Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Znienawidzony klub piłkarski i piłkarz:]
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Sportowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
kubabos
QUOTE(Partyzant @ 5 07 2005, 22:55)
QUOTE(kubabos @ 5 07 2005, 20:53)
najbardziej znienawidzony piłkarz: Samuel Eto - wkurza mnie jego pewność siebie i                         
                                                                    uważa że jest pepkiem świata

a klubu: barca, arsenal i bayern
*

Co za kolo - pewnośc siebie Eto'o cie wkurza ? A pewność siebie, buta, arogancja i ogólne buractwo twojego Mourinho już ci ne przeszkadza ? mad.gif
*

NIE!!!
kubabos
QUOTE(dmlakers @ 5 07 2005, 22:29)
QUOTE(kubabos @ 5 07 2005, 19:53)
najbardziej znienawidzony piłkarz: Samuel Eto - wkurza mnie jego pewność siebie i                         

*

Od razu widac ze pisał to kibic Chelsea (ale nie Clinton tongue.gif ). To oczywiste ze kibice tego klubu nie lubia klubów lepszych typu: Barca, Arsenal..... biggrin.gif

I widze że boli cie to że Eto'o (jeden z najlepszych napastników na świecie) gra w Barcie a nie w Chelsea - pewnie jakby gral w twoim klubie to byś go wychwalał pod niebiosa laugh.gif. Ale pamietaj nie wszystko można kupić za ruskie pieniądze excl.gif
*

Czemu przypieprzasz sie do Chelsea, popatrz Real, też szastają kasą na lewo i prawo, a gdyby nie Abramovich to chelsea by już nie istniało.
dmlakers
QUOTE(kubabos @ 5 07 2005, 21:05)
QUOTE(dmlakers @ 5 07 2005, 22:29)
QUOTE(kubabos @ 5 07 2005, 19:53)

*

Od razu widac ze pisał to kibic Chelsea (ale nie Clinton tongue.gif ). To oczywiste ze kibice tego klubu nie lubia klubów lepszych typu: Barca, Arsenal..... biggrin.gif

I widze że boli cie to że Eto'o (jeden z najlepszych napastników na świecie) gra w Barcie a nie w Chelsea - pewnie jakby gral w twoim klubie to byś go wychwalał pod niebiosa laugh.gif. Ale pamietaj nie wszystko można kupić za ruskie pieniądze excl.gif
*

Czemu przypieprzasz sie do Chelsea, popatrz Real, też szastają kasą na lewo i prawo, a gdyby nie Abramovich to chelsea by już nie istniało.
*

Po pierwsze nie wymienilem Realu. Po drugie myśle ze dobrze by sie stalo gdyby do Chelsea nie przyszedl ten "ruski mafiozo" Abramovich - bez jego kasy to ten klub ...szkoda nawet pisac... biggrin.gif

A co do Eto'o to wkurza cie dlatego tylko ze jest pewny siebie - swoich umiejętnosci, wartości i co najwazniejsze nie da sie go kupić za "brudne ruskie pieniadze" (właśnie ja go za to bardzo szanuje, że nie gra w czymś takim jak Chelsea (fuj)) ... A chyba to dobrze, że ktoś jest pewny siebie? No chyba, że ty jestes jakis inny tongue.gif

smile.gif PARTYZANT Pozdro smile.gif
Borówa
Chelsea śmierdzi jak żaden inny klub, a jakby można tu wpisać trenera to Mourinho jest szczytowym osiągnięciem debilizmu tego Świata !
Ölschmitz
moze mi ktos wytlumaczyc, czemu AŻ tyle osob nienawidzi Bayernu? ;p
iaikO
bo to szwaby są :p
Greq(dudus)
Bo Bayern to jany!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ölschmitz
no, ale czemu bayern, a nie schalke na przyklad ;p
golab
Real Madryt - misz-masz gwiazdeczek, a grają jak ciule
Beckham - gra jak pała, jedyne, co mu kiedykolwiek wychodziło to podania i centry, metroseksualny cieć, nadaje się do boysbandu
Greq(dudus)
Beckham - gra jak pała, jedyne, co mu kiedykolwiek wychodziło to podania i centry, metroseksualny cieć, nadaje się do boysbandu

