Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Znienawidzony klub piłkarski i piłkarz:]
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Sportowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Olsen
Real - nie lubie ich gwiazdorstwa
Chelsea - bo istnieja dzieki pieniadzom Abramowicza
Lazio - bo wygrali z Wisłą w PUEFA
Bayern Monachium - po prostu..

Ronaldo, Salgado, Makelele, Cassano, Rooney, Robben, Gudjonhsen, Di Canio, Cruz, Makaay
Diabeu
QUOTE(lukasz @ 19 02 2006, 22:20) *

Rooney to mój zdecydowanie ulubiony piłkarz z GB.charakterem jedyny nawiązuje do czasów keane`a i cantony.

ty weź ich nie obrażaj, ten burak może im buty wiązać, nic więcej
gdyby nie to że angielska reprezentacja ma (pipi)zkę i sędziowie odpuszczają dużo reprezentantom aby tylko grali to by już dawno grzał ławę za czerwone, koleś to kretyn pierwszego sortu
lukasz
ale dla mnie to do niego możesz mówić 70 jak w obcym 3 bo gościu tyle iq miał.negatywnie oceniasz go za umiejętności czy za to ,że często fauluje?dla mnie to raczej przejaw często charakteru.
Majcherinho
Ja nie nawidze Realu Madryt i Chelsea Londyn! Myślą, żo mają trochę kasy i zdobędą wszystko... Co do piłkarza to nie lubie Beckhama. Taki szpaner, niby gość a grać nie umie... W dodatku bez wykształcenia! Przyszedł do nie jego syn Brooklyn i zapytał: Tata, która była godzina gdy Johny wyszedł z księgarni, jeśli był tam 30 minut, a wszedł tam o 11.45? Beckham natychmiast zawrócił go do Victorii...
Diabeu
QUOTE(lukasz @ 14 03 2006, 23:38) *

ale dla mnie to do niego możesz mówić 70 jak w obcym 3 bo gościu tyle iq miał.negatywnie oceniasz go za umiejętności czy za to ,że często fauluje?dla mnie to raczej przejaw często charakteru.

pierwsze zdanie jest bez sensu

oceniam jego zachowanie na boisku, jak święta krowa - kartoflany zbawca anglii, śmiech na sali
Kubaa__
rooney to palant i tyle ;f

Majcherinho - zaje bisty kawal.
lukasz
QUOTE(_Diabeu_ @ 15 03 2006, 10:17) *

QUOTE(lukasz @ 14 03 2006, 23:38) *

pierwsze zdanie jest bez sensu

oceniam jego zachowanie na boisku, jak święta krowa - kartoflany zbawca anglii, śmiech na sali

cały post bez sensu.nie możesz mi odpowiedzieć czy negatywnie oceniasz jego umiejętności czy te jego zachowania typu faule przepychanki słowne itd.

bo jeśli za to drugie to do wspólnych wniosków nie dojdziemy dla mnie to on ma jaja jak keane kiedyś.braki nadrabiać walecznością i sercem a nie prezentować futbol jak panienka.dlatego mi imponowała rok temu valencia i tacy gracze jak wyżej wymienieni

bo tak to ta angielska liga imo za wiele ciekawego nie ma do zaprezentowania.nie to co włoska czy hiszpańska :<
Diabeu
przecież ci odpowiedziałem za co ma u mnie taką opinię, więc łodafok?

włoska liga to banda baletnic, dobry usypiacz
hiszpania zdeka lepiej, ale też za dużo się kładą a tego ewidentnie nie lubię
lukasz
ale za to jakich baletnic :adriano,shevczenko,toni wub.gif
Diabeu
no Adriano to się nie ma czym chwalić w tym sezonie, nie strzelil bramki od ilu? 10 meczów? super napastnik, prawie tak dobry jak pulpecik z Realu, nabiega się, nasapie i kupa z tego wychodzi
Kubaa__
eee, cztery dni temu strzelil gola w meczu z Sampdorią. 1:0 bylo ;f
SIKI
akurat "balet" Ronaldinho ostatnio wgryzł angoli z Londynu w ziemię...
bullseye
QUOTE(_Diabeu_ @ 14 03 2006, 13:24) *

QUOTE(lukasz @ 19 02 2006, 22:20) *

Rooney to mój zdecydowanie ulubiony piłkarz z GB.charakterem jedyny nawiązuje do czasów keane`a i cantony.

