Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Znienawidzony klub piłkarski i piłkarz:]
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Sportowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Tasior
Bayern Monachium i super Pippo Inzaghi( ten człowiek po faulu na nim umiera jakby ktos mu nogę bądz reke oderwał).
świerzbik
C prawda ja tam szanuje wszystkich piłkarzy bo osiągneli to czego ja jak na razie nie dałem rady-ale spox niedługo ma mnie Chelsea kupić cool.gif . Znienawidzony klub-Lazio, najbardziej nielubiany piłkarz- Mihajlovic-czy jak to tam kurde się pisze:)
miecho
Legia Warszawa
Denis Bergkamp
SUMO
Znienawidzony Klub: Real Madryt (proszę o przeniesienie stolicy Hiszpanii do Barcelony laugh.gif)

Znienawidzony Piłkarz: Luis Nazzaro de Lima "pączek" "el gordo" Ronaldo laugh.gif
mj
Real
Ronaldo
Lechster
niemieckich szmelców, Real Madryt a tam PEDAŁA Figo i wogóle całej tej zapyziałej druzynie, Wisła Żurawski i wogóle tych pedałów nie ubliżając żadnemu pedałowi, Widzew, Lech
świerzbik
niemieckich szmelców, Real Madryt a tam PEDAŁA Figo i wogóle całej tej zapyziałej druzynie, Wisła Żurawski i wogóle tych pedałów nie ubliżając żadnemu pedałowi, Widzew, Lech

Kurcze ty to chyba całego świata nie nawidzisz biggrin.gif
Cegla
Widzew - caly sklad
Lechster
Świerzbik nie to że całego świata tylko tych drużyn i tych piłkarzy poprostu dlamnie oni są:piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip i tyle.
Meecik
arrow.gif Real Madryt ! icon_twisted.gif

arrow.gif Ronaldo i jego sadło icon_twisted.gif

Pozdrawiam VGM Fan ^^
Gun
Legia, Zagłębie Sosnowiec icon_evil.gif no i jeszcze Man Utd icon_evil.gif
Yasio da rial madafaka
W Polsce NIE LUBIĘ Legii,Lecha
Z zagranicy NIENAWIDZĘ Realu Madryt a w nim:Figo, Ronaldo i Beckhama bo są przykładami jak nie być wiernym swemu klubowi
Kluivert
Real Madrid icon_chainsaw.gif
Figo, Ronaldo, van Nisterlooy
Ronaldinho
Real Madrid laugh.gif
Pauleta

El president també ha explicat als periodistes que el Club PSG no escoltarà ofertes pels jugadors Pauleta i ha desmentit els rumors que arriben des de la premsa anglesa. És cert que Real Madrid és desitjat per molts clubs. :wink:
Ciechan
Juventus - defensywny styl gry. No i ograli mój AJAX w finale Ligi Mistrzów parę lat temu.
lysy1983
quote="Ciechan"]Juventus - defensywny styl gry. No i ograli mój AJAX w finale Ligi Mistrzów parę lat temu.[/quote]
Juve już wcale nie gra tak defensywnie jak kiedyś. Od zeszłego roku strzelają i tracą więcej goli niż kiedykolwiek.
A do swoich znienawidzonych klubów dokładam jeszcze Arsenal, a zawodników Henry'ego, Carlosa, Kake, Saviole i Beckhama
HENIEKcomawdupiepodtlenek
real mardryt to skończone cioty icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif nienawidze figo bo to zdrajca barcy i ufajdolnypedancik!!!!Raul to przereklamowany farciarz,a ronaldo to analfabeta!!!!!!!!!Przynajmniej był nim do niedawna i jest poprostu niepełnosprytny.a w pesie jest zawyżony!!!! biggrin.gif Nic nie mam jedynie do carlosa(choć ma farta) i do Zidana.A ostatnio nawet ich najlepszy gracz sie kwasi(casillas).Dla mnie najlepsi piłkarze na świecie to Henry i Ronaldinho.
a i Becham to z piłką ma niewiele wspólnego.A Arsenal gra wtej chwili najefektowniejszy futbo.a 29 goli Henry'ego muwi samo za siebie!!Ronaldinho to geniusz!!!!!
Pozdrawiam wszystkich fanów Barcy i Kanonierów.A fonom daunów z madrytu kij w ucho,bo w dupę to by im było przyjemnie icon_twisted.gif
Il Capitano
[quote]real mardryt to skończone cioty icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif nienawidze figo bo to zdrajca barcy i ufajdolnypedancik!

