Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Wygraj lige
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Sportowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
janol
CYTAT(ogqozo @ 30 07 2007, 12:40) *
niedyspozycji Gizy (musi się zaadoptować do nowego klubu).

Zaadaptować, panie kolego, zaadaptować ;)

Nie na moje nerwy jest ta cała gra. Przy wyborze składu dwa razy strona przestawała działać. Dałem sobie spokój.

Gdyby nie to, z pewnością bym wygrał.
ogqozo
Miałem napisać, że ja mam wyjątkowe szczęście, bo mi serwer nie nawala... aż do teraz.
Wysłałem sms-a, żeby w zamian otrzymać kod do wpisania. Wysłałem, i co? I (pipi) od kwadransa nie odpowiada.
No ja pier'dolę! Obso, kłócić się w sądzie o stracone 1,22 zł?

P.S. Wkurzyłem się, napisałem drugiego. I zgadnijcie co?
Nie dość, że zmarnowałem równowartość niezłego piwa, to jeszcze czas, podczas którego wyszukiwałem piłkarzy do zmiany. To jest przegięcie.
OsciBosci
Ja zrobilem swoj sklad po piatkowych meczach, to pewnie nie dostane pkt??

A jezeli dodadza mi pkt (wszak wszyscy moi gracze grali w sobote/niedziele) to mam 39pkt.
Senshi
nie dadza ci punktow
Lorack
Przeginają pałkie, ktoś wcześniej ładnie zapeszył, że serwis działa jak nigdy xD
ogqozo
Hasła przyszły wczoraj. Po trzech godzinach.
Przynajmniej mam jedno na zapas.
stona
To nie ma sensu. Liga Psx Extreme nie działa. Nic mi praktycznie nie działa. Widzę tylko że część moich pamprów ma punkty , ale np razem i tych punktów nigdzie nie podlicza :| (pipi). Olewam :|
Senshi
dokladnie. Ja czekam az sie zakonczy kolejka. Jak nic sie nie zmieni to tez olewam
Obsolete
Podliczyli punkty indywidualne i dziala liga psxextreme;] JEdyne czego brakuje na razie to punktow w niej.
Senshi
Widocznie trzeba czekac az sie skonczy kolejka
OsciBosci
A wie ktos moze dlaczego skasowali mi druzyne??
Obsolete
Pewnie jakis blad i potem sie pojawi;]]]

CYTAT(janol @ 30 07 2007, 13:30) *
CYTAT(ogqozo @ 30 07 2007, 12:40) *
niedyspozycji Gizy (musi się zaadoptować do nowego klubu).

Zaadaptować, panie kolego, zaadaptować wink.gif

Nie na moje nerwy jest ta cała gra. Przy wyborze składu dwa razy strona przestawała działać. Dałem sobie spokój.

Gdyby nie to, z pewnością bym wygrał.

Twoja Janollonia jest w lidze;]
Senshi
w dodatku nawet masz duzo punktow (bodajze 31) takze graj graj ;]
Mendrek
Mój Szkieletor 07 Mysłowice ma 31 punktów, czyli tyle ile podobnie Janol, patrzcie jaki jestem dobry ;p
Senshi
Pozwolilem sobie zrobic tabele. Rzecz jasna jescze nie jest tabela koncowa 1 kolejki ze wzgledu na przelozony mecz wisly

1. FC Alkoholicy 63
2. FC Radlin 52
3. 1.FC Dreamteam 43
4. Knock-Out 42
5. Sheep team 39
6. ACPiorunDC 31
7. Janollonia 31
8. Juventus Turzyn 31
9. Szkieletor 07 Mysłowice 31
10. FC_Liverpool 29
11. Pasozyty Stony 28
12. Zolwiki FC 24
13. Czerwone Robaki 23
14. Atlantyda 17
15. SzonSzony bd

Legenda:

[] - LM
[] - Puchar Ojfa
[] - Intertoto
[] - baraz
[] - spadek
bd - brak danych
Obsolete
Hmm myslalem, ze tylko u mnie mnie nie ma w tabeli. Czyzby to bylo tak inteligentne, ze musze zglosic sie jako uczestnik ligi bedac jej zalozycielem?;] W kazdym razie mam 39 pkt.
Senshi
widocznie musisz sie zglosic xD
Obsolete
No cokolwiek;] Zglosilem sie, tak btw to skad masz te punktacje, bo u mnie w ligowej tabeli w dziale "punkty" poki co pusto;]
Senshi
No pusto. Kopiowalem nazwe z ligi i wklejalem w wyszukaj klub xD
janol
Olewam, nie gram. Mogę Wam oddać moich zawodników za free jeśli można.
alienator
jak wyżej, nie chce mi sie w to bawić w takim stanie.
Lorack
Zobaczymy jak podliczą drugą kolejkę. Jeśli dalej taka padaka będzie, to nie ma co się szarpać.
Senshi
Szkoda ze sie nie da zmienic nazwy ;[ Juventus Murzyn lepiej by brzmial ;/
Kriseh
Moj zespol liderem w grupie, ol je sorcerer.gif
Mendrek
Czemu Dawid Nowak z Wisły Kraków nie gra?

Najbardziej zje.bane jest to, że pisze mi że "przekroczyłem budżet" za każdym razem jak chcę wprowadzić zmianę, tak też np. nie mogę zmienić kapitana.
janol
Bo Dawid Nowak gra w Bełchatowie.
Obsolete
Urodzajna kolejka nie ma co;] Najlepszym przybylo po 30 pkt max, mi chyba jakos z 11. Wywalenie w ostatniej chwili Grzyba i Piechniaka to byla pomylka, ten pierwszy dal rade na inauguracje, drugi strzelil w tej kolejce gola. Kiiij musze wywalic polowe skladu, troche mi zabiora pkt za transfery, ale moze potem odrobie. Niech strace raz ten 1,22. Piotr Lech, Koziol i Telichowski dali du py. Liczylem na Arifovica w tej kolejce, ale na Zydow liczyc nie mozna;/ pfff
Senshi
Po pierwsze. Nie ma punktow w lidze pe.
Po drugie. Nie dostalem zadnych punktow z drugiej kolejki - mam jescze te stare.
Po trzecie. Mam te stare ale i tak nie wszystkie.
Po czwarte. Rzucam to w ch.uj.
Obsolete
Nie no, ja musze wyprzedzic pauke Kriseha. Potem moge odejsc.
Senshi
No ja bym sie postaral byc pierwszy ale za bardzo mi sie to nie uda jak nie beda doliczali mi punktow ;/
ogqozo
CYTAT
Urodzajna kolejka nie ma co;] Najlepszym przybylo po 30 pkt max, mi chyba jakos z 11. Wywalenie w ostatniej chwili Grzyba i Piechniaka to byla pomylka, ten pierwszy dal rade na inauguracje, drugi strzelil w tej kolejce gola. Kiiij musze wywalic polowe skladu, troche mi zabiora pkt za transfery, ale moze potem odrobie. Niech strace raz ten 1,22.

Wszyscy tak mówią, a gazeta obrasta w tłuszcz. Ja miałem nic nie wydawać, ale na razie jest na koncie 4,88.
Np. dzisiaj sprytnie zauważyłem, że mogę dostać 2 mln na transfery. "Super", myślę, z entuzjazmem wchodzę i... każą mi wysłać sms o treści "Sponsor". No ale czego się nie robi, żeby wygrać...
Kriseh
W du.pie ich mam, nie bede niczego zmieniac, gram tym co mam i tyle. Zebym jeszcze za to placil, lol.
Senshi
Obso juz jestes pierwszy.

No to czesc smile.gif
Obsolete
CYTAT(ogqozo @ 6 08 2007, 12:05) *
CYTAT
Urodzajna kolejka nie ma co;] Najlepszym przybylo po 30 pkt max, mi chyba jakos z 11. Wywalenie w ostatniej chwili Grzyba i Piechniaka to byla pomylka, ten pierwszy dal rade na inauguracje, drugi strzelil w tej kolejce gola. Kiiij musze wywalic polowe skladu, troche mi zabiora pkt za transfery, ale moze potem odrobie. Niech strace raz ten 1,22.

Wszyscy tak mówią, a gazeta obrasta w tłuszcz. Ja miałem nic nie wydawać, ale na razie jest na koncie 4,88.
Np. dzisiaj sprytnie zauważyłem, że mogę dostać 2 mln na transfery. "Super", myślę, z entuzjazmem wchodzę i... każą mi wysłać sms o treści "Sponsor". No ale czego się nie robi, żeby wygrać...

