Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Znienawidzony klub piłkarski i piłkarz:]
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Sportowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Sarni
Ok, więc uzasadniam

Polski klub:

Wisła Kraków
Ogólnie nienawidzę tego klubu za całokształt

Widzew Łódź
Jak wyżej.

Polski Piłkarz

Tomasz Hajto
Za chamstwo, kretyństwo i co tylko jeszcze...

Radosław Kałużny
Za to, że męczył słabszych w szatni (niektórzy powinni wiedziec o co chodzi)

Zagraniczny klub

Real Madryt
Za to, że nie potrafi wychować dobrego piłkarza, musi ciągle kupować.

Bayern Monachium
Bo to szwaby i farciarze.

Zagraniczny piłkarz

Roberto Carlos
Za całokształt :>

Oliver Kahn
Za twarz i narodowość
ISS_
Wisła Kraków  

Bezsensowne uzasadnienie. Czyżbyś ich nie lubił za to że są po prostu najlepsi w Polsce :? ?
Real Madryt  

Tu się nie zgodzę. Dla przykładu podam chociażby Javiera Garcia Portillo.
Oliver Kahn  
Za twarz i narodowość

Ciekawe czy masz lepszą twarz laugh.gif .
Sarni
Ad.1.
Nie lubie ich, pewnie dlatego, że jestem fanem Legii :> Ty też niedawno byłeś fanem Legii

Ad.2.
Jeden piłkarz wiosny nie czyni.

Ad.3.
Nie da się mieć brzydszego ryja... icon_twisted.gif
Gęsior
Ogolnie nie lubie wszystkich niemieckich zespolow a w szczegolnosci Bayernu. Za co? Za to, ze sa gebelsami, za to ze "cesarz" jest dla mnie pajacem, za to ze gra tam Kahn i jego wqrwiajaca morda, za to ze gral tam Efenberg i jego rownie paskudna morda i maniery. Do tego stopnia ich nienawidze, ze jak kupuje przedlad to odrazu lukam bundeslige i modle sie zeby Bayern dostal w dupe. icon_evil.gif
Krzychu
Ad.1.  
Nie lubie ich, pewnie dlatego, że jestem fanem Legii :> Ty też niedawno byłeś fanem Legii

ISS - kolejny kibic sezonowy :roll:
Ehh...ciekawe czy jak wisla przegra z SS Lazio to zas bedziesz dalej kibicem wisly czy przeniesiesz sie na Amike albo Dyskobolie laugh.gif
fagg
Ok, więc uzasadniam

Polski klub:  

Wisła Kraków

Widzew Łódź
Jak wyżej.

Polski Piłkarz

Tomasz Hajto
Za chamstwo, kretyństwo i co tylko jeszcze...

Radosław Kałużny
Za to, że męczył słabszych w szatni (niektórzy powinni wiedziec o co chodzi)

Zagraniczny klub

Real Madryt

Bayern Monachium
Bo to szwaby i farciarze.

Zagraniczny piłkarz

Roberto Carlos
Za całokształt :>

Oliver Kahn
Za twarz i narodowość

ja tak samo generalnie jestem z wawy wiec trudno bylo sie spodzieac innych typow
Słoniu
ja nienawidze legii warszawa chociaz nie lubie ich bo fajnie sie bije ich kibicow icon_twisted.gif  :twisted:  :twisted: nie lubie jeszcze bayernu monachium i wisly krakow icon_twisted.gif

Ciekawe czy w rzeczywistości jesteś takim cwaniaczkiem. Jakoś mi sie nie wydaje...
Anonymous
Widzę, ze wielu "forumowiczów" także jest bardzo entuzjastycznie nastawiona do Kahna smile.gif Ja też nie lubię tego szwabskiego "kotleta"... za twarz i te 800 min tongue.gif
Partys
Ja najbardziej nie lubie Manchesteru United i tego rudzielca Schoolsa icon_twisted.gif Gdzie kolwiek zobaczę tą ryżą pałę odarzu robi mi się niedobrze.
Sarni
Krzychu: właśnie tego nienawidzę w kibicach...zmienności...mam kumpla w szkole, który niemal co tydzień ma inny ulubiony zespół - jeszcze rok temu kibicował Barcelonie, dzisiaj ich wyzywa, bo sobie nie radzą...

