Ok, więc uzasadniam
Polski klub:
Wisła Kraków
Ogólnie nienawidzę tego klubu za całokształt
Widzew Łódź
Jak wyżej.
Polski Piłkarz
Tomasz Hajto
Za chamstwo, kretyństwo i co tylko jeszcze...
Radosław Kałużny
Za to, że męczył słabszych w szatni (niektórzy powinni wiedziec o co chodzi)
Zagraniczny klub
Real Madryt
Za to, że nie potrafi wychować dobrego piłkarza, musi ciągle kupować.
Bayern Monachium
Bo to szwaby i farciarze.
Zagraniczny piłkarz
Roberto Carlos
Za całokształt :>
Oliver Kahn
Za twarz i narodowość
Wisła Kraków
Bezsensowne uzasadnienie. Czyżbyś ich nie lubił za to że są po prostu najlepsi w Polsce :? ?
Real Madryt
Tu się nie zgodzę. Dla przykładu podam chociażby Javiera Garcia Portillo.
Oliver Kahn
Za twarz i narodowość
Ciekawe czy masz lepszą twarz

.
Ad.1.
Nie lubie ich, pewnie dlatego, że jestem fanem Legii :> Ty też niedawno byłeś fanem Legii
Ad.2.
Jeden piłkarz wiosny nie czyni.
Ad.3.
Nie da się mieć brzydszego ryja...
Ogolnie nie lubie wszystkich niemieckich zespolow a w szczegolnosci Bayernu. Za co? Za to, ze sa gebelsami, za to ze "cesarz" jest dla mnie pajacem, za to ze gra tam Kahn i jego wqrwiajaca morda, za to ze gral tam Efenberg i jego rownie paskudna morda i maniery. Do tego stopnia ich nienawidze, ze jak kupuje przedlad to odrazu lukam bundeslige i modle sie zeby Bayern dostal w dupe.
Krzychu
17 02 2003, 23:25
Ad.1.
Nie lubie ich, pewnie dlatego, że jestem fanem Legii :> Ty też niedawno byłeś fanem Legii
ISS - kolejny kibic sezonowy :roll:
Ehh...ciekawe czy jak wisla przegra z SS Lazio to zas bedziesz dalej kibicem wisly czy przeniesiesz sie na Amike albo Dyskobolie
Ok, więc uzasadniam
Polski klub:
Wisła Kraków
Widzew Łódź
Jak wyżej.
Polski Piłkarz
Tomasz Hajto
Za chamstwo, kretyństwo i co tylko jeszcze...
Radosław Kałużny
Za to, że męczył słabszych w szatni (niektórzy powinni wiedziec o co chodzi)
Zagraniczny klub
Real Madryt
Bayern Monachium
Bo to szwaby i farciarze.
Zagraniczny piłkarz
Roberto Carlos
Za całokształt :>
Oliver Kahn
Za twarz i narodowość
ja tak samo generalnie jestem z wawy wiec trudno bylo sie spodzieac innych typow
ja nienawidze legii warszawa chociaz nie lubie ich bo fajnie sie bije ich kibicow

:twisted: :twisted: nie lubie jeszcze bayernu monachium i wisly krakow

Ciekawe czy w rzeczywistości jesteś takim cwaniaczkiem. Jakoś mi sie nie wydaje...
Anonymous
18 02 2003, 15:16
Widzę, ze wielu "forumowiczów" także jest bardzo entuzjastycznie nastawiona do Kahna

Ja też nie lubię tego szwabskiego "kotleta"... za twarz i te 800 min
Ja najbardziej nie lubie Manchesteru United i tego rudzielca Schoolsa

Gdzie kolwiek zobaczę tą ryżą pałę odarzu robi mi się niedobrze.
Krzychu: właśnie tego nienawidzę w kibicach...zmienności...mam kumpla w szkole, który niemal co tydzień ma inny ulubiony zespół - jeszcze rok temu kibicował Barcelonie, dzisiaj ich wyzywa, bo sobie nie radzą...
Słoniu: popieram, w rzeczywistości już by taki cwany nie był
Nie lubie MU bo to sa wielkie klochy (mam cynk, ze nie jedza serkow homogejonizowanych) a pilkarz to ten ich pedalski David
Nareście ktoś o podobnych poglądach do moich:> MU sucks:!:
Ja w MU nie lubię jednego: tej łysej małpy na bramce...
Nie dość, że łysy to jeszcze kurdupel,ach..........jak ja nie cierpie MU.

