Ja nienawidze osobiście Żydzewa Łódź i Lecha Poznań. Legia Mistrz :!: :!:
legia to stara ku... wisla (pipipi).. jest jage trzba pier... i slaska ta ku.. tez
to byly kluby
najbardzirj nie lubie braci inzagich (za twarz i nie tylko) oraz calej itali poprzez druzyny milan parma lazio juwentus pon cala reprezentacje

(pipi) wyluzuj troche. To ze jestes nowy nie znaczy ze mozesz tak podle wyzywac - tymbardziej ty debilu na slask :!: :!: :!:
Dajcie mu bana.
PS. Ja nie nawidze Scholesa. Powod? Trzy bramki na wembley pare lat wstecz, a ponadto za impertynentski wyraz twarzy

. W ogole nie lubie Angli za to, ze Polsce "ukrakdli" awans do ME2000. Ktos sobie przypomina? Ilosc punktow ta sama - tylko dzieki roznicy bramkowej sie zakwalifikowali (wygrali 6:0 z Luksemburgiem) :? :?
Nie wiem czemu,ale NIENAWIDZE Real'u Madryt(Raul'a i Ronaldo)
legia to stara ku... wisla (pipipi).. jest jage trzba pier... i slaska ta ku.. tez
to byly kluby
najbardzirj nie lubie braci inzagich (za twarz i nie tylko) oraz calej itali poprzez druzyny milan parma lazio juwentus pon cala reprezentacje

(pipi) wyluzuj troche. To ze jestes nowy nie znaczy ze mozesz tak podle wyzywac - tymbardziej ty debilu na slask :!: :!: :!:
Dajcie mu bana.
PS. Ja nie nawidze Scholesa. Powod? Trzy bramki na wembley pare lat wstecz, a ponadto za impertynentski wyraz twarzy

