Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Znienawidzony klub piłkarski i piłkarz:]
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Sportowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
DMX
Nienawidze Wisły kraków bo to był  Milicyjny klub.(zomo i te klimaty).

... powiedzial kibic CWKSu laugh.gif

A co lepsze byly takie klimaty na zylecie biggrin.gif

lukasz
powiedział kolejurz prosto z pyrlandii.
Ölschmitz
Wszyscy atakują Bayern a ja ich akurat lubię. smile.gif Jako jedyny klub niemiecki obok Stuttagartu.

heh, myslalem, ze tylko ja lubie Bayern ;] ba, to moja ulubiona druzyna pilkarska (niestety w moim miescie nadal nie ma 1 ligowego teamu, chociaz moze za dwa lata;)

najbardziej nie lubie... hmm... chyba poprostu włoskich druzyn. Nie wiem, o ile reprezentacje lubie, tak na mecze druzyn z Serie A niemal nie moge patrzec. No dobra, Inter gra ładny futbol, ale Jude, albo Milan? eeee...
co do piłkarza to najbardziej nie lubie Jensa Lehmanna (glupi pe,dał pcha sie do reprezentacji) i Ronaldinho (kur,wa jak widze jego morde to mi sie dziury w skarpetach same robio o_O
Maiden
Nienawidze Wisły kraków bo to był  Milicyjny klub.(zomo i te klimaty).

... powiedzial kibic CWKSu laugh.gif

A co lepsze byly takie klimaty na zylecie biggrin.gif

Czy ty w ogóle wiesz co wklaejasz question.gif To mecz Polska - Gruzja ...Zrwóc uwage na obesnosc żołnierzy na trybunach.Mieli oni pilnowac by w tłumie nie padały liberlane hasła ...Kontext historyczny w ów momencie bardzo nieprzyjazny dla PZPR'u , wszelkie ruchy dażace ku liberalizacji , demokracji były tępione i to we krwii sie szykował przewrót.Stad obecnosc tych żołnierzy.Wez sie czasem zastanów zanim znowu cos madrego palniesz i pomysl sobie ze ludzie siedzacy na tych trybunach byli tepeini przez system.Zreszta pilujacy ich wojacy tez tego(jak sie domyslam) nie robili z czystej przyjemnosciDMX ty naprawde sam nie wiesz co wypisujesz...Offtopujesz , prowokujesz , dajesz materiął niezwiazany z tym co mówisz :oops: ....

Nie kompromituj sie ...Wez sie lepeij za srubki i skrecaj lokomotywy ^-^

PS=dmx fabianski chyba woli legie... :cry: :oops: laugh.gif
MJ45
Znienawidzony klub: Barca
Piłkarz: takiego jednego to nie mam...
DMX
Akurat chodzilo mi wlasnie o tych zolnierzy, bo taki byl klimat na Legii. Tak samo jak Wisla byla przydupasem rzadu komunstycznego i od nich dostawali kase a zolnierze chodzili na Legie bo mieli czesto darmowe bilety, wychodzili zamiast do kina na mecz wojskowego klubu. Kazdy pilkarz Legii mial etet w wojsku bo kazdy musial miec prace a pilkarz to nie byl zawod.

Tobie radze poczytac historie wielkiego klubu Legia jakie byly klimaty przed 89 rokiem bo widze po twoim nicku ze ledwo podstawowke skonczyles laugh.gif Wisla trzeba przyznac jedno: nie kradal innym zawodnikow i za to szacunek. Walczyli uczciwie. Dla zlodzieji nigdy.

A Fabianski polecial na kase jak Korzym i dobrze niech idzie tam i zobaczy jak Legia marnuje talenty
Il Capitano
Znienawidzony klub: Barca
Piłkarz: takiego jednego to nie mam...

