Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Znienawidzony klub piłkarski i piłkarz:]
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Sportowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
wsm
Trudno, żebym go kochał  laugh.gif 
Jakby nic nie mówił nt. swojej wierności do ManU, tylko powiedział wprost, że nie chce już grać w MU, to byłoby zrozumiałe, ale po cholere on cały czas pieprzył, jaki to on wierny ?

Tak, i to jestem w stanie zrozumieć (że sprzedawczyk, zdrajca, itp). Ale - \"pedałek\", \"lalcia\" ? laugh.gif

a malowanie paznokci czy specyficzne fryzury cos Ci mowia? ;>
safferon
Zadziwiające jest to, jak wielu ludzi zaczęło nienawidzić i bluzgać na Beckhama po jego transferze do Realu (że niby pedał, laluś, dziewczynka, itp itd) ...

wypraszam sobie, ja wyzywalem go od pedalow, lalusi i dziewczynek jeszcze jak siedzial w manchesterze icon_twisted.gif
RinG
Trudno, żebym go kochał  :lol:  
Jakby nic nie mówił nt. swojej wierności do ManU, tylko powiedział wprost, że nie chce już grać w MU, to byłoby zrozumiałe, ale po cholere on cały czas pieprzył, jaki to on wierny ?

Tak, i to jestem w stanie zrozumieć (że sprzedawczyk, zdrajca, itp). Ale - \"pedałek\", \"lalcia\" ? laugh.gif

a malowanie paznokci czy specyficzne fryzury cos Ci mowia? ;>

Hehe, no tak, oczywiście, ja tego nie neguję... Nie rozumiemy się wink.gif Ja jestem w stanie zrozumieć ludzi, którym "przeszkadza" image Beckhama smile.gif i wyzywają go od <jw.> Ale najciekawsze jest to, że gdy grał jeszcze w Man Utd, to raczej był idolem("Chcę być jak Beckham" smile.gif ), uwielbiany i hm, podziwiany? Wiecie - "David poprowadzi Manchester do boju" i te sprawy. Szydercze głosy zdarzały się raczej sporadycznie, głównie od fanów hiszpańskiej piłki (hi safferon) wink.gif A teraz? Wygląda to tak, jakby bluzganie Beckhama było w modzie. Te teksty w stylu: "Beckham strzeliłby z 15 bramek, gdyby przed meczem nie zajmował się żelowaniem włosków" (laugh.gif)...
Sarni
głównie od fanów hiszpańskiej piłki (hi safferon)

Saff cie chyba zabije za tą hiszpańską piłkę icon_twisted.gif
RinG
głównie od fanów hiszpańskiej piłki (hi safferon)

Saff cie chyba zabije za tą hiszpańską piłkę icon_twisted.gif

Ups laugh.gif Serie A? :oops: Zasugerowałem się wcześniejszym postem smile.gif
simian raticus
Bayern,Beckham!!!!
mati007
Barca , Ronaldinho
SeJo
\"]Klub:Petrochemia(Wisla)Plock

Powiem krotko: Ze(pipi)ac?

A co do waszych innych wypowiedzi... bosh jak mozna nie nawidzic Raula albo Scholesa? to sa symbole pilki, klasy same dla siebie, jedni z niewielu "ascetyczni", wierni wirtuozi... takich ludzi trzeba. Jesli nie masz szacunku dla takich pilkarzy, to nie kochasz pilki :!:
EviLT
Pewnie nie bede jedyny- nie nawidze BeChama- I menchesteru united- Becham odszedl od czerwonych ale dalej ten klub jeste dupony- jak mu tam leci temu oslowi RUD va Nisterroy - to tez osoiol.
Nie lubie jescze czolowych niemieckich zespolow- Bayern Monachium, Borusia dortmun
ironiss
ja nie lubie duetu niemieckiego : Bayern i Kałużny, no i jeszcze Świerszczewski
Sarni
Pewnie nie bede jedyny- nie nawidze BeChama- I menchesteru united- Becham odszedl od czerwonych ale dalej ten klub jeste dupony- jak mu tam leci temu oslowi RUD va Nisterroy - to tez osoiol.
Nie lubie jescze czolowych niemieckich zespolow- Bayern Monachium, Borusia dortmun

Nawet nazw nie potrafisz napisać (Menchester United, Becham, Rud va Nisterroy) laugh.gif laugh.gif laugh.gif
marshall
Z klubow nie lubie Legii, Zaglebia Sosnowiec i Pogonii Szczecin. ( niechec wrodzona biggrin.gif ).
A z zawodnikow to nie lubie pilkarzy Legii Warszawa, Zaglebia Sosnowiec, Pogonii Szczecin, Szamotulskiego i Kaluznego. ( Szamotulskiego za robienie z siebie gwiazdy a reszta- to samo co wyzej- niechec wrodzona)
Ale teraz pewnie sie komus narazilem biggrin.gif  biggrin.gif .  Pozdro dla wszystkich i tak na forum sztama biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif icon_twisted.gif  icon_twisted.gif  icon_twisted.gif