. W ogole nie lubie Angli za to, ze Polsce \"ukrakdli\" awans do ME2000. Ktos sobie przypomina? Ilosc punktow ta sama - tylko dzieki roznicy bramkowej sie zakwalifikowali (wygrali 6:0 z Luksemburgiem) :? :?
Aha, czyli nie lubisz Scholes'a za to, że jest dobry
Aha, i Anglia nie 'ukradła' Polsce awansu do ME2000, bo Polska mogła grać tylko w barażach. I najważniejsze - nie decydowała różnica bramek, ale mecze bezpośrednie, a na Wembley Anglicy byli o klasę lepsi.
Coz Sarni, jestem patrita, a anglikow nie lubie (gadam z doswiadczenia - mentalnosc ludzi na "odwal sie".
Kubaa__
26 01 2004, 22:04
Aha, czyli nie lubisz Scholes'a za to, że jest dobry
Jak tak patrze to tu każdy wymienia zawodników, którzy są \"dobrzy\".
Nie wiem czemu,ale NIENAWIDZE Real'u Madryt(Raul'a i Ronaldo)
Thenry ktorego nie lubie nie lubie za boiskowe cwaniactwo , ktory wykloca sie okazda akcje sedziami chociaz glupi francuz nie ma racji...hehehehe
Ja nie cierpię ciecia o nazwisku Figo, a imie to chyba Luis mu dali
Przykłady piersze z brzegu - sama elita, ale ponoć o gustach się nie dyskutuje :?
_Bardock
26 01 2004, 23:19
warchlaczek napisał:
to byly kluby
grzybo napisał:
(pipi) wyluzuj troche. To ze jestes nowy nie znaczy ze mozesz tak podle wyzywac - tymbardziej ty debilu na slask
Dajcie mu bana.
PS. Ja nie nawidze Scholesa. Powod? Trzy bramki na wembley pare lat wstecz, a ponadto za impertynentski wyraz twarzy . W ogole nie lubie Angli za to, ze Polsce \"ukrakdli\" awans do ME2000. Ktos sobie przypomina? Ilosc punktow ta sama - tylko dzieki roznicy bramkowej sie zakwalifikowali (wygrali 6:0 z Luksemburgiem)
Jesteście siebie warci...
Przykłady piersze z brzegu - sama elita, ale ponoć o gustach się nie dyskutuje :?
Skoro o już gustach mówimy to Scholes jest chyba najgorszy z tego towarzystwa...
Kluby:
1.
jako fan legii szczerze nie sympatyzuję się z lechem(uważam że mimo iż przychodzą tłumy w dopingu są ciency) prośba do lechitów jeśli kiedykolwiek chcecie się zbliżyć do ultrasów legii najpierw zacznijcie dopingować lecha a nie najeżdżać na innych.Bo śmieszne jest gdy lech gra np. z wisłą i wczasie meczu najeżdża na legie :oops:
druga sprawa do lecha.Przygarnął nie swój tytuł w 93(we francji gdy zabrali marsylii psg go nie przyjeło w podobnych okolicznościach)
2.
nie lubię nie nienawidzę polonii z prostego powodu to nie jest żadna konkurencja dla legii.Obiektywnie powiem że lecha nie lubię ale jego kibice mają pojęcie o dopingu
3.
wisła jest dla mnie neutralna ,ale denerwują mnie polskie media i kibice którzy najpierw kibicują wiśle (po meczach z schalke i parmą)potem amice(!!!) a potem groclinowi.
Piłkarze/związki
1.Kosowski za koszulkę po zdobyciu mistrzostwa przez wisłę ,,pier..lić warszawę"(strasznie to niskie,chęć przypodobania się kibicom)
2.drewna pokroju carewa czy klosego (oraz pipa inzaghi za symulanctwo)
3.PZPN za wszystkie ich decyzje i za to że nie ma jesnego nowoczesnego stadionu i za to że ich prezes chwali się światłami i dachami które kluby wprowadziły mimo że takie bajery to w hiszpanii były w latach 50tych.
Kubaa: chodzi o to, że on jako powód wymienił "bo strzelił Polakom 3 bramki", a dla mnie to jest chore.
Bardock: dla mnie, jak i dla wielu Scholes jest jednym z najlepszych pomocników świata, więc jak ty uważasz, że on jest słaby to ja nie widzę sensu dyskusji..
jako fan legii szczerze nie sympatyzuję się z lechem(uważam że mimo iż przychodzą tłumy w dopingu są ciency) prośba do lechitów jeśli kiedykolwiek chcecie się zbliżyć do ultrasów legii najpierw zacznijcie dopingować lecha a nie najeżdżać na innych.Bo śmieszne jest gdy lech gra np. z wisłą i wczasie meczu najeżdża na legie :oops:
druga sprawa do lecha.Przygarnął nie swój tytuł w 93(we francji gdy zabrali marsylii psg go nie przyjeło w podobnych okolicznościach)
Ta jasne ciency sa. A kto ma najwieksza sektorowke w Polsce, kto na oprawe wydaje najwiecej ze wszystkich klubow w Polsce i gdzie srednio na mecz przychodzi najwiecej osob
O Legii spiewa sie na wszystkich stadionach. Posluchaj sobie doping nawet na takich meczach jak Groclin czy Amica. Nawet kibice tych klubow bez duzej historii spotkan w pierwszej lidze dobrze wiedza ktory klub jest najbardziej znienawiadzony w Polsce (a pozatym dlaczego walnales ten zarzut kibca Lecha a nie Widzewa, Wisly, GKSu, Gornika itd. ? )
W 93 roku wszyscy dobrze widzieli ze liga byla ustawiona. Niedziela cudow to bylo za duzo i nawet taki PZPN musial przyznac ze Legia i LKS kupila sobie mecze (nawet w hokeja nie padaja takie wyniki). Mistrzostwo zostalo przyznane 3 zespolowi ktory byl czysty.
1.
DMX może przesadziłem ,że doping na lechu jest cienki ale spójrz obiektywnie na legii w tej rundzie to co się działo to kosmos jeśli chodzi o realia polskie.
2.
Mimo że szczerze lecha nienawidzę tak jak ty zapewne legii to mogę obiektywnie przyznać że w polsce tylko te kluby i np.widzew i pogoń szczecin (i pare innych) są najlepsze w klimatch ultras i dopingu.
Kubaa__
27 01 2004, 20:26
Kluby:
jako fan legii szczerze nie sympatyzuję się z lechem(uważam że mimo iż przychodzą tłumy w dopingu są ciency)
Obiektywnie powiem że lecha nie lubię ale jego kibice mają pojęcie o dopingu
Moment - o co chodzi ??
Kubaa: chodzi o to, ze on jako powód wymienil \"bo strzelil Polakom 3 bramki\", a dla mnie to jest chore.
Bardock: dla mnie, jak i dla wielu Scholes jest jednym z najlepszych pomocników swiata, wiec jak ty uwazasz, ze on jest slaby to ja nie widze sensu dyskusji..
Sarni, ty pewnie biles Scholes'owi brawa, czyz sie myle?
1.
DMX może przesadziłem ,że doping na lechu jest cienki ale spójrz obiektywnie na legii w tej rundzie to co się działo to kosmos jeśli chodzi o realia polskie.
2.
Mimo że szczerze lecha nienawidzę tak jak ty zapewne legii to mogę obiektywnie przyznać że w polsce tylko te kluby i np.widzew i pogoń szczecin (i pare innych) są najlepsze w klimatch ultras i dopingu.
LOL a w czym Legia zrobila taki "kosmos" ze inne klubu tego nie zrobily