Ale kase od sponsora i tak mozesz dostac jak zdobedziesz okreslona ilosc punktow, 200, czy iles tam.
Ogolnie to widze, ze liga znowu nie dziala, co moze byc dobrym znakiem, znaczy, ze naprawiaja;]
Mi sms z haslem przyszedl po 3 sekundach, wiec tez jest jakis progres. Mam sklad marzenie, wiec juz na pewno nie bede wiecej placic co nie;]
ogqozo
CYTAT
Ale kase od sponsora i tak mozesz dostac jak zdobedziesz okreslona ilosc punktow, 200, czy iles tam.

Ja właśnie o tym mówię. Jak dostanę ileś tam punktów, to mogę wysłać sms-a za jedyną złotówkę + VAT i dopiero wtedy dostaję dodatkowe fundusze.

P.S. U mnie jesteś nie dość, że pierwszy w lidze PE, to jedyny. Ech...
Lorack
Podali klasyfikację lig, widział ktoś naszą? (może zbanowana za opis xD) A w dodatku w lidze ciągle tylko Obso, no co jest kur/wa.
Senshi
Nasza liga jest 117. I ma 53 punktow. Czyli tyle ile ma obso. Staruch pewnie nas wywalil bo chcial byc pierwszy w lidze ;/
Obsolete
Sprobujcie sie jeszcze raz zapisac, moze was wywalilo.
Lorack
Nikogo nie wywaliło, a równocześnie nikogo nie ma na liście. Obso założ może nową, bo ta jest spalona.

E: Dobra założyłem nową ligę, kod: 850263419

Może ta się nie zesra.
Kmiot
Hyhyh, fajnie się czyta te Wasze kolejne stresy na tę grę ;]
A to to nie działa, a to tamto, a to ligi nie ma. Naprawdę Was jara taka szarpana rozgrywka? A może liczycie na wygraną? ;]
Senshi
Poprostu nie oddaje sie serwisu do uzytku jak szwankuje
Kmiot
Ale da się zauważyć, ze działa tu jakaś magia, bo pomimo ułomności serwisu masa osób twardo próbuje walczyć. I tak właśnie się zastanawiam, jakiego rodzaju to magia.
Senshi
Wiesz kmiot ja w to juz w zasadzie nie gram. Odkad po raz pierwszy wyznaczylem sklad. NIe zmienilem go i nie zamierzam. Od czasu do czasu zobacze jak tam wyniki. Wiec moja gra opiera sie na wejsciu na strone w lige pe i sprawdzeniu ktory jestem i ile mam punktow
Obsolete
Ja sie nie emocjonuje, uwazam, ze za duza jest z tego kasa, zeby tak mialo nie dzialac do konca rundy. Poza tym te wady nie sa jakas specjalnie wkurzajace, sklad sie zapisuje, punkty koniec koncow wszystkie podliczaja, liga nie dziala, ale to chwilowe, zreszta do lig mozna przystepowac w kazdym momencie, wiec tez nie widze problemu.
Pilkarzyki to dobra gra, ostatnio ja zawiesili, wiec cieszy powrot. A ze aktualnie raz wyslalem sms za 1,22 na to zeby mi zmienilo kapitana, zamiast dosponsorowac Krzysia z Fundacji Polsat co ma porazenie mozgowe, no to trudno.
stona
Ligi tak czy srak są zwalone, Twoja Lorack też nie działa :|
ogqozo
Uwaga, liga PE zdaje się dawać pozory działania. Jest tabela.

1 FC Alkoholicy Kriseh 87
2 1.FC Dreamteam Jakuza 85
3 Knock-Out SanDoo 81
4 sheep team ogqozo 77
5 FC_Liverpool Andrzej Kotarski 73
6 ACpiorunDC Lorack 73
7 FC Radlin Musiol 71
8 Szkieletor 07 Myslowice Mendrek 55
9 Zolwiki FC Krystian 54
10 kalamazoo obsolete 53
Lorack
11 Czerwone Robaki Robak 52
12 Atlantyda Sikorov 49
13 Juventus Turzyn Senshi 49
14 Pasozyty Stony Stona 45
15 Janollonia janol 45
16 Bezzebne Damiany zdzisiek 37
17 Poncze Dzejson 32
18 SzonSzony Bartek 25

Działa, działa, "moją" ligę można już opuszczać.
Saunter
Andrzej Kotarski to ja - Saunter;) Całkiem nieźle, jak na mecz bez Reissa.
Marcin$
3 miejsce happy.gif niestety czuje oddech ogqozo na plechach.
alienator
łał, mimo że już o to nie dbam, to jestem w pierwszej dziesiątce xD
fc zolwik.gifi
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.