babciahania
23 02 2005, 03:52
ja nienawidze: Wisły, widzewa, polonii LECHA bo jestem za LEGIA...

proste..
a tak z poza naszej najbogatszej ligi to bardzo nie lubie.
Bayernu - zawsze ich nie lubiłem - moze to przez Kahna...
a z piłkarzy to: Rasiak :!: Żurawski :!: Szymkowiak :!:
Kluby:tylko Bayern Monachium
Piłkarze:Oliver Kahn,Miroslav Klose,pracowicie faulujący taran Tomasz Hajto i król oszustów Rivaldo
$realu i figo--jako kibic BArcy i prywatnie zreszta tez..
najpierw caluje herb Blaugrany a potem odchodzi do kure.w.s.kich
babciahania
23 02 2005, 19:17
przypomnialo mi sie że jeszcze nienawidze Shevchenki - AC Milan rywal Juve..
Nie kibicuję: Barcelonie, Juventusowi, Arsenalowi i Chelsea.
Ale z piłkarzy żadnego nie nienawidzę. Po prostu doceniam ich (np. Nedveda) mimo, że nie grają w moich ulubionych klubach.
Zastranawia mnie czemu wiekszosc z kibicow nie lubi $realu??
babciahania
25 02 2005, 23:58
Zastranawia mnie czemu wiekszosc z kibicow nie lubi $realu??
a możesz mi powiedziec, czemu mamy go lubić??
ja nie pisałem że nie lubie realu.. ale jak sie tak bardziej zastanowić to też ich nie lubie..
i dla mnie powód wygląda tak:
jak taka drużyna składająca sie z tylu bardzo dobrych żeby nie powiedzieć najlepszych piłkarzy.... - nie potrafi nic wygrac (znaczyy nic większego np. lige mistrzów, lige itd.):!: :!:
No to Krakowskich zespolow Lecha Arki(podobnie jak deks jest to wrodzone) z zagranicy to Realu grrrrrrrrr Arsenalu Starej (pipi)awy (Juve) Rengers`ow ..
Znienawidzone kluby- Jagiellonia Białystok i Real Madryt . Jaga z powodu kosy z ŁKS-em Łomża, a Real bo mają same gwiazdy i uważają sie za kozaków, a prezentują wszyscy widzą co.
Piecowy1983
7 03 2005, 11:06
Cracovia za sprzet!
Piecowy1983
7 03 2005, 11:07
Cracovia za sprzet!
Nie wiem czemu ale jakos nie lubie Realu. A zawodnik to oczywiscie Rasialdinho ktory zamiast strzelac normalnie napitala z karata w piłke
Acha zapomnialem...o pilkarzu...hmmm nie sie zastanowie....Ibrahimowic..jakos mnie denerwuje...Ramelov(nie wiem czy to tak sie pisze ale coz) poprstu jest taki slaby ze az mi go szkoda...oraz bartka z podworka (zbyd duzo sie kiwa a mnie to denerwuje)

:wink:
Shanahan
8 03 2005, 13:25
O nienawiści mówić nie mogę, ale nigdy nie przepadałem za Bayernem Monachium. Nie wiem dlaczego ale ten klub zawsze kojarzył mi się z niemiecką zaborczością. Bayern to dla mnie taki piłkarski Bismarck.
Z obecnych piłkarzy do żadnego nie odczuwam szczególnej antypatii. Za to jako dzieciak szczerze nienawidziłem Haralda Schumachera- przede wszystkim za próbę uśmiercenia Battistona w półfinałowym meczu MŚ w 82 roku.
He,he pamietam ten mecz.Ciekawe,że Schumacher nie dostał nawet żółtej kartki.
CichyGrzmot
9 03 2005, 11:41
kLUB-Barca
pIŁKARZ-Riwaldo
ZDECYDOWANIE CHELSEA :!: :!: :!:
I WSZYSCY GRACZE TEGO ZESPOŁU :!: :!: :!:
PS. ŁĄCZNIE Z TRENEREM :!: :!: :!:
Bezczelnosc Chelsea niezna granic Murinho zawodnicy a nawet podzadkowi (ktorzy nazwali eto malapa) to zwylki prostacy)