Słoniu: popieram, w rzeczywistości już by taki cwany nie był icon_twisted.gif
Hugar
Nie lubie MU bo to sa wielkie klochy (mam cynk, ze nie jedza serkow homogejonizowanych) a pilkarz to ten ich pedalski David
Partys
Nareście ktoś o podobnych poglądach do moich:> MU sucks:!:
ISS_
Ja w MU nie lubię jednego: tej łysej małpy na bramce...
Partys
Nie dość, że łysy to jeszcze kurdupel,ach..........jak ja nie cierpie MU.
icon_twisted.gif
Diabeu
icon_twisted.gif Barthez jest dobry (z mikrofali tongue.gif) szkoda że gra u tych debili icon_twisted.gif
sp1979
Nienawidze Realu madryt!!!!!!!!! barca rula!!!!!!!!!!!!
a z piłkarzy:scholes ,solskjaer,barthez, i wszystkich piłkarzy realu laugh.gif
safferon
pie,rdolic to co wczesniej napisalem - nienawidze manchesteru ,lachociagi sedziowskie (pipi)e , walolne spedalence i pieprzeni farciarze icon_twisted.gif
Veron
A ja nie trawie AC Milan, a w szczegolnosci Pippo Inzaghiego - jak widz ejego grymas po strzeleniu bramki, to mi sie pieniadze w kieszeni rozmieniaja.
ajakssx
kluby:1.Fucknord(feyenord) 2.psy (psv) 3.Utrecht 4.Az Alkmaar...5.wszystko co niemieckie
piłkarze:van Hooijdonk (kilym)bosvelt,kezman.kuyt(utrecht),van bommel.kahn,ehhh za dużo by wymieniać
barcio
Fuck Real Madryt! I fuck Luis Figo!

powód: Jestem kibicem Barcelony.
Kamui
Bayern Monachium. Klub który nic nie potrafi, to że coś tam wygra to w głównej mierze dzięki fartowi. Najbardziej znienawidzony przezemnie piłkarz Kahn bo gościu ma niewyjściowy ryj i gra w tym klubie. (pipi) yeti. Fuck off Bayern. Słyszałem że Bayern lubią tylko w Bayernie i to też nie wszyscy icon_twisted.gif
ISS_
Słyszałem że Bayern lubią tylko w Bayernie

Bayern lubią w Bayernie... Chyba w Monachium :? .
King_of_Metal
ja nie lubie oglonie polskiej ligi, aszczegolnie tych lysych kuta.ow chodzacych na mecze
Rinoa
Najgorszy Clubers??? :roll: Chyba Bayern Munchen....a najgorszy piłkarz...hihihih icon_twisted.gif prędzej bramkarz...czyli Oliver Khan(nie lubie ciecia)
RinG
OK no to jedziemy:
niemcy, germany, dojcze - jak zwal tak zwal - DO PIECA, zwlaszcza Bayern Munich, a malpiszon Kahn do zoo
Nie cierpie brazylijczykow z jednym malym wyjatkiem - Roberto Carlos, on jest OK. A najwieksze scierwo z Bazylii to rzecz jasna Rivaldo, czlowiek o twarzy jak tatarskie siodlo. smile.gif Ronaldo - spasione ciele, i do tego pier'dolony fuksiarz: "wielki piłkarz" i "król strzelców na Mundialu"... Tia, tylko ze chyba wszystkie jego gole padly z sytuacji, w ktorych musial tylko dostawic noge. A kojarzycie mecz Realu z Borussia w Madrycie? Ronaldo metr przed bramka, musi tylko kopnac pilke przed siebie, a ten "geniusz futbolu" co robi? Wali w bok prosto we wracajacego miedzy slupki bramkarza, tak, ze jesli bramkarza by nie bylo to nie trafilby nawet w bramke, ba! pilka wyszlaby na aut. Jak tak można? Zawodnik "tej klasy"? Na szczescie znowu mial fuksa, bo pilka jakos dziwacznie odbila sie od wyzej wspomnianego bramkarza i wpadla do siatki.
Prawda jest taka, ze jedyne co Ronaldo umie dobrze to popier'dalac, ale to akurat zasluga Matki Natury smile.gif
Co by tu jeszcze... Nie przepadam tez za MU, a w Beckhamie fajna jest tylko jego prawa noga smile.gif

