Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Znienawidzony klub piłkarski i piłkarz:]
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Sportowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Diabeu
icon_twisted.gif zważywszy że jest on w sumie jedynym "naszym" dobrym napastnikiem - cała ekipa gra na niego praktycznie - szczególnie jak gra ten pajac Hajto to wtedy mamy taktykę "TOMUŚ!!!!!!!!! pierd.o.lnij!!!!!!!" icon_twisted.gif
SkViOt
Nienawidze realu madryt,klub z takim składem powinien wygrywać każdy mecz minimum 5:0.
zawodnik Zidane(głupi łysol)-przereklamowany mienczak

widac bucu chyba nigdy nie widziales tego pilkarza w akcji skoro takie osady o nim wydajesz
a moze po prostu pomogl on nakopac jakiejs lubianej przez ciebie druzynie?tongue.gif
pilkarz ten jest jak dla mnie genialny, samo patrzenia na to jak radzi on sobie z pilka jest przyjemnoscia

jestes idiota jezeli twierdzisz ze zidane to pilkarz, zidane to glupia faja jest milion pilkarzy lepszych od niego!
safferon
i ty po po wczorajszym meczu smiesz jeszcze takie osady o nim wydawac?

no coz, glupota podobno przynajmniej nie boli icon_twisted.gif
Diabeu
...zidane to glupia faja jest milion pilkarzy lepszych od niego!

icon_twisted.gif BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ale z ciebie cieć, Zizu zamiata na boisku i na dzień dzisiejszy nie ma lepshego od niego - niby jaki milion jest lepshy od niego? icon_twisted.gif
_Bardock
Ogólnie to nie lubie angielskich i francuzkich klubów
A piłkarz to np: Scholes, Keown, Barthez... (itp, itd...)
Anonymous
Ogólnie to nie lubie angielskich i francuzkich klubów
A piłkarz to np: Scholes, Keown, Barthez... (itp, itd...)

Correct !
Ja bym jeszcze dodał Van Nisterlooy'a (za wyraz twarzy,jak sędzia odgwizduje spalony) , Seamana (za wyjścia na przedpole - i dziurę za plecami , vide mecz Brazylia:Anglia na MŚ 02) , Vieirę Patricka (za wygląd a la biały murzyn ) , Ronaldo (za aktualną "formę") i braci Neville ...
Bossxx
kluby::::::Man utd, AS Roma, Widzew Łódź, Bayern Monachium
reprezentacje::::Niemcy, Brazylia, Anglia
piłkarze:::wiekszosc Niemców,Brazylijczyków i Turków.
Boomer
heh......nielubie niemieckich i włoskich klubów bo mam do nich jakiś wstręt
a co piłkaża to Ronaldo(biegający paszczet icon_twisted.gif )nie moge na niego patrzeć laugh.gif
RinG
Nienawidze realu madryt,klub z takim składem powinien wygrywać każdy mecz minimum 5:0.

Real ZGNIÓTŁ wczoraj Manchester 3:1 - wystarczy? Przypominam, że Man Utd wygral kilka dni temu z Liverpoolem 4:0

Co do Zidane'a, przeszczepie, to przypomnij sobie jeszcze raz wczorajszy mecz (o ile oglądałes) i pomyśl, co musiałbyś zrobić, zeby osiagnac choc w polowie taki poziom jak on
Sarni
Real ZGNIÓTŁ wczoraj Manchester 3:1

Naprawdę ? O jaaaa cieeeeeee !
A mam przypomnieć, że niedawno Mallorca rozpieprzyła Real 4:0, a Osasuna ZGNIOTŁA laugh.gif Madrycki klub 1:0.

3:1 to chyba nie pogrom, chyba, że się myle...
SkViOt
...zidane to glupia faja jest milion pilkarzy lepszych od niego!

icon_twisted.gif BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ale z ciebie cieć, Zizu zamiata na boisku i na dzień dzisiejszy nie ma lepshego od niego - niby jaki milion jest lepshy od niego? icon_twisted.gif

Figo,Rual,Saviola,Rivaldo,Roberto Carlos,Crespo,Vieri,Henry,Beckham, i wiele wiele innych...
SkViOt

Real ZGNIÓTŁ wczoraj Manchester 3:1 - wystarczy? Przypominam, że Man Utd wygral kilka dni temu z Liverpoolem 4:0

Co do Zidane'a, przeszczepie, to przypomnij sobie jeszcze raz wczorajszy mecz (o ile oglądałes) i pomyśl, co musiałbyś zrobić, zeby osiagnac choc w polowie taki poziom jak on

jeżeli jedno celne podanie do Figo to wysoki poziom to połowa Polski ma wyższy poziom od niego, a MU zgniecie real w rewanżu
SkViOt
i ty po po wczorajszym meczu smiesz jeszcze takie osady o nim wydawac?