:cry:
GROCHUŚ
11 03 2005, 07:36
(pipi)OVI , LECHA I ARKI !!!!!!!
I WSZYSTKICH TYCH DZIADOWSKICH PILKARZY Z TYCH SKŁADÓW !!!!
Klub - Bayern Monachium
Pilkarz - Scholes
Forebode
11 03 2005, 13:53
ZDECYDOWANIE CHELSEA :!: :!: :!:
I WSZYSCY GRACZE TEGO ZESPOŁU :!: :!: :!:
PS. ŁĄCZNIE Z TRENEREM :!: :!: :!:
Widać że kibicujesz Barcy
Ja nienawidzę całej bundesligi, tam to mnie wszyscy wkur**ją, najbardziej chyba B.Monachium :x :x
jak narazie byl tylko 4real i judasz z kilkoma innymi ale ostatnio mocno mnie wquw i a chelsea i murinio lajz.a
jay jay
26 03 2005, 15:04
Dariusz Szpakowski
27 03 2005, 17:55
a ja wszystkich lubie
Zawsze nie lubiłem Realu, ale to ma związek z tym, że jestem kibicem Barcy, natomiast od czasu kupienia przez nich Ronaldo nie potrafię ich nienawidzić już tak bardzo
Ja nic nie mam do chelsea ale z tego mourinho to jest taki d***l że normalnie go nie znosze.z piłkarzy nie lubie kahna a z klubów to Juventusu
Michał M.U.
28 03 2005, 19:12
Też pytanie. Wiadomo cze leszcze z asrenal L(K)ondon...Ech...Nie cierpie tych francuzkich pedałków. Człowiek futbolu to pan mgr mourinho.
majkelek
29 03 2005, 00:23
Wszystkich klubów, które graja sztywną piłke
Chelsea i Mourinho(słyszeliście jak on mówi po angielsku

z takim ruskim akcentem)
Bayern z King Kongiem na czele, a do tego ten sztywny atak O DZIZAS
Juventus Ibrahimovic był efektownie grającym zawodnikiem, a teraz
Ibrahimovic wyglada jak jakis pedofil
Najbardziej nie lubie wisły i legii a piłkarz to cezary kucharski(za dawne lata w legii)
gwiazdka
3 04 2005, 17:17
Legia !! to (pipi) !! i tyle
ronaldinho to ładnie z juza kopie
"RUSKIEJ" CHELSEA NIENAWIDZĘ I NAJCHĘTNIEJ BYM JĄ ZNISZCZYŁ GDYBYM MIAŁ DO TEGO ORĘŻ, A "HUJRINHO" TO IMBECYL I DEBIL W JEDNYM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Juan Sebastian Veron
20 04 2005, 21:48
I hate AC Milan i wszystkich piłkarzy którzy tam grają, włącznie ich szkoleniowcem Ancelottim. Mógłbym tutaj wymienić jeszcze paru rzezimieszków którzy się przez ten klub przewinęli. Mowa m.in o Rivaldo
I hate AC Milan i wszystkich piłkarzy którzy tam grają, włącznie ich szkoleniowcem Ancelottim. Mógłbym tutaj wymienić jeszcze paru rzezimieszków którzy się przez ten klub przewinęli. Mowa m.in o Rivaldo

ehh gdzie są teraz tacy gracze jak Rivaldo?

tylko paru jest na globie.Jego czasy jak grał w Barcelonie to coś pięknego.
Ibrahimovic był efektownie grającym zawodnikiem, a teraz :P
Widziałeś choć jeden mecz Zlatana w Serie A? Wątpie. Wówczas, nie byłbyś w stanie, opowiadać podobnych bredni.
nooo Zlatana kiedyś nie lubiłem ale przekonał mnie paroma występami jeszcze w Ajaxie.Mimo wzrostu jest świetnie wszykolny technicznie ,zresztą w seria a ostatnio hat tricka strzelił ;]
Yasio da rial madafaka
24 05 2005, 22:03
QUOTE(lukasz @ 21 04 2005, 06:52)

ehh gdzie są teraz tacy gracze jak Rivaldo?

tylko paru jest na globie.Jego czasy jak grał w Barcelonie to coś pięknego.
Huh ja pamietam jego mecz z Valencia bodajze rok 2001, Valenci wystarczyl remis do LM, Barca musiala wygrac. Rivaldo wtedy chyba hat-tricka zaliczyl, i ostatnia bramke strzelil przewrotka z okolo 25 metrow. Niesamowity byl.
blancio
25 05 2005, 14:39
To jest niesamowite jak on sie skonczyl :|
Nie jestem tak pojechany, zeby nienawidziec klubow czy pilkarzy, ale nie lubie wszystkich klubow ktore graja nudno.
Kubaa__
25 05 2005, 14:47
Rivaldo faktycznie szkoda, byl jednym z najlepszych zawodnikow na swiecie, a po przejsciu do Milanu zaczal grac jak sredniak (albo i gorzej ;/).
QUOTE(blancio @ 25 05 2005, 14:39)
Nie jestem tak pojechany, zeby nienawidziec klubow czy pilkarzy, ale nie lubie wszystkich klubow ktore graja nudno.
I to jest prawidlowe podejcie