PS. Czy wspominalem juz ze Kahn jest malpa? Nie? To mowie: Kahn to malpa
toudi
Real Madryt bo to lacie i nie lubia rivaldo tongue.gif
a co do pilkarza to Vieri za rasistowskie poglady
RinG
Fuck Real Madryt! I fuck Luis Figo!

powód: Jestem kibicem Barcelony.

Hehe, cytuje w wolnym tlumaczeniu: "Ja pie***e Luisa Figo!"
Khem, tak, ja rozumiem, przystojniak z niego i wogole, ale zeby tak publicznie, na forum, o takich rzeczach... FUJ smile.gif
RinG
Ooo, wlasnie sie dowiedzialem, ze Ronaldo we wczorajszym (sobota) meczu Realu z Villareal doznal kontuzji prawego kolana, ktore to kolano ponoc juz mial kontuzjowane, wiec uraz sie odnowil czy cuś. Podobno ma przez to zakonczyc kariere :!: .
Coz, ja nie cierpie tego goscia, ale mimo wszystko nie zycze mu az tak zle. Poza tym wydarzenie to uswiadamia mi po raz kolejny, jak kruchy jest ludzki zywot i zdrowie, chlip
R_L_S_
Ooo, wlasnie sie dowiedzialem, ze Ronaldo we wczorajszym (sobota) meczu Realu z Villareal doznal kontuzji prawego kolana, ktore to kolano ponoc juz mial kontuzjowane, wiec uraz sie odnowil czy cuś. Podobno ma przez to zakonczyc kariere  :!: .
Coz, ja nie cierpie tego goscia, ale mimo wszystko nie zycze mu az tak zle. Poza tym wydarzenie to uswiadamia mi po raz kolejny, jak kruchy jest ludzki zywot i zdrowie, chlip

ehh.. mimo tego ze go nielubilem zal mi go na mistrzostwach swiata udowodnil ze umie sie przeciwstawic kontuzja dojsc do siebie i zagrac najlepiej a tu ci pol roku i po karierze :?
No nic to mam nadzieje ze jakos da rade i zagra jeszcze badz uraz nie jest taki grozny coz pozyjemy zobaczymy zal mi go naprawde...
ISS_
O kurde. A ja nic o tym nie słyszałem. Szkoda mi go... Już raz męczył się kilka lat z kontuzją. Prawie wszyscy o nim zapomnieli, ale na MŚ pokazał wszystkim kto jest najlepszy na świecie cool.gif .
RinG
Wiecie co, nawet troche mi glupio, ze tak na niego kląłem; teraz autentycznie mi go szkoda. Zwlaszcza ze nosi teraz na piersi herb Realu. I tym bardziej ze Real sporo sie na niego wykosztowal i szkoda byloby zeby ta kasa poszla na marne. Ale wlasciwie czemu ja pi*prze o pieniadzach w takim momencie, pieniadze to nie wszystko.

A propo Realu:

Real Madryt

Taaa, jasne, a Raul to pies. Takoż Iker Casillas i Guti tudzież wspomniany już Portillo. To wcaaaale nie są dobrzy piłkarze, jakieś trzecioligowe szmaty icon_twisted.gif
Obsolete
Wiecie co, nawet troche mi glupio, ze tak na niego kląłem; teraz autentycznie mi go szkoda. Zwlaszcza ze nosi teraz na piersi herb Realu. I tym bardziej ze Real sporo sie na niego wykosztowal i szkoda byloby zeby ta kasa poszla na marne. Ale wlasciwie czemu ja pi*prze o pieniadzach w takim momencie, pieniadze to nie wszystko.