Z klubow nie lubie Lecha, Arki Gdynia i Cracovii Krakow. ( niechec wrodzona biggrin.gif ).
A z zawodnikow to nie lubie pilkarzy Lecha Poznan, Arki Gdynia, Cracovii Krakow, niechec wrodzona)
Ale teraz pewnie sie komus narazilem biggrin.gif biggrin.gif . Pozdro dla wszystkich i tak na forum sztama biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif
genzo
Mendy bezprawnie okupujące najpiękniejszy stadion na świecie - ac milan. icon_evil.gif A piłkarz to oczywiście ich największy (pipi)idołek - andrij "lachozapodawacz" szewczenko icon_twisted.gif
Dr. Ucher
Nienawidzę śmierdzącej i brudnej CRAXY z Ul.Kałuży. Nienawidzę też Legły oraz Arki, no i Lecha Kolejorza.

Jeśli chodzi o piłkarzy to chyba obecnie znienawidzonym jest: Uche oraz Kucharski.
MC Tila
Klub - Bayern Monachium
Gracz - Van Nisterloy
Sarni
Gracz - Van Nisterloy

Naucz się pisać.
CRASH_
bayern monachium i wszystkich tych pojepanych niemieckich pilkarzy...
Liquid(c)
Z Polskich lubie tylko Wisłe i Groclin oraz ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC (miłośc wrodzona)a nienawidzę reszty czyli wszystkich polskich których nie wymieniłem.A z zagranicy Real Madryt,Chelsea,BAYERN MONACHIUM<===Spalę kiedyś ten stadion smile.gif razem z zawodnikami biggrin.gif.Oczywiscie jest to moje zdanie wiec nie bierzcie tego do siebie
czologrod
manchester za styl gry i za to że z anglii oraz bundesligi (całej)
czologrod
Sarni

Ja też nie lubię Manchesteru City.
Kubaa__
Hmm....z reprezentacji nie lubiłem Francji, za to że wygrała z Brazylią w MŚ'98 i fuksem na maksa zdobyła Mistrzostwo Europy, ale teraz (wydoroślałem biggrin.gif ) twierdze, że nie są tacy źli (w Europie to w końcu jedna z najlepiej grających drużym). Z klubów to sam nie wiem, właściwie to mam same ulubione, reszta mi zwiasa. Piłkarz to chyba Szymkowiak, nie żebym go nienawidził, ale moim zdaniem jest po prostu słaby (pare meczy mu wyszło).
SkViOt
Hmm....z reprezentacji nie lubiłem Francji, za to że wygrała z Brazylią w MŚ'98 i fuksem na maksa zdobyła Mistrzostwo Europy, ale teraz (wydoroślałem  biggrin.gif ) twierdze, że nie są tacy źli (w Europie to w końcu jedna z najlepiej grających drużym). Z klubów to sam nie wiem, właściwie to mam same ulubione, reszta mi zwiasa. Piłkarz to chyba Szymkowiak, nie żebym go nienawidził, ale moim zdaniem jest po prostu słaby (pare meczy mu wyszło).

buhahahaahahaahahaahahaaa Szymkowiak jest slaby , nie mam pytan.
jest to teraz jeden z najlepszych polskich pomocnikow
deph // 0Z0
klub: cracovia. za pewnego sedziego z krakowa i za to co zrobil na pewnym meczu jagielloni. zapomnial tylko ze bialostoczanin tez sedziuje druga lige i jezeli cracovii nie u(pipi) to bedzie najwieksza pala o jakiej slyszalem. ogolnie wali mnie to co sie tam dzieje, ale jezeli sedziowie zaczynaja eliminowac potencjalnych rywali swoich pupilkow to cos tu (pipi) "nie tedy".

zawodnik: davids. bo saff go lubi, nothing personal :p
safferon
skoro taka kategoria sie poslugujesz wybierajac najbardziej znienawidzonego zawodnika to podpowiem ci iz zidane jest tym ktorego nazwisko powinno widniec w twym poprzednim poscie defie spostrzegawczy icon_twisted.gif
deph // 0Z0
od tej strony cie nie znalem ... 8O
Kubaa__
Hmm....z reprezentacji nie lubiłem Francji, za to że wygrała z Brazylią w MŚ'98 i fuksem na maksa zdobyła Mistrzostwo Europy, ale teraz (wydoroślałem  biggrin.gif ) twierdze, że nie są tacy źli (w Europie to w końcu jedna z najlepiej grających drużym). Z klubów to sam nie wiem, właściwie to mam same ulubione, reszta mi zwiasa. Piłkarz to chyba Szymkowiak, nie żebym go nienawidził, ale moim zdaniem jest po prostu słaby (pare meczy mu wyszło).