Jezeli chodzi o klub to takze Barcelona, powodow nie napisze poniewaz zaraz pojawia sie fanboy'owskie riposty.
Co do pilkarza to nie moze tu zabraknac graczy wyzej wymienionego klubu,nie napisze ktorzy ten sam powod. Jest tutaj jeszcze jeden gagatek - Angelos Charisteas(obecnie Werder B., w przyszlosci prawdopodobnie Ajax A.)Powod: ostatnia parszywa bramka na turnieju ktora strzelil 'czerwono-zielonym' icon_evil.gif
Maiden
Po moim nicku laugh.gif Podstawuwke laugh.gif historie to ja akurat znam lepeij od ciebie laugh.gif Panie Marsahll mothers wesstide nigusie prosze nie wypowiadaj sie o nickach laugh.gif Tym bardziej jesli ich nie rouzmesz laugh.gif Ty chyba w ogóle mało rozu,miesz laugh.gif No ale w koncu jestes Pyrą laugh.gif

Talent Smolinskiego , Boruca , Jarzebowskiego został pomiety i pogrzebany :oops:
Khm ostatnio czytałem że niejaki klub z poznania broni sie przed spadkiem :roll: :oops: question.gif Ale ty zapowiadałes co innego :roll: question.gif Nastraszcie waszych piłkarzy , przebisjcie im opony w samochodzie to skoro sa bdzo zdolni to niewatpie ze siegniecie po majstra (nawet nie beda musieli go wam dawac w prezencie jak w 93roku) i awansujecie do LM.POzdrawiam poznanskie słowiki laugh.gif icon_twisted.gif

PS=DMX = P R O W O K A T O R
B0CZEK
Klub: wszystkie niemieckie kluby z repra i bayernem na czele
piłkarz: wszyscy niemcy na czele z olim "małpą" kahnem laugh.gif
Oley
BARCELONA. Wszyscy którzy dla nich grają aktualnie.
Garcia
Ja nienawidze REALU, za to ze maja nasilniejszy sklad na ziemi a i tak przegrywaja  icon_twisted.gif

LOL no sklad rzeczywiscie maja najsilniejszy:grubas, lalus, drewniany samuel w obronie najsilniejsi to oni sa ale marketingowo tongue.gif
lukasz
Ja nienawidze REALU, za to ze maja nasilniejszy sklad na ziemi a i tak przegrywaja  icon_twisted.gif

LOL no sklad rzeczywiscie maja najsilniejszy:grubas, lalus, drewniany samuel w obronie najsilniejsi to oni sa ale marketingowo tongue.gif

sorry ale jeśli to nie jest na papierze najmocniejszy skłąd to nie wiem kto jest mocniejszy.gdyby zaczeli grać na poziomie jakim mają piłkarzy to szybko by na tron wrócili.Tyle ,ze teraz mają konkurenta godnego w lidze hiszpańskiej w postaci Barcy(choć trzeba wzmocnić skład).
OsciBosci

juz nie bede prowokowal klotni, choc podejrzewam ze te przydomki to wziales patrzac na swoja.... icon_twisted.gif
przema
najbardziej nielubie ryana gigsa a klub który mnie wrukwia to real powodów mi sie niechce pisac bo mam ręce brudne od chipsów i musze iść umyć laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Bartek
Najbardziej nie lubię dwóch londyńskich klubów - Arsenalu i Chelsea.
Z Chelsea sprawa jest prosta, czasami tak jest, że po prostu widzisz kogoś i od razu wiesz, że go nie lubisz. Ja tak mam właśnie z Chelsea, jakoś nigdy ich nie lubiłem...
A Arsenal? Bo gra/grało tam mnóstwo Francuzów, za którymi nie przepadam...A np takiego Vieiry to już nie potrafię w ogóle strawić...Jak on wychodzi na mecz z tunelu i ma taką koszulkę zasmarkaną całą. I jak tu go lubić... :wink:

A piłkarz znienawidzony?
arrow.gif wspomniany już Vieira (za koszulkę :wink: )
arrow.gif Niemcy, z dwóch powodów:
1 - za pokonanie Argentyny w finale WC 1990 1:0, z karnego jeszcze...grrr. Pamiętam, że wtedy płakałem...
2 - za pokonanie Czechów w finale Euro 1996...przeklęty Bierhoff....
Bartek
Najbardziej nie lubię dwóch londyńskich klubów - Arsenalu i Chelsea.
Z Chelsea sprawa jest prosta, czasami tak jest, że po prostu widzisz kogoś i od razu wiesz, że go nie lubisz. Ja tak mam właśnie z Chelsea, jakoś nigdy ich nie lubiłem...
A Arsenal? Bo gra/grało tam mnóstwo Francuzów, za którymi nie przepadam...A np takiego Vieiry to już nie potrafię w ogóle strawić...Jak on wychodzi na mecz z tunelu i ma taką koszulkę zasmarkaną całą. I jak tu go lubić... :wink:

A piłkarz znienawidzony?
arrow.gif wspomniany już Vieira (za koszulkę :wink: )
arrow.gif Niemcy, z dwóch powodów:
1 - za pokonanie Argentyny w finale WC 1990 1:0, z karnego jeszcze...grrr. Pamiętam, że wtedy płakałem...
2 - za pokonanie Czechów w finale Euro 1996...przeklęty Bierhoff....
Kamyk
To jest jeden z najgłupszych tematów które widziałem odkąd odwiedzam forum, nie chciałbym nikogo obrazić, ale to co tu wypisujecie jest conajmniej śmieszne np. "nienawidze Realu bo ma najlepszych piłkarzy", takie teksty świadczą tylko o tym,że taki temat wogóle nie powinien zaistnieć szczególnie w "Kąciku Sportowym", bo o ile się nie myle najwżniejszą zasadą w sporcie jest FairPlay, i na nienawiść nie powinno być w nim miejsca.
Bartek
A co ma fair play do nienawiści?
Poza tym, to normalne, że jak się kogoś lubi (np piłkarz lub klub), to jeste też ktoś, kogo się nie lubi...
Nie zamierzamy w żadnego z bohaterów tego tematu rzucać nożami ani podpalać im domu, czy nawet dziurawić opon w samochodzie... :wink:
Garcia

juz nie bede prowokowal klotni, choc podejrzewam ze te przydomki to wziales patrzac na swoja.... icon_twisted.gif

Hehe nie tongue.gif tak nazywa ich moj znajomek kibic realu zreszta tongue.gif bo jak juz pisalem marketingowo to sa oni niezli ale sportowo niezbyt jak sie obudza moze bedzie lepiej jak nie to Pereza na taczkach wywioza tongue.gif
Partyzant

Stary, tego meczu Argentyna niestety nie miała prawa wygrać... :cry: To było juz wiadome przed meczem. Widziałeś dwie czerwone dla Argentyny i ten żałosny karny? Pamiętasz jaka była otoczka tego meczu i GDZIE i przeciwko KOMU był on rozgrywany?

Zreszta takich historii było więcej - vide wyruchanie Argentyny przez Angolów (chyba) w 1966 roku... Albo Brazylii przez Argentynę w 1978...

P.S. Tez nie cierpie Viery i Niemców... icon_twisted.gif
Bartek
Prawdę mówiąc, w 1990 byłem za mały, żeby teraz pamiętać jakies wieksze szczegóły z otoczki meczów. Pamiętam tylko tyle, że strasznie kibicowałem Argentynie, jak mój ojciec zresztą smile.gif , a mecz wygrali Niemcy... icon_evil.gif
Natomiast już w 1996 byłem trochę większy :wink: i bardziej orientowałem się w temacie. PAmiętam, że Poborski był wtedy jednym z moich ulubionych piłkarzy (strzelił chyba taką jedną świetną bramkę lobem na Euro96, jesli mnie pamięć nie myli...), a finał wygrali Niemcy i to jeszcze przez złotą bramkę Bierhoffa...Znienawidziłem go za to icon_twisted.gif
OsciBosci

Hehe nie tongue.gif tak nazywa ich moj znajomek kibic realu zreszta tongue.gif bo jak juz pisalem marketingowo to sa oni niezli ale sportowo niezbyt jak sie obudza moze bedzie lepiej jak nie to Pereza na taczkach wywioza tongue.gif

masz racje, gra w 1/8 LM to nic nadzywacznego, ot tak przypadkiem sobie tam sie bawia...
Garcia

masz racje, gra w 1/8 LM to nic nadzywacznego, ot tak przypadkiem sobie tam sie bawia...