Spokojna głowa,także realu nie lubię ale za figo jestem jak najbardziej,za to wszystko co zrobil dla reprezentacji i zrobi na mistrzostwach europy! icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif
Kubaa__
Ku*wa - nie moge (dawnego takiego polewu nie miałem) - żal mi takich ludzi (mowa of course o HENIEKcomaw(pipi)epodtlenek). LoL.
krag
Bayern Monachium i super Pippo Inzaghi( ten człowiek po faulu na nim umiera jakby ktos mu nogę bądz reke oderwał).

dodaje jeszcze Legie i Real...

btw: Barca rula!
No Maciek
Dokładnie biggrin.gif Barcelona jest najlepszym klubem !!! A ta bramka Ronaldinho... 8O 8O 8O
Nie lubie Milanu, Realu, Manchesteru, Bayernu i wszystkich pozostałych klubów naszpikowanych gwiazdami za grube miliony (przynamniej te pierwsze dwa). Tym bardziej mam większą satysfakcję kiedy taki MILAN-wielki mistrz i absolutny pewniak dostaje W DUPE od Deportivo do ZERA! W ogole ten mecz w wykonianiu Milanu to śmiech w biały dzień (a więc HAHA). Jeżeli chodzi o piłkarzy to Scholes i Ronaldo...i ten debil z Milanu, który po strzelonej bramce (fuksem-nie pamietam w jakim meczu ale calkiem niedawno to było, nazwiska tez nie pamietam) zdjął koszulke nadział ją na ten słupek w rogu i zaczął z tym paradować-zółta kartka ;]
SUMO
Visca el Barça!!!

Te guiero Ronaldonho :*
perla
Ahahahahahah!!!!!! laugh.gif a barcelona nie jest naszpikowana gwiazdami laugh.gif ?? Ej Heniek ...kto kwasi ten kwasi 8O laugh.gif
Barcelona w tym sezonie gra tylko w lidze... laugh.gif i do tego walczy o eliminacjeLM..... Tak sie sklada ,ze najlepsi pilkarze na swiecie(min.Figo ,Henry ,Zidane ,Ronaldinho ,Raul ,Carlos i paru innych ) nie maja fuksa tylko niebywale umiejetnosci z ktorych skutecznie korzystaja!! Ani Ronaldinho ani Henry nie wygrali jeszcze zadnego plebiscytu na najlepszego pilkarza swiata(za to Twoj "farciarski" Figo czy Zidane TAK).
Arsenal gra efektownie ale tylko w premiership !!Podobnie jak barcelona -od kilku lat jedynie w lidze .
Przypominam ,ze to dzieki takim zawodnikom jak Hierro ,Raul,Carlos,Mijatowic,Suker,Redondo REAL wyrobil sobie taka renome w europie i zarobil tyle pieniedzy ze jest ich teraz stac na takie gwiazdy.Przeciez nie wyczarowali sobie tych pieniedzy!!!!!!
Procuś
NIENAWIDZE TRIADY(Lech ,cracovia i arka) oraz REALU
a piłkarz puyol
Ikiz
Nienawidzę Legii, a z jej piłkarzy to Saganowskiego, Vukovicia i Jóźwiaka
Liquid(c)
Pozdrawiam wszystkich fanów Barcy i Kanonierów.A fonom daunów z madrytu kij w ucho,bo w dupę to by im było przyjemnie icon_twisted.gif

Ty chyba jednak lubisz Ronaldo :!: starasz sie do niego upodobnic tym analfabetyzmem ?? jesli tak to niezle Ci idzie smile.gif BRAWO smile.gif poswiec jeszcze troche czasu a na pewno go przewyzszysz smile.gif .Wiesz Ci pilkarze maja tyle kasy,ze nie Tobie ich oceniac,nie doszli w zyciu tak daleko nic nie robiac wiec okaz im troszke szacunku.Zreszta z ich zdaniem liczą sie miliony a z twoim nikt smile.gif
rusek
Legia to stara kur.. Legia (pipi)a.. jest Legie trzeba (pipi)..Legie CWKS!!!!Saganowski Ch.j żydowski!!!Tylko WIDZEW RTS icon_twisted.gif icon_evil.gif
lukasz
Legia to stara kur.. Legia (pipipi).. jest Legie trzeba (pipipi)..Legie CWKS!!!!Saganowski Ch.j żydowski!!!Tylko WIDZEW RTS icon_twisted.gif  icon_evil.gif

Tak się składa ,że to Widzew jest pojmowany jako klub stricte żydowski.A Sagan był związany wcześniej z Łks-em.
Danilo1972
Legia to stara kur.. Legia (pipipi).. jest Legie trzeba (pipipi)..Legie CWKS!!!!Saganowski Ch.j żydowski!!!Tylko WIDZEW RTS icon_twisted.gif  icon_evil.gif

Tak się składa ,że to Widzew jest pojmowany jako klub stricte żydowski.A Sagan był związany wcześniej z Łks-em.