obiektywnie

Prosze o zdjecia
Jak dla ciebie ten smieszny stadionik na Lazienkowskiej nadaje sie wogole na super oprawy
Wypelniony stadion Lecha miesci 2x wiecej ludzi (od tej rundy bedzie miescil 3x bo nowa trybuna miesci prawie tyle ludzi co caly stadion Legii :!: ) i prezentuje 100x lepiej
tam z tylu brakowalo trybuny, teraz juz jest
Pozatym Lech gra co roku o utrzymanie a Legia o mistrza i zawsze wiecej osob przychodzilo na Lecha. Juz nie mowiac o numerze jaki wycieli na meczu z Wlochami, nawet pol stadionu nie przyszlo

Jakby ten mecz zrobili w Poznaniu (tu reprezentacja gra raz na 3 lata bo Poznan ma za male wplywy w PZPN, nie to co piepsz... Legia

) to bylo by 22 000.
Dobra DMX na Barcelone(lubię ten klub) przychodzi 100tyś osób i wogóle nie ma dopingu(kibicuje 300 osóB) więc to ile osób przychodzi nie jest ważne .Ważne jest ilu bierze czynny udział w dopingu.
A zresztą nowoczesny stadion narodowy ma powstać w Warszawie i Legia ma na nim grać więc nie zaimponujesz mi przestarzałym gigantem poznańskim
Kubaa__
27 01 2004, 21:25
Dobra DMX na Barcelone(lubię ten klub) przychodzi 100tyś osób i wogóle nie ma dopingu(kibicuje 300 osóB) więc to ile osób przychodzi nie jest ważne .Ważne jest ilu bierze czynny udział w dopingu.
A zresztą nowoczesny stadion narodowy ma powstać w Warszawie i Legia ma na nim grać więc nie zaimponujesz mi przestarzałym gigantem poznańskim
Chyba nie powiesz, że w Poznaniu w dobingu bierze udział tylko garstka kibiców :? .
Odsyłam do tematu "Pierwszy w Polsce".
LOL Wiec twierdzisz ze na Camp Nou jest slabszy doping niz na Lazienkowskiej

Ale (pipi)nal

I co moze w Poznaniu jest ciszej niz w Warszawie

Czy ty wogole kiedys byles na meczu
Na razie to ten stadion jest na papierze a w Poznaniu juz stoi. Pozatym nie mam zamiaru placic na stdion Legii i nie zgadzam sie zeby stolica za nasze pieniadze budowala im stadion. Metro mozna jeszcze stolicy fudnac ale stdion nigdy! I to jeszcze dla konkretnego klubu. Dlaczego Polonia nie bedzie mogla na nim grac