Ale doszli tam po strasznych meczarniach tongue.gif dostac 3:0 z dosc przecietnym klubem jakim jest Bayer to krolewskim nie przystoi a a ztym ze sa slabi sportowo to chodzilo mi o to ze sa slabi jak na swoj pozim po prostu nie pokazuja tego do czego przyzwyczili kibicow przeciez Zidane Ronaldo Raul byli nie tak dawno uzanawani za najwybitniejszych graczy na swoich pozycjach a teraz question.gif tragedia niestety :?
Yasio da rial madafaka

Stary, tego meczu Argentyna niestety nie miała prawa wygrać... :cry: To było juz wiadome przed meczem. Widziałeś dwie czerwone dla Argentyny i ten żałosny karny? Pamiętasz jaka była otoczka tego meczu i GDZIE i przeciwko KOMU był on rozgrywany?

Zreszta takich historii było więcej - vide wyruchanie Argentyny przez Angolów (chyba) w 1966 roku... Albo Brazylii przez Argentynę w 1978...

P.S. Tez nie cierpie Viery i Niemców... icon_twisted.gif

Mozliwe ze chodzi ci o final WC '66, ale tam Anglia grala z Niemcami. Caly walek mial polegac na tym, ze pilka ktora uderzyla w poprzeczke, odbila sie za linia i wyleciala w pole. Nie wiadomo do tej pory jak to bylo, ale raczej byl gol dla Anglii. W sumie Argentyna wyruchala tez Anglikow w 86 roku, reka Boga hehe.
_Bobek_
Najbardziej znienawidzony klub dla mnie to milan
I mysle ze teraz Man U ich pojada w cwiercfinale LM cool.gif
A pilkarz to chyba to.... narazie takiego nima :wink:
Partyzant

Mozliwe ze chodzi ci o final WC '66, ale tam Anglia grala z Niemcami. .

Nie , nie napewno chodziło o ćwiećfinał i o wyruchanie Argentyny przez sędziego rosyjskiego .Nie moge sobie tylko przypomniec z kim grali, ale chyba z Anglikami
rafi

Mozliwe ze chodzi ci o final WC '66, ale tam Anglia grala z Niemcami. .

Nie , nie napewno chodziło o ćwiećfinał i o wyruchanie Argentyny przez sędziego rosyjskiego .Nie moge sobie tylko przypomniec z kim grali, ale chyba z Anglikami

Już sluze pomoca, jesli chcecie smile.gif

Partyzantowi chodzilo rzeczywiscie o mecz cwiercfinalowy. A wlasciwie - mecze. W cwiercfinalach '66 graly ze soba: Anglia z Argentyną, oraz Niemcy z Urugwajem. Europa kontra Ameryka Południowa.
Dziwnym trafem mecz Anglików sedziowal Niemiec, a spotkanie Nienców - Anglik. smile.gif W obu meczach padlo wiele kontrowersyjnych decyzji; m.in. usuniety zostal nieslusznie Argentyńczyk Rattin, oraz dwóch urugwajczyków - Troche i Silva. Fachowcy uwazaja, ze Niemcy i tak poradziliby sobie z Urugwajem, ale juz Anglia niekoniecznie;)
Andrzej Gowarzewski pisze, ze "przyczyną kary miało być rzekome niewłaściwe słownictwo, choć sędzia zachodnioniemiecki (nazywał się Kreitlein - dop. Rafi;) nie znał hiszpańskiego, a nigdy publicznie nie wypowiedział się na temat przyczyn swej decyzji."
Skomentujcie sobie sami... :wink:

Co ciekawe, zwycieskiego gola dla Anglików strzelił Hurst - tenze sam, ktory w finale zostal "sprawca" nieszczesnego gola, trafiajac od poprzeczki za (przed?) linie niemieckiej bramki... smile.gif