A propo Realu:

Real Madryt

Taaa, jasne, a Raul to pies. Takoż Iker Casillas i Guti tudzież wspomniany już Portillo. To wcaaaale nie są dobrzy piłkarze, jakieś trzecioligowe szmaty icon_twisted.gif

Nie pamietam juz dokladnie, ale podczas meczu Real-Milan komentator cos tam gadal, ze Raul przyszedl do Realu z innego klubu gdzie go nie chcieli.Najpierw gral w trzecim skladzie, po roku trafil do 2 i po kilku meczach juz byl w 1.
RinG
Komentator mowil wlasnie o 3 skladzie REALU. Jestem prawie w 100% pewien ze Raul od poczatku gra w madryckiej druzynie. Zaczal w wieku 15 lat w ww 3 druzynie i okazal sie na tyle utalentowany, ze po paru latach wyrosl na gwiazde swiatowego formatu.

Nawet gdyby bylo tak jak piszesz, to jaki IMBECYL nie chcial by Raula w druzynie. No, chyba ze byl slepy
R_L_S_
To bylo na takiej zasadzie ze Raul trenowal w szkolce Atletico Madryt ale ja rozwiazali i Raul poszedl do szkolki Realu potem gdzies w 96 roku walnal hat-tricka w lidze mistrzow i walil brame za brama i teraz jest jednym z najlepszych napastnikow swiata.
RinG
No i jest maly zonk, bo Ronaldo jest w pelni sil, zagral w Moskwie i nawet strzelil bramke. Chlopaki, naprawde sorki wielkie za wprowadzenie w błąd! Ale widzialem ten faul na wlasne oczy. Moze jednak nie byl on taki grozny, a moze cos opacznie zrozumialem? Ronaldo to twardziel smile.gif W kazdym razie - PLEASE FORGIVE ME!
toudi
wybaczamy biggrin.gif a wracajac do teamtu to Ronaldo strzelil fajna bramke, ale dosrodkowanie figo z prawej strony bylo jeszcze lepsze, choc nie lubie Realu to bramka byla super, bynajmniej ja lubie charakterystyczne angielskie wrzutki w pole i strzal glowa biggrin.gif
RinG
wybaczamy biggrin.gif

Ufffff, dzięki smile.gif To nic, odkladam ten sznur i rewolwer, nie przydadza sie biggrin.gif icon_twisted.gif
rychu18
Jeżeli INTER MEDIOLAN nie zdobędzie mistrza włoch lub ligi mistrzów to zostanie znienawidzony przeze mnie!!!A z piłkarzy to CHRISTIAN VIERI ponieważ mój kumpel grając Włochami non stop mi nim pikuje bramy!!! laugh.gif laugh.gif laugh.gif
RinG
Jeśli nie wygrasz najbliższego turnieju PES2 to cie znienawidze smile.gif
Diabeu
wybaczamy biggrin.gif a wracajac do teamtu to Ronaldo strzelil fajna bramke, ale dosrodkowanie figo z prawej strony bylo jeszcze lepsze, choc nie lubie Realu to bramka byla super, bynajmniej ja lubie charakterystyczne angielskie wrzutki w pole i strzal glowa biggrin.gif

icon_twisted.gif fucktycznie powrót do tematu koleś :roll: icon_twisted.gif
miguel
Znienawidzeni piłkarze, kluby i reprezentacje: wszystkie drużyny z Niemiec i Anglii. Każdy przypadek z osobna uzasadniać by trzeba było długo, wiec będzie ogólnikowo: za burackie ryje, wieśniacki styl gry (szczególnie wyspiarskie kick&run), błędne przeświadczenie o własnej wielkości, prymitywnych i chamskich kibiców, czitowanie (naturalizacja obcokrajowców - szczególnie dotyczy to Szkopów, choć za transfer Murzyna do reprezentacji kompletnie przestałem dwa lata temu szanowac też np. biało-czerwonych).
RinG
Rasista? I o jakim "transferze" mowisz?