(pipi)*** Legia ma wplywy nie tylko w PZPN a nawet u politykow. Dobrze ze Miller jest kibicem Widzewa i licze ze powstrzyma tego szalenca
PS. Do dzisiaj ministerstwo nie doplacilo do rozbudowy stadionu Lecha nawet zlotowki (a obiecali polowe 30 mln). (pipi)*** ich pies
1.
Stadion będzie budowany w Warszawie i na terenach Legii bo to Legia jest najbardziej rozpoznawanym polskim klubem tak w polsce jak i za granicą i najbardziej na to zasługuję.
2.
Dlaczego na Polonii nie budują stadionu?A dlaczego w Poznaniu nie buduja Warcie tylko Lechowi?
3.
Legia jest lubiana przez PZPN?Tak w szczególności dowód tego związek dał odbierając mistrzostwo. Stąd przyśpiewka na stadionie PZPN,PZPN (pipi)a.ć (pipi)a.ć PZPN.(zresztą lech ją póżniej zerżnął jak resztę swoich ,,pieńi")
4.Przyznam ci że rzeczywiście w poznaiu nie byłem i nie chcę być na meczu
5.myśle że ta dyskusja nie ma końca
Kubaa: chodzi o to, ze on jako powód wymienil \"bo strzelil Polakom 3 bramki\", a dla mnie to jest chore.
Bardock: dla mnie, jak i dla wielu Scholes jest jednym z najlepszych pomocników swiata, wiec jak ty uwazasz, ze on jest slaby to ja nie widze sensu dyskusji..
Sarni, ty pewnie biles Scholes'owi brawa, czyz sie myle?
Żebyś widział - zawodnik grający taką piłkę zasługuje na brawa.
A w meczu Anglia - Polska pewnie bedziesz Anglikom kibicowal
_Bardock
28 01 2004, 15:39
Bardock: dla mnie, jak i dla wielu Scholes jest jednym z najlepszych pomocników świata, więc jak ty uważasz, że on jest słaby to ja nie widzę sensu dyskusji..
Sarni:
Wcale nie twierdze, że Scholes jest słabym graczem, ale że z tamtych wymienionych (Ronaldo, Raul, Figo, Henry) jest najgorszy. Ale to oczywiście subiektywna ocena, taka jak twoja...
lukasz:
http://budowa.maroonpoint.com/
To jest dla ciebie przestarzały stadion? W takim razie Legia powinna wybudować drugie Camp Nou, żeby poznański obiekt (w polskich realiach) ci nie imponował. A twój tok rozumowanie w sprawie kibicowania jest po prostu śmieszny.
No tak jeden z najlepszych. Dziwne w tym, ze jak Beckham byl w Manchasterze to jego dupa grzala przewaznie lawke! Hm...
Ja nie lubie JUwentusu co ja gadam nie nienawidze juwentusu i wszystkiego co związane z Włochami w piłce nożnej oprucz Milanu.A gracza którego najbardziej nie lubie to Nedwed bo to Czech a ja ich nie lubie.
Ja nie lubie JUwentusu co ja gadam nie nienawidze juwentusu i wszystkiego co związane z Włochami w piłce nożnej oprucz Milanu.A gracza którego najbardziej nie lubie to Nedwed bo to Czech a ja ich nie lubie.
Nie lubisz Czechow? A procz

?
No tak jeden z najlepszych. Dziwne w tym, ze jak Beckham byl w Manchasterze to jego dupa grzala przewaznie lawke! Hm...
I tu wychodzi twoja wiedza o piłce
Scholes od lat jest podstawowym zawodnikiem United, wiele sław (m.in. Zidane) uważa go za wzór idealnego pomocnika. A najbardziej rozbawił mnie tekst, że Beckham grał zamiast Scholes'a

Jaka jest zależność między prawym pomocnikiem (Beckham), a ofensywnym pomocnikiem (Paul) ?
I tu wychodzi twoja wiedza o pilce
Scholes od lat jest podstawowym zawodnikiem United, wiele slaw (m.in. Zidane) uwaza go za wzór idealnego pomocnika. A najbardziej rozbawil mnie tekst, ze Beckham gral zamiast Scholes'a

Jaka jest zaleznosc miedzy prawym pomocnikiem (Beckham), a ofensywnym pomocnikiem (Paul) ?

tja... to zapytaj specjalistow od pily z eurosportu (EUROGOALS). Coz, widocznie sie "znajom"
Scholes od lat jest podstawowym zawodnikiem United, wiele slaw (m.in. Zidane) uwaza go za wzór idealnego pomocnika. A najbardziej rozbawil mnie tekst, ze Beckham gral zamiast Scholes'a

Jaka jest zaleznosc miedzy prawym pomocnikiem (Beckham), a ofensywnym pomocnikiem (Paul) ?

tja... to zapytaj specjalistow od pily z eurosportu (EUROGOALS). Coz, widocznie sie \"znajom\"

Lol, a ten dalej mi będzie wmawiał, że Scholes to rezerwowy prawoskrzydłowy MU
Ja Ci (pipi) nic nie wmawiam. Pretensje napisz do EUROSPORT albo Pauliny :wink:, gdyz oni sypneli takim newsem, a ja niestety go nie sprawdzilem.
1.
Stadion będzie budowany w Warszawie i na terenach Legii bo to Legia jest najbardziej rozpoznawanym polskim klubem tak w polsce jak i za granicą i najbardziej na to zasługuję.
wszyscy pamietaja jak legia przed valencia sie popisala

