walimy z drugiej strony? jakiego klubu nie lubisz i jakiego piłkarza - mile widziane uzasadnienie (jakiekolwiek) - howgh kurde balans
TaKeShiX
13 02 2003, 13:58
Obsolete
13 02 2003, 14:20
A ja nie lubię Realu,Barcy,Interu,Lazio, Feyenoordu i paru innych.Dlaczego?W wypadku REalu i Barcy sam nie wiem, mam tak samo z Brazylią, po prostu nie lubie wszystkiego co "gwiazdorskie" i "fantastyczne"(nie chodzi mi o to, że nie lubie efektownej gry, ale czegos nieprzyjemnego co mi sie z tymi klubami kojarzy.Oj sam nie wiem jak to nazwac;p).Jesli chodzi o Inter to wiadomo, kibicuję Milanowi od dawna (czasy van Bastena), a Inter ssie;p.Feyenoord i lazio jako zespoly mi nie przeszkadzają, ale cała opinie psują ich faszystowscy kibice.
najbardziej nie lubie Zinedine Zidane'a za jego zachowanie i fochy, a takze Marka "kiks" Leśniaka:P
Krzychu
13 02 2003, 16:08
Kluby - legia warszawa, zaglebie sosnowiec, wisla krakow, real madryt, manchester utd.
Pilkarz - zurawski, beckham, karwan, kusza, raul, kucharski.
Krzychu: mógłbyś uzasadnić za co nie lubisz Żurawskiego? Bardzo mnie to interesuje.
^CzarnY
13 02 2003, 19:53
klub - FC Barcelona, ze wzgledu na...
...pilkarz - Patrick Kluivert, za pewna wypowiedz nt. polskich pilkarzy po meczu Polska - Holandia na poczatku kadencji Engela
jesli chodzi o kibicow, to nie lubie tych od Legii - sorry, ale oni po prostu kompromituja nas na jakichkolwiek wyjazdach, poza tym to cale "Zydzenie" w ich wykonaniu staje sie powoli nudne
hehehe mam takei samo zdanie , mój brat także . a bayern jest glupi bo keidys z kochanym Real'em wygral (nie bierzcie teog do serca) ... a pozatym to i tak mi sie ten klub nei podoba ze wszystkich powodów
ja szczegolnie nie lubie reprezentacji Francji ze wzgledu na to ze ci (pipi)i farciarze wygrali przegrany juz mecz z wlochami :)No i jeszcze jako kibic Wisly bardzo nie lubie Legii Warszawa,Cracovi i polonii, no i jeszcze lecha.A pilkarza to Zidane co wyglada jak by mial naplet na glowie ten typ strasznie mi dziala na nerwy.
Obsolete
13 02 2003, 22:04
ja szczegolnie nie lubie reprezentacji Francji ze wzgledu na to ze ci (pipi)i farciarze wygrali przegrany juz mecz z wlochami :)No i jeszcze jako kibic Wisly bardzo nie lubie Legii Warszawa,Cracovi i polonii, no i jeszcze lecha.A pilkarza to Zidane co wyglada jak by mial naplet na glowie ten typ strasznie mi dziala na nerwy.
Buahahaha jaki tekst.Spadłem z krzesła
btw.Khana tez nie lubię, ale jedno trzeba mu przyznać-jest samokrytyczny(text pomeczowy "Grałem jak dupa" ehhehe).
Pietrovek
13 02 2003, 22:29
Ja nienawidzę oczywiście legi i cracovi zawodnik to zidane (głupi łysol) z zagranicy real madryt i manchester united.
...pilkarz - Patrick Kluivert, za pewna wypowiedz nt. polskich pilkarzy po meczu Polska - Holandia na poczatku kadencji Engela
jaka to wypowiedz jestem bardzo ciekaw
Anonymous
13 02 2003, 23:43
Wszystkiego co niemieckie
Wszystkiego co niemieckie

Stary ty to masz wyczucie

Jestem 100 razy na TAK !!! Wszystko co niemieckie oprucz piwa

No ale niektórzy piłkarze są normalni np. Klose. W końcu jest pół Polakiem

Ja tam też nie lubię niemców (nie żebym była rasistka), ale weźmy np.takiego sędziego z meczu Polska-Chorwacja , ten gość powinien dać dwie żółte kartki dla Chorwacji , jedna za faul na Olisadebe , a druga za Karwana ... a co on zrobił ?
Odgwizdał tylko faule i gra toczyła się dalej . Mój brat zaczął wyklinać sędziego . "Wszystko co niemieckie jest głupie" - hasło mojego brata .
Dziękuję .

