Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Znienawidzony klub piłkarski i piłkarz:]
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Sportowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
helveg
a ja nie slucham tego..., ale za to mam cos dla fanow Milanu, wloskiej pilki i dla tych co nienawidza Juve icon_evil.gif no i moze jeszcze jak ktos lubi jedna branke na Old Trafford ogladac...

http://www.netten.com.pl/~nalim/acmpl/manc..._28-05-2003.avi (wyje*any komentarz!!! 8O )

fajnie sobie wieczorem to ogladnac smile.gif
Trucha
Hey, niezłe wink.gif tongue.gif Co to w ogóle jest?
Mlody-San
Kluby (w kolejnosci kogo najbardziej nienawidze):
Barcelona
Manchester United
AC Milan
Inter
Bayern
Arsenal
Real Madryd
PSV Eindhoven
Olimpique Marsylia

Pilkarz (jak wyrzej):
Rivaldo
Ruud(zielec) van Nisterloy
Filippo Inzaghi
Szewczenko
Ronaldo
Henry
prawie wszystkich niemczuruw
Pauleta
Sarni
Ruud(zielec)

Rudy to on wbrew pozorom nie jest :wink:
Trucha
No właśnie, Ruud nie jest rudy. A może jest...? wink.gif
mati007
najgorszy klub Barcelona najgorszy piłkarz Saviola
morales-kks
Klub to rEAL mADRYT za ich monopolistyczna polityke transferową (ładnie to ujołem:P) Wykupują najlepszych piłkarzy! Dlatego ich nienawidzę!
Piłkarz natomiast to spasiony Donaldo (tak go nazwali w starszym iss-sie:D)
Trucha
morales, u mnie jest podobna sytuacja! Puta Real, Puta Madrid biggrin.gif
morales-kks
AMEN biggrin.gif
Mati
Manchester United i Barthez
Sarni
Manchester United i Barthez

Barthez nicht gut !
Barthez kaputt !
Ale na szczęście już raczej nie będzie grał w MU icon_twisted.gif To będzie DUŻE wzmocnienie dla całej kadry hłehłe icon_twisted.gif
Trucha
Tak teraz będzie grał Tim Howard na bramce Man. Utd. Ciekawe co z tego wyjdzie...
Undertaker777
Nie znosze Realu ( królewscy ?? Phi !! ) i tego ich Figo - (pipi) zdrajca !!
Barca 4ever !!
bakel
kluby bayern real lazio
pilkarze ronaldo kahn effenberg mihajlovic barthez inzaghi rivaldo ronaldinho
T.Mc
klub kazdy jeden z wloch(procz Juve) nie nawidze tej ligii
piłkarz - Rivaldo , Totti
martwica_mozgu
Ogólnie to nie lubie ligi francuzkiej....a piłkarz ktorego nie cierpie to Krzynówek :x
Saunter
Najgorszy klub to Arsenal Londyn i REal Madryt. Jestem kibicem Barcy i Liverpoolu wiec wszystko jasne. Najgorszy pilkarz? Kahn, Guti (Gupi)
Verb
Czyzbym jeszcze nie napisal tu, ze nienawidze MU za to ze sa tacy slabi? ;}}}}
Pawlik
To tak znienawidzony klub pilkarski to jest oczywiscie MU ,a pilkarz to van Nistelrooy.
SeJo
Klubos:

Bayern M.
- za posiadanie prezesa pedofila
- za brzydkie koszulki
- za bogate tradycje
- za to, ze za ladny stadion maja
- za to, ze sa Niemcami
- za to, ze graja nieciekawa pilke
- za to, ze mialem "3" z niemieckiego
- za to, ze maja za duzo pieniedzy, jak na swoje potrzeby
- za to, ze gra tam Kahn
- za to, ze gral tam Effenberg
- za to, ze Wisła Płock jest od nich gorsza
- za to, ze sa
- za to, ze czasem ich nie ma(vide 2 runda LM lat season)
- za to, ze czasem trudno mi ich zrozumiec (vide transfer Maakay'a... co po im taki dobry zawodnik?)