PS. jestem osobiscie przeciwny przenoszenia starych win w lata pozniejsze. Przekręt byl w 1966 roku, zrobili go konkretni ludzie, nie majacy za grosz honoru, ani godności. Ale czy to znaczy, ze mam nienawidziec Niemców, Rosjan i w kazdym meczu byc przeciwko nim...? :wink:

A juz wypowiedzi typu: "nienawidze Bierhoffa bo strzelil złotego gola w finale Czechom" - rzucaja mnie na ziemie... smile.gif
Faktycznie, Bierhoff zachował sie jak "szmaciarz i wieprz", powinni go osadzic w Alcatraz, a klucze zakopac, najlepiej na pustyni Gobi... :wink:

Zastanówcie sie nad znaczenie słowa nienawiść. Pozdrawiam smile.gif
Bartek
Oj Rafi, to normalne, że jak się kibicuje jakiejś drużynie i ona przegrywa, to szuka się kozła ofiarnego...A kto lepiej pasuje do tej roli niż ten, który pokonał naszego ulubieńca? Ktoś może nie lubić Greków, bo pokonali Portugalię dwukrotnie na Euro04, a ktoś nie lubi Niemców i Bierhoffa, bo pokonali Czechów...Normalka.
Piłka wywołuje emocje - od uwielbienia ukochanej drużyny, do nielubienia innej :wink:

Co ciekawe, zwycieskiego gola dla Anglików strzelił Hurst - tenze sam, ktory w finale zostal \"sprawca\" nieszczesnego gola, trafiajac od poprzeczki za (przed?) linie niemieckiej bramki... smile.gif

Nie wiadomo do tej pory jak to bylo, ale raczej byl gol dla Anglii.

Hmm, ja bym raczej powiedział, że gola wtedy nie było. Piłka nie przeszła całym obwodem przez linię, a jak się odbijała od ziemi, to dotykała linii bramkowej...taki mały offtop :wink:
aszafa
icon_evil.gif Pewnie będę oryginalny ale trudno. Nienawidzę Realu Madryt. Wkurza mnie to że robią z piłki nożnej jedno wielkie targowisko. "O ten dobrze gra kupujemy go". Najlepsi piłkarze grają właśnie tam. Dla nich nie liczy się nic innego tylko kasa. Jeżeli ktoś dobrze gra za miesiąc już występuje w barwach realu. Uśmiercają piłkę nożną. Ten piękny sport. Prawda inne kluby też kupują różnych piłkarzy. To jest na porządku dziennym, ale ludzie bez przesady. Niedługo wszystkie największe gwiazdy będą grały w realu. Co do tego drugiego to nie lubię Owena i Christiano Ronaldo:)
_Bobek_
Przypomnialem sobie o znienawidzonym pilkarzu a jest nim Olivier Małpa tzn.Khan z Bayernu laugh.gif
steed
Christiano Ronaldo:)

Cristiano.

Jeśli chodzi o mnie to nie przepadam za Chelsea (ze względu na gburowatego Mourinho, nigdy nie przepadałem za tym człowiekiem, choć klasy mu nie odmówię), Liverpoolem (choć fajnie się dyskutuje z ich kibicami, nigdy nie potrafią przyznać, że przegrali bo byli gorsi, lol) i Arsenalem Londyn (zespół bez charakteru). Pewnie dlatego, że jestem fanem United ;)

Spoza Anglii nie przepadam za Realem Madryt, choć nie powiem żebym pałał jakąś nienawiścią do nich. Nie lubię też zbytnio Bayernu Monachium.