A co zazdroscisz mu...
Real Madryt - misz-masz gwiazdeczek, a grają jak ciule

Straszne...trzeba sie bac:)
W prawie kazdym klubie jest taki misz masz gwiazdeczek......
REAL RULEZ I H.U.J SALCESONIE W ......
Yap
Jestem zawsze z Barcą. Jednak kiedy grają z jakimkolwiek team'em nie targa mną jakiś ból pały czy nienawiść do drużyn. Chcę zobaczyć dobre widowisko. To wszystko.
Jedyne zastrzeżenia mogę mieć do stylu niektórych drużyn za defensywne strategie i bronienie wyników typu 1:0. Kiedyś miało tak Juve, dziś chyba Chelsea.
golab
A co zazdroscisz mu...
*

Czego? Tego, że jest metroseksualnym cieciem czy tego, że nadaje się do boysbandu?

Straszne...trzeba sie bac:)
W prawie kazdym klubie jest taki misz masz gwiazdeczek......
REAL RULEZ I H.U.J SALCESONIE W ......
*

Może i ch,uj, Barca mi kalafiorem lata...

PS. Wrzuć na luz, bo problemy z pompka będziesz miał, to temat wbrew pozorom dla beki, zobacz kto jest autorem hehehe...
kempa
QUOTE(Borówa @ 14 07 2005, 13:06)
Chelsea śmierdzi jak żaden inny klub, a jakby można tu wpisać trenera to Mourinho jest szczytowym osiągnięciem debilizmu tego Świata !
*

ale trzeba przyznac,że jest świetnym fachowcem...w sporcie najważniejsze są wyniki a te Chelsea ma coraz lepsze i dlatego coniektórym zaczyna grac na gólu,bo też chcieliby widziec w swoich ulubionych teamach najlepszych piłkarzy świata i niewyczerpalny budżet transferowy
QUOTE(Olszesky @ 14 07 2005, 14:55)
no, ale czemu bayern, a nie schalke na przyklad ;p
*

może nie nienawidze,ale nie przepadam za całym niemieckim footballem.

co do klubu i piłkarza,to nikt mi ostatnio nie podpadł...no może poza Liverpoolem i Dudziem za finał LM mad.gif
winner_second_h4h.gif
qwer
Real - przesyt gwiazd, które nic nie pokazują
Kamil Ceckowski
Uwielbiam CELTIC GLASGOW I H.LARSSONA ale nie nawiedze FC Barcelony sad.gif
Henryku po co tam przechodziles sad.gif(((((((((((((((
Yap
Ten topic powoli zaczyna mnie drażnić. Jak można zniechęcać się do jakiegoś klubu? Barca gra fajną, wesołą i finezyjną piłkę. Styl Celticu jest podobny. Dlatego widowisko podczas potyczki tych klubów było w ostatniej edycji ligi mistrzów naprawdę zaje-równe.
Nie rozumiem tematu. To wypowiadamy się "za" czy "przeciw" futbolowi?
Boczek
Nielubie Lechi Sędziszow chair.gif death2.gif butcher.gif pifpaf.gif - To juz wrodzona nienawisc z pokolenia na pokolenie biggrin.gif
a do zagranicznych klubow nic nie mam to samo do piłkarzy.
GTmaster
SZCZERZE NIENAWIDZĘ:
a)AC Milanu
b)Legii Warszawa, bo:

a)lubię Inter
b)kocham Lecha

proste
GTmaster
Aha i z piłkarzy wkur*** mnie Bobo Vieri, który się sprzedał za darmo...
Jakuza
GTmaster : edytowanie postów nie boli tongue.gif
laput
Bedzie krotko:

Real, Arsenal, Chelsea, Osasuna Pampeluna.