no coz, glupota podobno przynajmniej nie boli icon_twisted.gif

a co pokazał w tym wczorajszym meczu???
Raul pokazał klase, ale ten pajac nic nie pokazał!
Nie licząc podania do Figo z pięciu metrów, które by pięciolatek wykonał.
drk
heh......nielubie niemieckich i włoskich klubów bo mam do nich jakiś wstręt
a co piłkaża to Ronaldo(biegający paszczet icon_twisted.gif )nie moge na niego patrzeć laugh.gif

Popieram człowieka mądrze gada biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Ronaldo do piachu !!!!
safferon
BUAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHHAHAH, gezzzzzzzz co za buc icon_twisted.gif
RinG
[quote="sarni1"Naprawdę ? O jaaaa cieeeeeee !
A mam przypomnieć, że niedawno Mallorca rozpieprzyła Real 4:0, a Osasuna ZGNIOTŁA laugh.gif Madrycki klub 1:0.

3:1 to chyba nie pogrom, chyba, że się myle...[/quote]

Fan Manchesteru przez ciebie przemawia. Rownie dobrze moglo by byc 3:0, gdyby Van Nistelrooy nie strzelil bramki ze spalonego, lub nawet 4:0, gdyby sedzia uznal wyraznego karnego.

Aha, Real ZGNÓTŁ Man Utd. Nie chodzi tylko o wynik, ale o sam przebieg meczu. O Beckhamie nie wspomne - pokazal klase chlopak.
RinG
jeżeli jedno celne podanie do Figo to wysoki poziom to połowa Polski ma wyższy poziom od niego, a MU zgniecie real w rewanżu

Czy my na pewno ogladalismy ten sam mecz?

Czy Man Utd zgniecie Real w rewanzu? Watpie, ale nigdy nie mow nigdy
miguel
Aaa tam zgniecie. Buraki z Old Trafford wyleca z hukiem z LM. I będą superklasyki w półfinałach: Real - Barca, Milan - Inter.
Ceglash
Ja najbardziej nienawidze Marka City...ups Citko:) oraz tego angielskiego wyplosza Beckhama. cool.gif
RinG
Buraki z Old Trafford wyleca z hukiem z LM. I będą superklasyki w półfinałach: Real - Barca, Milan - Inter.

Popieram w 100% i nie moge sie doczekac tych meczy smile.gif
EviLT
Nienawidze Menchesteru united
A zwlaszcza tego psa Van Nisterlooy'a za glopi wyglad twarzy( jakas za duza szczeka do reszty twarzy - jakis mutant z niego)
i cieote Beshama- oczywiscie wiadomo za co - za duzo zeby wymieniac.

A i Rivaldo za to ze mu sie na mistrzostwach swiata jak dostal pilka w nogi - glowa pomylila z dolnymi konczynami.
yab
ManU, Roma, Bayern
Z piłkarzy: Rivaldo, Elber, Batistuta, Recoba. Więcej nie wymyśle :?

nara
DMX
Nienawidze: Legia, Pogon, Slask z zagranicznych Barcelone, Athletico Madryt, Bayern (ogolnie niemieckie).

A z pilkarzy: wszyscy co grali w Legii :wink: wszystkich niemcow (ale najbardziej to Khana), Rivaldo, Saviola, Kluivert i ostatniu Rustu biggrin.gif
Greg
Rivaldo, za symulowanie faulu na MŚ, a z klubow Realu za idiotyczna polityke kadrowa
Akuma 83
A ja bardzo lubie Oliviera Kahna i Bayern Monachium. Jak widze ten zespol i tego zawodnika (dobrze ze juz psa Effenbega nie ma, obaj maja niewyjsciowe mordy) to mi sie niedobrze robi. Odrazu bierze mnie na wymioty smile.gif Je..ne pastuchy.
Gun
Legia warszawa i zagłębie sosnowiec icon_twisted.gif icon_evil.gif icon_fuck.gif. Nistety mieszkam w zagłębiu :x
MTL
Hehe Real Madryt i jego nowa gwiazda - Dawid Beckham icon_twisted.gif
Zrobili z niego Bog wie kogo, a w rzeczywistosci nie jest on az tak swietnym pilkarzem, madia jak zwykle przesadzają i robią z igly widly. Mam nadzieje, ze zostanie skompromitowany na tle innch "krolewskich" gwiazd XP
rockatansky
...nienawidzę Bayernu (i niemieckich klubów), Interu, Lazio...
...Rivaldo cieszy się moją nieustającą nienawiścią...
...ponadto Wisły (w pucharach rzecz jasna kibicuję...), Widzewa, Groclinu, Zagłębia L., Szczakowianki... i paru innych...
HarvesteR
LEGIA WARSZAWA icon_chainsaw.gif
Piłkarz: Kucharski
zagranica: wszystkie kluby niemieckie
ISS_
Miło by było gdybyście podawali jakieś sensowne powody dla których tak bardzo nienawidzicie danych piłkarzy...
Akuma 83
NIe wiem jak napisac czemu nie lubie Kahna. Poprostu go nie nawidze. Jak go widze to cisnieni mi skacze na 210/180 smile.gif Tak samo z Effenbergiem. Juz sie urodzilem z nienawiscia do nich. A Monachium za to ze wiekszosc rzeczy wygrywaja za pomoca szczescia (a ponoc to sprzyja lepszym, popatrzecie na ich gole, wiecej szczescia niz rozumu)
wacik
Ogólnie rzecz biorąc to nie lubię Niemców.Tak więc:
piłkarz:Olivier Kahn
klub: Bayern Monachium
reprezentacja:Niemcy
HarvesteR
A Monachium za to ze wiekszosc rzeczy wygrywaja za pomoca szczescia (a ponoc to sprzyja lepszym, popatrzecie na ich gole, wiecej szczescia niz rozumu)