Jeśli chodzi o piłkarzy to zdecydowanie na pierwszym miejscu znajduje się cham nad chamami, który od czasów Euro 2004 osiąga apogeum bezczelności - już pewnie wiecie, że jest to Francesco Totti. Nie wiem dlaczego takim zawodnikom pozwala się biegać po boisku, to nie jest człowiek - to zwierz.
Tadek88
Moje znienawidzone kluby to Widzew,Arka,Zagłebie Lubin w Polsce oraz Real i Livorno w Europie.
Quby
Wybaczcie fani Realu Madryt, ale serdecznie nienawidze Waszego klubu gdyz wcale nie graja "galacticos" i wcale tacy nie sa, ten Becks, Figo, Raul, caly czas polegaja na opinii, lubie tylko Carlosa, gdyz caly czas ciezko pracuje, wedlug mnie reszta spoczela na laurach i jedzie za bardzo na opinii, shit.
Najbardziej znienawidzony pilkarz- chyba nie ma owego choc pretendentem moglby byc - Cristiano Ronaldo, zrobil pare akcji i strzelil pare bramek, wszyscy razem z nim mysla ze jest nie wiadomo kim, noi te sztuczne lzy na Euro '04 laugh.gif Noi moze Trezeguet, straszny egoista zawsze chce zeby tylko on trafial do siatki zawsze uwazalem ze duet francuskich napastnikow nie powinien tworzyc Trezeguet i Henry tylko Cisse i Henry :wink:
Stachu
Cristiano Ronaldo

????????????
noi te sztuczne lzy na Euro '04

ke?????????????Płakałem razem z nim...
Młody jest jeszcze.Zresztą gdyby nie on to Portugalia by nie miała nawet możliwości oberwania od Grecji w filnale Euro2004.

A właśnie.Nie znosze reprezentacji Grecji za icydent z Euro`04.

Piłkarz?Może Hennry :wink: Brachol gra w PES Arsenalem....a tak na serio to Wayn Rooney i te wielkie gwiazdy-Figo i Beckham
laki
lechia gdansk (za caloksztalt tworczosci) crcovia (za zamordowanie kibica Pogni Szczein) lech poznan i arka gdynia (za to ze maja zgode z mordercami), pilkarz kucharski poniewaz wywiadu nie potrafi udzielic poprostu tłuk
dmlakers
Reprezantacje to :
arrow.gif Anglia
arrow.gif Niemcy

Zachodnie kluby :
arrow.gif Manchester United - nie nawidze tych Czerwonych ciot, wkurza mnie Ferguson, Rooney (morde ma jak typowa świnia ..ops Anglik biggrin.gif ), van Nistelrooy i cala reszta tego dziadostwa.
arrow.gif Real Madryt - za dziadowska polityke transferowa (skupuja dobrych graczy ktorzy potem siedza na ławie i sie marnują).
arrow.gif Bayern Monachium - po prostu nie lubie Planety Małp (Kahn biggrin.gif ) wole obejrzec film pod tym tytułem niz mecz Bayernu.
arrow.gif AC Milan - do nich mam uraz od dziecinstwa (czyli jakies 20 lat juz).

Polskie kluby :
arrow.gif ŁKŚ Łódź - tych dlatego że jestem prawdziwym Łodzianinem i kocham prawdziwy łódzki klub WIDZEW :!:
arrow.gif Legia Warszawa - to chyba jak wszyscy biggrin.gif
Quby
Cristiano Ronaldo

????????????
noi te sztuczne lzy na Euro '04

ke?????????????Płakałem razem z nim...
Młody jest jeszcze.Zresztą gdyby nie on to Portugalia by nie miała nawet możliwości oberwania od Grecji w filnale Euro2004.

A właśnie.Nie znosze reprezentacji Grecji za icydent z Euro`04.

Piłkarz?Może Hennry :wink: Brachol gra w PES Arsenalem....a tak na serio to Wayn Rooney i te wielkie gwiazdy-Figo i Beckham

Ja plakalem ale wtedy, kiedy Holandia dostala od Czech, moze troche przesadziles nawet gdyby go nie bylo sa pilkarze portugalscy, ktorzy mogliby go zastapic, chocby o ile dobrze pamietam Simao
Quby
Reprezantacje to :
arrow.gif Anglia
arrow.gif Niemcy

Zachodnie kluby :
arrow.gif Manchester United - nie nawidze tych Czerwonych ciot, wkurza mnie Ferguson, Rooney (morde ma jak typowa świnia ..ops Anglik  biggrin.gif ), van Nistelrooy i cala reszta tego dziadostwa.
arrow.gif Real Madryt - za dziadowska polityke transferowa (skupuja dobrych graczy ktorzy potem siedza na ławie i sie marnują).
arrow.gif Bayern Monachium - po prostu nie lubie Planety Małp (Kahn biggrin.gif ) wole obejrzec film pod tym tytułem niz mecz Bayernu.
arrow.gif AC Milan - do nich mam uraz od dziecinstwa (czyli jakies 20 lat juz).