ty weź ich nie obrażaj, ten burak może im buty wiązać, nic więcej
gdyby nie to że angielska reprezentacja ma (pipi)zkę i sędziowie odpuszczają dużo reprezentantom aby tylko grali to by już dawno grzał ławę za czerwone, koleś to kretyn pierwszego sortu

Od czasu kiedy Rooney został wyrzucony z boiska za oklaskiwanie sedziego, bardzo sie zmienił, moze spokorniał, moze dorósł...
Ale nie mozna oczekiwac po 20-letnim chłopaku ze zawsze bedzie postepował rozsadnie i bedzie opanowany w kazdej sytuacji. Na wyspach wlasnie chwala go za charakter, nieustepliwosc.
Za jakie czerwone kartki? Widać ze nie ogladasz ligi angielskiej, skoro takie brednie wygadujesz.

Można go nie lubic za charakter, ale za wyglad? Biedni chłopcy spójrzcie najpierw na siebie, czy jestescie tacy doskonali... closedeyes.gif
lukasz
QUOTE(_Diabeu_ @ 15 03 2006, 14:04) *

no Adriano to się nie ma czym chwalić w tym sezonie, nie strzelil bramki od ilu? 10 meczów? super napastnik, prawie tak dobry jak pulpecik z Realu, nabiega się, nasapie i kupa z tego wychodzi

taaaa ronaldo 120 goli w 150 meczach około dla realu;f
adriano ostatnio troche słabiej ale w lidze 13 goli ma a w LM chyba 6 trafień
o ronaldinho nawet nie mówie bo ,że to najlepszy gracz na świecie to nie musze niokogo przekonywać.
a tam w UK jacy dobrzy napastnicy są?
SIKI
polski Rasiak ---> Crouch laugh.gif
znienawidzony klub: Real
piłkarz: Rasiak
Odin91
QUOTE(SIKI @ 15 03 2006, 15:43) *

polski Rasiak ---> Crouch laugh.gif

err, chyba chodziło ci o angielskiego Rasiaka... blush.gif
bullseye
Znienawidzony klub? Oczywiście Liverpool i Arsenal. Powodów nie bede podawał, bo nie mam całego dnia na pisanie tongue.gif
Piłkarz? Każdy typ "nurka", bryluja w tym temacie Vieira, Robben, Reyes...

Jest jeszcze jedna taka menda w futbolu o której trzeba w tym temacie wspomnieć - Murinho closedeyes.gif
Diabeu
QUOTE(lukasz @ 15 03 2006, 15:06) *

QUOTE(_Diabeu_ @ 15 03 2006, 14:04) *

taaaa ronaldo 120 goli w 150 meczach około dla realu;f
adriano ostatnio troche słabiej ale w lidze 13 goli ma a w LM chyba 6 trafień
o ronaldinho nawet nie mówie bo ,że to najlepszy gracz na świecie to nie musze niokogo przekonywać.
a tam w UK jacy dobrzy napastnicy są?

tacy stricte pochodzenia UK? nie znam żadnego na tą chwilę biggrin.gif kiedyś Owen na pewno

a pulpet by strzelił znacznie więcej gdyby zrzucił 5kg chociaż, ale to dla niego za duży wysiłek, badylarz jeden
lukasz
owen?dobry był w 98 ;p bo mimo ,że nastrzelał sporo bramek to nie umiał pociągnać liverpoolu nigdzie...
Diabeu
zaznaczyłem "kiedyś", chciałeś nazwiska to dostałeś (no jedno:f)
no dodatek dla mnie granie jednym napastnikiem to error, klasyczna dwójka to podstawa
angole mają świetnych obrońców i pomocników ale co do ataku to na tą chwilę padaka
przecież taki Crouch to śmiech na sali, ja wiem że on za złote serce i chęć walki ale co z tego skoro mu nie wychodzi?
Odin91
Kiedyś to był dobry Shearer... ;] choć go nie lubie to jednak przyznać trzeba że skurczybyk był dobry smile.gif
lukasz
kiedyś kiedyś .kiedyś to lineker był ale to prehistoria cool.gif
Odin91
QUOTE(lukasz @ 17 03 2006, 23:05) *