.
fakt największy błąd jaki zrobił Rivaldo to ten, że odszedł z Barcelony

ale on wcale się nie skończył

widzieliście jego bramke/i z ostatniego meczu w finale pucharu Grecji? ten strzał lobik bobik w stylu van Bastena? coś pięknego
poza tym Rivaldo ma nadzieje, że zostanie jeszcze kiedyś powołany do reprezentacji - marzy o powołaniu na Mistrzostwa Świata w Niemczech
ale jak wiemy... nadzieja matką tych, którzy zawsze mają szczeście
Łagodnie mówiąc, Z kraju nie przepadam za Legią i ŁKS'em... Z zagranicy, nie darze sympatią Milanu, Chelsea i Realu... Co do zawodników nienawidze frajera Beckhama, to ma być piłkarz?! Dajcie spokój...
QUOTE(R_L_S_ @ 27 05 2005, 21:01)
rotfl, nie ma to jak patriotyzm
1)R_L_S jest kibicem Milanu
2)kibicowanie dudkowi nie ma nic wspólnego z patriotyzmem ,bo to polski grajek a nie polski klub czy coś.zresztą nawet jakby grała wisła np.to ja bym kibicował milanowi ,bo po prostu kibicuje w Polsce Legii i nie rozumiem postawy wspierania polaków czy polskich klubów.jak wisła z realem grała to kibice barcelony kibicowali wiśle.a powini przecież realowi idąc tokiem myślenia polaków.
btw.ja oczywiście też kibicował w finale milanowi ,bo lubie ten klub a nie lubie angoli.
Ja akurat Liverpoolowi pomimo że dudka nie znosze .
QUOTE(lukasz @ 29 05 2005, 08:22)
1)R_L_S jest kibicem Milanu
2)kibicowanie dudkowi nie ma nic wspólnego z patriotyzmem ,bo to polski grajek a nie polski klub czy coś.zresztą nawet jakby grała wisła np.to ja bym kibicował milanowi ,bo po prostu kibicuje w Polsce Legii i nie rozumiem postawy wspierania polaków czy polskich klubów.jak wisła z realem grała to kibice barcelony kibicowali wiśle.a powini przecież realowi idąc tokiem myślenia polaków.
btw.ja oczywiście też kibicował w finale milanowi ,bo lubie ten klub a nie lubie angoli.
No ale żeby od razu nienawidzieć bramkaża za to że dobrze bronił to śmiesnze

To jakbym był fanem Legii to powinienem nienawidzieć Wisłe Kraków za to że są lepsi

(chociaż ostatnio z nimi wygrali więc może to był zły argument

).
No ale dobra - ok. Różni ludzie - różne gusta i guściki...
Il Capitano
29 05 2005, 16:27
O Barcelonie juz pisalem dawno temu, a to z racji tego ze nie maja obrony, sa kompletnie goli z tylu, za mocno skupiaja sie na przodach i stety traca frajerskie bramki na wlasne zyczenie!
Rafal "Bąbelek" Benitez ktory sprowadza Reine ktory bedzie numerem jeden na Anfield. Dudek zacznie grzac lawe az w koncu odejdzie(<<oczywiscie to nie jego wina). Do "Bąbelka" Beniteza trzaba musowo dopisac Liverpool z jego dwoma Hiszpanami na czele:Garcią, Alonso!
najbardziej znienawidzony piłkarz: Samuel Eto - wkurza mnie jego pewność siebie i
uważa że jest pepkiem świata
a klubu: barca, arsenal i bayern
dmlakers
5 07 2005, 20:29
QUOTE(kubabos @ 5 07 2005, 19:53)
najbardziej znienawidzony piłkarz: Samuel Eto - wkurza mnie jego pewność siebie i
Od razu widac ze pisał to kibic Chelsea (ale nie Clinton

). To oczywiste ze kibice tego klubu nie lubia klubów lepszych typu: Barca, Arsenal.....
I widze że boli cie to że Eto'o (jeden z najlepszych napastników na świecie) gra w Barcie a nie w Chelsea - pewnie jakby gral w twoim klubie to byś go wychwalał pod niebiosa

. Ale pamietaj nie wszystko można kupić za ruskie pieniądze
Partyzant
5 07 2005, 20:55
QUOTE(kubabos @ 5 07 2005, 20:53)
Co za kolo - pewnośc siebie Eto'o cie wkurza ? A pewność siebie, buta, arogancja i ogólne buractwo twojego Mourinho już ci ne przeszkadza ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.