Głupi ma zawsze szczęście- tak sobie to tłumacz.
rockatansky
Ogólnie rzecz biorąc to nie lubię Niemców.Tak więc:  
piłkarz:Olivier Kahn  
klub: Bayern Monachium  
reprezentacja:Niemcy

...hmm muszę się z tobą zgodzić... też ich nie lubię...generalnie..
Akuma 83
A Monachium za to ze wiekszosc rzeczy wygrywaja za pomoca szczescia (a ponoc to sprzyja lepszym, popatrzecie na ich gole, wiecej szczescia niz rozumu)

Głupi ma zawsze szczęście- tak sobie to tłumacz.

Heh w sumie masz racje. biggrin.gif
ISS_
Tak, tak. Szczególnie szczęście im sprzyjało w finale LM w 1999 roku :? ...

Może ja jestem jakiś inny, ale Kahna lubię, mimo iż również nie darzę Niemców (ogólnie całego narodu) szczególną sympatią biggrin.gif .
Trucha
Ja nienawidzę Realu Madryt. Nie chodzi tutaj o porażki Manchesteru z nimi, ale o gwiazdorstwo - niedługo Raul będzie siedział na ławie...
A piłkarz? RONALDO - on był dla mnie spalony od samego początku!
Sarni
No ja do swojego zestawienia chciałbym dorzucić niejakiego Davida B., straszny pedałek z niego !
Trucha
Ja do Beckhama nic nie mam, może troche, że odszedł do tych frajerów. Lubię go za całokształt.
safferon
No ja do swojego zestawienia chciałbym dorzucić niejakiego Davida B., straszny pedałek z niego !

a jeszcze niedawno byl takim wspanialym hetero icon_twisted.gif
Sarni

a jeszcze niedawno byl takim wspanialym hetero icon_twisted.gif

Bo to Perez sprowadził go na złą drogę icon_twisted.gif
Trucha
Właśnie sobie słuchałem Glory, Glory Man United - poezja!
helveg
Widzew kurrr*a 2. liga nienawidze!!!!!!! Turkow jak psow tez, szczegolnie Galata, no i oczywiscie najwiekszy kwas swiata czyli kobiecy:D odlam od A.C. Milan - inter merda!!!, nienawidze wiesniakow ale z drugiej strony daja wiele radosci bo nigdy nic nie wygrywaja i robia (pipi)i*cie przerabane transfery

Kahn wiadomo dlaczego, Materazzi bo to psychol, normalnie hannibal czy cos, Turkow wszystkich, a ostatnio (pipi)an*go rioferdinanda bo chloptas zrobil w balona rzesze ludzi, korzy mowia o nim najlepszy obronca swiata, no coz jedna wypowiedzia mozna pokazac jak sie zna czlowiek na pilce biggrin.gif, ferdinand to marzenie wszystkich napastnikow, btw on i blanc sa siebie warci, moze jeszcze hierro by do nich dolaczyl........

http://www.thebeautifulgame.org/baby1.html tu duzo brzydali znajdziecie... vieri ugly! od malego widac ze trafi do merdy!

koniec (agresja off)
rockatansky

...ty serio tego słuchasz na codzień?...heh... icon_twisted.gif
Sarni
Turkow jak psow tez, szczegolnie Galata

A to już jest dziwne, bo Turcy są akurat spoko icon_twisted.gif
Trucha

Wiesz, akurat mi wpadła w ucho.
Sarni

Wiesz, akurat mi wpadła w ucho.

Ja tego słucham przed każdym meczem Man Utd smile.gif
Trucha
Sarni to ja też wink.gif Glory Man. United smile.gif Wierzę w dobre wyniki Manchesteru w nadchodzącym sezonie.
rockatansky
Ja tego słucham przed każdym meczem Man Utd

...też bym słuchał przed meczami MU, gdybym miał gdzie je oglądać...
Trucha
Heh no właśnie, ja mecze Manchesteru oglądałem na canal +.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.