kiedyś kiedyś .kiedyś to lineker był ale to prehistoria cool.gif

ale co to byli za piłkarze wub.gif nie moge jakoś teraz takich znaleźć... (Drugiego Shearer'a nie będzie... Batigola, Baggio, Babangidy, Maradony czy Pelego... a szkoda).
lukasz
wiesz co może nie będzie drugich ich ale będą inni.btw.baggio,batistuty nigdy nie lubiłem z prostych względów ja najbardziej sie jaram z napadziorów romario to tak na marginesie.a z tym babangidą to dojechałeś chyba pod wpływem iss gdzie on szybki był strasznie bo ja pamiętam ,że on po niezłych czasach w ajaxie raczej już nie grał na światowym poziomie później wink.gif ale schodzimy troche z tematu...smile.gif
Odin91
QUOTE(lukasz @ 17 03 2006, 23:16) *

wiesz co może nie będzie drugich ich ale będą inni.btw.baggio,batistuty nigdy nie lubiłem z prostych względów ja najbardziej sie jaram z napadziorów romario to tak na marginesie.a z tym babangidą to dojechałeś chyba pod wpływem iss gdzie on szybki był strasznie bo ja pamiętam ,że on po niezłych czasach w ajaxie raczej już nie grał na światowym poziomie później wink.gif ale schodzimy troche z tematu...smile.gif

Ja za to uwielbiałem Batistute... blush.gif do teraz pamiętam date jego zakończenia kariery wink.gif
chodziło mi o świetlne lata Babangidy... tongue.gif
ok, masz racje - EOT icon_wink.gif
PS. Musiałem to napisać - dziś, Alvaro skończył 30 lat... wub.gif el chino się starzeje...
il capitano
Liverpool - bo Dudek dance to "farsa" jak i cały klub. W tym sezonie jakby zmęczenie materiału, phi - ostatnią Lige Mistrzów wygrali bo "tak miało być" - ustawka dry.gif closedeyes.gif
bullseye
QUOTE(KoBik @ 17 03 2006, 23:29) *

Liverpool - bo Dudek dance to "farsa" jak i cały klub. W tym sezonie jakby zmęczenie materiału, phi - ostatnią Lige Mistrzów wygrali bo "tak miało być" - ustawka dry.gif closedeyes.gif

KoBik za te słowa masz u mnie piwo stary biggrin.gif

To co sie wydarzyło rok temu w finale LM, jest dla mnie jedną wielką pomyłką losu, plamą na kartach historii, błędem matrixa.
Bracia Tashibana(H&R
Wisły Kraków- bo daje nam nadzieje a pózniej.....(Valerenga, Dynamo Tibilisi, Panathinaikos, V.Guimaraes i pewnie jeszcze wiele wiele innych.

Widzewa z racji kibicowania (L) (pamietny mecz na Lazienkowskiej)

Lecha Pozen- nikt nie lubi zlodzieji

Milanu (brat im kibicuje biggrin.gif )

I ogólnie naszych zachodnich sąsiadów
Witek.bielsko
Nienawiść to za duże słowo, ale nie lubię:
- Korony Kielce za rasistowskie zagrywki i ogólne niczym nie uzasadnione poczucie wyższości nad innymi zespołami
- Szczakowianki Jaworzno- złodziei się nie zapomina- ja pamiętam koniec rozgrywek III ligi gr. Śląskiej 4 lata temu, kiedy Szczaksa kupowała sędziów aż miło
- Wisły i Cracovii Kraków- pierwszej bo jestem kibicem Świętej Trójcy Legia Pogoń Zagłębie, a drugiej bo mój kumpel z klasy jej kibicuje
A z piłkarzy Grzesia Rasiaka, czemu ??? hmm, myślę że każdy kto choć raz go widział czuje to samo...
il capitano
Tak bullseye - piwo jak nic. To była największa machloja jaka zaistniała. Paranoja. Nie moge uwierzyć, że nikt nie posmarował tam gdzie trzeba. Milan zniszczył by ich bez problemu. Profanacja i podnieta polskich kibiców "bo tam polak gra" Ghehe, a takiego!!! - Dudek teraz się nudzi. Buahaha. Rafa Sucks and all Liverpool club.
Aem
Nienawidzę od dawien dawna 3 klubów :
Real Madryt
Manchester UTD
Chelsea