Barthez jest dobry (z mikrofali

) szkoda że gra u tych debili
Nienawidze Realu madryt!!!!!!!!! barca rula!!!!!!!!!!!!
a z piłkarzy:scholes ,solskjaer,barthez, i wszystkich piłkarzy realu
safferon
20 02 2003, 14:44
pie,rdolic to co wczesniej napisalem - nienawidze manchesteru ,lachociagi sedziowskie (pipi)e , walolne spedalence i pieprzeni farciarze
A ja nie trawie AC Milan, a w szczegolnosci Pippo Inzaghiego - jak widz ejego grymas po strzeleniu bramki, to mi sie pieniadze w kieszeni rozmieniaja.
ajakssx
25 02 2003, 02:00
kluby:1.Fucknord(feyenord) 2.psy (psv) 3.Utrecht 4.Az Alkmaar...5.wszystko co niemieckie
piłkarze:van Hooijdonk (kilym)bosvelt,kezman.kuyt(utrecht),van bommel.kahn,ehhh za dużo by wymieniać
Fuck Real Madryt! I fuck Luis Figo!
powód: Jestem kibicem Barcelony.
Bayern Monachium. Klub który nic nie potrafi, to że coś tam wygra to w głównej mierze dzięki fartowi. Najbardziej znienawidzony przezemnie piłkarz Kahn bo gościu ma niewyjściowy ryj i gra w tym klubie. (pipi) yeti. Fuck off Bayern. Słyszałem że Bayern lubią tylko w Bayernie i to też nie wszyscy
Słyszałem że Bayern lubią tylko w Bayernie
Bayern lubią w Bayernie... Chyba w Monachium :? .
King_of_Metal
13 03 2003, 17:42
ja nie lubie oglonie polskiej ligi, aszczegolnie tych lysych kuta.ow chodzacych na mecze
Najgorszy Clubers??? :roll: Chyba Bayern Munchen....a najgorszy piłkarz...hihihih

prędzej bramkarz...czyli Oliver Khan(nie lubie ciecia)
OK no to jedziemy:
niemcy, germany, dojcze - jak zwal tak zwal - DO PIECA, zwlaszcza Bayern Munich, a malpiszon Kahn do zoo
Nie cierpie brazylijczykow z jednym malym wyjatkiem - Roberto Carlos, on jest OK. A najwieksze scierwo z Bazylii to rzecz jasna Rivaldo, czlowiek o twarzy jak tatarskie siodlo.

Ronaldo - spasione ciele, i do tego pier'dolony fuksiarz: "wielki piłkarz" i "król strzelców na Mundialu"... Tia, tylko ze chyba wszystkie jego gole padly z sytuacji, w ktorych musial tylko dostawic noge. A kojarzycie mecz Realu z Borussia w Madrycie? Ronaldo metr przed bramka, musi tylko kopnac pilke przed siebie, a ten "geniusz futbolu" co robi? Wali w bok prosto we wracajacego miedzy slupki bramkarza, tak, ze jesli bramkarza by nie bylo to nie trafilby nawet w bramke, ba! pilka wyszlaby na aut. Jak tak można? Zawodnik "tej klasy"? Na szczescie znowu mial fuksa, bo pilka jakos dziwacznie odbila sie od wyzej wspomnianego bramkarza i wpadla do siatki.
Prawda jest taka, ze jedyne co Ronaldo umie dobrze to popier'dalac, ale to akurat zasluga Matki Natury
Co by tu jeszcze... Nie przepadam tez za MU, a w Beckhamie fajna jest tylko jego prawa noga
PS. Czy wspominalem juz ze Kahn jest malpa? Nie? To mowie: Kahn to malpa
Real Madryt bo to lacie i nie lubia rivaldo
a co do pilkarza to Vieri za rasistowskie poglady
Fuck Real Madryt! I fuck Luis Figo!
powód: Jestem kibicem Barcelony.
Hehe, cytuje w wolnym tlumaczeniu: "Ja pie***e Luisa Figo!"
Khem, tak, ja rozumiem, przystojniak z niego i wogole, ale zeby tak publicznie, na forum, o takich rzeczach... FUJ
Ooo, wlasnie sie dowiedzialem, ze Ronaldo we wczorajszym (sobota) meczu Realu z Villareal doznal kontuzji prawego kolana, ktore to kolano ponoc juz mial kontuzjowane, wiec uraz sie odnowil czy cuś. Podobno ma przez to zakonczyc kariere :!: .
Coz, ja nie cierpie tego goscia, ale mimo wszystko nie zycze mu az tak zle. Poza tym wydarzenie to uswiadamia mi po raz kolejny, jak kruchy jest ludzki zywot i zdrowie, chlip
Ooo, wlasnie sie dowiedzialem, ze Ronaldo we wczorajszym (sobota) meczu Realu z Villareal doznal kontuzji prawego kolana, ktore to kolano ponoc juz mial kontuzjowane, wiec uraz sie odnowil czy cuś. Podobno ma przez to zakonczyc kariere :!: .
Coz, ja nie cierpie tego goscia, ale mimo wszystko nie zycze mu az tak zle. Poza tym wydarzenie to uswiadamia mi po raz kolejny, jak kruchy jest ludzki zywot i zdrowie, chlip
ehh.. mimo tego ze go nielubilem zal mi go na mistrzostwach swiata udowodnil ze umie sie przeciwstawic kontuzja dojsc do siebie i zagrac najlepiej a tu ci pol roku i po karierze :?
No nic to mam nadzieje ze jakos da rade i zagra jeszcze badz uraz nie jest taki grozny coz pozyjemy zobaczymy zal mi go naprawde...
O kurde. A ja nic o tym nie słyszałem. Szkoda mi go... Już raz męczył się kilka lat z kontuzją. Prawie wszyscy o nim zapomnieli, ale na MŚ pokazał wszystkim kto jest najlepszy na świecie