Beckham, Ronaldo, Henry.
SUMO
QUOTE(Tumeg @ 27 07 2005, 18:14)
Osasuna Pampeluna
bardzo orginalne happy.gif a dlaczego to tak Osasuny nie lubisz? rolleyes.gif
laput
No wiesz co... Jak można klub z taką nazwą lubieć... closedeyes.gif
Marcin$
Nienawidze Milanu i Los Galaktikos. A jeśli chodzi o piłkarzy to grubasa Ronaldo i Beckhama.
Odin91
Nienawidze Milanu smile.gif czemu ? Forza Inter !! biggrin.gif
A co do piłkarzy... Vieri ? i nie dlatego że przeszedł do milanu ale... nie lubie po prostu gnoja smile.gif a i 'el Gordo' też nie jest moim 'ulubionym' piłkarzem icon_wink.gif
wojcieszek
Nie cierpię Rivaldo a stało się od momentu w którym udawał że dostał piłką w twarz.Czego jak czego ale s(pipi).ysyństwa nie zniese(i góralskiej muzyki)
hay
Nienawidze:
Real
Chelsea

po****** piłkarze:
D. Beckham
D. Drogba
Odin91
Trzeba odnotować:
Panathinaikos Ateny
Emmanuel Olisadebe
closedeyes.gif
patryk313
jakoś tak nigdy nie lubiłem Realu nie wiem czemu jakiś taki dziwny ten klub jest ( i jeszcze ten gejowski kanał TV RealMadrid TV porażka) no i Juve...
to chyba datego że tylko Barca, Inter (Dejan i Alvaro smile.gif) no i jeden z najlepszych polskich klubów znaczy kolejorz mimo iż mieszkam na śląsku...tongue.gif
Yasio da rial madafaka
QUOTE(Boczek @ 23 07 2005, 12:55)
Nielubie Lechi Sędziszow chair.gif  death2.gif  butcher.gif  pifpaf.gif - To juz wrodzona nienawisc z pokolenia na pokolenie biggrin.gif
a do zagranicznych klubow nic nie mam to samo do piłkarzy.
*

klap klap klap klap klap klap klap klapklapklapklapklapklapklap

HEEEEEEJ, HEEEEEEEJ, WISLOKA!
HEEEEEEJ, HEEEEEEEJ, WISLOKA!

Heheh ekipa Blekitnych to ten sam w miare sklad osobowy co F.C Wisloki? Jak tak to szacuken. Aha no i jak jestesmy w tych klimatach to NIENAWIDZE KOMBAJNOW Z LKS-u Igloopol. Tak zostalem wychowany icon_twisted.gif
Bartezoo
Znienawidzony piłkarz to Luis Figo i Grzegorz Rasiak jak to mówi Kali to taki drewniak a klub to Panathinaikos Ateny biggrin.gif i Real Madryt
[InSaNe]
Oczywiscie Barcwelona . Nigdy nie rozumialem zachwytow nad tym dziadostwem . W ktorym miejscu ten klub jest "taki wielki"? blink.gif Chyba z nazwy .

Pilkarz, ktorego nienawidze to oczywiscie zmutowany bobr biggrin.gif (Ronaldinho) Jak mozna miec taka brzydka, pusta morde, omG ! biggrin.gif To, ze nie trawie typa nie ma zwiazku z tym, ze gra w Barcwelonie .
_ARO__
manchester united -zniwnawidzony klub
ronaldo-znienawidzony piłkarz....