Jak to wspaniale gdy moge Juve moze kogos z nich skopać hyh.gif
Henry Hill
AC Torino,AC Milan, Inter Mediolan,Chelsea Londyn,Bayern Monachium,Legii Warszawa(chociaz jestem ze Szczecina),Realu Madryt,Barcelony,Man Utd,As Roma

A piłkarze to : Rooney,Ronaldo(Real Madryt),Trezeguet,Filipo Inzaghi(o boże...)Cały skład Man Utd...,RASIAKA,Kosowskiego... i jeszcze paru

AC Torino,AC Milan, Inter Mediolan,As Roma nielubie tych klubów ponieważ jestem kibicem Juventusu Turyn(wiem wiem że Trezegol gra w Juve ale mi nie pasuje) a reszte poprostu jakas nie chęć...
Pavlus
Nigdy nie lubialem:

-Maldiniego, wlasciwie nie wiem dlaczego ;]
-Kahna, jak to mowia chcial zablysnac i... zgasl

Reszte mozna jakos przelknac, a z druzyn to nie lubie wszystkich polskich. To nie pilka przeciez.
Cr3aTiVe
Mancheteru Utd,Chelsea,Wisły,Romy,Milanu,Interu,Bayern Monachium... Jeszcze pare by było ale nie chce mi się piac...

piłkarze:

Super Pipo(Inzaghi) Boże co za farciarz...
Ronaldo-nigdy go nei lubiłem
Rasiak-Bo jest faworyzownay przez janasa bo robi mu laske a i tak nic nie gra...
Olsen
nie lubie:
Arsenalu - brat im kibicuje
Mialnu - kolega kibicuje
Real - rywalizuje z Barcą
Chelsea - bo maja za duzo kasy blush.gif

Seedorf - wolałem Davidsa biggrin.gif
Rasiak cool.gif
Figo kłamca i oszust. Prawdziwy kibic Barcelony icon_twisted.gif a odszedł do najwiekszego wroga
Kapitan O
Nie nawidze realu madryt bo muj brat lubi tych gwiazdorków
Ader
Ja nienawidzę emerytów z Milanu..Są tym dla piłki nożnej czym jest random dla PES-a(mecz z Lyonem).
Figlarz
QUOTE(RPGfanxx @ 20 04 2006, 07:44) *

Ja nienawidzę emerytów z Milanu..Są tym dla piłki nożnej czym jest random dla PES-a(mecz z Lyonem).

i tu sie mylisz jesli myslisz ze to emeryci nic nie warci.... potrafia skopac tyłek niejednej druzynie i wcale bym sie nie zdziwil jakby teraz w koncu wygrali LM ; a co do tego PES'a to sie zgodze wink.gif

N I E N A W I D Z E R E A L U M A D R Y T

przeciez tam graja same "gwiazdy" ktore kosztowaly kupe szmalu za ktory moznaby bylo kupic caly swietny sklad a nie jakiegos otyłego rONALDO , super-gładka-glowa-bECKHAM , puszczajacy szmaty-cASILLAS , dziecko-rOBINHO i reszta frajerow "grajacych dobry futbol" >>"galaktyczne cioty"

nie lubie tez calej polskiej ligi, zwlaszcza I + Rasiak:D:D
Ader
QUOTE(figlarz89 @ 22 04 2006, 13:10) *

i tu sie mylisz jesli myslisz ze to emeryci nic nie warci.... potrafia skopac tyłek niejednej druzynie i wcale bym sie nie zdziwil jakby teraz w koncu wygrali LM ; a co do tego PES'a to sie zgodze wink.gif

przeciez tam graja same "gwiazdy" ktore kosztowaly kupe szmalu za ktory moznaby bylo kupic caly swietny sklad a nie jakiegos otyłego rONALDO , super-gładka-glowa-bECKHAM , puszczajacy szmaty-cASILLAS , dziecko-rOBINHO i reszta frajerow "grajacych dobry futbol" >>"galaktyczne cioty"

nie lubie tez calej polskiej ligi, zwlaszcza I + Rasiak:D:D

Myślę,że Milan nawet do półfinału nie powinien dojść(wspomniany fart z Lyonem).Wogóle nie podoba mi się styl gry Milanu-co innego Barca coś pięknego biggrin.gif
Kubaa__
QUOTE(figlarz89 @ 22 04 2006, 13:10) *