Polskie kluby :
arrow.gif ŁKŚ Łódź - tych dlatego że jestem prawdziwym Łodzianinem i kocham prawdziwy łódzki klub WIDZEW  :!: 
arrow.gif Legia Warszawa - to chyba jak wszyscy  biggrin.gif

Hieh, to troche dziwne, jak mozna kogos nie lubic za twarz, no chyba ze jest sie zydem(lks) skoros Widzewiak tak jak ja, to nie mam zastrzezen :wink:
icon_twisted.gif RTS Rado-Fans icon_twisted.gif
Topek
legii to wiadomo za co
pogoni a raczej pietrcovii za brak pogodzenia sie z faktami ze pogon nie istnieje tylko piotrcovia ptak piotrkow trybunalski

Bayern Monachium i Manchester United za to ze smierdzą
Tumek
Juwentus dlaczego? bo jest z włoch(a co) a jeśli chodzi o piłkarzy to Totti ,Delpiero,Van Niastelrooy,Buffon,Maćka Kolorza:)
mishka
Team: Assenal. Bajecznie go nienawidze, wraz z wszystkim co go otacza...Myslałem ze dom ze szcześcia rozniose jak mieli pogrom z United.
Manager: Mourinho-choc trener dobry to jest burakiem, showmanem i Bóg wie kim tam jeszcze
Player: Vieira..nienawidze tego chodzącego jak pedał człowieka. Szkoda ze mu Keane nie na(pipi)*ł przed/po meczu...
Hunter_2005
Klub: icon_twisted.gif (S)Real Madryt icon_evil.gif
Pilkarz: Tluscioch Ronaldo
Lipa
Klub: REAL MADRYT :!: :!: :!:
Piłkarz: GRZEGORZ RASIAK :!: :!: :!:
Trem
Klub: Manchaster United
Piłkarz: Vieri
Alec
Chelsea bo graja pieniadze, nie lubie kiedy bogaty klub jest najlepszy,
nie znosze tez pilkarzy ktorzy udaja sie tam dla kasy,
Pilkarz to oczywiscie Van Nistelrooy , poniewaz jest holendrem, strzela mi duzo goli kiedy gram z bratem, ma krzywy ryj, i to ze wszyscy uwazaja ze jest najlepszym napastnikiem znam 10 lepszych od niego.

I hate ORANJE
[size=24][/size]
dawid87
Nienawidze Realu Madryt bo mają w składzie same gwiazdy które psują się w tym klubie.
Il Capitano
Nienawidze Realu Madryt bo mają w składzie same gwiazdy które psują się w tym klubie.

gwiazdy, gwiazdy, gwiazdy!!!!
A napisz mi panie jaki klub nie ma gwiazd?! Barcelona, Manchester, Arsenal, Chelsea, Milan, Juventus, Inter w tych klubach nie widzisz samych gwiazd?! Ja dostrzegam!
Słoik

Polskie kluby :
:arrow: ŁKŚ Łódź - tych dlatego że jestem prawdziwym Łodzianinem i kocham prawdziwy łódzki klub WIDZEW  :!:

Gratuluje idiotyzmu. Mimo, iż część mojego życia związałem z piłką nożną, grając w eŁKSie, jestem również kibicem Widzewa. Bliżej Ci do Katowic, Poznania lub Szczecina, niż na Retkinie?
widzu
nie cierplie realu i salamanci bo brzydko graja i nie potrafia
kamart88
niecierpie realu madryt i ac milanu.
Z piłkarzy ronaldo,szewczenki i seedorfa
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.