A propos murzynow w reprezentacji (sorki BsE ze znowu odchodze od tematu smile.gif ): co jest z Kalu Uche? Mial ponoc grac w naszej reprezie
SkViOt
Nienawidze realu madryt,klub z takim składem powinien wygrywać każdy mecz minimum 5:0.
zawodnik Zidane(głupi łysol)-przereklamowany mienczak
Diabeu
icon_twisted.gif Miguelowi pewnei chodziło o naturalizowanie Nigeryjczyka Emmanuela Olisadebe - jak dla mnie to również jest żałosne - poczekajmy, niebawem będziemy mieli jeszcze kilku - i tu nie chodzi o rasizm, co to to nie - po prostu to jest śmieszne, IMHO to pokazuje że nasza piłka spadła z krzesła, przebiła dno i zagrzebała się po szyję w mule icon_twisted.gif
R_L_S_
IMHO to pokazuje że nasza piłka spadła z krzesła, przebiła dno i zagrzebała się po szyję w mule icon_twisted.gif

No rzeczywiscie jest i bylo przez ostatnie lata do (pipi) ale nie az tak a Olisadebe pomogl naszym wejsc do MS lecz teraz gra kaszane ze szkoda gadac...
Diabeu
icon_twisted.gif pomógł nie pomógł - w sumie mnie to wali - IMHO reprezentacja oznacza obywateli danego kraju a nie na szybkiego naturalizowanie typa bo się przyda - to niech Uche tak wezmą i jeszcze jakichś cieci - przecież to jest komedia normalnie icon_twisted.gif
LuZaK
ja to najbardziej nie cierpie Barteza to piertoła. manchestesr potrzebuje bez watpienja nowego golkipa
safferon
Nienawidze realu madryt,klub z takim składem powinien wygrywać każdy mecz minimum 5:0.
zawodnik Zidane(głupi łysol)-przereklamowany mienczak

widac bucu chyba nigdy nie widziales tego pilkarza w akcji skoro takie osady o nim wydajesz
a moze po prostu pomogl on nakopac jakiejs lubianej przez ciebie druzynie?tongue.gif
pilkarz ten jest jak dla mnie genialny, samo patrzenia na to jak radzi on sobie z pilka jest przyjemnoscia
R_L_S_
icon_twisted.gif pomógł nie pomógł - w sumie mnie to wali - IMHO reprezentacja oznacza obywateli danego kraju a nie na szybkiego naturalizowanie typa bo się przyda - to niech Uche tak wezmą i jeszcze jakichś cieci - przecież to jest komedia normalnie icon_twisted.gif

Ale trzeba tez przyznac fakt ze Olisadebe nauczyl sie grac na tak wysokim poziomie grajac w Polonii a w Nigerii nauczono go tylko pilkarskich podstaw, jego talent rozkwitl w polsce wiec tez nie mozna powiedziec ze tylko przyjal obywatelstwo i zaczal grac dla Polski zaczal grac dla narodu dzieki ktoremu odniosl sukces jaki odniosl a czy odniosl by podobny grajac gdzie indziej juz nie jest takie wazne bo gral w Polsce a nie gdzie indziej.
Pozatym ostatnio kandydatem do obywatelstwa byl Uche jesli chca kogos neutralizowac to tylko pilkarzy ktorzy sa lepsi od naszych a akurat od Uche jest lepszy od kazdego polaka na prawej pomocy.
miguel

Ale trzeba tez przyznac fakt ze Olisadebe nauczyl sie grac na tak wysokim poziomie grajac w Polonii a w Nigerii nauczono go tylko pilkarskich podstaw, jego talent rozkwitl w polsce wiec tez nie mozna powiedziec ze tylko przyjal obywatelstwo i zaczal grac dla Polski zaczal grac dla narodu dzieki ktoremu odniosl sukces jaki odniosl a czy odniosl by podobny grajac gdzie indziej juz nie jest takie wazne bo gral w Polsce a nie gdzie indziej.

Pierdu pierdu, koleś nie jest "produktem" polskiej myśli szkoleniowej, więc WON, (pipi) z tej ekipy.
Zaczął grać dla naszego NARODU...smiechu warte, zanim klatkę z Olisadebe wyładowano na Okęciu, on pewnie nawet nie wiedział, ze istnieje takie państwo jak Polska. A teraz wielkiego Polaka z niego zrobili.
Kopania piłki nauczył się w Nigerii i tam jest jego miejsce. Jakby u nas był od juniora (jak Vieira we Francji), nie byłoby problemu, byłby "swój". A tak to paszoł won, tylko wstyd zespół z takim "wynalazkiem" w składzie komukolwiek pokazywać.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.