widze, ze masz zaje.biste pojecie o pilce chlopcze. Casillas - jeden z najlepszych bramkarzy w Hiszpanii, pewniak w skladzie repry, w wielu meczach najlepszy pilkarz Realu, Ronaldo - co wejdzie na boisko to gol biggrin.gif, to mowi samo za siebie, waga - obecnie idealna, Robinho - owszem, dzieciak, ktory jest geniuszem, Bechham - co to za argument "super-gladka-glowa", kosztowal za duzo, ale kasa sie zwrocila i o to chodzilo. dopisz kogo jeszcze nie lubisz, bo interesuje mnie co napiszesz o zidanie, cicinho, carlosie....
Figlarz
co do zidana nic za bardzo nie mam choc moglby nie grac w realu:P carlos troche za maly jest jak na obronce ale szacun za POWER, ten caly cicinho czy jak mu tam to moze cos potrafi ale jakos go nie widzialem na meczu a jak juz widzialem to nic nie pokazal

a odnosnie cASILLASA >> moze kiedys byl dobry ale teraz go nie widze bo robi bledy niczym Kahn
a mowiac super-gladka-glowa o bECKHAMIE mialem na mysli to ze on nie gra tylko reklamuje sie w Gillette i sprzedaje perfumy, to sama sytuacja co z cASILLASEM, kiedys dobrze gral (za czasow gry w Manchesterze) ale teraz sie nie nadaje:D:D

Milan - ty gadasz glupoty mowiac ze nie powinni sie dostac do polfinalu... przeciez grali dobrze (wystarczajaco dobrze), to ze jestes slepym fanem barcy nie znaczy ze inne kluby nie moga byc lepsze...
szostak
BARCELONA
AC MILAN

Barca jest z(pipi)a.....
Nie nawidze ronaldinho ale mam do niego szacunek bo jest aktualnie najlepszy na świecie w kopaniu piłeczki
A gorszym pedzie...m jest dla mnie ETO krzywa morda i tyle

Milan jest jeszcze gorszy...
nie lubie piłki włoskiej a MILAN gra tylko obroną i awansuje często w LM fuksem chociaż w tym roku grali nawet widowiskowo ale i tak fatrem przeszli OLIMPIGUE LYON

REAL BAYERN FOREVER
Zwyrodnialec
Nienawidzę Lecha Poznań i tych ich pseudokibiców , którzy najpierw kozaczą , a po meczu uciekają od razu na dworzec laugh.gif

PS. Jeżeli czyta to jakiś kolo , który ostatnio uciekał po meczu Legia-Lech to Go pozdrawiam buehehe! happy.gif
Olafelum delfin Um
Jak mozna nie kochac tej mordki Ronaldinho biggrin.gif Barca na zawsze !!!
Paczek
Nie lubie Legi i wszystkich pilkarzy ktorzy tam sa no moze oporcz Fabianskiego bo uwazam go za talent polskiej pilki (L)=Lossers
*-dka
nienawidze FC Barcelony i to chyba tyle
SIKI
nienawidze Realu Madryt i to chyba tyle
tomini
QUOTE(*-dka @ 5 06 2006, 15:44) *

nienawidze FC Barcelony i to chyba tyle

to nienawidzisz najpiękniejszej piłki na świecie i tyle!!!!!!
*-dka
nieprawda ;/
Barcelona wg mnie nie gra wcale ladnie ;/ ale i tak was nie przekrzycze i poczekam do dnia jak przegraja skretesem smile.gif haha smile.gif

a was kibiców fc barcelony nienawidze !!
Prawdziwy Futbol to W.Brytania (Celtic,Chelsea,)
Twardy Footbol to Prawdziwy Futbol dla prawdziwych mezczyzn smile.gif
tomini
QUOTE(*-dka @ 5 06 2006, 19:18) *

nieprawda ;/
Barcelona wg mnie nie gra wcale ladnie ;/ ale i tak was nie przekrzycze i poczekam do dnia jak przegraja skretesem smile.gif haha smile.gif

a was kibiców fc barcelony nienawidze !!
Prawdziwy Futbol to W.Brytania (Celtic,Chelsea,)
Twardy Footbol to Prawdziwy Futbol dla prawdziwych mezczyzn smile.gif

twój problem ! pozdro!!!!!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.