Wstyd na cala Europe, smiech w calej Polsce

(jak to napisali w gazecie \"Stolica placze, Polska sie smieje\")
A co do stadionu, to mozesz sie wmawiac ze w 2 lata znajda 120 mln
Jeszcze kibice Legii nie zdążyli ochłonąć po oświadczeniu prezydenta Warszawy Lecha Kaczyńskiego o budowie stadionu narodowego, a już w prasie pojawiły się pierwsze sceptyczne opinie o tym pomyśle.
W dzisiejszym \"Życiu Warszwy\" czytamy, że budowa stadionu piłkarskiego za miejskie pieniądze pogłębi i tak niezwykle duże, wynoszące 1,7 mld zł zadłużenie stolicy. W tym roku miasto planuje wydać 10 mln zł na przygotowanie inwestycji, w 2005 i 2006 roku średnio po ok. 50 mln zł.
Pieniądze będą pochodzić z budżetu miasta. Jednak za 110 mln zł, które Kaczyński chce wydać na budowę stadionu, można by dociągnąć Trasę Siekierkowską niemal do końca planowanego odcinka (węzeł Ostrobramska-Marsa) i zbudować ponad 80 proc. mostu Północnego. Te pieniądze pozwoliłyby także na postawienie od nowa siedmiu z dziesięciu grożących zawaleniem stołecznych wiaduktów i na wyremontowanie prawie wszystkich ulic wymagających natychmiastowej naprawy.
Pomysł prezydenta stolicy negatywnie ocenia jeden z jego największych przeciwników w Radzie Warszawy, Andrzej Golimont z SLD.
- Stadion jest potrzebny. Ale idea, by budować go za miejskie pieniądze, jest z księżyca. Samorząd najpierw powinien finansować inwestycje, dla których nie znajdzie partnera biznesowego, czyli metro, mosty, drogi - twierdzi Golimont.
Dobra z tego co ja wiem to najstarsi górale nie pamiętają kiedy lech grał w pucharach(oprócz wtedy gdy ukradli tytuł legii)

Ukradli. To legia chciala sobie kupic tytul przekupujac Wisle (musieli wygrac w Krakowie 0-6, nikt w to nie wierzyl a jednak

). PZPN nie mial wtedy wyboru, wszyscy zaczeli szumiec, nie tylko Polska ale i UEFA. (wykluczyła na jeden sezon z rozgrywek pucharowych legie i LKS)
A Lech znawco gral po raz ostani w Europejskich Pucharch jak byl w zespole jeszcze Zurawski (czyli chyba 98 czy 99 rok). Ale to nie wazne bo wlasnie sila tego zespolu jest w kibicach, mimo ze zespol gral w 2 lidze, zajmowal pozycje w strefie spadkowej przychodzilo zawsze kilkanascie tysiecy ludzi. Teraz jest jednym z sredniakow Ekstraklasy i ma nadal najwieksza widownie. Ciekawe jakby legia spadla i bylaby na dole tabeli ile osob by przychodzilo na Lazienkowska.
Moze legia, groclin, amica sa sportowo lepsi o pilkarzy lecha ale nigdy nie beda miec takich kibcow
Krzychu
29 01 2004, 15:49

tja... to zapytaj specjalistow od pily z eurosportu (EUROGOALS). Coz, widocznie sie \"znajom\"

Tu sie musze zgodzic z Sarnim. Scholes to jeden z najlepszych ofensywnych pomocnikow swiata. Bzdura jest twierdzenie ze za czasow Beckhama Scholes grzal jednynie lawe... :roll:
Jest to wielki pilkarz, jednoczesnie bardzo sympatyczny (takie mam wrazenie). I mimo tego, ze nie lubie MU to akurat Scholes jest jedynym zawodnikiem tego klubu ktorego mocno cenie i lubie :!: :!: :!: Podobnie jak w Realu (tego klubu tez nie nawidze, ale R. Carlosa bardzo lubie) zawsze jest ten jeden wyjatek :wink:
Sarni, ty jako fan Manchesteru Utd moze wiesz cos wiecej o Scholes'ie, o tym jaki jest w zyciu na codzien, czy lubiany czy nie, czy ma zone dzieci, czy lubi se popic i takie tam podobne duperele. Jak wiesz cos o nim wiecej to napisz, bo tak szczerze to nigdy nie dane mi bylo uslyszec nic o Scholes'ie od tej strony
niestety nie ma dowodów kupienia meczu z Wisłą i na następnym walnym zgromadzeniu rozpatrywane będzie oddanie tytułu.Legia w 92 roku była zagrożona spadkiem i dalej przychodziło dużo osób a do drugiej ligi Legia raczej nigdy nie spadnie prędzej lech do 3