Najlepszych....pff....może do Polski się nadaje (a kto by się nie nadawał), ale i tak uważam, że jest słaby (a już na pewno w reprezentacji gra słabo).
Bresiu
rEALU i francji (jako reprezentacji) a ponadto hiszpanii barcelony, a z zawodników to zidane figo acha i jeszcze brazil i rONALDO i rIVALDO
Hastla
Lazio i Claudio Lopez
SkViOt

Najlepszych....pff....może do Polski się nadaje (a kto by się nie nadawał), ale i tak uważam, że jest słaby (a już na pewno w reprezentacji gra słabo).

to wymien przynajmniej 4 pomocnikow w polsce lepszych od Szymkowiaka.
Kroolik
Znienawidzony klub piłkarski i piłkarz:]

Bayern Monachium, Olivier "Goryl" Kahn
Basior
Klub - Legia i Inter
Piłkarz - "kloc" vieri
Watari
juventus - del piuro ;D
SIKI
ja jako FAN FC BARCELONA nienawidze oczywiście (s) Realu Madryt icon_twisted.gif A piłkarza oczywiście Judasz, który zdradził Barcę- Luis Figo icon_twisted.gif
Sergio

Mila, Burkhardt, Sobolewski, Zdebel smile.gif
SkViOt

teraz to sobie mozesz wymieniac jak tego posta pisalem prawie miesiac temu a tak poza tym jak nie umiesz czytac to nie bylo do ciebie tylko do uzytkownika o nicku kubaa
jarq
dla mnie najlepszy jest Ronaldo z Interem Mediolan
Sergio

teraz to sobie mozesz wymieniac jak tego posta pisalem prawie miesiac temu a tak poza tym jak nie umiesz czytac to nie bylo do ciebie tylko do uzytkownika o nicku kubaa

Po pierwsze: dopiero teraz tego posta zobaczyłem.
Po drugie: nie denerwuj sie, co, prawda w oczy kole? tongue.gif
SkViOt

Po pierwsze: dopiero teraz tego posta zobaczyłem.
Po drugie: nie denerwuj sie, co, prawda w oczy kole? tongue.gif

nie prawda w oczy kole tylko ciekawe czy w tamtym czasie (szczegolnie gdy Szymkowiak gral dobrze) ci zawodnicy byli lepsi od niego.
a tak poza tym to nie wiem czy Zdebel i Burkhardt sa lepsi od niego
najlepszy aktualnie poslki pomocnik to Krzynowek
rave
Ja nielubię tylko jednego klubu...Legły...a dlaczego/
No cóż laugh.gif
Polonia Warszawa...i wszystko jasne cool.gif
_Bardock
Ja nie przepadam za Manchesterem United, szczególnie teraz, gdy nie ma w nim Becksa.
A Scholesa to już w ogóle nie trawie
Jak Groclin przegra z Manchesterem City to to bedzie mój drugi nieulubiony klub laugh.gif laugh.gif
Kroolik
A może ty po prostu miasta Manchester nie lubisz? icon_twisted.gif
jarq
zawsze mialem niechec do niemcow. nienawidze ich przepychu, roznia sie od wszystkich.....ehh szkoda pisac. nienawidze bayernu i nienawidze niemieckich pilkarzy
fagg
wiesniaki z lecha poznan i DYSKOBOLII gka katowice...wqrzaja mnie ....
zagraniczny klub ,kazdy ktory wygrywa z juventusem turyn
Rafael
Repry Szwecja i chyba zaraz będzię to jeszcze U-21 Białorusi icon_evil.gif
maruscha
Thenry ktorego nie lubie nie lubie za boiskowe cwaniactwo , ktory wykloca sie okazda akcje sedziami chociaz glupi francuz nie ma racji...hehehehe
warchlaczek
legia to stara ku... wisla (pipi).. jest jage trzba pier... i slaska ta ku.. tez
to byly kluby

icon_twisted.gif
najbardzirj nie lubie braci inzagich (za twarz i nie tylko) oraz calej itali poprzez druzyny milan parma lazio juwentus pon cala reprezentacje
icon_twisted.gif
Geronimo
YO! Troche dawno nikogo tu nie bylo;D ...Ja nie cierpie braci inzagich. Szczególnie tego z Milanu- toż to morderca futbolu,potrafi spierniczyć każdy mecz,jak on może być wystawiany obok Andrija S. - do pient mu nie dorasta. Strzela gole,ale większość z nich nie jest warta jednej powtórki. Z resztą kto na jego miejscu by ich nie strzelałwink.gif ...mam nadzieje,że szybko sie skończy ... w piłce na najwyższym poziomie ofkors :wink: A jeśli chodzi o klub to jasna sprawa- legia w. ktoś ten klub wogóle lubi?
_Link_
Ja nie cierpię ciecia o nazwisku Figo, a imie to chyba Luis mu dali tongue.gif
No i tej jego całej drużyny podwórkowej co się niby Realem Madryt zwie.
OsciBosci
Ja nie cierpię ciecia o nazwisku Figo, a imie to chyba Luis mu dali tongue.gif 
No i tej jego całej drużyny podwórkowej co się niby Realem Madryt zwie.

Fajnie by było gdyby w Polsce była taka drużyna ,,podwórkowa''!!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.