Do zobaczenia w drugiej lidze mistrzowski klubie icon_twisted.gif
Ludzie mają podejście do kibicowania icon_evil.gif Szowinizm w najczystszej postaci :?
yardi
Nie wiem dlaczego ale cos nie przepadam za Aston Villa (anglia).
DMX

Tak samo jak przez baranow pojmowana Cracovia tylko dlatego ze nigdy nie stawiała barier rasowych czy wyznaniowych, w przeciwieństwie do in­nych klubow, ktore w okresie "sanacji" wprowadziły do statusu zastrzezenie, iz człlonkiem może byc tylko "Polak i katolik"
mishka
No ja tak samo jak Absolete (dobrze napisałem?:).Nie lubie gwiazd typu Real i spółka, Brazylia, Niemcy a w szczególności wlochów. Wymienionych reprezentacji naprawde nienawidze i ciesze sie jak w dupe dostają (rumunia 5-1 niemcy) i oczywiście nienawidze lig z tych krajów. Lubie Anglików (prócz becksy i piecyka) Rusków (z czego sie śmiejesz- Titov to król) i troche francózów (tylko lige). Może to jest nie teges ale co powie idiota Borek nie musie być święte, ani to co przeczytasz w bravo sport.
mishka
Aaaa Wisły też nie lubie. Szymkowiak to rasowy mongoł!! Lech i Amica górą (chyba)!!!!!!
G@Ry @NgEl$
Legła Warszawa ...Boruc *fryza jak kon* Arsenal *Poniewaz nie umieja grac w pilke* *Ajax* *PSV* *Cracovia* i wiele innych ..ale tych najbardziej icon_evil.gif icon_evil.gif icon_evil.gif icon_evil.gif icon_evil.gif icon_evil.gif
rusek
Legia to stara kur.. Legia (pipipi).. jest Legie trzeba (pipipi)..Legie CWKS!!!!Saganowski Ch.j żydowski!!!Tylko WIDZEW RTS icon_twisted.gif  :evil:

Do zobaczenia w drugiej lidze mistrzowski klubie icon_twisted.gif
Ludzie mają podejście do kibicowania icon_evil.gif Szowinizm w najczystszej postaci :?
Tylko dzieki prawdziwym fanatykom żyjemy w wolnym kraju,ddybyśmy nie posiadali chęci do walki już dawno nie było by narodu POLSKIEGO!!JA sie nie wstydze ze Widzew będzie grał w 2 lidze!!Przynajmniej nie jestem piknikiem jak kibice jakiegoś Groclinu iAmiki!!
Mackal21
Rzecz jasna nie nawidzę Legii i Jóźwiaka.Z resztą każdego rywala kolejorza nie lubię.
grzehoo_dc_psx
Najbardziej nienawidzę lEGII wARSZAWA, bo.. jestem z Poznania:). Z piłkarzy nie lubię fILIPPO (ty PIPPO!) iNZAGHIEGO, bo cholerny z niego sęp! I tyle, com kciał powiedzieć.
masterek
nie kto inny jak Saganowski!! a nie nawidze oczywiscie legii!!
Trezege
O polskich klubach nie zamiezrzam sie wypowiadac, ale z zagranicznych to nie lubie Milanu i Realu. Rossonerich bo to lajzy grajace antyfutbol i bez Shevy to by nic nie wygrali, a krolewskich szmaciarzy bo nie podoba mi sie ich polityka transferowa. Najwieksza ftopa z ich strony bylo kupienie Becksa. Nie skonsultowali sie z nowym trenerem co do jego kupna kierujac sie maksyma "kupujemy jednego gwiazdora na sezon". Przez nich Beckham musial grac na srodku pomocy i poprzedni sezon byl dla niego zmarnowany(ten raczej tez). Poza tym nie lubie ich bo to straszni farciarze, w ostatnich latach przez szczescie wychodzili z grupy w LM. cool.gif
Garcia
Z polskich klubowo ot nienawidze Legii i Łks (tak jestem fanem Widzewa icon_twisted.gif) a z zagranicznych Manchester United (bo mnie wqrwia) i Realu (kretynska polityka transferowa i jak ktos napisal farciarze jak cholera)
Ins
z polskich klubow to jak wyzej ;]

a z zagranicznych to Milanu (nienawidze tego scierwa) i ogolnie nie trawie wloskich klubow
lolo99
Borussia Dortmund - były piłkarz a teraz trener M. Sammer icon_evil.gif , jak bym go spotkał to... icon_twisted.gif
konstant
Ja nienawidze REALU, za to ze maja nasilniejszy sklad na ziemi a i tak przegrywaja icon_twisted.gif
Odin91
Grzesiu Rasiak i Derby country laugh.gif
Dark_Slide
Angielskie kluby ogółem najbardziej: Manchaster United. Piłkarz ten rudy z Manchasteru Paul Schools chyba dobrze napisałem hyh.gif
lolo99
Angielskie kluby ogółem najbardziej: Manchaster United. Piłkarz ten rudy z Manchasteru Paul Schools chyba dobrze napisałem hyh.gif

Scholes tongue.gif
lukasz
Wszyscy atakują Bayern a ja ich akurat lubię. smile.gif Jako jedyny klub niemiecki obok Stuttagartu.
Maiden
Nienawidze Wisły kraków bo to był Milicyjny klub.(zomo i te klimaty).Pilkarza mijailovicia(dobrze napisałem question.gif :roll: :oops: ) gdyż ...a zresztą... laugh.gif Sam kasperczak mówi ze ma klopoty psychiczne tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.