost Missing Pieces? Niemoge znalesc 2 pierwszych bo na YT zostaly skasowne jedynie 3 jest confused.gif
ogqozo
Scenarzyści chyba powoli ulegają. To oznacza, że są szanse na pełne 16 odcinków IV sezonu.

Dzięki blogowi Jorge Garcii, znamy już pierwszy konkret z fabuły. Otóż Hurley straci włosy.

http://bp0.blogger.com/_RrObyQ3XzcY/R0lSOQ...hanksgiving.jpg

Podobno pierwsze 8 odcinków jest "niewiarygodnie dobre". Jak zgodnie powtarzają odtwórcy ról Saida, Hurleya i Juliet, zakończenie 7. odcinka to będzie dla fanów wielki szok. Ci, którzy fanami nie są, podobno również będą pod wrażeniem.
Figaro
Oby, oby, obyy!!!!
Garcia wygląda masakrycznie ;f
Masorz
e tam nowosc tongue.gif

josh holloway tez juz dawno mowil ze jak skoncza
krecic final losta to sie opier'doli na krotko...
jakby pokazali morde Jacoba to by byla sensacja a nie tam Ganryu tongue.gif
signap
Jacoba juz widzielismy tzn w serialu nic nie widzymy ale od czego jest fotoszop? Jakis koles rozjasnil fote i wyszedl ze to jest prawdopodobnie Locke mialem na YT ale zablokowali mi konto confused.gif (fox upomnial sie o trailer hitmana.... n/c)
Figaro
To nie jest Locke smile.gif Mimo że trochę podobny.
ogqozo
Nie wiem, po co zakrywacie, przecież sezon 3 leciał już wszędzie, nawet na TVP. Z twarzy Jacoba mało widać, znam dziesiątki aktorów, których przypomina. IMO to na pewno nie Locke.

Krótkie informacje o 4. sezonie z wywiadu z Michaelem Emersonem (Ben):
CYTAT(zagubieni.pl)
Jest brutalny. Pierwsze odcinki obfitują w krew, pot, łzy, bieganie po dżungli i bijatyki. Wszystko jest niestabilne, gdyż nikt nie ma już swojego terytorium. Rozbitkowie opuścili swój obóz, Inni są zdziesiątkowani, a przecież trzeba stawić czoła niebezpieczeństwu pochodzącemu z zewnątrz. Zdradzę, że czwarty sezon będzie nawiedzany przez postaci z przeszłości.

Mam nadzieję, że w ostatnim zdaniu Emerson nie ma na myśli duchów czy przybyszy z innego wymiaru, a jedynie jakieś halucynacje czy retrospekcje. Tylko że to było i w poprzednich sezonach... no cóż, niepokoi mnie nieco powolny dryft "Lost" w kierunku fantastyki, ale liczę na to, że twórcy zachowają umiar.
Masorz
a ja wprost przeciwnie, mam nadzieje na jak najwieksza porcje fantastyki,
co wydaje sie byc nieukniknione, zeby rozwiazac wszystkie zagadki ninja.gif
signap
trailer puszczany w amerykanskich kinach

http://www.youtube.com/watch?v=CbY_dWObLho
Figaro
Genialny traler w którym zauważyłem... Charlie'go! Pewnie kolejny sen, wizja or sth.
Ale mnie ten trailer nakręciiił!
Masorz
albo sie jednak nie utopil tongue.gif
jeszcze 2 miechy i sie dowiemy co nieco hyh.gif
ogqozo
Pojawiła się plotka, że 4 sezon "Lost" rozpocznie się 31 stycznia. Trudno mi na razie stwierdzić, czy to prawda, na oficjalnej stronie ABC takiego newsa nie zauważyłem. W każdym razie trochę się to kłóci z kinowym zwiastunem, który wyraźnie mówi "February 2008".
signap
Panie i panowie, to już oficjalne.

Pierwszy odcinek czwartego sezonu "Lost" zostanie wyemitowany na ABC 31 stycznia 2008 r. Zmieniona została również godzina i dzień emisji. "Zagubieni" będą emitowani w czwartki o godz. 21:00.

Oznacza to, że serial w USA będzie prawdopodobnie emitowany w tym samym "time slocie" co CSI (CBS), The Apprentice (NBC) i Don't forget the lyrics (FOX).

chaotix
Figaro
PRZEPIEKNY trailer, (to nie ten kinowy)

http://www.youtube.com/watch?v=CAatKZb8RZE...feature=related

Huh, co ja tam zauwazylem...

http://img523.imageshack.us/img523/4436/sanstitre37vn1.jpg
Lipa
CYTAT(Figaro @ 18 12 2007, 20:00) *

Że niby Jacob ?
signap
bardziej mi to przypomina ojca Jacka

plusem tego ze bedzie ok 10 odcinkow chyba dokladnie 7-8 to ze nie bedzie jakis przedluzaczy niepotrzebnych wink.gif
Figaro

No, to przeca ojciec Jacka jest. Na dom Jacoba mi to nie wygląda.
Masorz
po co piszecie w oznakowaniach skoro w nazwie tematu pisz "mozliwe spoilery", a co do Christiana Sheparda to na stowe to on ale pewnie tylko w flashbacku, ewentualnie forwardzie... zaloze sie ze stary shepard bedzie tez kluczowa postacia fabuly, jesli nie w tym to w nastepnym sezonie...

ps. ten sezon ma 8 epów...

wiec mozliwe ze w sumie bedzie nie szesc a 7 sezonow...chyba ze 5 bedzie mial 24 epy dla "wyrowniania" tongue.gif

ps2.

ten gosciu powiedzial cos w stylu "resciung people is not our primary objective", he he bedzie sie dzialo
Figaro
Nie, Ten sezon ma 16 odcinków ale jest podzielony na dwie części. Drugą obejrzymy w lutym 09.
Guts
CYTAT(Figaro @ 19 12 2007, 19:24) *
Nie, Ten sezon ma 16 odcinków ale jest podzielony na dwie części. Drugą obejrzymy w lutym 09.

Oni chyba zwariowali O.o No sorry, ale jak będą z taką szybkością wydawać nowe epsy, to seria zdechnie śmiercią naturalną (hype na Losta już powoli się kończy).
ogqozo
Mnie to wali, IMO hype jest niepotrzebny, żeby robić dobry serial. Cenię sobie "Lost" właśnie za to, że nie jest robione na zasadzie "teraz jest modne to i to, więc użyjmy tego i kujmy, póki gorące". Efektów specjalnych tam za wiele nie ma, martwi mnie tylko, że realizacja zdjęć musi być dość droga, zwłaszcza, że kręcą to na Hawajach. No i przede wszystkim scenarzyści, którzy źle się czują ze swoimi niskimi gażami. Ale ABC to duża stacja i powinna sobie poradzić z utrzymaniem poziomu serialu.
Tokar
No to teraz mnie trochę wkur/wili ; /

Może niech zaczną puszczać po 3 odcinki co 2 lata. Tu nie chodzi o hype, bo naprawdę mam gdzieś, czy wszyscy moi znajomi będą rozmawiać o Lost. Od podnietek i dyskusji na ten temat jest net. Ale przy takiej częstotliwości emisji nie wyobrażam sobie dalszej formuły serialu w postaci każdy nowy odcinek to kilka kolejnych pytań, a co 10 odcinków być może jakaś mało istotna odpowiedź. Nie wiem, jak masakryczne musiałoby być te 8 odcinków, żebym nasycił się nimi na kolejny rok czekania.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.