.
Wiecie co, nawet troche mi glupio, ze tak na niego kląłem; teraz autentycznie mi go szkoda. Zwlaszcza ze nosi teraz na piersi herb Realu. I tym bardziej ze Real sporo sie na niego wykosztowal i szkoda byloby zeby ta kasa poszla na marne. Ale wlasciwie czemu ja pi*prze o pieniadzach w takim momencie, pieniadze to nie wszystko.
A propo Realu:
Real Madryt
Taaa, jasne, a Raul to pies. Takoż Iker Casillas i Guti tudzież wspomniany już Portillo. To wcaaaale nie są dobrzy piłkarze, jakieś trzecioligowe szmaty
Obsolete
17 03 2003, 22:11
Wiecie co, nawet troche mi glupio, ze tak na niego kląłem; teraz autentycznie mi go szkoda. Zwlaszcza ze nosi teraz na piersi herb Realu. I tym bardziej ze Real sporo sie na niego wykosztowal i szkoda byloby zeby ta kasa poszla na marne. Ale wlasciwie czemu ja pi*prze o pieniadzach w takim momencie, pieniadze to nie wszystko.
A propo Realu:
Real Madryt
Taaa, jasne, a Raul to pies. Takoż Iker Casillas i Guti tudzież wspomniany już Portillo. To wcaaaale nie są dobrzy piłkarze, jakieś trzecioligowe szmaty

Nie pamietam juz dokladnie, ale podczas meczu Real-Milan komentator cos tam gadal, ze Raul przyszedl do Realu z innego klubu gdzie go nie chcieli.Najpierw gral w trzecim skladzie, po roku trafil do 2 i po kilku meczach juz byl w 1.
Komentator mowil wlasnie o 3 skladzie REALU. Jestem prawie w 100% pewien ze Raul od poczatku gra w madryckiej druzynie. Zaczal w wieku 15 lat w ww 3 druzynie i okazal sie na tyle utalentowany, ze po paru latach wyrosl na gwiazde swiatowego formatu.
Nawet gdyby bylo tak jak piszesz, to jaki IMBECYL nie chcial by Raula w druzynie. No, chyba ze byl slepy
To bylo na takiej zasadzie ze Raul trenowal w szkolce Atletico Madryt ale ja rozwiazali i Raul poszedl do szkolki Realu potem gdzies w 96 roku walnal hat-tricka w lidze mistrzow i walil brame za brama i teraz jest jednym z najlepszych napastnikow swiata.
No i jest maly zonk, bo Ronaldo jest w pelni sil, zagral w Moskwie i nawet strzelil bramke. Chlopaki, naprawde sorki wielkie za wprowadzenie w błąd! Ale widzialem ten faul na wlasne oczy. Moze jednak nie byl on taki grozny, a moze cos opacznie zrozumialem? Ronaldo to twardziel

W kazdym razie - PLEASE FORGIVE ME!
wybaczamy

a wracajac do teamtu to Ronaldo strzelil fajna bramke, ale dosrodkowanie figo z prawej strony bylo jeszcze lepsze, choc nie lubie Realu to bramka byla super, bynajmniej ja lubie charakterystyczne angielskie wrzutki w pole i strzal glowa
wybaczamy

Ufffff, dzięki

To nic, odkladam ten sznur i rewolwer, nie przydadza sie
rychu18
29 03 2003, 10:53
Jeśli nie wygrasz najbliższego turnieju PES2 to cie znienawidze
wybaczamy

a wracajac do teamtu to Ronaldo strzelil fajna bramke, ale dosrodkowanie figo z prawej strony bylo jeszcze lepsze, choc nie lubie Realu to bramka byla super, bynajmniej ja lubie charakterystyczne angielskie wrzutki w pole i strzal glowa

fucktycznie powrót do tematu koleś :roll:
Znienawidzeni piłkarze, kluby i reprezentacje: wszystkie drużyny z Niemiec i Anglii. Każdy przypadek z osobna uzasadniać by trzeba było długo, wiec będzie ogólnikowo: za burackie ryje, wieśniacki styl gry (szczególnie wyspiarskie kick&run), błędne przeświadczenie o własnej wielkości, prymitywnych i chamskich kibiców, czitowanie (naturalizacja obcokrajowców - szczególnie dotyczy to Szkopów, choć za transfer Murzyna do reprezentacji kompletnie przestałem dwa lata temu szanowac też np. biało-czerwonych).
Rasista? I o jakim "transferze" mowisz?
A propos murzynow w reprezentacji (sorki BsE ze znowu odchodze od tematu