Tu sie musze zgodzic z Sarnim. Scholes to jeden z najlepszych ofensywnych pomocnikow swiata. Bzdura jest twierdzenie ze za czasow Beckhama Scholes grzal jednynie lawe... :roll:
Jest to wielki pilkarz, jednoczesnie bardzo sympatyczny (takie mam wrazenie). I mimo tego, ze nie lubie MU to akurat Scholes jest jedynym zawodnikiem tego klubu ktorego mocno cenie i lubie :!: :!: :!: Podobnie jak w Realu (tego klubu tez nie nawidze, ale R. Carlosa bardzo lubie) zawsze jest ten jeden wyjatek :wink:
Sarni, ty jako fan Manchesteru Utd moze wiesz cos wiecej o Scholes'ie, o tym jaki jest w zyciu na codzien, czy lubiany czy nie, czy ma zone dzieci, czy lubi se popic i takie tam podobne duperele. Jak wiesz cos o nim wiecej to napisz, bo tak szczerze to nigdy nie dane mi bylo uslyszec nic o Scholes'ie od tej strony

Wreszcie ktoś, kto docenia Scholes'a
Scholes jest osobą bardzo skromną, stroni od wywiadów, dlatego też nie jest tak wywyższany jak inni zawodnicy tego poziomu. Żonę ma (Claire), bodajże ma też dziecko, w drużynie jest postacią bardzo lubianą (w sumie to w MU każdy każdego lubi), jest bardzo sympatyczny.
To będzie na tyle
Kubaa__
29 01 2004, 17:56
niestety nie ma dowodów kupienia meczu z Wisłą i na następnym walnym zgromadzeniu rozpatrywane będzie oddanie tytułu.Legia w 92 roku była zagrożona spadkiem i dalej przychodziło dużo osób a do drugiej ligi Legia raczej nigdy nie spadnie prędzej lech do 3
Buuhaahhhaaa !! No tak - typowa wypowiedź kogoś kto czuje, że nie może wymyśleć sensownej riposty. Lech do III ligi (lol) - jasneee.... Póki co jest I (nie wiem czy wiesz, bo po tej wypowiedzi pewien nie jestem) i nie zanosi się, żeby spadł do II (nie twierdze, że radzi sobie dobrze, ale póki co nia ma powodów do zmartwień).
Buuhaahhhaaa !! No tak - typowa wypowiedź kogoś kto czuje, że nie może wymyśleć sensownej riposty. Lech do III ligi (lol) - jasneee.... Póki co jest I (nie wiem czy wiesz, bo po tej wypowiedzi pewien nie jestem) i nie zanosi się, żeby spadł do II (nie twierdze, że radzi sobie dobrze, ale póki co nia ma powodów do zmartwień).
4pkt do miejsca barażowego to wcale nie jest tak dużo Kubusiu
Poza tym nie zanosi się też na spadek Legii
Drogi Kubaa dwa sezony temu Lech był bardzo bliski spadku do trzeciej ligi (sezon po tym ja spadł do 2) tylko Baniak uratowował ten zespół(działacze zrewanżowali mu się zwalniając go)
Kubaa__
29 01 2004, 20:54
4pkt do miejsca barażowego to wcale nie jest tak dużo Kubusiu
Poza tym nie zanosi się też na spadek Legii