Pilkarz:
Oliver Kahn:
- za to, ze ma niewyjsciowa twarz
- za kolor wlosow
- za karnacje
- za klub
- za narodowosc
- za to, ze zle sie komponuje z bramka
- za to, ze gra w reprezentacji
- za to, ze za malo plakal po finale MŚ 2002
- za to, ze zdradzal zone
- za to, ze nie interesuje sie filatelistyka
- za to, ze ma za duzo pieniedzy jak na swoje potrzeby
simian raticus
Wszystkich polskich "pseudo klubów",Beckhama(wolne lepiej wykonuje Hoojdonk...).Najlepszy jest Deyna i Nedved!!!???!!!
Goju
Ja nie cierpie Bayernu Monachium. Nie lubię jak tacy jak oni wygrywają. A znienawodzony piłkarz to Kahn. Nie lubię go bo gra w Bayernie i ma lipny a charakter i wogóle jest szfabem. Nie mam nic przeciwko niemcom, ale on mnie doprowadza do szfabskiej pasji i wogóle nie lubię go za wygląd. Wygląda jak małpa i wszyscy żucają w niego bananami.

Zgadzam sie calkowicie. A od siebie dodam ze ten malpiszon zaskarzyl EA Sports za zle (question.gif) wkozystanie jego nazwiska i wizerunku (za male podo bienstwo do czlekoksztaltnych question.gif question.gif ) i wygral :!:
Taki "gwiazdor" (na brak cashu chyba nie narzeka) i na 250.000 euro sie polaszczyl (z procesu ofkoz).
icon_evil.gif
Ramza
SeJo - z ust mi chyba swój tekst wyjąłeś :) Ja też nienawidze Bayernu i Kahna, ogólnie niemieckich klubów i piłkarzy. Reprezentacji też!! :/
SeJo
SeJo - z ust mi chyba swój tekst wyjąłeś smile.gif Ja też nienawidze Bayernu i Kahna, ogólnie niemieckich klubów i piłkarzy. Reprezentacji też!! confused.gif

just follow the leader icon_twisted.gif
Pavlus
Teraz Gronik Lecznej zbytnio nie darze sympatia, po tym jak wygrali mecz z Zaglebiem i wpuscili nas do II ligi confused.gif
Boczek
Nienawidze MU i (pipi)anego Davida Beckhama :x
McB_san
bayern monachium!!!!!!!!!! takie <kupa bardziej dosadnie;)> że szock
a poza tym to barca... a piłkarz...
Foorman
Legia Warszawa - za mecz z Widzewem jesienią 2002 (jestem kibicem Widzewa i zawsze nienawidziłem Legii, ale wtedy to się kuna wkurzyłem icon_fuck.gif

Jacek Zieliński - wieloletni kapitan Legii
Marek Jóźwial - zawodnik Legii, wielki cham na boisku
Dariusz Kubicki - za to, że jest teraz trenerem Legii
_M_a_T_i_Z_1_2_3_
legla warszawka, pogon sczecin, zaglebie sosnowiec, lechia gdansk, wisla krakow z zagranicy bayern, real, barca, milan, inter, roma, lazio smile.gif
A co Ty masz do Mojej Lechi?
A tak zapytam :Czy byście byli zadowoleni gdyby Real Madryt zprzedał : Zidana spowrotem do Juve,Figo do Barcy,Beckhama do Manchesteru,Ronaldo do Interu?

Znienawidzony piłkarz: Sholes,Barthez,Kahn
A klub to hmm Manchester i Bayern.
Nona(M)e
Znienawidzony klub-Juventus Turyn i Bayern Monachium
Znienawidzony piłkarz-Oliver Kahn i Filippo Inzaghi
Najlepszy jest oczywiście REAL MADRYT
SeJo

Najlepszy jest oczywiście REAL MADRYT

chyba jak wszyscy wyjada...
Pavlus
Najlepsze Zaglebie Lubin, przynajmniej mamy nowiutkie oswietlenie na stadionie, mimo ze spadlismi do II ligi wink.gif
wsm
Ogolnie jako tako nie przeszkadzaja mi zespoly (moze poza Bayernem tongue.gif), ale nie lubie stylu gry Niemcow i Anglikow i Francuzow (farciarze).

