Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Wygraj lige
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Sportowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
Jakuza
Wszystko od nowa tongue.gif
Obso, zakładasz ligę?
Obsolete
Hm, jak komus sie chce, to niech zalozy, ja jeszcze nawet sie nad skladem nie zastanawialem, wiec mi troche zejdzie.
Jakuza
Dobra drużynę mam tongue.gif
Liga założona - kod dla chętnych - 160089619
Lorack
Witam zgromadzonych w studiu oraz przed telewizorami.
Dołączam, także pierwsza trójka ostatniej rundy w komplecie, gdzie pozostali?;]
Musiolik
Ja też dołączyłem.
Obsolete
Dolaczylem. Ogolnie kolejka bez fajerwerkow.
Obsolete
Zapomnialem, ze dzis sie zaczyna ligaXD no to chyba 1 miejsce oddam.
Lorack
Jak się okazało na złe Ci to nie wyszło;]

Ogółem to lipa coś, max wynik 45pktów, a Obso wciąż odskakuje. Oby to nie była runda w stylu "ledwo się zaczęło, a zwycięzcę już znamy" , nie odpuszczę;p
Jakuza
Zapomniałem o piłkarzykach i raczej odpadłem z walki o majstra, bo mam do Obso aż 80pkt... jednak z Lorackiem o puchar UEFA powalczę wink.gif zrobiłem zmiany...duże zmiany, więc powinienem odrabiać straty wink.gif
Obsolete
No i znowu zapomnialem zrobic zmian, cos slabo z moja motywacja w tej edycji.
Obsolete
Runda wiosenna juz sie nie cieszyla takim zaintreresowaniem, byla mniejsza motywacja i grajacy czesto olewali zmiany;] Na koniec wyglada to tak:

1. Obsolete 604
2. JakuzaPL 532
3. Lorack 522

W klasyfikacji ogolnej dwoch kolesi skonczylo z taka sama iloscia punktow, a trzeciemu zabraklo jednego;f Aha, juz niedlugo "wygraj euro" podobno.
Robak
Kolejna edycja Wygraj Ligę. Założyłem już ligę prywatną forum. Nazwa jak rok temu "psxextreme", a kod dostępu to: 936749349. Zapraszam wink.gif
Obsolete
ja to poczekam az sie wyjasni jakie zespoly w ogole beda grac...
Obsolete
Dobra, dostalem smsa, ze dzis o 20 sie zaczyna 1 kolejka, gra ktos?
ogqozo
Ja wolę Ligę Mistrzów, w polskiej to nie da rady nic przewidzieć. Podejrzewam, że zwycięży ten, kto przekupi sędziego, żeby jego zawodnicy strzelali gole, a konkurencja łapała czerwone kartki.
Lorack
Chyba w końcu zagrają, także skład zmontowany i jedziemy.
Musiolik
Ja gram, trzeba zobaczyć co i jak.
Obsolete
Ok zalozylem teama.
Jakuza
fuck, zapomniałem o piłkarzykach...w tył o jedną kolejkę ale mój Dreamteam po weekendzie wkroczy do gry tongue.gif
Obsolete
Szalone 29 punktow.
Lorack
Obsolete gdzie jesteś, że Cię w lidze nie ma?;]
Obsolete
Dolaczylem dzis, czyli pewnie mnie wyswietli po podliczeniu 2 kolejki.
ogqozo
Wygraj Ligę Mistrzów będzie mieć niesamowitą pulę nagród w wysokości 60 złotych.

http://www.wygrajligemistrzow.pl/article.p...51&cat_id=1

Ciekawe, ile dla zwycięzcy?
Obsolete
Pewnie 60 tysiecy. Szkoda, ze w ten weekend nie ma lig, bylby wiekszy oglad na forme poszczegolnych druzyn.
tomini
Pozwoliłem sobie dołączyć do waszej ligi co by mocniejsza była biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.