No ba - 4 pkt. to bardzo mało, ale póki co nie ma co się denerwować (no, może troche :wink: ).
lukasz - to co było kiedyś, niech cię nie interesuje, gdybyśmy odwoływali się do przeszłości to równie trafne byłoby stwerdzenie, że Lech to potęga
jesteście po prost szowinistycznymi kibicami. Ja jestem za tym żeby było jak najwięcej takich klubów z takimi kibicami i takim stadionem jak Lech w polskiej lidze, a nie tak jak teraz jakiś Świt. Co to ma byc wogole.
Dokladnie, Lech byl jednym z nielicznych zespolow ktore nie byly faworywane przez wladze (mowie o klubach gorniczych ktore dostawaly kasy jak lodu a juz nie wpominam o wojskowych czy milicyjnych ktore kradly zawodnikow innym) a mimo to dzielnie walczyl i zawsze byl ulubionym klubem w Poznaniu.
A mecze w 2 lidze latach 70 przeszly do historii: srednia frekwencja na meczu to 50 tys. A na decydujacym meczu z Zawiszą Bydgoszcz bylo ponad 65 tys.
Byly fenomenalne sezony jak w 89/90' gdy po 9. kolejkach zespol zamykal ligowa tabele z minusowym dorobkiem punktowym, by zakonczyc sezon na pierwszym miejscu! Byly tez smutne sezony jak w 2000 roku Lech po 28 latach opuścił szeregi ekstraklasy.
Teraz Kolejorz przezywa trudne chwile (ogromne dlugi, pilkarza nie placa od 7 miesiecy, nie ma nawet pieniedzy na wyjazd na zagraniczne zgrupowanie). Kiedys ten los musi sie poprawic, szkoda patrzec ze wizytowka Polski jest zespol z wioski oddalonej od Poznania o 30 km, a na sam mecz Lecha przychodzi wiecej osob niz mieszka w Grodzisku. (choc zycze Goclinowi jak najlepiej!)
Uważam że pora zakończyć tą dyskusje .Jak rzekł Kubaa nie wywołujmy już duchów i nie wracajmy do historii bo do niczego to nie doprowadzi. Jasne że lepiej żeby tak uznane firmy jak Lech czy Widzew były w ekstraklasie niż pałętały się po niższych ligach gdyż to takie mecze jak Legia-Widzew czy Pogoń-Lech podwyższają adrenaline prawdziwych kibiców.Po powiedzmy sobie szczerze co zostanie z Groclinu i Amici jak odejdzie Drzymała i Kaszyński?proch i pył.Natomiast prawdziwe kibicowskie firmy jak Cracovia czy Pogoń przetrwały i wracają do Ekstraklasy gdyż wiara wśród tych kibiców przetrwała.
ja tam tylko napisze ze za lechem to ja od malego jestem... a kogo nienawidze? milanu.... to sa wloskie medy po prostu...
_CrasH_
23 02 2004, 23:31
klubem jakiego nie lubie jest Stal Rzeszów(wole RESOVIE)
lysy1983
26 02 2004, 13:17
Nienawidze rEALU i wISŁY odkąd interesuję się piłką nożną, a znienawidzeni piłkarze to tłuścioch ronaldo, raul-strzelam bramkę z linii bramkoej(pewnie i tak by wpadła) i żurawski- 2 na 3 gole strzela z karnych(wielki napastnik)
Ja nienawidzę Manchesteru United, za dużo koło niego rozgłosu, a w dodatku źle mi się kojarzy

. Taki koleś zawsze na w-f w podstawówce jak wybieraliśmy nazwy drużyn to on zawsze MANCHESTER, MANCHESTER!!! I tak mi zostało. Jakiego zawodnika nie lubię, nie wiem, ale chyba tych bardziej znanych jak np. David Beckham, sam nie wiem dlaczego
NIENAWIDZE LIGI NIEMIECKIJE, WSZYSTKIM GRAJĄCYCH TAM NIEMCÓW ORAZ WSZYSTKICH NIEMCÓW ROZSIANYCH PO CAŁYM ŚWIECIE, a znienawidzony piłkarz ? hmm może SZMACIARZ KANN ?
[quote]
a znienawidzony piłkarz ? hmm może SZMACIARZ KANN ?
Pisze się Kahn puszku
Ja nienawidzę Manchesteru United, za dużo koło niego rozgłosu, a w dodatku źle mi się kojarzy

.
mega LOL

jak mozna nie nawidziec jakiegos klubu bo za duzo kolo niego rozglosu, kolo Chelsea (Abramowicz) czy Galaktycznych tez jest duzo szumu i media o nich trabia na lewo i prawo a o nich nie wspominasz,
lepiej byloby juz napisac ze ot tak nie lubisz Man Utd i tyle, a nie wypisywac takie glupoty
Danilo1972
1 03 2004, 20:21
Klub Bayern Monachium
Piłkarz: Kahn i Effenberg
Uzasadnienie: za całokształt
.:Kondzik:.
4 03 2004, 20:51
Arka Gdynia.A piłkarz ???Każdy jest spoko oprócz zawodników Arki.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.