a oto nominowani do analnej penetracji:
-Kahn (pelno argumentow z wczesniejszych wypowiedzi)
-Kosowski (za marnowanie sytuacji w najwazniejszych momentach [podobnie jak wiekszosc Polakow])
-Rivaldo (oraz reszta 'foszkow')
-Scholes (mecz z Polska i za rude wlosy na fafku ;p)
McB_san
Nona(M)e' jestem razem z toba!! zniszczyc bayern i juventus!! REAL gora!!
final 12
nie lubie niemieckich zespułuw cool.gif i R laugh.gif ivaldo
Aem
Ja osobiście nie nawidze kilku piłkarzy,w większości garczy Realu Madryt,w szczególności Ronaldo, poza tym Raula,Beckhama,Figo,Zidana i zawodnika Manchesteru P.Scholes'a.Jeśli chodzi o znienawidzone kluby to na pierwszym miejscu stawiam zdecydowanie Real,ponieważ denerwuje mnie szczególnie polityka owego klubu.
PS.Real najlepszym klubem świata-buehehehe laugh.gif
Pavlus
Wlasnie, zapomnialem wspomniec, ze jednym z moich znienawidzonych pilkarzy jest Zidane...to po prostu maskarada co ten starzec robi, dochodzi do akcji praktycznie sepiac wszystki pilki... Francuzi sa chyba w nim zapatrzeni. Ten czlowiek mi nie pasuje do futbolu, moglby grac w reklamowkach rajstop, albo spiewac zamiast Britney. IMHO
kamson11
znienawidzony piłkarz: Kalu uche
znienawidzony klub:Widzew
Jakuza
Znienawidzony klub : Real Madryt , Bayern Monachium i Legia Warszawa

Znienawidzony piłkarz :

arrow.gif Surma ( zdradził Wisłę i przeszedł do Legii )
arrow.gif Szamotulski ( za chamstwo , i tak Wisła go pokona dzisiaj przynajmniej 2 razy tongue.gif )
arrow.gif Beckham ( taki gwiazdorek dla dziewczyn , żałosne )
Sarni
Surma ( zdradził Wisłę i przeszedł do Legii )  

A w międzyczasie grał w kilku innych klubach, bo w Wiśle go nie chcieli...
[InSaNe]
Klub:Petrochemia(Wisla)Plock,GKS Katowice,Gornik Zabrze,FC.Barcelona,Panathinaikos,Besiktas Stambul.

Pilkarze:Beckham,Miazkiewicz,Wichniarek,Majak.
Baraqda
LECHIA GDAŃSK, REAL MADRYT, AC MILAN !!! to moje kochane druzyny
Ulubiony piłkarz to Beckham, za styl gry i to jaki jest prywatnie, to jakie ma samochody i wogole :wink: no i fajną ma żonę icon_twisted.gif
Lubie rowniez bardzo Dioufa i Cafu no i Buffona
Nie nawidze Khana, Kosowskiego, Van "Nisterloja" i wszystkoch szfabów biggrin.gif
A klub ktorego nie lubie do MU 8O
btw. REAL wygra LM !!!!!!!!! smile.gif
DMX

arrow.gif Szamotulski ( za chamstwo , i tak Wisła go pokona dzisiaj przynajmniej 2 razy  :P )

Mowisz ale chlopak byl zalamny po meczu az widzialem lzy w oczach. laugh.gif
Sarni

arrow.gif Szamotulski ( za chamstwo , i tak Wisła go pokona dzisiaj przynajmniej 2 razy  :P )

Mowisz ale chlopak byl zalamny po meczu az widzialem lzy w oczach. laugh.gif

Chciał popełnić samobójstwo, ale pomyślał sobie, że druga liga też dobra :cry:
Phoenixbox
Celtic i Beckham.

Celtic-Mają brzydkie koszulki smile.gif
Beckham-Sprzedawczyk
franklin
I HATE milan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cameoxbox
WKS Pcim Dolny biggrin.gif
Kamil Kosowski
(obecnie)
RinG
Zadziwiające jest to, jak wielu ludzi zaczęło nienawidzić i bluzgać na Beckhama po jego transferze do Realu (że niby pedał, laluś, dziewczynka, itp itd) ...
Sarni
Zadziwiające jest to, jak wielu ludzi zaczęło nienawidzić i bluzgać na Beckhama po jego transferze do Realu (że niby pedał, laluś, dziewczynka, itp itd) ...

Trudno, żebym go kochał laugh.gif
Jakby nic nie mówił nt. swojej wierności do ManU, tylko powiedział wprost, że nie chce już grać w MU, to byłoby zrozumiałe, ale po cholere on cały czas pieprzył, jaki to on wierny ?
RinG
Trudno, żebym go kochał  laugh.gif 
Jakby nic nie mówił nt. swojej wierności do ManU, tylko powiedział wprost, że nie chce już grać w MU, to byłoby zrozumiałe, ale po cholere on cały czas pieprzył, jaki to on wierny ?

Tak, i to jestem w stanie zrozumieć (że sprzedawczyk, zdrajca, itp). Ale - "pedałek", "lalcia" ? laugh.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.