): co jest z Kalu Uche? Mial ponoc grac w naszej reprezie
Nienawidze realu madryt,klub z takim składem powinien wygrywać każdy mecz minimum 5:0.
zawodnik Zidane(głupi łysol)-przereklamowany mienczak

Miguelowi pewnei chodziło o naturalizowanie Nigeryjczyka Emmanuela Olisadebe - jak dla mnie to również jest żałosne - poczekajmy, niebawem będziemy mieli jeszcze kilku - i tu nie chodzi o rasizm, co to to nie - po prostu to jest śmieszne, IMHO to pokazuje że nasza piłka spadła z krzesła, przebiła dno i zagrzebała się po szyję w mule
IMHO to pokazuje że nasza piłka spadła z krzesła, przebiła dno i zagrzebała się po szyję w mule

No rzeczywiscie jest i bylo przez ostatnie lata do (pipi) ale nie az tak a Olisadebe pomogl naszym wejsc do MS lecz teraz gra kaszane ze szkoda gadac...

pomógł nie pomógł - w sumie mnie to wali - IMHO reprezentacja oznacza obywateli danego kraju a nie na szybkiego naturalizowanie typa bo się przyda - to niech Uche tak wezmą i jeszcze jakichś cieci - przecież to jest komedia normalnie
ja to najbardziej nie cierpie Barteza to piertoła. manchestesr potrzebuje bez watpienja nowego golkipa
safferon
8 04 2003, 12:46
Nienawidze realu madryt,klub z takim składem powinien wygrywać każdy mecz minimum 5:0.
zawodnik Zidane(głupi łysol)-przereklamowany mienczak
widac bucu chyba nigdy nie widziales tego pilkarza w akcji skoro takie osady o nim wydajesz
a moze po prostu pomogl on nakopac jakiejs lubianej przez ciebie druzynie?
pilkarz ten jest jak dla mnie genialny, samo patrzenia na to jak radzi on sobie z pilka jest przyjemnoscia

pomógł nie pomógł - w sumie mnie to wali - IMHO reprezentacja oznacza obywateli danego kraju a nie na szybkiego naturalizowanie typa bo się przyda - to niech Uche tak wezmą i jeszcze jakichś cieci - przecież to jest komedia normalnie

Ale trzeba tez przyznac fakt ze Olisadebe nauczyl sie grac na tak wysokim poziomie grajac w Polonii a w Nigerii nauczono go tylko pilkarskich podstaw, jego talent rozkwitl w polsce wiec tez nie mozna powiedziec ze tylko przyjal obywatelstwo i zaczal grac dla Polski zaczal grac dla narodu dzieki ktoremu odniosl sukces jaki odniosl a czy odniosl by podobny grajac gdzie indziej juz nie jest takie wazne bo gral w Polsce a nie gdzie indziej.
Pozatym ostatnio kandydatem do obywatelstwa byl Uche jesli chca kogos neutralizowac to tylko pilkarzy ktorzy sa lepsi od naszych a akurat od Uche jest lepszy od kazdego polaka na prawej pomocy.

Ale trzeba tez przyznac fakt ze Olisadebe nauczyl sie grac na tak wysokim poziomie grajac w Polonii a w Nigerii nauczono go tylko pilkarskich podstaw, jego talent rozkwitl w polsce wiec tez nie mozna powiedziec ze tylko przyjal obywatelstwo i zaczal grac dla Polski zaczal grac dla narodu dzieki ktoremu odniosl sukces jaki odniosl a czy odniosl by podobny grajac gdzie indziej juz nie jest takie wazne bo gral w Polsce a nie gdzie indziej.
Pierdu pierdu, koleś nie jest "produktem" polskiej myśli szkoleniowej, więc WON, (pipi) z tej ekipy.
Zaczął grać dla naszego NARODU...smiechu warte, zanim klatkę z Olisadebe wyładowano na Okęciu, on pewnie nawet nie wiedział, ze istnieje takie państwo jak Polska. A teraz wielkiego Polaka z niego zrobili.
Kopania piłki nauczył się w Nigerii i tam jest jego miejsce. Jakby u nas był od juniora (jak Vieira we Francji), nie byłoby problemu, byłby "swój". A tak to paszoł won, tylko wstyd zespół z takim "wynalazkiem" w składzie komukolwiek pokazywać.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.