klub daremny....i grający dziwną piłke...a piłkarz...kiedyś to może on był dobry...
pietro
Piłkarz, który mnie irytuje to Del Piero, bo jest dla mnie największym boiskowym cwaniaczkiem choc zdaje sobie sprawe ze sa wieksi smile.gif A klub to Juventus, bo sa moim zdaniem strasznie zdaufani w sobie tongue.gif
areka
-Chelsea, AC Milan, Legi, Lechia,
-Krzynówek,
gubu
Barcelona i Ronaldinio (nie lubie go za zachowanie w meczu z Chelsea)
h.head
Ja nienawidze Legii Warszawa. A piłkarzy to saganowskiego bo to ciota, Beckhama i to wszystko.
Żeby o Legii dosadnie sie wypowiedziec to bym musial ksiazke napisac.
Bret Hart
Ja nie znosze Glasgow Rangers (1.to c1py 2. Jestem za Celticem) a pilkarz to zdecydowanie Rooney (te odstajace uszy i morda buraka,kawal chama i prostaka na boisku również) dodatkowo reprezentacji Szwecji i Anglii (chyba wszyscy wiedzą dlaczego...) confused.gif
Lipa
Znienawidzony zespół - Chelsea i Real ...
Znienawidzony piłkarz - Nie ma takiego, choć Terry mi podpadł za nieuczciwą bramkę na 4:2 w meczu z Barcą.
lukasz
Rooney to mój zdecydowanie ulubiony piłkarz z GB.charakterem jedyny nawiązuje do czasów keane`a i cantony.
Tytek
chelsea...i inne takie wyroby,....
Ölschmitz
QUOTE(lukasz @ 19 02 2006, 22:20) *

Rooney to mój zdecydowanie ulubiony piłkarz z GB.charakterem jedyny nawiązuje do czasów keane`a i cantony.

popieram w 100%. lubie goscia, czuje, ze za kilka lat bedzie kapitanem ManU, nastepca keano? czemu nie, ma predyspozycje.
Odin91
QUOTE(Olszesky @ 19 02 2006, 23:16) *

popieram w 100%. lubie goscia, czuje, ze za kilka lat bedzie kapitanem ManU, nastepca keano? czemu nie, ma predyspozycje.

tia, chamska, bezpardonowa, czasem nawet nieuczciwa gra i mamy rodowitego angielskiego piłkarza.

lubie ostrą gre - ale wg. mnie trzeba ją umieć odrużnić od chamskiej icon_wink.gif

choć z drugiej strony lepszy Rooney niż Totti...
Bret Hart
Mozecie sobie lubić tego buraka Rooneya ale dla mnie to cham i prostak i za kazdym razem co go widze to chce mi sie rzygać! Do tego musi chodzić na coorvy ... (głosno o tym było w Anglii pare miesiecy temu) buhahaha
Odin91
QUOTE(Bret Hart @ 21 02 2006, 23:28) *

Mozecie sobie lubić tego buraka Rooneya ale dla mnie to cham i prostak i za kazdym razem co go widze to chce mi sie rzygać! Do tego musi chodzić na coorvy ... (głosno o tym było w Anglii pare miesiecy temu) buhahaha

kiedyć(w 2005r.) C. Ronaldo oskarżono o zgwałcenie kobiety nonie.gif coś w tym ManU jest laugh.gif
Bret Hart
QUOTE(Odin91 @ 21 02 2006, 23:12) *

coś w tym ManU jest laugh.gif

heh dobre... Cantona, Beckham, Stam ze swoją biografią no a teraz Roony wyskakuje z kasy żeby sobie umoczyć (niestety z taką gębą orangutana to trzeba bulić nawet brzydkim, grubym angielkom biggrin.gif )
Diabeu

Cantonie to może buty wiązać, dzieciak nic tylko ma pretensje do wszystkich, jak tak dalej pójdzie to jego kariera siądzie - bo kretyna w drużynie nikt nie będzie chciał
alienator
Kluby:
-Chelsea
-Real Madryt
-Arka Gdynia

Piłkarze:
-Ronaldo
kavol
Kluby
Lech Poznań, Chelsea, Bayern, Arsenal i Real

Piłarze
Kahn censored2.gif , Citko, Vieri
n-name
kluby - real madryt, ac milan, chelsea, barcelons
piłkarze - ronaldinio, ronaldo, schewczenko
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.