ileż tu nienawiści hehehehehehe teraz moje kolej kurde, jaki klub doprowadza mnie do szału? ManU na 100% - dupki, cwele i prostaki do kwadratu, a z piłkarzy to jakikolwiek obsrany brazylijczyk ma ode mnie kopa w ryj za to ich "gwiazdorstwo" howgh
ja tam Brazylię lubię , szczegolnie R.Carlosa

iiiiiiiitam, kurdupel z manią wielkości, nic więcej
wg mnie jeden z najlepszych piłkarzy , możesz miec inne zdanie ... w końcu to kwestia gustu :roll: ?

dokładnie, ja np. bardzo lubię Zizu al ejak widzę on tu jest niezbyt lubiany - co kto lubi i nie lubi hiehiehie - koniec dyskusji

ileż tu nienawiści hehehehehehe teraz moje kolej kurde, jaki klub doprowadza mnie do szału? ManU na 100% - dupki, cwele i prostaki do kwadratu, a z piłkarzy to jakikolwiek obsrany brazylijczyk ma ode mnie kopa w ryj za to ich \"gwiazdorstwo\" howgh

Hej BsE napisz dlaczego nienawidzisz ManU, podaj jakieś argumenty

nie lubię ich stylu gry - angielska piłka ssie na cełej linii - a do tego cała polityka ManU mi się nie podoba - wyjazdy do dżaponii i granie z zepołem który dostaje 25 : 0 i inne siary - po prostu ich nie lubię - a beckham to najbardziej żałosny koleś jakiego widziałem - co z tego że gra zayebiście skoro jest palantem? malowanie paznokci na rózowo itp. - jak dla mnie to LOL - może być? hiehiehiehie
hehe Miłosz wg mnie kwestia gustu Ty nie nawidzisz niemców (ja zresztą też) a on ManU . skompikowane ?? ja tamd o ManU nic nie mam , ale za nim nie przepadam . a i jeszcze Barcy troche nie lubie . (ee chyba zaczynam sie bawić w PSYCHOloga)
Nie no wszystko OK tylko po prostu chciałem przeczytać argumenty BsE. Ja uwielbiam ManU i chciałem zobaczyć za co inni go nie lubią. A co do Brazylijczyków to mi wszystko jedno choć też nie lubię większości.
legla warszawka, pogon sczecin, zaglebie sosnowiec, lechia gdansk, wisla krakow z zagranicy bayern, real, barca, milan, inter, roma, lazio
To jest chyba typowe dla kibiców, jak ktoś jest lepszy niż nasza ulubiona drużyna to jest do (pipi)... O ile nienawiść do Niemców jest zrozumiała

tak nienawiści do Brazylijczyków kompletnie nie rozumiem. Co to znaczy że nie lubicie ich za gwiazdorstwo? Chyba sami przyznacie że fajnie się ogląda mecze Brazylii, a nie jakiejś beznadziejnej drużyny która potrafi tylko "zamurować" bramkę i grać z kontry. Ja uważam że Brazylia i Real Madryt to obecnie najlepsze zespoły świata. Chyba to że Brazylia uczestniczyła w 3 ostatnich finałach MŚ a Real Madryt w ostatnich 5 latach 3 razy wygrał LM chyba o czymś świadczy...

właśnie za zachowanie nie lubię canarinios, fochy strzelają i polują na gole, kto więcej itp. - Ronaldo ma mentalność dziecka, i wszystko mu przechodzi płazem bo umie super grac w piłkę - ale jako osoba to nic sobą nie reprezentuje - jest pustakiem, tak jak reszta jego "kolegów"
To jest już jakieś wytłumaczenie. Ale jak ktoś wymienia kilkanaście najlepszych drużyn świata i mówi że to pedały itp. to dla mnie jest palantem.

wiesz w temacie podałem aby uzasadnić wypowiedź - tylko niektórzy forumowicze to mośki co nie potrafią czytać
...poprawiłem bo część pisała uzasadnienie...
TaKeShiX
14 02 2003, 13:14

wiesz w temacie podałem aby uzasadnić wypowiedź - tylko forumowicze to mośki co nie potrafią czytać

chyba nie wszyscy :?
Krzychu
14 02 2003, 16:13
Krzychu: mógłbyś uzasadnić za co nie lubisz Żurawskiego? Bardzo mnie to interesuje.
Prosze bardzo, choc wg mnie nie powinnismy uzasadniac dlaczego nie lubimy danego pilkarze/klubu bo sie wtedy niezla kaszana zrobi.
Nie lubie zurawskiego bo gra dla wisly krakow ktorej nie lubie jeszcze bardziej niz samego zurawskiego i dla ktorej mam zero szacunku.
Nie lubie zurawskiego bo jak okolo rok temu byl mecz w katowicach z GKS-em to zurawski po strzelonych bramkach biegl jak palant pod nasza trybune i udawal ze ucisza kibicow GieKSy pokazujac ironiczne gesty. To sa podtawowe powody.
Pijany_czlowiek
14 02 2003, 17:54

nie lubię ich stylu gry - angielska piłka ssie na cełej linii - a do tego cała polityka ManU mi się nie podoba - wyjazdy do dżaponii i granie z zepołem który dostaje 25 : 0 i inne siary - po prostu ich nie lubię - a beckham to najbardziej żałosny koleś jakiego widziałem - co z tego że gra zayebiście skoro jest palantem? malowanie paznokci na rózowo itp. - jak dla mnie to LOL - może być? hiehiehiehie

bse jak to pisales to musialles juz wypalic jointa napewno ale dobrze prawisz bo ja sie zjaralem i sadze ze dobrxze prawisz manu to straszne du[pki komercyjne co bazuja na slawie beckhama i reszty wiesniakow.
^CzarnY
14 02 2003, 18:45
jaka to wypowiedz jestem bardzo ciekaw
przytaczalem juz to kiedys...
"Czy zna pan nazwiska jakichs polskich pilkarzy?"
"Prosze pana, o *takich* pilkarzach to my mowimy 'ten z numerem 9, ten z numerem 10...'"
...(pipi)ona gwiazda...
Chyba masz na myśli Kluiverta? Kiedyś go lubiłem i właściwie nadal go lubię ale tamta wypowiedź to było totalne przegięcie. Ale w końcu kto okazał się lepszy w ostatnich eliminacjach MŚ

?
Ja nienawidze bayernu monachium

!!!Bo dręczą co rok moją ulubioną borussie.A piłkarz?Ronaldo bo przeceniony jak dla mnie.
...(pipipi) gwiazda...
fakt kluivert przegial juz go nie lubie tak jak kiedys.....debil
Ukyo_Tachibana
14 02 2003, 23:31
Real Madryt i caly ich sklad pozatym nic do nikogo nie mam
safferon
15 02 2003, 10:25
moja nienawisc do pilkarzy/klubow jest chwilowa - a ma to miejsce tylko gdy juve , francja ,albo polska przegrywa

, przewanie pare dni po danym meczu przechodzi mi;]
Ja od głebokiego dziecinstwa, nie lubie pewnych klubow. Wiaze się to z tym, ze chcialem sie w pewnym stopniu wyindywidualizowac, sposrod moich znajomych, kolegow, brata. Do tej pory, nie przepadam za Realem i Bayernem Monachium.
Nienawidze kazdego wloskiego zespolu i nienawidze kazdego wloskiego pilkarza - pedaly obsrane...
Nie lubię klubów niemieckich- od maleńkości... Co do piłkarza... hmm.. kahn!
RTS ŻYDZEW ŁÓDZ
sorry jezeli kogos uraziłem,ale prawda jest taka ze jest to zydowski klub(jesli ktos nie wiezy polecam historie klubu)
Z zagranicznych to
Real,cała liga niemiecka,
Jeśli chodzi o piłkarzy to,Ronaldo,Figo.
Wilus: nie zmienia to faktu że Kahn jest obecnie najlepszym bramkarzem świata

.
safferon
15 02 2003, 19:38
Wilus: nie zmienia to faktu że Kahn jest obecnie najlepszym bramkarzem świata

.
i to pewnie jest powod tego ze nienawidzi go tyle osob:>
Krzychu
15 02 2003, 20:02
RTS ŻYDZEW ŁÓDZ
sorry jezeli kogos uraziłem,ale prawda jest taka ze jest to zydowski klub(jesli ktos nie wiezy polecam historie klubu)
No ale co z tego. Wiele zasluzonych klubow ma historie zwiazana z Zydami (np. bardzo zasluzona Cracovia). Jesli jestes antysemita i rasista to tylko twoj problem. Ale podobno najwiekszymi antysemitami sa sami ludzie ktorzy maja zydowskie korzenie...

dla fanów i "fanów" pana Kahna - otóz pobił on swój rekord i od 800 minut nie stracił bramki hehehehe dooooooobre małpa, masz banana
Klub Polski: Wisła Kraków, Widzew Łódź
Piłkarz Polski: Radosław Kałużny
Klub Zagraniczny: Real Madryt, Bayern Monachium
Piłkarz Zagraniczny: Roberto Carlos, Oliver Kahn
To będzie na tyle, nie chce mi się uzasadniać...
Klub Polski: Wisła Kraków, Widzew Łódź
Piłkarz Polski: Radosław Kałużny
Klub Zagraniczny: Real Madryt, Bayern Monachium
Piłkarz Zagraniczny: Roberto Carlos, Oliver Kahn
To będzie na tyle, nie chce mi się uzasadniać...

a powinieneś
Pijany_czlowiek
17 02 2003, 15:11
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.